Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τρελα αγορια πλατσουριζουν και κανουν παιχνιδακια.

Καλησπέρα.Επιστρέψαμε απο ολιγοήμερες διακοπές.

Δυστυχώς τα παραμύθια τελείωσαν προ πολλού. ΑΚΟΜΑ ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου (μετά τον Βιτόλο, τον πρόεδρο της Σανταντέρ κτλ κτλ) βγαίνει και λέει πως η διοίκησή του αρη πουλά παραμύθι, ΑΚΟΜΑ μια φορά αποδεικνύεται ότι η διοίκησή τους λέει ψέματα.



Για να θυμηθουμε ατάκες τους ....

Α) "ο Βιτόλο κατά 90% θα πάει στη Σανταντέρ και κατά 10% θα μείνει στον αρη'',
Β) '' εγώ τον Βιερίνια όποτε γουστάρω τον παίρνω ναούμ'',
Γ)'' θα πάρουμε και ρήτρα από την Σανταντέρ που πήγε ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ να ούμε''
Δ)Για το θεμα του Κάμπορα ''έχει οικογενειακά προβλήματα''....(Ε βέβαια αφού δεν μπορεί να στελεί χρήματα στην οικογένειά του πως να μην έχει οικογενειακά προβλήματα?).
Ε)Και τέλος ένας πρώην παίκτης του Ρουλη βγαίνει και εκθειάζει την διοικήση του ΠΑΟΚ παρόλο που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ κίνητρο να το κάνει.

Τι να κάνουμε ρε αδέρφια η προπαγάνδα του super3 έχει κοντά ποδάρια.



Της κολάσεως γίνεται στην ομάδα τους ,που ο ένας φεύγει μετά τον άλλο(Κάμπορα, Μεριέμ, Αράνο, Νασούτι κτλ.) και οι πρωην παίκτες τους,τους κατηγορούν ότι τους εχουν απλήρωτους επι μήνες. Στον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει φύγει ακόμα(αντιθέτως έχει ΕΡΘΕΙ ένας ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ παίκτης-βλέπε Σαλπιγγίδη) κι όταν φύγουν ένας-δύο παίκτες θα φύγουν αφού πρώτα η διοίκηση μας θα έχει πει ξεκάθαρα και ντόμπρα ότι πουλιούνται επειδή η ομάδα χρειάζεται χρήματα-- κι όχι επειδή ο Κοντρέρας ... πεθύμησε την Χιλή και ο Μούσλι έχει.... προβλήματα με την ... κόρη του.


Και όσο και να θελουν οι φίλτατοι αρειανοί να χρησιμοποιήσουν τον Πετρουλάκη σαν αποδιοπομπαίο τράγο στην περιπτωση του Κάμπορα, δύστυχως για αυτούς η αλήθεια είναι πως το θάψιμο δεν τους το έριξε αυτός, άλλα ο πρώην παίκτης τους, το αγαπημένο τους παιδί, αυτός που πριν λίγο καιρό αποθεώνανε.

Αντίθετα δηλώνουν βέβαιοι ότι ο Κάμπορα λέει ψέμματα επειδή ....διότι έτσι τους είπε η ... παναξιόπιστη διοικήση τους. Λες και η διοικήση τους δεν τους έχει πει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ψέμματα ένα σωρό φορές, λες και δεν τους είπε ΨΕΜΜΑΤΑ όταν τους ελέγαν πως ο Βιτόλο αποκλείεται να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, λες και δεν τους πουλούσαν φούμαρα όταν ο βλαχομάγκας Κόντης τους λεγε "γω όποτε θέλω τον Βιερίνια τον παίρνω να ούμε", λες και δεν τους πουλούσε παραμύθι περί ρήτρας από την Σανταντέρ και λες και δεν την έκανε ΡΟΜΠΑ ο ίδιος ο πρόεδρος της Σανταντερ--αλήθεια την ρήτρα την εισέπραξε ο Κόντης ή ακόμα, δεν ακούσαμε τίποτα επ αυτού από τα Αθλητικά Νέα?



Ρε σεις ερπετά για ξυπνήστε λίγο.Αυτά που γράφουμε για το καλό σας τα λέμε...

Κάμπορα, Βιτόλο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαλκιάς, Νασούτι (απ' ό,τι μου είπαν εδώ τα λέει έτσι και στην πατρίδα του αλλιώς), Αμπρέου και πόσοι άλλοι...
Ή σας πολεμάνε ούλοι ή έχετε σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης έμψυχου δυναμικού.
Να σας πολεμάνε ενώ είστε 40 χρόνια άτιτλοι και δεν έχετε κάνει ένα σοβαρό αποκλεισμό στο κύπελλο, ένα επίτευγμα της προκοπής ρε παιδί μου εκτός από "το έπος της Σαραγόσα", λίγο δύσκολο.
Να σας τρυπάνε επειδή σας φοβούνται πάλι δεν παίζει, πείτε μου μια σοβαρή ζημιά που κάνατε μόνοι σας σε αυτούς που παίρνουν τους τίτλους και τα λεφτά. Οπότε τι μένει; Υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύεται για να παίρνει παίχτες.

Η εμμονή σας με τον ΠΑΟΚ, την οποία εμμονή θέλετε με το ζόρι να την αυξήσετε γιατί νομίζετε ότι το πρόβλημά σας είναι ότι δεν έχετε αρκετά μεγάλη εμμονή , σας κρατάει μικρούς ενώ μπορείτε να γίνετε μεσαίοι και κάποτε να διεκδικήσετε την υπέρβαση. Βέβαια τώρα λέω στο πρόβατο "σταμάτα να είσαι πρόβατο" αλλά δεν μπορούσα να μη γράψω κάτι μετά από αυτά που έχω δει και ακούσει αυτές τις μέρες.


Οποιος φευγει απο αυτα τα σιχαματα ,ουτε να τους δει δεν θελει..
Αντιθετως θελουν να τους ξεσκισουν οπου τους βρουν...
Χαλκιας, Ιβιτς , Παπαζογλου, Βιτολο, τωρα και ο καμπορα...!!

Τυχαιο ,?
ΔΕΝ νομιζω.!!!

ΥΓ 1 :Ρωτάνε γιατί ο Κάμπορα δεν κάνει προσφυγή. Εγώ ρωτάω το άλλο. Γιατί δεν τον πάνε στα δικαστήρια, γιατί δε βγάζουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πληρώθηκε στην ώρα του; Ε; Η κολοκυθιά είναι εύκολο παιχνίδι.


Υ.Γ 2: Οι φώτος ειναι απο την έκθεση φωτογραφίας ''Τρελα αγορια πλατσουριζουν και κανουν παιχνιδακια...''.Ιδανικές φώτο για gay site και οχι για προετοιμασία μιας ομάδος.


Lipton4

10 σχόλια:

  1. to ksulo stin kupro tourkakia itan allo pragma.ksulo tourkakia kai stin vourvourou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O παραπανω αρειανος ξημεροβραδιαζεται στο μπλογκ μας! δεν προλαβαινεις να κανεις αναρτηση και τσουπ κανει σχολιο! Γεια σου ΠΕΛΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυλο εδω ξυλο εκει ξυλο και στην χαλκιδικη στο ραντεβου που στεισατε σκουλικια δεν πατησατε σκουλικια δεν πατησατε......ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!! Υ.Γ lipton εδωσες ρεστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποτε δωσατε ξυλο εσεις ρε εβραιοι σε μας.. προπαγανδιστες του ελεους.. μονο αν βρειτε εναν ΠΑΟΚτση μονο του και του την πεσετε καμια 20ρια τοτε αυτο εσεις το λετε ξυλο σαν φλωροι που ειστε. Βρωμοσκουληκα της Β εθνικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. orea soytia fagate stin kipro e?? vromoskoylika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pelati/skouliki/aniparkte/atitle mn milas gt mia zoh kato apo ta @@@ eisai.... apoktise ti dioikhsh pou exoume emeis kai meta mila, prostoparon mouga.... kai mn 3exnas h doxa dramas rotaei kai anisixei gia sena.... pane dose to paron sthn b' e8nikh na xaroun ligo kai autoi, dn tous lipase, na 3anavroun tous pelatous tous gt sthn sl mono pipes kaneis... POUTANAS GIOI SKOULIKIA ARIANOI... EKEI EKEI STHN B' E8NIKH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γινονται πολλα ρε και απλα δε γραφονται, γιατι απλα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ! Οπως για παραδειγμα τα αλανια μας μπηκαν στη σουπα3 Σαρτης και ηπιαν τζαμπανταν, δεν ανοιξαν κανενα κεφαλι, γιατι απλα οι αλλοι ηταν πιτσιρικαδες, αν και πιο πολλοι κτλ, κτλ. Κυριοι φυγανε. Αλλα γραφω τωρα, γιατι απο εκεινο το Σαββατο και μετα και για 2 βδομαδες, τα καναρινια της Σιθωνιας δεν ξανανοιξαν να πιουμε και εμεις ενα ποτακι εκει. Και ρωτω εγω τωρα. Μα καλα, τοσο πολυ χρεωθηκανε απο τα μπιρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SKOYLIKIA GAMW TO MOYNI THS MANA SAS RE.. MIA ZWH 8A SAS GAMAME , KITRINA LAGOYDAKIA.. PAOK PANTOY GATE 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SKOYLIKIA GAMW TO MOYNI THS MANAS SAS RE.. MIA ZWH 8A SAS GAMAME KITRINA LAGOYDAKIA... PAOK PANTOY GATE 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή