Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο Άγιαξ!!

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.Αποφύγαμε τις ομάδες που θα είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Βέβαια το έργο του ΠΑΟΚ είναι δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Ολλανδία και ο επαναληπτικός θα γίνει στην Τούμπα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν αργότερα.Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει αρκετός κόσμος του ΠΑΟΚ από αρκετές περιοχές της Ευρώπης. Θα γίνουν σίγουρα εκδρομές από συνδέσμους .Δείτε ορισμένα στοιχεία για τον Άγιαξ που σας είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο.
http://lipton4.blogspot.com/2010/07/blog-post_13.html

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ....

touBETakias

12 σχόλια:

  1. ante pali fapes tha fate apo tous ollandous (agonistikes kai mi) tourkakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re asxolisou me tin omada sou kai ase ton PAOK isixo vlameno kompleksike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala s lei ampale ftase prota prokrimatika CL kai meta mila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις 28 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 4 Αυγούστου. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PAOK GERA ME TSABOUKA....PAOK RE MOUNIA!!!(SERRES HOOLS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. malakismeno,oi tourkoi gamane tis manes sas.PAOKARA RE!!!S.F PAOK TOUMPAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εβραικο προβατο με τσομπανη τον κοντη κοιτα να περασεις την γιαγκαβλονια(χλωμο) κ μην ασχολεισε με τους σεντονατους,εσεις σαν μικρη ομαδα ποτε δεν θα πεξετε τσουλου...αλωστε στοχος σας ειναι να κανετε τσιμπουκια σε τελικους κ να βγαζετε dvd
    χαχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ζιτιμα ειναι οτι ο αζαξ ειναι εβραικη ομαδα και εμεις τους εβραιους τους περνουμε τα σωβρακα.4-1 και οσο νυχτωνει η τσαπου μεγαλωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ade re PAOKARA forzA kai gamw ton ajax.. ajax-PAOK 0-2 SERRES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RE GAMWTO NA RWTISW KATI?PWS GINETAI NA YPARXOUN VRWMOSKOULIKA EDW MESA?ANTE KANTE KATI GT POLI MOU TIN EXEI DWSEI....FISIKA KAI THA PERASOUME PAOK EIMASTE!!!!!!!!!!OLOI OLLANDIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή