Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κλείστε τον ΠΑΟΚ μέσα σας για να νιώσετε κάθε είδους μεγαλείου!



(Tα commandos ειναι έτοιμα)



Έτσι όπως τα έχουμε κάνει φέτος (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη στον προγραμματισμό) δεν έχει πια σημασία με ποιον προπονητή στον πάγκο θα είμαστε, δεν έχει σημασία ποιοι θα αγωνιστούν και σε ποιες θέσεις, σημασία έχει και αυτό προσπαθεί ο Δερμιτζάκης, να εμφανιστούμε περίσσιο πάθος και θράσος το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο των εβραιολλλανδών.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε ούτε να σεβαστούμε τίποτα.


Δεν με νοιάζει ποιος θα φοράει το 9, το 2, το 5, το οποιοδήποτε νούμερο, δεν με νοιάζει αν θα τον λένε Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο ή Φασούλα. Αυτό που θα βλέπω το βράδυ της Τετάρτης θα είναι 11 πολύ τυχερούς ανθρώπους που θα φοράνε την φανέλα του Δικέφαλου Αετού! Ο Θεός(σε όποιον πιστεύετε ) σας αξίωσε να φορέσετε αυτή την φανέλα, σας αξίωσε να αγωνιστείτε στην θρυλική Τούμπα, σας αξίωσε να γίνετε σύνθημα στα χείλη των ανθρώπων που απαρτίζουν το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα του πλανήτη, σκυλιάστε, φτύστε αίμα, δώστε όλη την ψυχή σας και όλα θα πάνε καλά. Δεν νοείτε να υπάρξει ποδοσφαιριστής που θα υστερήσει στο μεγαλύτερο ραντεβού των τελευταίων χρόνων του ΠΑΟΚ! Τα παιχνίδια ορόσημο για το καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ! Ανεχόμαστε τα πάντα αλλά δεν θα ανεχτούμε φανέλα να μην είναι ιδρωμένη, ποδοσφαιριστή αδιάφορο, ποδοσφαιριστή σε κακή μέρα(ούτε αυτό επιτρέπεται). Όταν τελειώσει ο αγώνας θα είστε σε κατάσταση που δεν θα μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Δοξάστε την φανέλα του Δικέφαλου Αετού, του Πανθεσσαλονίκιου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, για να δοξαστείτε κ εσείς μαζί του για να νιώσετε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ μέσα σας.


Κλείστε τον ΠΑΟΚ μέσα σας για να νιώσετε κάθε είδους μεγαλείου.





Υ.Γ 1 : Δεν νοείτε ο ΠΑΟΚ των 20000 διαρκείας κάθε χρόνο, του γεμάτου γηπέδου, του προκριματικού γύρου του Champions League να μην έχει κεντρική χορηγία στην φανέλα 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στην Άμστερνταμ Αρίνα απέναντι στον Αγιαξ. Ελπίζω να είναι ο πρωτος και μοναδικός αγώνας που γίνετε αυτό ή ακόμη καλύτερα την τελευταία στιγμή να γίνει κάτι διαφορετικό.



Υ.Γ 2 : Απολαύστε και ενα νέο συνθηματάκι εν όψη του αγώνα με τον Αίαντα.

14 σχόλια:

  1. gamato file! ta spaei! alla re file ta sin8imata pou bgazeis einai epipedou paidiwn nipiagwgeiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PAOK GAMA PAOK GAMA TIN MIKRH TIN OLLANDEZA TIN POUTANA!!!!
    GATE 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και τόσες χιλιάδες
    χρόνια
    στην
    Ολλανδία στέλναμε βαγόνια
    με ΠΑΟΚτσήδες τρελοκομεία
    κι Ολλανδέζες μέσα στα
    πορνεία
    μεγάλε
    ΠΑΟΚ η δύναμη σου
    είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου
    στις καφετέριες θα είμαστε
    ταύλα
    γαμώ
    τον Αγιαξ, τον Σουάρες και τα ναύλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουλγαροιιιι...ΒουλγαροιιιιιΤρίτη, Ιουλίου 27, 2010 1:04:00 π.μ.

    Άντε κ καλό πέος!!! Μακάρι να μην φάτε 7άρα γιατί το έπαιξα 5-6 γκολ. Πάντως, ο Δερμιτζάκης το επιασε το νόημα: "Απολαύστε το παιχνίδι" είπε. Είναι κ αυτός προετοιμασμένος για την ψωλή. Και κάτι τελευταίο: ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!! Καντε καμια χορηγία καλύτερα, να ξεχρεώσετε τον Μπερέτα. 800 χιλιάρικα θα τσεπώσει, κορόιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. esu palikari m traba pekse kanena stoixima kai ase posa goal tha faei o paok..kai ase posa leuta tha ksodwpsoume gia na doume tin omada pou agapame...oti kai na kanei o PAOK fetos tha ton ipostiriksoume oso mporoume..kai den tha apogoiteftoume apo kathe apotelesma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala magka m trelo sinthima.se voithai kapios i monos s ta vgazis?
    tha s po+go alo ena:

    ooo poustarades o mpampas sas ine arianos...

    to ipolipo diko sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιπτάμενος ΟλλανδόςΤρίτη, Ιουλίου 27, 2010 3:38:00 π.μ.

    Όντως και εμένα μ'αρέσουν τα συνθήματά σας. Τρομερή έμπνευση ναουμ'.

    Μου ήρθε ένας όμως και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας:
    Οι Αρειανοί είναι μαλαααααααάκες,
    για 'σένα μΠαοκάρα τρώω ένα μπωλ πατάτες!!!

    Να καεί η (κωλο)Τούμπα σε λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala re skatogavroi kai skoulikia iste gia ton poutso klegate telika.ti grafete re zoa vlakeies edo mesa?irthame emis stin souper 3 sas na grapsoume malakies?ante ke gamithite vlakes an den goustarete paoktsidika ma mou ekso apo do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ooooo poustarades,o mpampas sas einai areianooooos

    poutana i omada kai roufianos o laos mia zoi tha trexete den ginete allios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala teleiws vlakes eisate komple3ikoi...gamw tn ari sas paliompastardia..alla otan t site k t block sas einai gia tn poutso mpainete st dika mas..otan pai3eis prokrimatika champions league(dld POTE)tote th s kanw t xari n grapsw k gw gia sas paidia ts fapas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή