Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΩΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!





Ένας από τους πλέον... αποτυχημένους συλλόγους σε εμφανίσεις του σε τελικούς είναι ο Άρης όπως αναφέρει γνωστός Άγγλος δημοσιογράφος σε βρετανική ιστοσελίδα, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται η εθνική Ολλανδίας και η Γιουβέντους!

Ένα... πρωτότυπο κοινό στοιχείο βρήκε ο Άγγλος δημοσιογράφος, Άντριου Μακλιν, ο οποίος σε άρθρο του στην γνωστή ιστοσελίδα «Goal.com» ανέφερε όλες τις ομάδες που χαρακτηρίζονται... loosers και έχουν ηττηθεί πολλές φορές σε τελικούς, μην μπορώντας να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Μακλιν λοιπόν ξεκίνησε την αρθρογραφία του με τους 3 χαμένους τελικούς της Γιουβέντους στο Champions League, οι οποίοι ήταν το 1997, το 1998 και το 2003 και συνεχίσε με τις 2 αποτυχίες της Ουγγαρίας σε Παγκόσμια Κύπελλα το 1938 και το 1954.

Στην όχι και τόσο... κολακευτική λίστα του Βρετανού δημοσιογράφου σειρά έχουν οι Ρεν, Μπενφίκα και Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία έχανε σε τελικούς αγγλικών διοργανώσεων από την περίοδο 1961 ως το 1974!

Από το συγκεκριμένο άρθρο βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείψει η εθνική Ολλανδίας, η οποία αποτέλεσε πηγή... έμπνευσης για τον Μακλιν λόγω του χαμένου τελικού με την Ισπανία αλλά και του 1974 και 1978, όπου οι «Οράνιε» έφτασαν στην «πηγή» αλλά και πάλι... νερό δεν ήπιαν.

Και κάπου στο τέλος γίνεται αναφορά και στον Άρη, ο οποίος σύμφωνα με τον Βρετανό είναι ανάμεσα στις πιο... αποτυχημένες ομάδες, αφού δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας από το 1970 μιας και από τότε έχει χάσει 8 τελικούς:

«Πήρε το όνομά του από τον Ολύμπιο Θεό του πολέμου Αρη, κέρδισε το κύπελλο μία φορά το 1970 αλλά έχασε τους υπόλοιπους 8 τελικούς, με τους 4 να είναι τα τελευταία 8 χρόνια. Άουτς», καταλήγει ένα ειρωνικό επιφώνημα ο ΜακΛιν!

Aναλυτικά το βρετανικό δημοσίευμα:

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/12/2021941/world-cup-2010-comment-three-world-cup-final-defeats-and-no

Στην παραπανω φωτο βλεπετε τον θεο που εγραψε τον αρχικο αρθρο, Adrew Mc Lean.

mirmigkakis

Υ.Γ.1. Το κειμενο εχει αντιγραφει (copy-paste) αυτουσιο απο το gazzetta.gr
Y.Γ.2. αναφερω την πηγ για να μην με κατηγορουν παλι καποιοι...
Υ.Γ.3. Σημερα εχουμε στις 21.15 ντερμπυ λουζερ μιας και παιζουν αντιπαλοι αρης και μπενφικα!

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστω τους αναγνωστες του τσατ που μου ανοιξαν τα ματια γιατι δεν το ειχα προσεξει μονος μου το παραπανω αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες ειδήσεις είναι δυνατόν να μείνουν έτσι? χωρίς ποστάρισμα ακόμη και σε τσάτ!!!!
    Το χοντρό γέλιο θα πέσει αύριο στην εκπομπή του λαού που θα στείλω sms,(απο το κινητό της δουλείας εννοείτε,σιγά μη τους πληρώσω κιόλας)και θα τους σιγοντάρω οτι και καλ΄αδέν υπάρχει τέτοιος δημοσιογράφος,και το γραψαν παοκτσήδες και και και.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I PROETOIMASIA TOU ARI EINAI POLI PROSEGMENI OSTE NA ANTAPEKSELTHEI STIN DISKOLI XRONIA POU TON PERIMENEI STO PROTATHLIMA...... SKOPOS TOU COOPER EINAI OI PAIKTES TOU NA SINITHISOUN APO NORIS STIS TESSARES KAI STIS FAPES OSTE NA MPOROUN NA TIS DIAXEIRISTOUN KALITERA KAI ME IREMIA OTAN THA ERTHOUN MESA STO PROTATHLIMA! XAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα ρε τι παθαν τα αρειανα....λουζερς και με σφραγιδα ΔΝΤ! οταν ελεγε ο σαουριδης θα κανει τον αρη γνωστο σε ολη την ευρωπη, αυτο εννοουσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re kompleksika paokakia giftakia emeis toulaxiston fagame 4 apo tin benfica tou aimar eseis fagate triara apo ti lefski sofias.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @lefos-3

    Φιλε μονο που στην Βουλγαρια το πρωταθλημα ξεκινα στης 2 Αυγουστου και ειναι λογικο η CSKA Sofias να ειναι ποιο ετοιμη απο τον ΠΑΟΚ . Επισης εισαι και πολυ ασχετος γιατι παιξαμε με την CSKA Sofias και οχι με την Levski Sofias . Και τριτον εσυ εισαι κομπλεξικος γιατι εσυ μπηκες σε blog του ΠΑΟΚ και αρχισες να κραζεις . Και τριτο και τελευταιο σας πηραν χαμπαρι και στην Ευρωπη αφου αυτο το θεμα το εγραψε Αγγλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. simpoliti simpoliti ......... kai to spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή