Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΖΟΥΕΛΑ!!!!




Η ομάδα μας μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Δημήτριου Σαλπιγγίδη απεκτησε και τον Φρανκ Ζουέλα.Εναν παικτη που όταν έπαιζε στην Ξάνθη τον "λιγουρευόμουν" για την ομάδα (ειδικά την τελευταία χρονιά) και φοβόμουν μην τον αρπάξει κανας γαυροβάζελος. Τον θεωρούσα από τους πιο σταθερούς παίκτες του πρωταθλήματος, με καλά φυσικά-αθλητικά προσόντα, σε καλή ηλικία και με βελτίωση από χρονιά σε χρονιά. Αυτό το πέρασμά του από Ρωσία με ανησυχεί λίγο, αλλά αν δουλευτεί σωστά, έχω την αίσθηση ότι θα κερδίσουμε έναν παίκτη που θα αποδίδει σταθερά για ένα 7/10 και θα συμπληρώνει επαρκώς το ρόστερ μας. Φυσικά και δεν είναι Κοντρέρας, αλλά είναι ένας καλός ρολίστας, ό,τι πρέπει για πρώτη αλλαγή ή για βασικός σε ματς με μικρομεσαίους στη Σουπαλιγκ.

Ο Λαός του ΠΑΟΚ φημίζεται για την ευριματικότητά του.Δεν θα μπορούσε να μην βγει σύνθημα για το ΘΩΡΗΚΤΟ.Απολαύστε το ...!!!!

Ζουέλα, Ζουέλα, Ζουέλααα

πρέπει να έχεις μια ψ##ή σαν βουβουζέλααα

Ζουέλα, Ζουέλα, Ζουέλααα

πρέπει να έχεις μια ψ##ή σαν βουβουζέλααα

βάλε το Λέ-το να σου τη ρουφήξει,

τον τοροσί-δη να σου τη φυσήξειιιιι

γ@μα τους ό-λους πούλα τους και τρέλαααα

ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑΑΑΑ



Κάντε και κλικ επάνω στην φώτο για να αποκτήσετε το σύνθημα σε μορφή φωτογραφίας.
Διαδόστε το !!!!!




Lipton4

7 σχόλια:

  1. Για να ηρεμισουν κάποιοι,ενημερώνω πως το εν λόγω συνθημα δεν το έβγαλε το blog μας..απλά μας το σφύριξαν κάποιοι και έχοντας το μέσο αυτό (δηλ το blog )προσπαθήσαμε να το προωθήσουμε.

    Περαστικά στους άρρωστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala apisteuti empneusi to sinthima exo pathi plaka.vgal'te sinthima+gia to alo to sapaki ton bougiournti pos ton lene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σπας Lipton! Θεικο το συνθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή