Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ο Darci Neto στον ΠΑΟΚ???



Μετά την οριστικοποίηση του δανεισμού του Ζουέλα, οι Ζαγοράκης και Βρύζας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, που θα μπορέσει να ενισχύσει την δεξιά πλευρά.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δεχθεί συγκεκριμένες προτάσεις και φαίνεται πως μία από αυτές έχει προκριθεί. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς, εφόσον πετύχουν την κατάλληλη συμφωνία με τον παίκτη που έχουν επιλέξει, θα πρέπει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Προτάσεις έχουν δεχθεί και για παίκτη που καλύπτει την αριστερή πλευρά, αυτή τη στιγμή όμως δίδεται βαρύτητα στην απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα.

Σημερινές πληροφορίες ανέφεραν πως η ομάδα μας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάρσι Νέτο ,του συμπολίτη άρη. Υπάρχει λογική εξήγηση για το θέμα, καθώς στη συγκεκριμένη ομάδα, η αναστάτωση που έχει προκληθει απο τις δηλώσεις του Χαβιέ Κάμπορα,εχει εξοργίσει πολλούς απο τους ξένους παικτες της ομάδας. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρώτη προτεραιότητα του Νταρσι Νέτο είναι να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Απομένουν οι εξελίξεις στο θέμα που χειρίζονται με απόλυτη μυστικότητα συγκεκριμένοι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στοιχειο πρωτο: Δεν είναι τυχαίο που στην προετοιμασία ως τωρα ο Νετο παρουσιάζεται ιδιαίτερα βαρύς, σαν να ξερει οτι θα φύγει.....

Στοιχέιο δεύτερο: Εδώ βλέπετε τον Νετο να τραβαει αναμνηστικές φωτογραφίες...από το χαριλαου...γιατι αραγε? ετοιμαζεται να φυγει?

Υ.Γ 1: Στα πλαίσια της αναζήτησης δεξιού μπακ,συμμεριζόμαστε την μυστικότητα των κινήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για αυτό τον λόγο προσπαθούμε να θολώσουμε τα νερά.Αποπροσανατολίζουμε εν γνώση μας τον κόσμο με σκοπό να μην δίνουμε τον στόχο.


Y.Γ 2:

Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στην Γερμανία

1. ΠΑΟΚ - FC Bad Brückenau (9/7, 20.00, Bad Brückenau/Römershag)
2. ΠAOK - CSKA Sofia (12/7, 19.30, -)
3. ΠΑΟΚ - Rot Weiss Erfurt (15/7, 19.30, Stadion SG Hessen Bad Hersfeld)
4. ΠΑΟΚ - Kickers Offenbach (17/7, 19.00, Stadion Bieberer Berg Offenbach)
5. ΠΑΟΚ - 1. FC Nürnberg (20/7, 20.00, Willy-Sachs-Stadion Schweinfurt)


Lipton4

7 σχόλια:

  1. kala kaneis re ... yt pali arxisan tin metagrafologia,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi polles fapes fenete stin vourvourou kai stin kupro sas exoun peiraksei poli kai lete oti malakia sas katevei.diokse contreras kai pare zouela kai mou thes ton Neto????0ax0ax0ax0ax0ax0xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poia kypro vre petamene pou vgikame na sas ton foresoume kai kryvosastan pisw apo tous mpatsous......kamia 100sth hmastan re kai xestikate san ta paidakia...........ksylo kai stin kypro???eleos re!!!kai epitelous mia fora re propagandisth paradeksou oti emases tis provlepomenes fapes sou kai to vouloses....oso gia tin vourvourou...ti egine???leipame emeis kai katevikate epitelous stin xalkidhkh???gt edw kai 3-4 xronia dn sas vriskame pou8ena!!!ante vlaka 8a miliseis kai gia fapes....pou8enades anyparktoi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;!!!ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΓΟΥΔΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΙΝΤΖΗΣ LINES ΜΑΖΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sto rantevou pou sthsate skoulikia dn pathsate!!!!egw auto 3erw....ade geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H adiaforia k h eutuxia sou, skotwnei ton "antipalo", kan'to k as mh to niw8eis.....auto gia t paokia......asxetws pou dn tous exoume kai tpt sovarous antipalous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή