Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα ....οι δυο μας

Το ξέρεις καλά πως σε περιμένω. Γνωριζεις επίσης ότι και πάλι θα φας τσαπού. Το γνωρίζεις πριν έρθεις. Το νιώθεις,το αισθάνεσαι.

Δε με νοιάζει η 4αδα που θα έχουμε στην άμυνα. Δε με νοιάζει καν τι σύστημα θα έχουμε και ποιος θα παίξει. Το ξέρω από τώρα ότι πάλι θα την φας ασάλιωτα.



Ρουφιάνοι δεν ξεχνώ τα περσινά .Δεν ξεχνώ τον Ηλία Σπάθα.Δεν με πονάει συμπολλίτη που με κέρδισες στο 2-0 του Χαριλάου.Με ταράζει που με κερδίσες με αρχιδια αλλονού και εσύ κοκορεύεσαι πως το έκανες με την αξία σου.Για αυτο εισαι σκουλήκι.Ντροπή του Βορρά.

Παικτες και λαός του ΠΑΟΚ δείξτε στους ρουφιάνους προπαγανδιστές για ακομη μια φορα τι θα πει να έχεις ΠΑΟΚτσηδικη καρδια και ΠΑΟΚτσίδικα αρχίδια.Η μονη τους έγνοια ειναι να κάνουν κακό σε εμάς ,παρά καλό στον ιδιο τους τον εαυτό.Βγάλτε τσαγανό και εγωισμό. και....γ@μήστε τους.


Μπείτε στο γήπεδο και δώστε τα όλα. Αποδείξτε ότι είστε οι καλύτεροι και κάντε μας για μία ακόμη φορά περήφανους. Ματώστε, πολεμήστε και μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο λαός του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα εκεί ,όπως κοντά στην ομάδα βρίσκοταν και αδέρφια μας που για τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στη γειτονιά των αγγέλων να τραγουδάνε από εκεί ψηλά για τη μεγάλη μας αγάπη.Προσέξτε όμως, αυτός ο λαός είναι περήφανος και μερικά πράγματα δεν τα διαπραγματεύεται!

Αυτή η νίκη πρέπει να έρθει με κάθε κόστος.Πρέπει να τιμήσουμε τα αδέρφια μας που βρίσκονται στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ Παραδείσου και θα το κάνουμε.
Για τον Δημήτρη, τη Χριστίνα, τον Τάσο, τον Γιώργο, τον Κυριάκο και τον Μπάμπη!



ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.


Υ.Γ 1:Δυστυχώς απο τον φετινό αγώνα θα απουσιάζει η αγαπημένη ξανθομαλλούσα που παντοτε προσέφερε στιγμές γέλιου και ηδονής στο όλο σκηνικό του βιασμού των άτιτλων.Γνωρίζω πως ειναι μεγάλη η οργή και η αγανάκτηση,αλλά ρε αδέρφια τι να κάνουμε....οφείλουμε να δειξουμε κατανόηση.

Υ.Γ 2:Οποιος ,φίλος του ΠΑΟΚ θέλει να γκρινιαξει ή να βγάζει φωτο ή να μη φωναζει να κατσει στο σπιτάκι του ή να πάει σε καφετέρια να δει το ματς.

Υ.Γ 3 : Καλό θα είναι για το ματς ,να ξαναμπεί εκείνο το προστατευτικό μεταλλικό διχτυ στην 4 γιατί έχουμε πολλούς ταλαντούχους στις ρίψεις και εξαιτίας των συνεχόμενων χρόνων πούτσ@ς στην Τούμπα τα ερπετά θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ματς, και αφού δεν μπορούν στο χόρτο θα το κάνουν στην πουστιά, όπως στο βόλευ με την γριά.(Βλέπε περιπτωση Ρουμελιώτη που έκανε το πτώμα στο βόλευ)


Καρφώστέ τους


Lipton4

12 σχόλια:

  1. Αύριο μάγκες έχετε δύο συγκεκριμένους λόγους για να παίξετε και να τους πατήσετε.
    Πρώτον, για τ αδέρφια μας που έχουν φύγει από κοντά μας.....
    και δεύτερον για τα αδέρφια μας που είναι στην φυλακή
    Κάτι άλλο για μένα δεν υπάρχει...

    Απλά σκίστε τον καταδότη!

    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....Ένα παρατσούκλι που μόνο τυχαία δεν βγήκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαμηστε τον αρη τον ξεκολιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. zoume gia tin kiriaki baltemas olous filaki!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PAOK GERA GAMA TA VROMERA ERPETA ! ! ! PAOK GERA GAMA TOUS ROUFIANOUS TOU VORRA ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οοοοοο παοκαρα ειχα δεντρα στα Ζωνιανα ηρθανε οι μπατσοι και τα πειρανε κια αυτα.....εμαθα με καρφωσαν οι ευραιοι του βορρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gamw tous tafous twn progonwn sas re vromoerpeta...!! ante sta site sas.. mpastardakia...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ!!!!!
    ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΣΕ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ",ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PC AYTA.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante ga...anwnume malaka...pou tha peis esy gia ton paok.....emeis den pame b ethnikh oso kai na xtypas to kefali sou...pali katw apo ta kakala mou tha eisai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. POUTSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    LOS POULOS SKATOTOURKOI PSOFATE GAMW TIS MANOULES SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή