Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σ.Φ ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου

Είμαστε σε ανοιχτό πόλεμο , ΛΑΕ του Π.Α.Ο.Κ. στις επάλξεις .


Μετά από πολλά χρόνια η έδρα της ομάδας μας τιμωρήθηκε και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων . Επειδή αυτή τη χώρα την χαρακτηρίζει η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση των ειδήσεων , θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης . Μετά την συνέχιση των κακών εμφανίσεων ο κόσμος της ομάδας ( και όταν αναφερόμαστε στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. = χρηματοδότες ) θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία των παικτών στα τελευταία ματς . Έτσι λοιπόν ο κόσμος κατευθύνθηκε έξω από τη Θύρα 1 για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του , όταν εντελώς απρόκλητα απωθήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής, που έκαναν για ακόμη μία φορά επίδειξη δύναμης , ρίχνοντας χημικά σε ένα πλήθος που είχε μέσα από παιδάκια μέχρι ηλικιωμένους ανθρώπους . Η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης αδυνατεί να κατανοήσει ότι οι συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων πλέον δεν διώκονται. Αυτή η επίδειξη ισχύος ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ δεν είναι αποδεκτή και τα όργανα του κράτους πρέπει να το καταλάβουν αυτό . Επίσης έγινε η σύλληψη 15 φιλάθλων , με τη συνήθη πρακτική της αστυνομίας να τους συλλαμβάνει επειδή απλά είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ . 15 ομοϊδεάτες κρατήθηκαν ΑΝΑΙΤΙΑ για τρείς μέρες , ταλαιπωρήθηκαν , συκοφαντήθηκαν , κρατήθηκαν μακριά από τις δουλειές τους μόνο και μόνο γιατί είναι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. ( αθωώθηκαν πανηγυρικά ) . Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως ο στόχος τους είναι η διάσπαση της ενότητας , η κατάρρευση του οικοδομήματος . Η εικόνα της Τούμπας τα τελευταία 3 χρόνια τους ενοχλεί γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να μας καταλάβουν και δεν θα μας καταλάβουν ποτέ .

Τα γεγονότα όμως της προηγούμενης Κυριακής είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα που λέγεται επιλεκτική αντιμετώπιση προς τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. Πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για το κλείσιμο των συνδέσμων μας. Είμαστε ως Σύνδεσμοι Π.Α.Ο.Κ. από τα πλέον ριζοσπαστικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας και γνωρίζουμε ότι σας ενοχλούμε γιατί ποτέ δεν θα γίνουμε υποτακτικοί σας . Πραγματικά όταν αναφερόμαστε στην επιλεκτική αυτή αντιμετώπιση δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε . Την αστυνομία στα Ιωάννινα να σταματά τα αμάξια με πινακίδες από Θεσσαλονίκη , λες και δεν έχουμε το δικαίωμα να πάμε με ένα Ι.Χ. σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας . Την αστυνομία να επιτίθεται απροκάλυπτα στους φιλάθλους μας σε στάση στην επιστροφή του ματς με τον Θρασύβουλο . Την αστυνομία να παρεμποδίζει την κάθοδό μας στη Λειβαδιά συλλαμβάνοντας τους οδηγούς των λεωφορείων μας , παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνία για εισιτήρια με την τοπική ομάδα . Την αστυνομία να παρεμποδίζει την είσοδό μας σε αγώνα μπάσκετ στα Τρίκαλα ,αν και δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία με τους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων που παρευρέθησαν εκεί ( ο ορισμός της ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ) .Την αστυνομία να μην προστατεύει τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. κατά την είσοδό του στο περσινό ματς στο Βικελίδης όπου κρίθηκε το πρωτάθλημα . Την αστυνομία να ανάβει κόκκινο στην μετακίνηση μας στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό , σε μια περίοδο που οι μετακινήσεις φιλάθλων επιτρέπονται. Αποκορύφωμα όλων αυτών η συνέχιση της ΑΝΑΙΤΙΑΣ κράτησης των 5 ΑΘΩΩΝ αδερφών μας μέχρι και σήμερα .

Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να είναι σε εγρήγορση , δεν πρέπει να τα παρατήσουμε λόγω του φόβου που προσπαθούν να μας μεταφέρουν . Μάθαμε από παιδιά να μην τα παρατάμε στα δύσκολα , είναι μέρος της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ιδεολογίας , του ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ DNA . Η ασυδοσία τους φαίνεται από το γεγονός ότι αντί να προβούν σε μία δήλωση συγγνώμης για τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν , τιμωρούν με κεκλεισμένων των θυρών το πλέον ασφαλές γήπεδο της Σούπερ Λιγκ .Το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι κατοχυρωμένο από το Ελληνικό Σύνταγμα , είναι θεμελιώδες δικαίωμα των πολιτών , δεν ανεχόμαστε την αυθαιρεσία σας . Δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατίας σας .

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου

http://www.paokoreokastro.gr/

10 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μυρμηγκάκι...,,,,
    Ακόμη δε σε ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕ Η ΤΙΜΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ...???
    εγώ τη βρίζω, για να καταλάβεις και τη διαφορά επιπέδου μας...)
    Το επόμενο αφιερωμένο για σένα... Επειδή προφανώς δεν έχεις κλείσει τα 18, προλαβαίνεις να μπεις σοτ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ...
    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
    ΒΛΑΚΟΥΡΔΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μια ήττα από τον Άρη γκρεμίζει το πλάνο;
    ‘’Γιατί ο εφιάλτης της επιστροφής στην φυσική τους θέση, τρομάζει...’’


    Με την ευκαιρία της διακοπής της φαρσοκωμωδίας για 15 μέρες ας ασχοληθούμε με κάτι που αν τα βάλεις κάτω είναι τόσο προφανές.
    Γιατί πρώτα Αντι-Αρειανός και μετά Παοκτσής; Εγώ το προσδιορίζω εν συντομία σε δύο βασικά σημεία
    1- Γιατί στα πάντα είδαν τον Άρη να τα πετυχαίνει πρώτος.
    2-Γιατί επί δύο δεκαετίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μια το 1963-1973 και μια φυσικά στο μπάσκετ της δεκαετίας του 1980, ο Άρης έγινε ο μόνιμος εφιάλτης τους. Με αποτέλεσμα όλοι λοιπόν οι γεννημένοι από το 1950 μέχρι το 1985, δηλαδή όλοι οι από 25 έως 60 χρονών σήμερα, άκουσαν με τα αυτιά τους το ‘’10 χρόνια γκόμενες’’. Σκεφτείτε. Τρείς γενιές έζησαν με τον καημό να κερδίσουν τον Άρη. Ε δεν θέλει και πολύ μετά..

    Η Θεσσαλονίκη που όλοι μισούμε.
    Μετατρέψανε μια περήφανη και δυναμική πόλη σε προπύργιο της κλάψας και της οσφυοκαμψίας. Μίζεροι και κουτοπόνηροι ,γαντζωμένοι στους κουμπάρους και στους συνεταίρους στις ανταλλαγές, έχουν τα μούτρα να κάνουν και κηρύγματα για εξαπτέρυγα.. Ποιοί; Τα παπαδοπαίδια.. Η ανακοίνωση των συνδέσμων τους η απάντησή μας.

    Τα φούμαρα, φούμαρα.
    Από τα πιο ωραία και τόσο εύκολα προς κατάρριψη. Η ομάδα που τις έκλεψαν πρωταθλήματα και κύπελλα.
    Ξέρουν βέβαια ότι παρ’ολη την προπαγάνδα τους περί της εκπληκτικής ομάδας τους το 1970-1985 στο ποδόσφαιρο και της ανυπαρξίας του Άρη, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Και φυσικά δεν αμφιβάλω ότι είχαν πολύ καλή ομάδα εκείνη την περίοδο. Η υπερβολή δεν μ’αρέσει..
    Η υπερομάδα λοιπόν που της έκλεψαν περίπου 20 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα, στην φοβερή αυτή δεκαπενταετία της (1969/70 – 1985/86) που ο Άρης ήταν ανύπαρκτος:
    Νίκησε τον Άρη 12 φορές
    Ήρθε ισοπαλία με τον Άρη 12 φορές
    Έχασε από τον Άρη 15φορές
    Πέρασε στην βαθμολογία τον Άρη 9 φορές
    Την πέρασε στην βαθμολογία ο Άρης 8 φορές
    Τα λόγια είναι περιττά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (συνέχεια...)
    Έφτιαξαν ένα πολύ μεγάλο ψέμα περί αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό που βασίστηκε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο ψέμα αυτό της αρπαγής του Κούδα, για να αποκτήσουν υπόσταση, φυσικά και πάλι εταιροπροσδιοριζόμενοι. Η αλήθεια είναι ότι ο Κούδας παρακαλούσε να πάει και δήλωνε και οπαδός του Ολυμπιακού και ότι στις κερκίδες του ‘’μισητού΄΄ Ολυμπιακού όλες οι πρώτες μούρες του συνδέσμου Θύρα4, μύθοι για όλες τις επόμενες γενιές και μορφές που αναπολούν στις συζητήσεις τους, ζητωκραύγαζαν υπέρ του δαφνοστεφανομένου και εναντίον του Άρη. Και όχι χθές προχθές, αλλά το 1980 που ο Κούδας έπαιζε μπάλα. Τόσο πολύ μισούν τον Ολυμπιακό και έχουν γραμμένο τον Άρη..

    Χρόνια τώρα αντιγράφουν συνθήματα, οπαδικές συμπεριφορές ακόμη και τα επίσημα μότο τους από τον Άρη. Το γεμάτο τριγμούς και συναίσθημα ‘’ο Άρης, πάνω απ’όλα ο Άρης’’ του μεγάλου Βαγγέλη Συρόπουλου το μαγάρησαν χωρίς ντροπή. Μετά από αυτό τα υπόλοιπα, δεν αξίζει καν να τα αναφέρουμε.

    Δεν μπορούν να χωνέψουν πως μπορούμε ακόμα να υπάρχουμε και να πρωταγωνιστούμε μετά από τόσα που περάσαμε και παρ’όλες τις προσπάθειες που έκαναν τόσα χρόνια με τους ισχυρούς φίλους τους να μας εξαφανίσουν. Και κυρίως πως το καταφέραμε χωρίς τις πλάτες κανενός και σταθήκαμε πάλι όρθιοι. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ένας αληθινά μεγάλος ποτέ δεν θα πεθάνει και είναι πάντα αυτόφωτος.

    Ο μεγάλος φόβος τους. Η επιστροφή στην φυσική τους θέση.
    Ο γεννημένος κομπάρσος φαίνεται μόλις του δώσουν, γιατί του έδωσαν δεν τον κατάκτησε, ρόλο πρωταγωνιστή. Χωρίς να κάνει κάτι, απλά λίγος για να σηκώσει το βάρος. Και ξέρει ότι όταν ο γεννημένος πρωταγωνιστής γυρίσει για να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη ξακουστή και περήφανη πάλι, αυτός πάλι θα πολεμάει να βγεί από τη σκιά του. Και να συνεχίζει να εταιροπροσδιορίζεται.

    Γιατί αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Ζήσαμε και ζούμε ακόμα, μια τεχνητή στρέβλωση της Ιστορίας. Όπου σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Και απαίτησαν να πιστέψουμε ότι η θέση τους είναι εκεί πάνω.
    Βρε άντε κάτω..
    *Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα..



    ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ…
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΙΛΉΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΙΜΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ADMIN NA ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…
    ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΒΛΑΚΟΥΑΡΔΕ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπαμε, εγώ δε τη βρίζω τη μανούλα..
    Με σένα τα' χω...
    Που σε γέννησε ο Μεγαλοδύναμος χωρίς εγκέφαλο...
    Γι' αυτό και μόν εύχομαι να ΣΕς ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!
    Για να σωθεί η ανθρωπότητα από φύρες σαν κι εσένα...
    Και να μπουν μερικά αγνά παιδάκια στο δρόμο του Θεού..
    ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...
    Καληνύχτα ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΒΛΑΚΟΥΑΡΔΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE AREIANA???DEN EXETE ESEIS SITE KAI MPAINETE STOU PAOK K ASXOLEISTE?????ALLA KSEXASA ESEIS ZEITE STHN SKIA TOU PAOK!!!!YPARXETE MONO KAI MONO EPEIDH YPARXOYME EMEIS!!!!BASTARDA VRWMOSKOULIKA GAMW TIS FARES SAS MALAKISMENA!!!!!GAMW TOUS LAGOUS SAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα @@ τον γραφω τον αρουλι...Στα @@ η κιτρινη φιλη...Εμεις ποτε δε4ν πεσαμε μαλακες εκει στη Β'Εθνικη 2 φορες....τις μανε σας γαμαμε καθεμερα πουτανας γιοι σκουληκια αρειανοι δεν ξερετε πιον εχετε πατερα και της μαμα σας το μουνι το μουνι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ... ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ..ΘΥΡΑ 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή