Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αξιοπρεπής η εμφάνιση και αξιοπρεπής ήττα

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μια ζωή δείχνει τη μαγκιά του. Έπαιξε στα ίσα την δεύτερη ομάδα του Ισπανικού πρωταθλήματος (16 βαθμους η Βιγιαρεάλ και 17 η Ρεάλ του Ζοζέ Μουρίνιο) μέσα στο σπίτι της και αν μου λέγανε πριν το ματς οτι θα είχα κατοχή μέσα στον Ελ Μαδριγάλ θα γελαγα.



Αξιοπρεπής η εμφάνιση και αξιοπρεπής ήττα που δεν κοστίζει και ιδιαίτερα καθ'ότι η λευκη ισοπαλία του αλλου παιχνιδιού (Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Κλάμπ Μπρίζ) μας έκατσε ''λουκούμι''. Κραταμε την 2η θεση στον όμιλο και πλεον όλα παιζονται στα δυο επόμενα παιχνίδια εντος έδρας ματς στην Τούμπα.

Η ομάδα γενικά ήταν καλή.Κοντρόλαρε αρκετά καλά το ρυθμό του αγώνα και έκλεισε τους δρόμους απέναντι ίσως και σε μια υπεροπτική Βιγιαρεαλ .Πιστεψαμε στις δυναμεις μας και απεδείξαμε πως αξιζει να περασουμε στην επόμενη φάση του Europa League.Μ'αρεσαν: 1) το γύρισμα της μπαλας 2) μη υπαρξη πανικου σε κανενα σημειου του ματς 3)οι αλληλοκαλύψεις και 4)το νεύρο στις διεκδικήσεις.Το πάθος που επέδειξαν στην Ισπανία οι παίχτες μας δεν το είδαμε πολλές φορές εφέτος, έπεφταν πρώτοι επάνω στην μπάλα, και μας θύμισαν την ομάδα επί Σάντος η οποία δάγκωνε τον αντίπαλο.Έπρεπε να ήμασταν λιγο πιο ψύχραιμοι σε καποιες αντεπιθέσεις στις οποίες είχαμε αρκετα καλες προυποθέσεις.

Ο μέχρι τώρα ΠΑΟΚ φαίνεται στο τέλος δυσαρεστημένος που δεν πήρε αποτέλεσμα εχθές. Δηλαδή, φαίνεται οτι η ομάδα το έχει.Tα λάθη και η κατάσταση της ομάδας δείχνουν πως αυτό που λείπει είναι ένας προπονητής με γνώσεις και σωστό σχεδιασμό στην οργάνωση (πλάνο) των παιχνιδιών.

Πέραν της πολύ καλή εμφάνισης του Πάμπλο Κοντρέρας,Βίκτορ Βιτόλο και Ντάριο Κρέσιτς νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε την σπουδαία εμφάνιση του ΓιώργουΦωτάκη, ο οποίος έχει και ταχύτητα, και ανασταλτική λειτουργία, και συχνά πυκνά έβγαζε γρήγορα την ομάδα μπροστά, συν το ότι είναι από τους ελάχιστους παίχτες μας με αξιοπρεπές σουτ. Πιστεύω πως, όταν μια ομάδα παίζει με 2 αμυντικά χαφ, τουλάχιστον το ένα πρέπει οπωσδήποτε να μπορεί να απειλήσει και με μακρινό σουτ, πράγμα που δεν έχει ούτε ο Γκαρσία, ούτε ο Βιτόλο. Ίσως ο Φωτάκης να αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

Ιδιαίτερο κρίσιμο ματς το επόμενο στις 4 Νοεμβρίου στις 20:00 στην Τούμπα με την Βιγιαρεάλ.Με νίκη αφενός βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου και αφετέρου κρατάμε του Ισπανούς ενδιαφερόμενους να καθαρίσουν τους Κροάτες την προτελευταία αγωνιστική .



Υ.Γ 1 :Σε όλα τα ματς το τελευταίο μήνα χάνουμε μόνο με 1-0.Αυτά που κάναμε εμεις πέρσι με τον Σάντος ,μας τα κάνουν οι αντίπαλοι.

Υ.Γ 2 :Την Κυριακή στις 18:15 στην κεκλεισμένη των θυρών Τουμπα παιζουμε με τον Πανιώνιο.Ένα ματς όπου η ομάδα μας εχει την καλύτερη προιστορία από οποιοδήποτε άλλο αντίπαλο στην Ελλάδα.

Lipton4

8 σχόλια:

  1. WREO AR8RO LIPTON.NE DEN EXW TPT ME TON GARCEA ALLA O FWTAKHS EDWSEN ALLO AERA STON TROPO ME TON OPOIO EPITE8OMASTE KAI FYSIKA STHN AMYNTIKH LEITOYRGEIA POY HTAN APSOGOS KAI DEN EKANE OYUTE 1 ORGANWMENH EPI8ESH H BIGIAREAL!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lipton grafe pio sixna re aderfe.Grafe pithani 11ada gia ta match mas kai apousies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφορε ςσ το βαρδαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

    Η μανα του Λεφου τωρα προσφερει 2 τσιμπουκια ενα δεκαευρο... Ευκαιρια αδερφια παμε ολοι να μας γλυψει!
    Και υστερα με τα πρησμενα χειλι της απτα τσιμπουκια θα δωσει ενα γλυκο φιλι στο γιοκα της τον λεφο πριν πεσει για υπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σθεμαρη αντισταση του ρουλη στο καραισκακι κανει την Θεσσαλονικη περηφανη...χανει 1-0 απο το γαυρο μολις στο δευτερο λεπτο..!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε επιτελους νικησατε και θα σταματησετε να μας ζαλισετε τα αρχιδια στα ραδιοφωνα ολοι την εβδομαδα. απορω ακομα πως και δεν εχετε αρθρο για την μεγαλη νικη, μηπως πηγατε λευκο πυργο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή