Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Και σκότωσα για ενα εισιτήριο....


Οι ατέλειωτες ουρές αλλά και οι εκατοντάδες αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω του internet, μπορεί να ξάφνιασαν μερικούς άσχετους με το αντικείμενο μη Παοκτσήδες και να ... συγκίνησαν τους Παοκτσήδες οι οποίοι δεν περίμεναν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο με το που άνοιγε η πώληση των εισιτηρίων προς όλη τη μάζα των Παοκτσήδων.

Τέτοια προσέλευση θα ονειρεύονταν κάποιοι στην 1η μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας .. Εμείς φυσικά είχαμε ανανεώσει ήδη 13.408 και παρά το προαναφερθέν νούμερο, οι σημερινές ουρές κατέδειξαν και στον πλέον αδαή τι συμβαίνει όταν ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. έχει όραμα.

Χθες με τη φήμη της απόκτησης του Ρεγκέιρο να οργιάζει, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι βιάστηκαν να κράξουν για ακόμη μία φορά. Αυτοί οι Παοκτσήδες που πέρυσι έβριζαν τους Μπακαγιόκο - Αναστασάκο και φέτος παρακαλούσαν να ανανεωθούν ..

Φαίνεται πως μυαλό δεν βάζουμε και αν δεν έχουμε γνώμη σε όλα -και μάλιστα γνώμη που θα πρέπει να ενστερνιστούν και οι άλλοι- θα μας πέσει το ... πουλί!

Φυσικά αυτές οι φωνές στηριζόμενος από τα "ποιοτικά" ΜΜΕ της πόλης μας, τα οποία μας συγκρίνουν συνεχώς με ομάδες πολύ μικρότερες από τη δική μας, ώστε να μην χάσουν τις δουλειές τους.

Η απάντηση του λαού του Π.Α.Ο.Κ. έρχεται με τις πράξεις όμως κύριοι. Sold out στα διαρκείας και όσο κι αν προσπαθείτε να μας βάλετε στο ίδιο καζάνι με άλλες ομάδες της πόλης θα βγαίνετε off side .. μέχρι να βάλετε μυαλό!

Μπορεί κάποιοι να περιμένουν τον Ριέρα να υπογράχει ακόμα .. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι ο Garcia δεν πατάει περιοχή .. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα σκουλήκια έχουν περισσότερα διαρκείας .. Εμείς όμως έχουμε γυρίσει σελίδα!

21.000 διαρκείας sold out σε ένα περίπου μήνα διάθεσης των εισιτηρίων .. Εμείς αποδεικνύουμε τη δίψα μας και την τρέλα μας με ενεργή στήριξη και κλείνουμε τα αυτιά μας στη μίρλα και στη μιζέρια που προσπαθεί να κρατήσει τον Π.Α.Ο.Κ. στο επίπεδο που βρίσκονται οι άλλες ομάδες της πόλης.

Φέρτε μας το ΟΑΚΑ να βγάλουμε 35.000 διαρκείας και βάλε και να τρίβει τα μάτια της όλη η Ελλάδα. Ο κόσμος γύρισε σελίδα. Άλλαξε νοοτροπία και πλέον η αγορά εισιτηρίου διαρκείας αποτελεί μία ευχάριστη υποχρέωση για όλους μας.

Που είστε εσείς που συγκρίνατε τα διαρκείας μας με άλλων ομάδων; Που μιλούσατε για περίπτωση να έχουμε λιγότερα διαρκείας από πέρυσι και παρασέρνατε κι άλλους στις αρρωστημένες γνώμες σας; Κάποιοι δεν καταλάβατε τι εστί λαός του Π.Α.Ο.Κ. και προφανώς δεν θα το καταλάβετε ποτέ.

Μείνετε λοιπόν όσοι θέλετε στα ραδιόφωνα της μίρλας και της μιζέριας να μιλάτε για το αν κάνει ο Φωτάκης και ο Ρεγκέιρο (που επειδή δεν είχε καλή χρονιά πέρυσι έγινε κι αυτός παλτό όπως ο Μπακαγιόκο πέρυσι), και αναλύστε όλες τις άλλες μεταγραφές της ομάδας μας.

Αφήστε εμάς να κάνουμε sold out στα διαρκείας και με την προσωπική μας συμβολή να βοηθήσουμε ώστε ο Π.Α.Ο.Κ. να φτάσει στην κορυφή.


Υ . Γ :

Κάθομαι και σκέφτομαι. Τι σκατά το κάναμε το προπονητικό κέντρο στη Μεσήμβρια;Η παπαναστασίου πιο μακριά έπεφτε και δεν το κάναμε εκεί;Τζάμπα έξοδα Θοδωρή μου. Να φύγεις δεν ξέρεις απο αθλητικό μάρκετινγκ εσύ και οι συνεργάτες σου.Και πως ρε παιδιά να κάνουμε μεταγραφές αεροδρομίου όταν παίρνουμε παίκτες που έρχονται 3 στάσεις λεωφορείου μακριά από την Τούμπα;

Μεταγραφές κλιμακοστασίου θα τις λέμε από δω και πέρα

Περιμένουμε τα σχόλια σας απο κάτω

Υ. Γ : Εικόνες απο την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ :

http://lipton4.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html



4 σχόλια:

  1. Αυτα τα ΜΜΕ της πολης ειναι ικανα για τα παντα !
    Θα θιξω το θεμα γιατι μας αφορα και χει προεκτασεις .
    Η μ@λ@κι@ του "οι ομαδες της πολης μας" ξεκινησε απο τον πρωτο(σε αρχαιοτητα) αθλητικο σταθμο του μουτρουλακη και συνεχισε και με τους υπολοιπους .
    Σωνει και καλα οτι πανω κατω "ειμαστε στα ιδια" για "τις ομαδες της πολης μας" .
    ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ ΡΕ !!!
    "Πανω απο 15.000 στην πρωτη ο ΠΑΟΚ" και "17.000 περιπου ο αρουρης" ! Σημερα ακουσα καποιον ραδιοφωνατζη να μιλα και για 10.000 γριες στην πρωτη του ηρακλακου !
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ?!
    Ο αρουρης γεμιζει μια φορα το χρονο το γηπεδο τεννις με εμας ΜΟΝΟ και 17.000 δε εχει ουτε με το ΠΟΚ .
    Για τη δε γρια τι να πω . Αμφιβαλω αν υπαρχουν στον πλανητη ολοκληρο 10.000 γριες !
    ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο αρηκλης ΣΤΗ Β'(πολυ πιθανο κιολας) ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ! ! !

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ,
    ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ .
    ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ "ΛΟΙΠΟΙ" ΛΙΓΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ !

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ...

    ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ
    ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ

    ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ(ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΤΑΓΑΡΟΓΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ? !
    Ποια αλλη ομαδα εχει τη δυναμη να κατεβασει πανω απο 8.000 κομματια σε εκτος στην αθηνα σε απλο παιχνιδι πρωταθληματος ε ? !
    Επρεπε να μην παιζαμε με αυτα τα βρωμοκορακα σε αυτη τη σαπιλα και να πηγαιναμε τελικο να βλεπατε εκδρομη για αθηνα 25.000 κομματια...

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η "ΚΑΝΟΥΛΑ" . ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ "ΦΡΑΓΚΟ" ΜΑΣ ΜΕ ...ΤΟ ΚΥΑΛΙ ...
    ΚΑΙ...
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ "ΠΟΥΛΑΤΕ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ,
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ...

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ !
    15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος θα είναι η ΑΜΚ. Γιατί εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ...... Πάμε για νέα καλύτερα γούστα εφέτος αδέλφια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 60000 ΘΕΣΕΩΝ,ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή