Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Sold out



17.726 μεχρι στιγμής οι κάρτες διαρκείας .Αυτο ειναι.Και με το ρυθμό που φεύγουν τα "μαγικά" πλέον εισιτηρία, αύριο είναι πιθανό να σπάσει το περσινό ρεκόρ των 19.159 διαρκείας.

Εν μέσω καύσωνα, με την πλειοψηφία των Ελλήνων να βρίσκεται ή να ψάχνει σε ποια παραλία θα αράξει, ο λαός του ΠΑΟΚ στις επάλξεις μετρά αντίστροφα μέχρι να αγοραστεί και το τελευταίο διαρκείας από τα 21.000 που έβγαλε η ΠΑΕ φέτος.

Άλλα 3274 ακόμα αδέρφια...Τελειώστε τα !!!!

--Δε μας χωραει ο ντουνιας δεν μας χωραει η τουμπα,πρωταθλημα θα παρουμε χορευοντας αρουμπα.

--Πλέον η Τούμπα των 28.701 θέσεων φαντάζει πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρα των απανταχού Παοκτσήδων...
Ηρθε η ωρα για ενα μεγαλο γήπεδο για την μεγαλη μας ομάδα.


Ζαγοράκη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.


Υ.Γ : Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν τον ΠΑΟΚ να αισιοδοξεί για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βιεϊρίνια, που δεν κλήθηκε στην πρώτη της Πόρτο, αναμένει την απόφαση της διοίκησης για την περίπτωση του, η οποία αναμένεται να γνωστοποιηθεί σήμερα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πορτογάλοι βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να μπει στο "γαιτανάκι του εμπορίου" έχουν αποφασίσει να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη - ο οποίος επιμένει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είτε τώρα, είτε σαν ελεύθερος από το γενάρη να διαπραγματευτεί (δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την πόρτο) - θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Πάντα στο προσκήνιο και ο Μάριο Ρεγκέιρο αλλά το υψηλό του ΚΑΣΕ είναι απαγορευτικό.
Το κασέ του οποίου (600 χιλ. ευρώ) όμως όχι απλά προβληματίζει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ (δίνει 350χιλ. ευρώ) αλλά την κάνει να έχει παγώσει.
Στον «δικέφαλο» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βιεϊρίνια, αφού και αγωνιστικά ταιριάζει περισσότερα στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.


Υ. Γ : Εικόνες απο την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ :

http://lipton4.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου