Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ-ΠΑΟΚ

Πραγματικό Αμόκ έχει πιάσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με το που μαθεύτηκε ότι το παιχνίδι δεν θα το δείξει ούτε καν η Nova αλλά το εντελώς καινούργιο ConnX-Tv.
Μαζί και εγώ και γι'αυτό το λόγο έκανα μία έρευνα που πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας και βρήκα κάποια sites στα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούμε να δούμε τον αγώνα ζωντανά.

Απο το να τρέχουμε στις καφετέριες, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν η δεν προλαβαίνουν να ενεργοποιήσουν το ConnXT-v, καθόμαστε αναπαυτικά στο σπιτάκι μας, κάνουμε το σταυρό μας και ελπίζουμε τα sites μέσω internet που θα δείξουν τον αγώνα να αντέξουν από την πολύ επισκεψιμότητα και να μην μπλοκάρουν.


Αυτό το site είναι νορβηγικό ( http://live.tv2sporten.no/fotball/live/ ) και δείχνει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της Νορβηγίας. Χαρακτηριστικά χθες που έπαιζε η Στάμπαεκ στην Δανία με την Κοπεγχάγη το δοκίμασα και το έδειχνε κανονικά.

Μέσα εκεί θα δείξει τον αγώνα απ ότι κατάλαβα και το link που θα οδηγεί απευθείας στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα Βαλερέγκα-Πάοκ είναι http://live.tv2sporten.no/fotball/live/?kamp_id=428772


Εάν δεν λειτουργεί ο παραπάνω σύνδεσμος έχουμε και άλλη επιλογή που είναι το http://www.getsport.tv/football/uefa-cu ... on-round/vålerenga-fotball-paok--live-online


Επίσης είναι το http://www.bestsoccervids.com/2009/07/v ... ights.html

Και τέλος από την τηλεόραση της Βαλερέγκα όπου το site είναι http://www.viftv.no/


Mπαλα-κίες


4 σχόλια:

  1. file an eisai avrio ekei sta posta, steile kammia nea enimerwsi me ta links, mpas kai ayta den doulepsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. clopy-paste ''file'' mou lipton...
    profanos eisai kainourgios kai den ksereis tous kanones tou blogging.
    Oti s aresei apo alla blogs kai to vazeis kai sto diko sou, eisai ypoxreomenos na valeis sosta tin pigi me link kai oxi na to parousiazeis san diko sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο μεγαλε.καλή δουλεια εκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα ρε μαλακα δεν παιζετε και κανενα ματς τσαμπιονς λιγκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή