Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

Επέστρεψε η ομάδα μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 4 σχεδόν χρόνια απουσίας.
Η ανυπομονησία του κόσμου και η δίψα ενός ολόκληρου λαού για να δει την ομάδα του να επιστρέφει εκεί που ανήκει είχε ως αποτέλεσμα το Sold out σε όλες τις καφετέριες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου που έπιανε τα κανάλια που είχαν τον ΠΑΟΚ συνωστισμό στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί και έναν πανικό σε όλο το διαδίκτυο και σε όλα τα Site που μπορούσες να δεις το παιχνίδι.


Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπήκε σε μια μεγάλη ταλαιπωρία καθώς αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε από Site μέχρι την τελευταία καντίνα που θα είχε την δυνατότητα να δούμε το παιχνίδι έτσι ώστε όλα τα Παοκτσάκια του κόσμου να μπορέσουν να δουν το παιχνίδι μετά από σχετικές ενημερώσεις που ανέβαιναν σε όλα τα ασπρόμαυρα Site.
Όλα τα πεταμένα κρατικά κανάλια απλά κάναν τα παγώνια την ώρα που μας έχουν δείξει φιλικά ομάδων του ΠΟΚ με σερβιτόρους και καντινιέρηδες και στο επίσημο παιχνίδι Ελληνικής ομάδας με τον πιο παθιασμένο λαό αδιαφόρησαν.

Δεν τρώω τον παπά ότι δεν μπήκαν απλά στη διαδικασία να δείξουν το παιχνίδι αυτό θα γίνεται από εδώ και εμπρός και ο λόγος είναι άλλος και όχι αυτός που περνάει απλά της αδιαφορίας.

Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα και αυτό τρομάζει πολλούς.
Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.....
Την ώρα που μέχρι και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας βλέπουν μέσω των σιχαμένων κρατικών καναλιών μόνο τις ομάδες του ΠΟΚ και ειδήσεις με κεντρικά θέματα πονάει η κοιλιά του Ντάρμπισιρ ή πήγε σε βαφτίσια ο Καραγκούνης όλα τα πιτσιρίκια μεγαλώνουν με αυτές τις ομάδες στα μάτια τους.
Φανταστείτε όλα αυτά τα χρόνια τι θα γινότανε αν είχαμε και την προβολή αυτή σαν των ομάδων του ΠΟΚ στα κρατικά κανάλια.....για μένα δεν υπάρχει ούτε gay-ros ούτε τίποτα σαν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά γιατί όλοι οι άλλοι είναι πουθενάδες.
Όσο ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει θα έχει ακόμα χειρότερη αντιμετώπιση και θα δέχεται ακόμα πιο πολλές προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και αυτό θα πρέπει να το περιμένουμε αλλά θα πρέπει να περιμένουν και τις αντιδράσεις μας.
Στον επαναληπτικό της Τούμπας την Πέμπτη το Nova μια χαρά έχει τα δικαιώματα και θα έρθει να δείξει το παιχνίδι την ώρα που και αυτοί κάνανε τα παγώνια για το ματς του Όσλο.
Σέβομαι τον κάθε Παοκτσή σε όλο τον πλανήτη και ξέρω την κάψα του να δει το ματς αλλιώς θα βλέπαμε κατά πόσο θα έμπαιναν στον ναό τα συνεργεία του Nova.
Και στην τελική τους βάζεις στο σπίτι σου και όσοι βλέπουν το ματς από την τηλεόραση έχουν και την φωνή κλειστή και προτιμούν να βλέπουν τηλεόραση και να ακούνε ράδιο γιατί ούτε για αναμετάδοση δεν είναι κάποιοι από αυτούς.
Χθες προσωπικά είδα το ματς από το Κυπριακό ALPHA TV και το μόνο που έχω να πω είναι τα συγχαρητήρια μου στον Speaker του αγώνα που παρότι Κύπριος έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους ντεμέκ Ελληνάρες ουδέτερους Speaker.
Ο Κύπριος Speaker ήταν απόλυτα ενημερωμένος για όλους τους παίκτες και των 2 ομάδων μέχρι και για το ιστορικό του καθένα και μέχρι και για τους εκδρομείς μας αυτά τα 500 αλάνια που βρέθηκαν στο Ulevaall πως πήγαν και με ποιο τρόπο,
άριστος σε όλη την αναμετάδοση του αγώνα.

Δυστυχώς για κάποιους εξ Αθηνών αλλά και το κιτρινοκρατικοκάναλο της ΕΡΤ3 ότι και να κάνετε και όσο αβαντάρετε τις ομάδες σας ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεννάει κόσμο από τον κόσμο του και θα έρθει η μέρα που θα μας παρακαλάτε όλοι μέχρι και για την βιντεοσκόπηση μιας προπόνησης γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι όπως βαδίζει θα σας στείλει όλους αδιάβαστους και θα μαλώνετε ποιος θα μας πρωτοδείξει.
Ο ΠΑΟΚ που χτίζεται από πέρσυ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και όσο και να προσπαθείτε να περνάτε σαν είδηση τους κοιλόπονους των φλώρων σας που μας βγάζουν φωτογραφίες θα αναγκαστείτε να μας έχετε πρώτο θέμα γιατί ο γίγαντας ξύπνησε και πλέον έχει φορέσει και την ευρωπαική του φορεσιά.
Ο Σεβασμός κερδίζεται και δεν δωρίζεται μέσα από προπαγάνδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές.
Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να μπούμε στους ομίλους της Uefa να υποκλιθεί άλλη μια φορά όλη η ευρώπη στο μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ και πιστέψτε με λαμόγια ο ΠΑΟΚ της ευρώπης τα επόμενα χρόνια θα κάνει ευρωπαικά κανάλια να ζητάνε τα παιχνίδια μας γιατί δεν σας έχουμε ανάγκη αυτό που θα ζούνε όλοι θα ναι μοναδικό και με εκδρομές από τις τσέπες μας και όχι με δανεικά και αγύριστα προέδρων.......
Φέτος τον τελικό κυπέλου άλλη μια φορά τον ορίσατε στο ΟΑΚΑ και ελπίζω φέτος να μην την γλιτώσεις όπως πέρσυ ελέο κουκουλάκη και όταν θα με δεις να κάνω την Αθήνα Τούμπα με 30.000 αλάνια κρεμασμένα μέσα στο ΟΑΚΑ αν μπορείς ξανακρύψε με........


ΥΓ :.Τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ για την χτεσινή επιβλητική εμφάνιση στην Νορβηγία που γέμισε χαρά όλους τους Παοκτσήδες του πλανήτη που ότι και να κάνουν βρίσκουμε τρόπο να δούμε την καψούρα μας και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα αλάνια που βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν κερκιδάρα.

O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

Johnnyxatx
http://www.mininova.org/tor/2811617

Από εδώ ολόκληρος ο αγώνας Βαλερένγκα -ΠΑΟΚ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Πονάει !!!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τεράστιο το ενδιαφέρον των σκουληκιών πριν την έναρξη του αγώνα Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ.
Αναζητούσαν απεγνωσμένα(όσοι προτίμησαν να κάτσουν στο σπίτι και δεν πήγαν σε καφετέριες που είχαν Connx-Tv )να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ευρωπαίου αφεντικού της πόλης.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Τα λίνκ που έδειχναν τον αγώνα ειχαν κλατάρει (no broadcasting) εξαιτίας των πολλών χρηστών που τον παρακολουθούσαν.Έχοντας λοιπόν σύγχυση και ταυτόχρονα ταραχή αναζητούσαν τρόπο να δουν την ΠΑΟΚΑΡΑ τους.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Καρτερικά περίμεναν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους να βρουν τρόπο.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Ανυπόμονα και συνάμα υβριστικά ο παρακάτω σκώληκας τάχθηκε υπέρ της νορβηγικής αντιπάλου του ΠΑΟΚ,της Βαλερένγκα.


(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Ένα άλλος μεταξοσκώληκας σε κατάσταση αλλοφροσύνης φανέρωθηκε με το παρακάτω συνθηματάκι πως επρόκειτο για έναν ένθερμο υποστηρικτή της ομάδας από το Όσλο.
(Μπράβο λαό η Νορβηγίδα μας ).
(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Ένας άλλος ,πάλι, φίλος του Αρούλη την είδε λατίνος οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς και το σύνθημα που σιγοτραγουδούσε από μέσα του ,το μοιραστηκε με τα υπόλοιπα φαπιάρικα ''σκουλήκια''.Το ''Dale dale Boca'' κατάφερε με εξαιρετική διανοητική σύλληψη (κοινώς έμπνευση ) να το κάνει σε'' dale dale Valerenga.''
(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο στο '' Γ '' της εστίας του Πέρκινς και 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Ο καημένος ο σκώληκας δεν άντεξε ...η νίκη του ΠΑΟΚ υπήρξε για αυτόν σαν μια θηλιά στο λαιμό που τον έπνιγε.Ξαφνικά αντιλήφθηκε σε όλο του βάθος και την έκταση του, πως εβρίσκετο στο οπαδικό forum του Σούπα-3 και προέτρεψε τους συνοπαδούς του να μην ασχολούνται με το αιώνιο αφεντικό τους.Επίσης,τα (σσ σκουλήκια ) θυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχάσουν το μεγάλο φιλικό αγώνα του έχουν σε λίγες μέρες με την Μπόκα Τζούνιορς.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Ένας από τους υπευθύνους του site φρόντισε ,μετά την κάθετη μπαλιά του Σορλέν στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και το 0-2 στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ , να ''βάλει φίμωτρο '' και να προσπαθήσει να μεταφέρει αλλού την κουβέντα ,φυσικά με σκοπό να τους αναγκάσει να μην ασχολούνται με κάτι που τους πονά.

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Έχωντας κάτι στο στόμα ένας καταλανός φίλους του Άρεως δήλωσε...

(Κάντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα )

Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γαμάει

Videakia από τα αδέρφια που πήγαν στο Όσλο

http://www.youtube.com/watch?v=5FiFezNFb6g

http://www.youtube.com/watch?v=08e0yISPl5Q

http://www.youtube.com/watch?v=S1392M2QSWs

http://www.youtube.com/watch?v=BnzzeqkwWcE&eurl=http%3A%2F%2Fstathis957.blogspot.com%2F&feature=player_embedded


Lipton




Ρεπορτάζ ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΠΑΟΚ

Πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Ληγκ, που θα γίνει στο «Ούλλεβααλ Στάντιον», έδρα της Βαλερένγκα, στο Όσλο της Νορβηγίας, σε απόσταση 3.500 χιλιομέτρων, περίπου, από τη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΙΡΟΣ – Πέμπτη, ώρα 20.00 : Ασθενής βροχή, θερμοκρασία 15 °C, άνεμος Ν-ΝΑ, με 17 χλμ/ώρα (3 μποφόρ) και υγρασία 91%.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΒΟΗΘΟΙ : Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ρουμάνος Αλεξάντρου Ντεακόνου, με βοηθούς τους, Κρίστιαν Νίκα και Ιονέλ Πόπα, ενώ 4ος θα είναι ο επίσης Ρουμάνος, Μάριαν Μπορντεάν.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Πέντε μέρες πριν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Ληγκ, η Βαλερένγκα ηττήθηκε 3-0, μέσα στο γήπεδό της, από την Οντ Γκρένλαντ. Το σκορ, όμως, είναι μαγική εικόνα και δεν εκφράζει καθόλου την απόδοση των δύο ομάδων. Η Βαλερένγκα είχε πλήρη υπεροχή, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε δοκάρια, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα, στο πλεχτό.
Αντίθετα, η Οντ έκανε τρεις ευκαιρίες, έβαλε τρία γκολ, έχασε άλλο ένα στο τέλος του αγώνα και νίκησε 3-0, αλλά δεν άξιζε, σε καμία περίπτωση, τους τρεις βαθμούς. Παρά τις τέσσερις ήττες του τελευταίου μήνα, η Βαλερένγκα έδειξε, σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τα λεγόμενα των ανθρώπων της, όλοι πιστεύουν, κατά βάθος, ότι μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Ληγκ και ας λένε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, για την πρόκριση.

«Ξέρουμε, ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ παίζει σίγουρο ποδόσφαιρο, με πολλές πάσες, ενώ είναι σκληρή και επικίνδυνη ομάδα, με καλή φυσική κατάσταση. Είναι κρίσιμο να μη δεχτούμε γκολ και θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, αν το πετύχουμε. Μετά, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε εμείς γκολ, για να νικήσουμε. Αν αναλύσουμε τις επιθετικές προσπάθειες, θα δούμε, ότι εμείς έχουμε 12% επιτυχημένες προσπάθειες, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 42%, που είναι πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό. Κι αυτό δείχνει, ότι θα είναι πολύ δύσκολη μια νίκη για μας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά», δήλωσε ο παίκτης-προπονητής της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν.

Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και το «Γκολντ Καπ» ο τερματοφύλακας Τρόυ Πέρκινς και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Έτοιμος για τον αποψινό αγώνα είναι και Μπενγκτ Σάτερνες, ενώ δόθηκε δανεικός στη Μπρύνε, ο Στέφαν Στράντμπεργκ.
Απουσιάζουν, ο τραυματίας βασικότατος κεντρικός αμυντικός Αντρέ Μούρι και ο βασικός μέσος Φρέντυ ντος Σάντος, που θα κάνει εγχείριση, επειδή βρέθηκε μια τρύπα, ανάμεσα στους λοβούς της καρδιάς του.

Η αποστολή της ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ :

Πέρκινς, Κόνγκσχαβν, Χάγκεν, Άντρεσεν, Μαρτίνεζ, Μπέρρε, Στόρμπακ, Σάτερνες, Φέλλαχ, Φουενμαγιόρ, Λη, Μσ. Αμπντελάουε, Χάσταντ, Μχ. Αμπντελάουε, Ζάιτς, Σινγκχ, Μπριξ, Νούρι.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον ΠΑΟΚ, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας. Τελευταία φορά που η ομάδα της συμπρωτεύουσας έπαιξε εκτός συνόρων ήταν τη σεζόν 2005-06 όταν είχε φτάσει στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, όπου είχε τερματίσει τέταρτος ανάμεσα σε πέντε ομάδες, με απολογισμό τρεις ήττες και μία νίκη, επί της γαλλικής Ρεν, με 5-1, στην Τούμπα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θέλει ο ΠΑΟΚ, με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Νορβηγία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και το άκουσμα της Βαλερένγκα δεν τρόμαξε κανέναν στην ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Να αποφύγει τις κακοτοπιές που δεν απέφυγαν Λάρισα και Παναθηναϊκός θέλει ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στο Όσλο τη Βαλερένγκα το βράδυ της Πέμπτης (20:00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποστήριξε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην έχουμε πολύ άγχος στο δεύτερο παιχνίδι. Θέλουμε φυσικά να περάσουμε, όμως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Για μία ομάδα που έχει μόνο λίγες ημέρες προετοιμασίας όπου ασχοληθήκαμε κυρίως με την φυσική κατάσταση είναι λογικό να μην είναι σε φουλ φόρμα. Έχουμε πει πολλάκις ότι είναι αυτό ένα πλεονέκτημα σημαντικό αυτό για την αντίπαλη ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει σκανδιναβικές ομάδες τουλάχιστον τρεις ακόμη φορές και ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα εμείς προσπαθούμε να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον αντίπαλο, να γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και θα προσπαθήσουμε αυτό το θεωρητικό έλλειμμα που έχουμε σε φυσική κατάσταση να το αναπληρώσουμε, κάνοντας την ομάδα μας να παίξει καλύτερα και να δείξουμε την αγωνιστική ταυτότητα που μας χαρακτήρισε την προηγούμενη σεζόν». Ερωτηθείς αν τον φοβίζει το… πάθημα της Λάρισας και του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Εγώ σας τα έλεγα από πέρυσι, όταν σας μιλούσα για τα play-offs και τα προβλήματα που θα δημιουργούσαν για τις ελληνικές ομάδες».

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως στο ματς με τους Νορβηγούς θα στηριχτεί ως επί το πλείστον σε παίκτες που ανήκαν και πέρυσι στην ομάδα. «Περίπου το 80% των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούνε θα προέρχονται από την περσινή ομάδα, ώστε να έχουμε περισσότερο συμπαγή και ομοιογενή ομάδα, για να γνωρίζουν καλά τι ζητάμε στον αγωνιστικό χώρο και να ανταποκριθούν καλύτερα. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς αύριο θα παίξουμε ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ήρθαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για την αντίπαλο, είπε: «Ξέρουμε ότι η αντίπαλη ομάδα έχει αξία, ικανότητες και δυνατότητες. Νομίζω ότι τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την αξία της ομάδας αυτής. Από αυτά που έχω δει εγώ, έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ένα μείγμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών γεμάτο ταλέντο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αγωνίζονται σε εθνικές ομάδες της Νορβηγίας. Μία ομάδα με συγκεκριμένη οργάνωση, όπου κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου ο συνάδερφος μου στο τελευταίο παιχνίδι κράτησε στον πάγκο κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι. Οι δύο επιθετικοί, ένας κεντρικός αμυντικός και άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικά κομμάτια της στρατηγικής που ακολουθεί η ομάδα. Συνεπώς φαίνεται ότι έχει ποντάρει πολλά στο αυριανό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε σωστή άμυνα, αλλά όχι μόνο αυτό. Γιατί αν κάνουμε μόνο αυτό θα πάρουμε μεγάλο ρίσκο και θα είναι μεγάλο λάθος από τη δική μας πλευρά. Θα πρέπει να επιτεθούμε, να ψάξουμε να βάλουμε κάποιο γκολ, έχοντας όμως ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι μπορούμε να παίξουμε σωστή άμυνα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρα για να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν και θα δώσουν ότι μπορεί ο καθένας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Κώστας Χαλκιάς κράτησε χαμηλούς τόνους. «Σίγουρα δεν είναι η μεγάλη ομάδα που θα μας ανησυχούσε, αλλά ούτε είναι μια ομάδα που μας αφήνει αδιάφορους. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πρώτο ματς, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, ώστε στη ρεβάνς στην έδρα μας να προκριθούμε. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε, ότι θα περάσουμε", ήταν τα λόγια του διεθνή τερματοφύλακα.

Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Βιερίνια και ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ Σαβίνι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Πάμπλο Κοντρέρας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.


Τα δύο "νέα" πρόσωπα στην ενδεκάδα, που είπε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου, είναι ο Τσιρίλο, που θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, παρτενέρ του Μπιζέρα και ο Φωτάκης, που μαζί με τον Ίβιτς θα είναι στη μεσαία γραμμή, μπροστά από τον Γκαρσία, που θα ξεκινήσει σε ρόλο κόφτη. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σνάουτσνερ και ο Λίνο θα είναι στα άκρα με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης πλαισιωμένο από τους Σορλέν και Κονσεϊσάο, στο 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χαλκιάς, Kresic, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Abubakari, Bizera, Cirillo, Conceicao, Dorvalino, Filomeno, Garcia, Ivic, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Veron.
------------------------------------------------------------------------------------------------


ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ-ΠΑΟΚ

Πραγματικό Αμόκ έχει πιάσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με το που μαθεύτηκε ότι το παιχνίδι δεν θα το δείξει ούτε καν η Nova αλλά το εντελώς καινούργιο ConnX-Tv.
Μαζί και εγώ και γι'αυτό το λόγο έκανα μία έρευνα που πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας και βρήκα κάποια sites στα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούμε να δούμε τον αγώνα ζωντανά.

Απο το να τρέχουμε στις καφετέριες, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν η δεν προλαβαίνουν να ενεργοποιήσουν το ConnXT-v, καθόμαστε αναπαυτικά στο σπιτάκι μας, κάνουμε το σταυρό μας και ελπίζουμε τα sites μέσω internet που θα δείξουν τον αγώνα να αντέξουν από την πολύ επισκεψιμότητα και να μην μπλοκάρουν.


Αυτό το site είναι νορβηγικό ( http://live.tv2sporten.no/fotball/live/ ) και δείχνει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων της Νορβηγίας. Χαρακτηριστικά χθες που έπαιζε η Στάμπαεκ στην Δανία με την Κοπεγχάγη το δοκίμασα και το έδειχνε κανονικά.

Μέσα εκεί θα δείξει τον αγώνα απ ότι κατάλαβα και το link που θα οδηγεί απευθείας στην ζωντανή μετάδοση του αγώνα Βαλερέγκα-Πάοκ είναι http://live.tv2sporten.no/fotball/live/?kamp_id=428772


Εάν δεν λειτουργεί ο παραπάνω σύνδεσμος έχουμε και άλλη επιλογή που είναι το http://www.getsport.tv/football/uefa-cu ... on-round/vålerenga-fotball-paok--live-online


Επίσης είναι το http://www.bestsoccervids.com/2009/07/v ... ights.html

Και τέλος από την τηλεόραση της Βαλερέγκα όπου το site είναι http://www.viftv.no/


Mπαλα-κίες


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Κύριοι υπεύθυνοι όλων των τηλεοπτικών καναλιών αυτής της δύσμοιρης χώρας:

Σας ευχαριστούμε που δεν μας δίνετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά την μεγάλη μας αγάπη, τον ΠΑΟΚ μας στο ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Σας ευχαριστούμε που σπαταλήσατε τα ωραία μας χρήματα (που εισπράττετε είτε ως οικειοθελείς είτε – ακόμα χειρότερα - ως υποχρεωτικές συνδρομές) για να μας δείξετε όόόόλες τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων και αδιαφορήσατε πλήρως για το παιχνίδι μιας από τις λαοφιλέστερες ομάδες αυτής της χώρας.

Σας ευχαριστούμε γιατί για ακόμη μια φορά επιβεβαιώσατε με τη στάση σας ότι δεν είμαστε εμείς οι παράξενοι, οι γκρινιάρηδες, οι «κομπλεξικοί»: εσείς είστε οι προκατηλειμμένοι, οι υποταγμένοι στα μεγάλα σας αφεντικά, οι φοβισμένοι ότι αυτή η ομάδα που ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της θα κόβει διαρκώς μεγάλα κομμάτια από την «πελατεία» τους, προσελκύοντας όλο και περισσότερο νέους φιλάθλους…

Σας ευχαριστούμε γιατί μας δώσατε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να εξασκήσουμε τις όποιες τεχνικές μας γνώσεις στις νέες τεχνολογίες και ιδιαίτερα στο Internet για να βρούμε τρόπο να απολαύσουμε ζωντανά τον αγώνα της ομάδας μας…

Σας ευχαριστούμε γιατί μας ξαναδίνετε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα νιάτα μας, να μαζευτούμε παρεούλα γύρω από ένα ραδιοφωνάκι, να πιούμε τις μπυρίτσες μας και να «φτιαχτούμε» με τις φωνές των αδερφών μας που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ζωντανά μέσα στο γήπεδο…

Δεν πειράζει, όμως. Εσείς συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα: να ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ μόνο για να του κάνετε κακό. Nα δυσφημήσετε τους παίκτες του, να αφήνετε υπόνοιες για την αξιοπρέπεια και την τιμιότητα της διοίκησής του, να διχάζετε το λαό του, να υποτιμάτε τις επιτυχίες του…

Κι εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πάντα κάναμε: να αγαπάμε την ομάδα μας, παρέχοντας όλη την υποστήριξη που ο καθένας μας μπορεί να της παρέχει, να την ακολουθούμε όπου αντέχουν τα πόδια μας και οι τσέπες μας, να αντιπαρερχόμαστε την αδικία με την όποια μορφή της, να ακούμε στο ράδιο χίλιες φωνές και να φανταζόμαστε χίλιες εικόνες…

Έχετε μια ευκαιρία να επανορθώσετε, μέχρι την έναρξη του αγώνα. Περιμένοντας να την εκμεταλλευτείτε, εμείς θα ονειρευόμαστε την εποχή που όλοι οι αγώνες της ομάδας μας θα μεταδίδονται ζωντανά από το PAOK TV, το ιδιόκτητο συνδρομητικό κανάλι της ομάδας μας, και θα σας έχουμε γράψει όλους στα παλιά μας τα παπούτσια…

Α, και για να μην το ξεχάσω: ευχαριστούμε το Κόνεξ ΤΙ-ΒΙ (το …ποιο???) που εξασφάλισε τη μετάδοση του αγώνα της ομάδας μας. Ευχαριστούμε, μα δεν θα πάρουμε…


Για όσους είναι Θεσσαλονίκη........Μαγαζιά που δείχνουν αύριο live τον Π.Α.Ο.Κ στο ματς με την Βαλερέγκα :

--FRATELL Μ.Ασίας με Βοσπόρου γωνία Κ.Τούμπα τηλ.918744....
--PLAYBALL Αθ.Διάκου 17 με Δελφών τηλ..870070...
--scundetto, Ανθέων τηλ.888593....
--champions sport bar, Ασβεστοχώρι τηλ.359750
--ELYSEE, Γρηγορίου Λαμπράκη 220 τηλ.938438
--BALLA D'ORO Αρετσού, Ευελπίδου 3 - τηλ. 2310 805 322
--Βελος Δρακοπουλου Καλαμαρια, τηλ ?????
--Βαrcelona sport club Θεμ. Σοφούλη 92 τηλ. 2310.419.978
--Sede ,Επτάλοφος,Οδος Βενιζέλου

Στην Θεσσαλονίκη στην Πολίχνη (οδός Μαυρομιχάλη πριν την Αγν. Στρατιώτη) το μεγάλο καφέ έβαλε thor T2 sport. Oποιος θέλει να πάει να το δει. Μενεμένη από Αμπελόκηπους για Εύοσμο στην στροφή αριστερά (που μπαίνει το λεοφωρείο) πριν το στρατόπεδο, στο φανάρι, στο μεγάλο sport kafe δεξιά κατεβαίνοντας έβαλε thor T2 sport. Oποιος θέλει να πάει να το δει. Τέλος Μετέωρα καφέ MEMORY στην γέφυρα.

Οι υπεύθυνοί της Conn-x Tv αποφάσισαν να βάλουν γιγαντοοθόνη στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου όπου και θα μπορούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν τον αγώνα

Vitolo

[10/03/2009]
Βιτόλο: «Πολεμιστής του ΑΡΗ»

http://www.super3.gr/news_article.asp?id=6338

[08/04/2009]
Βιτόλο: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ»

http://www.super3.gr/news_article.asp?id=6418


Απόψεις σκουληκιών μέσα από τα οπαδικά τους forum


Παπάρας παπακόντης όπως πάντα. Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα για να τσιμπήσουν 4-5;;; Άσχετα με το τι πιστεύουν οι ασπρόμαυρες καρικατούρες, τα "πρόβατα" ας πούμε είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ σε σχέση με τους σκεπτόμενους Αρειανούς. ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ θα έλεγα. Απλά όπως πάντα, αυτοί που σκέφτονται και έχουν σοβαρές και αντικειμενικές απόψεις γράφουν λίγο εως καθόλου. Τώρα στην ερώτηση των φίλων ΠΑΟΚτζήδων γιατί δεν κάνουμε κάτι για να διώξουμε τον καρκίνο κόντη.... ε όσο μπορείτε και εσείς να διώξετε τον κατσαρή τόσο μπορούμε και εμείς. Δηλαδή ΕΓΩ τι μπορώ να κάνω;;; Αν μπορούσα να κάνω κάτι θα το έκανα .....

Αντί να το βουλώσει λοιπόν ο βλάκας (λες και πόσο θα πανηγύριζαν οι δίπλα;;; 2; 3 μέρες;; οκ ο miechel κανά 3μηνο....) δίνει νέα πατήματα για ρόμπα και καζούρα κτλ. Και ενώ ξέρω ότι τα φαπ και φουπ έχουν στόχο αυτόν....δυστυχώς τα ακούμε εμείς.
"Ο κάλβο έχει υπογράψει για άλλα 3 χρόνια" ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!!!! Δηλαδή ψοφάει για να γίνει καμιά στραβή....και να τρέχουμε πάλι!!! ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΣΚΑΣΕ!! ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!! ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΛΒΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ!!! ΠΑΠΑΡΑ!!!!!

Τι άλλο να πω. Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω εκφράσει την γνώμη μου για τον συγκεκριμένο μαλάκα. Και όσα κονέ και να έχει, πρέπει επιτέλους ή να το βουλώσει και απλά να βοηθάει ή (το καλύτερο) να πάρει πούλο. Δεν αντέχεται άλλο ο άνθρωπος.

Ας φροντίσουμε λοιπόν....να "δημιουργήσουμε" άμυνες ώστε να μην μας ξανατρυπήσουν απο δίπλα (με προσεγγίσεις παράνομες) .... ας ψάξουμε να βρούμε άτομα που γνωρίζουν από μπάλα ώστε να μην έχουμε ανάγκη τον κάθε κόντη....και όλα θα πάνε καλύτερα.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Τωρα που πεσανε οι τονοι,2 κουβεντες απο μενα για το θεμα Βιτολο.Απο την μια ο παιχτης Βιτολο εχει παψει να με ενδιαφερει εδω και καιρο,φιλοχρηματος #####αιος που δεν εκτιμησε πολλα πραγματα που εκανε η ομαδα και ιδιαιτερα ο συνδεσμος για αυτον,τον φορτωθηκαν οι προσφυγες οι μπουφοι και το θεμα εκλεισε(ηρθε και καλυτερος παιχτης στη θεση του).Το θεμα που με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο ειναι η σταση του εκτελεστικου διευθυντη μας,του Κοντη και οι δηλωσεις του.Αν αυτα που δηλωσε δεν επιβεβαιωθουν στην πραξη,για πιο λογο να εκτιθετε μια ΠΑΕ και μαζι της ολος ο κοσμος της?Εχω την εντυπωση πως τα επικοινωνιακα παιχνιδια του ατζεντη Κοντη και οχι του εκτελεστικου διευθυντη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κοντη,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.Τα περυσινα λαθη πρεπει να γινουνε μαθημα σε ολους μας και να μην επαναλαμβανονται.Και μην διανοηθει κανεις κοιτωντας τον αριθμο των ποστ μου να πει αλλος ενας κουρκος,απλα δεν εχω χρονο καθολου και οι επισκεψεις μου στο σαιτ του συνδεσμου ειναι στα γρηγορα για ενημερωση και σπανια θα γραψω κατι.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ



ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΡΠΕΤΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα δοθούν στοιχεία και link , για το ΠΟΥ θα μπορούν να δούνε τον αγώνα ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ , οι εντός και εκτός Ελλάδος ΠΑΟΚτσίδες οπαδοί αλλά και τα σκουλήκια που τοσο πολύ καιγονται να δούνε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ


Για όσους είναι Θεσσαλονίκη........Μαγαζιά που δείχνουν αύριο live τον Π.Α.Ο.Κ...
--FRATELL Μ.Ασίας με Βοσπόρου γωνία Κ.Τούμπα τηλ.918744....
--PLAYBALL Αθ.Διάκου 17 με Δελφών τηλ..870070...
--scundetto, Ανθέων τηλ.888593....
--champions sport bar, Ασβεστοχώρι τηλ.359750
--ELYSEE, Γρηγορίου Λαμπράκη 220 τηλ.938438

--BALLA D'ORO Αρετσού, Ευελπίδου 3 - τηλ. 2310 805 322

--Βελος Δρακοπουλου Καλαμαρια, τηλ ?????
--Βαrcelona sport club Θεμ. Σοφούλη 92 τηλ. 2310.419.978



Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Vitolo

Όταν έκλεισε πέρυσι στον Άρη, κοίταξα το βιογραφικό του φευγαλέα και δεν μου γέμισε το μάτι. Προφανώς δεν είχα δώσει τη σημασία που έπρεπε. Για την ακρίβεια απορούσα γιατί οι σκώληκες τον κυνηγούσαν τόσο πολύ και τον πήραν τελευταία μέρα των μεταγραφών πανηγυρίζοντας.


Κρίνοντας εντελώς αντικειμενικά και ανεξάρτητα από τον ερχομό του στην ομάδα μας, βλέποντάς τον πέρυσι σε πολλά παιχνίδια, τον θεωρώ ίσως τον καλύτερο περυσινό παίκτη του Άρη και σίγουρα μέσα στους 5 κορυφαίους αμυντικούς χαφ του πρωταθλήματος. Γρήγορος, με νεύρο, αυτό που λέμε "μηχανάκι" ή "διάολος" στο κέντρο, κόβει μπάλες με ευκολία και δίνει μάχες στο κέντρο. Φυσικά θέλει δίπλα του ένα ψηλό κορμί (Πάμπλο) γιατί είναι πολύ κοντός.

Καθαρά αγωνιστικά, θεωρώ ότι ανεβάζει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας, προσθέτοντας συνδυασμό χαρακτηριστικών που κανένα άλλο από τα αμυντικά χαφ μας δεν έχει. Ο Πάμπλο είναι καλός κόφτης, κρατάει μπάλα αλλά δεν είναι γρήγορος. Ο Αμπουμπακάρι είναι γρήγορος αλλά δεν έχει καλή μεταβίβαση και δεν είναι έμπειρος. Ο Βερόν κρατάει μπάλα, έχει την κάθετη μπαλιά, αλλά είναι απελπιστικά αργός. Ο Βιτόλο συνδυάζει ταχύτητα, νεύρο, καλά κοψίματα και καλή κοντινή μεταβίβαση.



Σχετικά με όλα αυτά που συζητιούνται για το περυσινό περιστατικό με τον Βιεϊρίνια, σαφώς και θεωρώ ότι πρέπει να του ζητήσει μια συγγνώμη και να του δώσει μια εξήγηση αν δεν το έχει κάνει ήδη. Πάντως, όπως είχα ξαναγράψει όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του για ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο Σάντος, η διοίκηση και ο ίδιος ο Βιεϊρίνια δεν φαίνονται να έχουν πρόβλημα (αντιθέτως μάλιστα), τότε μάλλον σε όλους εμάς δεν πέφτει και ιδιαίτερος λόγος. Ο Βιτόλο και ο Βιεϊρίνια είναι πλέον συμπαίκτες. Και το ήξεραν εδώ και κοντά δύο μήνες ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ πιθανό να συμβεί (να είναι συμπαίκτες). Οπότε...


Για τα περί "σαμποταζ" του σκώληκα και όλα τα σχετικά δεν έχω να πω κάτι γιατί όλα αυτά μου μοιάζουν τόσο μικρά και ανούσια που δεν γουστάρω να ασχοληθώ. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία και διασκέδαση, είναι καψούρα και τρέλα και χάνει τη γλύκα του όταν αρχίσουμε να συζητάμε για το πόσα χρώσταγε μια ομάδα στον παίκτη και γιατί άργησε να έρθει και ποιος έβαζε εμπόδια στη μεταγραφή και μπλα μπλα μπλα... Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Τέλος, για τα περί ανετοιμότητας του παίκτη και έλλειψης προετοιμασίας, να πω ότι και πέρυσι χωρίς πρετοιμασία ήταν αλλά παρουσιάστηκεστο πρωτάθλημα σαν ένας από τους καλύτερους πάικτες από άποψη φυσικής κατάστασης. Καλή η προετοιμασία γενικώς, αλλά στην Ελλάδα τη θεοποιούμε λιγάκι... Νομίζω ότι μια χαρά προλαβαίνει να βοηθήσει την ομάδα στον επόμενο γύρο του ΓουΛου και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Όπως και να χει, καλώς ήρθε στον ομάδα και μακάρι να είναι υγιής και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.

Stepa αλάνι άναψε ντουμάνι

--------------------------------------------------------------------------------
H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου
«ARIS Campie-ones "OleOle" Charilaou».

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Campie-ones "OleOle" Charilaou βρίσκεται στην περιοχή της Ν.Ελβετίας και Παπαναστασίου Χαριλάου (νούμερο 10 Ο.Α.Σ.Θ.,στάση "Γηπεδο") και θα αποτελέσει το εναλλακτικό κέντρο για όλους τους μελοντικούς αστέρες και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η Ακαδημία «ARIS Campie-ones "OleOle" Charilaou» αποτελεί την 22η ομάδα που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργαζόμενων ομάδων – ακαδημιών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. επίσης οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια των Γενικό Μάνατζερ-(Κουμανταδόρο-μπλαμπλάκια) της ακαδημίας ARIS Campie-ones για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε κατα την ένταξη των ποδοσφαιριστών Vitolo και Παπάζογλου στην μεγάλη οικoγένεια της ομάδος μας.

Πηγή: Δεβετζή

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Tεράστιο κόμπλεξ

Ειναι να γελάς με αυτά που λαμβάνουν χώρα σε οπαδικά forum ,τα οποία χρησιμοποιώ κατά κόρον για την προσωπική μου ενημέρωση.Μέσω αυτών εχεις την δυνατότητα να σχηματίσεις ορθότερη άποψη για το καθετί που διαδραματίζεται στα αθλητικο-οπαδικά δρώμενα της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα της Μακεδονίας μας.

Σήμερα θα καταπιαστούμε με το πραγματικά γελίο forum του Super-3 .
Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει κι αυτό από την γελοιότητα του συλλόγου που πιστεύουν πως εκπροσωπούν.

Προβάλουμε 4 εικόνες μέσα από το forum τους.Μέσα από αυτές θα διαπιστώσετε όλοι σας πως συνεχώς ασχολούνται με αυτόν που τους έχει συνεχώς στην φάπα (εντός και εκτός γηπέδων).

Απλά απολαύστε τους...απλά θαυμάστε τους...απλά γελάστε μαζί τους.


(Υπενθυμίζω πως κάνοντας δεξί κλικ με το ποντίκι σας επάνω στις φώτο ,μπορειτε να τις δειτε καλύτερα)



1)Ποια γειτονιά της πόλης εκανε 2 εκδρομες με λεωφορεια μεσα στην πόλη μας?
2)Ποιος παράγοντας γειτονίας (οπαδός του Λαγού ) ειχε στειλει στην ομάδα της καρδιάς του ,χωρίς λεφτά, Επαλέ ,Μόρις κτλ?
3)Ποιος παράγοντας γειτονιάς (που φουνταρε Β Εθνική 2 ΦΟΡΕΣΣΣΣΣΣΣ) και οι ''οπαδοί΄΄ της καρδιάς της έχουνε τις καλύτερες εμπειριές με τα τρακτέρ και τις φάπες σε όλα τα χωριά ηθελε να ριξει την ομάδα (που ειναι τώρα ) στην Δ εθνική γιατί χρωστούσε σε εναν τυχάρπαστο Βραζιλιάνο?
4)Ποιος πήρε τελικά τα λεφτά από αυτον τον τυχάρπαστο?
5)Ποια γειτονιά ιδρύθηκε απο εβραίους οπαδούς του Ηρακλή?
6)Ποια γειτονιά ειναι άτιτλοι 40 ΟΛΑΚΕΡΑ χρόνια?
7) Σε ποια γειτονιά οι ΄΄οπαδοί΄΄ της ειναι επαγγελματιές?
8 )Σε ποιο γηπεδο γειτονιάς έχει γινει κατάληψη της μεγάλης τους θύρας?
9)Ποιοι ΄΄οπαδοί΄΄ ρουφιάνοι δίνουνε στους αστυνομικούς άτομα που τους κυνηγάνε?
10)Ποιοι ''οπαδοί'',μιας γειτονιάς ειχανε στειλει τα οικονομικά μιας ομάδας σε όλους τους δημοσιογράφους και τους υπουργούς ενώ τώρα δεν αποκαλύπτουν τα δικά τους διοτι τώρα το άνοιγμα ειναι τεράστιο?
11)Ποια γειτονιά δινει με το διαρκειας φανέλα κινητό σύνδεση και ενα τρακτέρ για τα γνωστά ένδοξα χρόνια της Β εθνικής?
12)Ποια γειτονιά ανέβηκε απο την Β εθνική με γκολ οφσαιτ στο 109' και το πανηγύρισε λες και πήρε το Τσάμπιονς Λίνκ?
13)Ποια γειτονιά ,ανέβηκε τριτη και καταιδρωμένη απο την Β Εθνική στην Α εθνική?
14)Ποια γειτονιά πέρισυ δήλωνε οτι ειχε 10.000 διαρκειας αλλά ο πρώην προεδρος της δήλωσε πριν λίγο καιρό οτι ειχε 6.000 με τα βιάς?


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΠΡΙΝΤΑΡΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Καλο καλοκαίρι !!!


Τινγκανά ο lip για λίγες ημέρες......
Μην χαιρεστε όμως...θα επιστρέψουμε δρυμίτεροι και ανανεωμένοι για νεες περιπέτειες...
Καναπεδάκιδες παοκτσήδες (miechel-steenage-opaoktsis) , Καίλες (yiannisbebis ) και λοιποί το νού σας αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Τέλος!!!!

Sold out στα εισιτήρια διαρκειας της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ.
Τέλος!
Από 3 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου 2009

21000 και κάτι ψιλά για μερικούς τυχερούς.

Υ.Γ :
Πλεον εισιτήρια διαρκείας μόνο για αρη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να βλέπει τα football prints πως πάνε τα ταλέντα μας για του χρόνου.

Y.G 2 :ΠΑΟΚ ΣΆΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.



Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Mirko Savini στον ΠΑΟΚ για 3 χρόνια...!!!!


Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. έκανε ο πρώην παίκτης της Νάπολι και συμπαίκτης του Ζήση Βρύζα στην Φιορεντίνα, στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ. "Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα. Η εμπειρία να έρθω στην Ελλάδα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Έχει παίκτες που γωρίζω όπως ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αλλά και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Κάτι που με έκανε να δεχτώ να παίξω στον Π.Α.Ο.Κ.".

Για τους στόχους του, ο Savini τόνισε: "Επειδή είμαστε σημαντική ομάδα θα παίζουμε κάθε Κυριακή με τον ίδιο τρόπο και στα ίσα τις μεγάλες ομάδες. Να πάμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις αλλά θα τις βλέπουμε ξεχωριστά. Θα προχωράμε βήμα βήμα όσο καλύτερα μπορούμε".

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίζεται: "Ξεκίνησα σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά παίζω στα αριστερά της άμυνας. Το παιχνίδι μου προσανατολίζεται στις αμυντικές λειτουργίες. Προτιμώ να μην ανεβαίνω τόσο".

Για τον Βρύζα, είπε: "Γνωρίζω την σοβαρότητα και την προσωπικότητα του και ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω εδώ".
Όσον αφορά το πλάνο του Π.Α.Ο.Κ. δήλωσε: "Φυσικά και γνωρίζω το πλάνο που υπάρχει. Όταν κάποιος υπογράφει για 3 χρόνια γνωρίζει το project . Ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα και σκοπεύω μέσα σε αυτά τρία χρόνια να γίνουμε καλύτεροι".

Και για το πότε θα είναι έτοιμος; "Θα ξεκινήσω να δουλεύω από την πρώτη μέρα και ο προπονητής θα κρίνει το πότε θα είμαι έτοιμος".

Ενημερωμένος όσον αφορά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έδειξε να είναι ο Savini: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα με οπαδούς. Μου έχουν μεταφέρει ότι είναι πολύ ζεστοί και δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι σαν αυτούς της Νάπολι".

Τέλος για τον αν υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, είπε: "Στην Ιταλία υπήρχαν προτάσεις αλλά τίποτα το φοβερό. Η πιο σοβαρή ήταν η πρόταση του Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως λόγω του Βρύζα που μου εξήγησε το project και ουσιαστικά ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν η πρώτη μου επιλογή".

Για την ενσωμάτωσή του με την αποστολή της ομάδας στο Ντούρβερτ, ο έμπειρος μπακ υποστήριξε: «Θα ανέβω αύριο στην Ολλανδία. Η απόφαση είναι του προπονητή για το πότε θα είμαι έτοιμος».

Το βιογραφικό του

Ονομ/νυμο: Μίρκο Σαβίνι
Ημερομηνία γέννησης: 11/03/1979
Εθνικότητα: Ιταλός
Θέση: Αμυντικός
Υψος: 1,82 μ.
Βάρος: 78 κ.

Η καριέρα του

1996-2000 Λοντιτζιάνι 90, 1
2000-2002 Φερνάνα 60, 0
2002-2003 Ασκολι 31, 0
2003-2004(α) Ασκολι 14, 0
2003-2004(β) Φιορεντίνα 18,0
2004-2005 Φιορεντίνα 11, 0
2005-2008 Νάπολι 72, 0
2008-2009(α) Νάπολι, 0,0
2008-2009(β) Παλέρμο 11, 0





Υ.Γ : Mετά και τα 1.550 διαρκείας που πουλήθηκαν σήμερα και τις παραλαβές των συνδέσμων , τα διαρκείας φτάσανε πλέον τις 20.616 και μείναν μόλις 384 για το οριστικό sold out ακόμα και στα διαρκείας.

Υ.Γ 2 :Σκουλήκια αρειανοί στην ερώτηση του προηγούμενου άρθρου απάντηση δεν πήρα.Ξαναρωτώ σας λοιπόν ''
Για τα διαρκείας τους οι αγαπητοί συμπολίτες γιατί έπαψαν να μιλάνε? Μήπως στούπωσαν?αααααααααχαχα ,έχετε πολύ πλάκα ''σκουλήκια''

Y.Γ 3 :
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πρίν από λίγο ότι όποιος δεν προλάβει να πάρει εισιτηρια μέχρι αύριο, θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτηρια της ΠΑΕ Αρης από το Aris Mobile , από 09:00-12:00 καθημερινά.

Δικός μας ,για 3 χρόνια ο Αντελίνο


Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια για 3 χρόνια. Οι Πορτογάλοι της Πόρτο κρατούν παράλληλα, ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απλά περιμένει το έγγραφο που θα επικυρώσει τη συμφωνία

Ο παίκτης της Εθνικής ομάδας Πορτογαλίας Νέων, ο 23χρονος Αντελίνο Βιερίνια, είναι πλέον του ΠΑΟΚ! Η θέληση του παίκτη, η υπομονή και η επιμονή των διοικούντων του ΠΑΟΚ, ο χειρισμός του Σάντος, η εμπλοκή Σέρτζιο και μερικοί άλλοι παράγοντες οδήγησαν στην μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Βιερίνια ήδη ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ολλανδία απ'ευθείας απο την Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.


Σε σημερινές δηλώσεις του ο Βιερίνια μεταξύ των άλλων είχε πει: «Είναι όμορφο να επιμένει για μένα ο Π.Α.Ο.Κ. από την στιγμή που δεν είχα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Σημαίνει ότι τους άρεσε το παιχνίδι μου, θέλω να έρθω και φέτος για να δείξω την αξία μου, να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει στους στόχους του».


Υ.Γ : 19.066 τα εισιτήρια διαρκειας ,αυριο σπαμε ρεκορ και μεθαυριο τελος

Υ.Γ 2 : Ζάλισε τον γάυρο με τον Λίνο ,Αντελίνο Αντελινοοοοοοοοοοοο

Υ.Γ 3 : Για τα διαρκείας τους οι αγαπητοί συμπολίτες γιατί έπαψαν να μιλάνε? Μήπως στούπωσαν?αααααααααχαχα ,έχετε πολύ πλάκα ''σκουλήκια''




( Αγαπητοί μας αναγνώστες παρακάτω υπάρχει ενα video , που μας δείχνει πόσο ''άντρες'' ειναι οι οπαδοί και οι φίλοι της ομάδος του Άρεως .Απλά απολάυστε το ,αααααααχαχ)

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Φωτογραφίες απο την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ

(Καντε κλικ επάνω στις φώτο για τις δείτε καλύτερα)




















Από κάτω ακολουθεί πληθώρα άρθρων για την ομάδα μας και για τα μεταγραφικά αποκτήματα της.

Lipton
Θεσσαλονίκη