Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Κωλόγρια

Στον βάζελο δώσατε εισιτήρια κωλόγριες ε?Και ειχατε και ανοικτό εκδοτήριο για αυτούς ε?

Η μεγαλύτερη απόδειξη της θεωρίας του Δαρβίνου περί εξέλιξης μίας φάρας αλλα και των νόμων του Μέντελ ειστε....Δεν είναι τυχαίο οτι οι γριες ειναι αυτες που γονιμοποίησαν το σκουλήκι !Ούτε το σκουλήκι είναι τυχαίο οτι γονιμοποιήθηκε απο αυτούς. Αυτό το DNA είναι όλοκληρη ιστορία που σε κάνει να υποκλίνεσαι !


Oπως λενε...η γρια θα παει ή απο χεσημο ή απο πεσiμο.

Ξες εσύ παλίογρια....

Να φύγετε εκει στην Βου να ησυχάσουμε ,σιχάματα της πόλης.

Γιατί δεν επανενώνεστε με τα σκουλήκια μπας και ξαναγίνει ενιαίο το μίασμα στην πόλη, αφού το συνοικιακό σωματείο των Εβραίων ιδρύθηκε από "σχισματικούς" που αποσπάστηκαν από το προγενέστερο σωματείο των κορασίδων του γυμναστικού...


Lipton

7 σχόλια:

  1. Το αιμα νερο δε γινεται !

    Οι κουφαλες οι γριες 10 μερες πριν για το ματς με μας μιλαγανε. Τετοιο κομπλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι γίνεται με τους ξένους όταν έρχονται υπεράριθμοι σε μια πόλη.Βγάζουν και γλώσσα στους ντόπιους και καμιά 80 χρόνια μετά διεκδικούν και την πόλη για δική τους.Και έτσι φτάσαμε απόγονοι ανθρώπων που δε μίλαγαν τα ελληνικά πρώτη γλώσσα να μας λένε τι να κάνουμε με την πόλη μας.Ρε χου!Αυτόνομη Θύρα 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είσαι σκουλικάκι έχει -11 εδώ πάνω...
    Αν είσαι γριά έχει -21.
    Αν πάλι είσαι γαυροβάζελος... με κάνεις και γελάω.
    αλλά από το στυλ απάντησης σου πρέπει να είσαι σκουλικάκι ανύπαρκτο....γι΄αυτό τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.
    Δώσε 10ευρώ για οικονομική ενίσχυση, για να κάνει καινούρια πανια ο θουπερ-3, να πάρει καινούρια ποτήρια ο τσομπάνης σας και άσε τον ΠΑΟΚ καταμέρους.
    Αλλά προσέξτε μην κάει ο βασιλιας καρνάβαλος ποιο νωρίς από της 15/02 και αρχίσετε πάλι να κλαίτε.
    Ως τότε... άτιτλοι, πεφταστέρια, ομάδα ανσασερ δεν πρέπει να μιλάς.
    Ντάξ να΄ουμ;
    αντε στη φωλιά σας πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς αμπaleo-Κι αν είσαι η αγάπη που περίμεναααααα να ρθειςςςςςςς γύρε στο πλάιιιιιι μουυυυυ και αιντεεεεε και μαμήσοουουουουυου!(Πλούταρχος στο μικρόφωνο).Φιλοξενούμενοι της πόλης αυτοεξοριστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ARIS-ATHENS BARS ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΑΡΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ BAR ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(ΛΕΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕ ΜΠΑΙΡΑΚΙ) ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΡΕΝΤΖΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρειανοι σαν την δικη σας προπαγανδα δεν υπαρχει πουθενα.. οσο για τον αλλον που λεει και φαπ.. ουτε τον πανθρακικο δεν μπορεις να νικησεις ρε εβραιε μονο με μεθοδευσεις και με διακοπη αγωανα και μιλας;; 2 φορες β εθνικη πεσατε ρε ελεος βουλωστε το.. Ε ναι τι θα υποστιριζατε.. γριεσ και ρουληδες το ιδιο ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή