Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Thimiana

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και η ομάδα μας την Κυριακή δινει ένα απο τα πιο κομβικά ματς των τελευταίων της χρόνων .Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναικό.

Παρόλο αυτά ,προκειμένου να χαλαρώσουμε λίγο και να ξεφύγουμε απο τις συνηθισμένες οπαδικές μας αναρτήσεις που καυτηριάζουν την αθλητική καθημερινότητα ,αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με κάτι που υπέπεσε στην αντίληψή μας τον τελευταίο καιρό.Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,μας κακοφάνηκε,αισθανθήκαμε πως μας κοροιδεύουν και για τον λόγο αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Θέμα της ανάρτησης αυτής : ο Thimiana .



Πίσω από το username αυτό κρύβεται κάποιος που λέει πως ασχολειται με το στοίχημα.Υποστηριζει πως ειδικεύεται με το μπασκετικό στοίχημα.Το πρωτάθλημα της ελληνικής Α1 αλλά και τα ευρωπαικά πρωταθλήματα μπάσκετ ισχυριζεται πως τα παιζει στα δάκτυλά του.Εμεις ,όμως που γνωριζουμε το στοιχηματικό παρελθόν του αδυνατούμε να πιστέψουμε πως συνεχιζει ακόμα να φιλοξενειται, αρθογραφόντας σε ένα απο τα πολλά στοιχηματικά site που βριθουν στο διαδίκτυο.

Εύλογα θα μπορούσε κανεις να ρωτήσει : '' Και τι μας ενδιαφέρει όμως αυτό σε ένα αμιγώς οπαδικό -Παοκτσήδικο blog ? ''

Η απάντησή ειναι η εξής : Καθώς το στοίχημα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας,αρκετοί από εμας σερφάρουμε σε διάφορα site ,με σκοπό την αναζήτηση πληροφοριών και ειδήσεων που θα μας βοηθήσουν στο να πάμε ταμείο.Το στοιχηματικό site της matchmoney.com.gr ,ενα απο τα κορυφαία στο χώρο ,γνωριζει άραγε πως ο thimiana τα όποια σημεια(picks) μας πασαρει ως δικά του ,προέρχονται από καθαρή αντιγραφή (copy-paste ) και μετάφραση προτασεων γνωστών tipsters που δραστηριοποιούνται σε γνωστά site της ευρώπης? Τα σημεια του γαλλικου πρωταθλήματος μπάσκετ τα οποία με ''απίστευτα'' ωραίο τρόπο αναλύει και παρουσιάζει στο http://www.matchmoney.com.gr/index.php?type=cat&element=90 προέρχονται από ένα γνωστό γαλλικό site ,που δινει την δυνατότητα σε πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου να αναπτύξουν τις μπασκετικές τους απόψεις.
Kατά πόσο δηλαδή οι πληροφορίες που αντλούμε απο τα διάφορα site ,ειναι απόρια ενδελεχής μελέτης ατομων που τους δινεται το βήμα να μας πληροφορίσουν?

Για τους λόγους αυτούς εφιστούμε την προσοχή σας ,αγαπητοί μας αναγνώστες.

Ο μπασκετικός αναλυτής thimiana , (κατά κόσμο Δημήτρης) ξημερωβραδιάζεται σε γνωστά στοιχηματικά στέκια προκειμένου να μας πασάρει ως δικες του ,αναλυσεις άλλων.Πόσο τυχαίο μπορει να ειναι άλλωστε οι 531 αναρτήσεις που έκανε στο γνωστό διεθνές στοιχηματικό forum του bettingadvice?
Έκτος από ''επαιτης μπασκετικών σημειών'' μας δειχνει και το αφελές του χαρακτήρα του,καθως δεν φρόντισε να αλλάξει το username του.Εξακολουθει να έχει το ιδιο ακομα και στο bettingadvice forum .

O ''γραφω με μέσο'' ( δεν μπορούμε να βρούμε άλλου ειδους εξήγηση) στο site της κορυφαιας στοιχηματικής εφημερίδας , thimiana , φαινεται πως έχει βαλει ως αυτοσκοπό να κοροιδεύει τον κόσμο. Το 0/3 της προηγούμενης εβδομάδας στο μεσοβδόμαδο κουπόνι ειναι ένα απλό δειγμα της προχειροδουλειάς στο copy-paste που συνεχώς κάνει.

Κάνεις, που κάνεις ρε αδερφέ αντιγραφή και στιγνή μεταφορά σημείων,φροντισε τουλάχιστον να υποκλέπτεις ορθά προγνωστικά!!!Oχι για εμάς,(εμεις σε έχουμε πάρει πρέφα προπολού),αλλα για τους λίγους που διαβάζουν ακομα την στήλη.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΑΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.

7 σχόλια:

  1. Re file akoma kai na klevei shmeia apo ta forum ,den einai kako.
    Shmasia exei pos asxoleitai me to basket.
    To paidi prospathei poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει και αντιγράφει σημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afou den einai giftos kala kanei
    psifizo na zisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα ιδια ερωτήματα καλείται να απαντησει ο καθένας μας.Δεν εχω παρακολουθησει τον κυριο που λες ,αλλα σιγουρα εαν αποδειχθει πως αντιγράφει προτάσεις άλλων σπιλώνει το όνομα της εφημεριδας στην οποια δουλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eyxaristoume pou mas anoigeis ta matia file.
    o paok pano ap'ola omos.mhn to jexnas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ.
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαχνωντας στο google ,βρισκεις τρομερες πληροφοριες.
    Εγω τον thimiana δεν τον γωνριζα ,αλλα τωρα που τον έμαθα δεν θα τον διαβαζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή