Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΑΜΥΝΕΣΘAI ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ

Μερικές οδηγίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Είμαστε στους -5 βαθμούς συνεπώς κανείς δεν μας υπολογίζει ούτε φαβορί ούτε τίποτα κλασσικές υπνωτικές μαλακίες.
Ούτε κομπιουτεράκια ούτε πράξεις ούτε ισοβαθμίες λαίμαι.
8 τελικοί είναι για εμάς έτσι απλά και η υπέρβαση εξαρτάται ΜΟΝΟ απο ΕΜΑΣ.
Είπαμε πρέπει να παιχτεί μάχη μέχρι εσχάτων!
Τα κομπιουτεράκια τα βγάλαν ήδη οι φλωροβάζελοι που τρέμουν στο άκουσμα σου ΔΙΚΕΦΑΛΕ.

Δεν υπάρχει κάτι να φοβηθούμε ή να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε απο αυτόν τον αγώνα συνεπώς μη μασάτε.

Ας τους δώσουμε και αβάντα ένα γκολ δεν τρέχει κάστανο.

Εμείς εκεί θα έχουμε μαζευτεί για έναν και μόνο λόγο την ΝΙΚΗ και μάχη μέχρι το τέλος ότι και αν συμβεί.

Συνεπώς

Δεν ασχολούμαστε με παικτάκια του αντιπάλου είναι παγίδα που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τον αντίπαλο.

Θα υπάρξουν προκλήσεις απο διαιτητές και άλλους.
Τους γράφετε στις αρχιδάρες ΣΑΣ και προχωράμε να τους πατήσουμε.

Δεν πετάμε γυάλινα και πλαστικά σε κόρνερ και εστίες γιατί έχουμε οικολογική συνείδηση.

Δεν πετάμε κέρματα αλλά τα κρατάμε για την επόμενη ΑΜΚ.

Έχουμε κλειστά τα κινητά για να μην μας σπάνε τα αρχίδια σπαμ τηλέφωνα.

Οι σύνδεσμοι είναι υποχρεωμένοι ολόκληρη την 7μάδα να οργανώσουν την εξαφάνιση του γηπέδου ξέρουν την συνταγή και είναι πολύ εύκολο για αυτούς.
3 χρόνια εκπαίδευση έχουν κάνει στον ΝΑΟ με απαγορεύσεις και είναι αναμενόμενο ότι θα το πράξουν.

Φωνάζουμε μόνο για τον Θεό μας τον ΠΑΟΚ ρε και όχι τίποτα άλλο άσχετο με αυτόν.
ΠΑΟΚτσής που μετά το τέλος του αγώνα μπορεί να προφέρει φωνήεντα στο επόμενο παιχνίδι να καθίσει σπίτι του ή να αλλάξει ομάδα.

Κοιτάμε στα μάτια τους οργανωτές με απόλυτο σεβασμό για να συντονιστούμε σε 1 σύνθημα ταυτόχρονα και ΟΧΙ σε 4 διαφορετικά επειδή είμαστε στην Θύρα 4.
Μονοφωνική ηχώ και ΟΧΙ στερεοφωνική έκο.

Έχουμε υψωμένη την κεφαλή κατά 45 μοίρες και ΔΕΝ τραγουδάμε αλλά ψέλνουμε υπερήφανους Βυζαντινούς ύμνους.
Σε ιαμβικό μέτρο χωρίς βιασύνη να τελειώσει το σύνθημα το τραβάμε και όσο πάει και το κάνουμε με όλη την ψυχή μας γιατί γουστάρουμε και το νοιώθουμε αυτό που λέμε και βγαίνει με ΠΙΣΤΗ απο μέσα μας.

ΚΑΝΕΙΣ δεν επιτρέπεται να καθίσει στην θέση του εκτός απο το ημίχρονο για 10 λεπτά και πολλά είναι.

Επιβάλλεται να χοροπηδάει στην κερκίδα προκαλώντας ιδιοσυντονισμό αυτής έτσι ώστε να τρίζει η Τούμπα με σεισμό 9 Ρίχτερ και να βρυχάται και αυτή ώστε να ακουστεί ο παλμός της Κόλασης σε όλο τον κόσμο.

Ροξάκια Κοκακολίτσες πασατέμπο κλπ αφήστε τα για τους συνταξιούχους αν και σε αυτό το παιχνίδι και ο παππούς θα έχει πάρει το εγγόνι του και θα περιστρέφει το μπαστούνι του σαν γιαταγάνι στον αέρα απο οποιαδήποτε Θύρα του γηπέδου.

Καραμούζες ευπρόσδεκτες και ότι άλλο θα προκαλεί θόρυβο στις αντεπιθέσεις του εχθρού.
Ο ήχος θα πρέπει να σκεπάσει την αναμετάδοση του αγώνα και η κερκίδα με την Νάπολη να αποτελέσει ένα ενθύμιο που θα ξεχάσουμε με τον χρόνο να διηγούμαστε οι πρεσβύτεροι των τσιμέντων.

Τύμπανο που θα πάψει να βαράει ή δεν σπάσει να αλλαχτεί ο τυμπανιστής.
(Το ακούς Κωστάκη εκεί στην Νεάπολη?)

Γκόμενες με φουστίτσες ψιλοτάκουνο και γόβα μέσα στην 4 και λουι βιτόν τσαντούλα δείξτε της τα παπάρια σας μιας και για αυτό ήρθαν εκεί μέσα χουφτώστε τες κιόλας θα αρέσει σ αυτές.

Προσοχή όμως στις γκόμενες που είναι ντυμένες με ασπρόμαυρα σαν και εσάς με Παλεστινιακά κλπ γιατί φωνάζουν ποιο πολύ και απο εσάς αυτές να τις κάνετε χώρο δίπλα σας και να τις σέβεστε και ντου σε όποιον τις πειράξει είναι αδερφές σας.

Ούτε νεύρα ούτε παρεξηγήσεις μεταξύ σας.Ο εχθρός θα φοράει πράσινα.

Ούτε γκρίνιες και μιζέριες χωράνε παρά μόνο στήριξη πίστη και θετική σκέψη.
Για αυτό πληρώσατε και πήγατε στον χώρο εκείνο που θα βρεθείτε.


ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ

ΑΜΥΝΕΣΘAI ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ


Αναδημοσίευση από paokmania forum

8 σχόλια:

  1. παοκ: Πλαφόν στα συμβόλαια

    Πολιτική ορθής διαχείρισης των οικονομικών της ομάδας ξεκινάει ο παοκ, με την οριοθέτηση πλαφόν στην σύναψη νέων συμβολαίων, που να ταυτίζονται με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας σε μια εποχή που δεν γίνεται να επιμηκυνθεί άλλο το παθητικό της.
    Αυτό αποφάσισε η διοίκηση της ΠΑΕ και πλέον τα συμβόλαια που θα συνάπτονται θα είναι της τάξεως των 350-370 χιλιάδων ευρώ ετησίως, συν της φορολογικής τους επιβάρυνσης. Τα οικονομικά της ομάδας είναι σε επιτήρηση, και το παθητικό δεν μπορεί να διογκωθεί. Η τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα κλείσει σήμερα, δεν θα αποφέρει περισσότερα από 500 περίπου χιλιάδες ευρώ και ο κόσμος δεν μπορεί να επιβαρύνεται διαρκώς και περισσότερο. Αυτό το αντιλαμβάνεται και η διοίκηση που θέλει να δημιουργήσει συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα ώστε το ήδη υπάρχον παθητικό να μην γίνει διπλάσιο, άρα και ανεξέλεγκτο.
    Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να μπει πλαφόν στις αμοιβές, έστω και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να χαθούν παίκτες που δεν θα αποδεχτούν μειώσεις των αμοιβών τους, όταν και εφ’ όσον τους προταθεί ανανέωση.

    Η φορολογία στους παίκτες

    Βεβαίως ένα άλλο ζήτημα που τίθεται και που ο παοκ θα το αντιμετωπίσει από τους πρώτους, είναι η αναγκαία προσαρμογή της φορολογικής επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών με βάση τα ισχύοντα διεθνώς. Δηλαδή αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη θα το εφαρμόσει σταδιακά και όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό λόμπι με τους παίκτες να πληρώνουν ατομικά ο καθένας την δική του επιβάρυνση που θα είναι της τάξεως του 40% των εισπραττόμενων αμοιβών.

    http://www.metrοsport.gr/παοκ-plafon-sta-simvolea

    θα χουμε τρελο γελιο το καλοκαιρι με κατι 4ετη ακριβα συμβολαια που υπογραψανε σε ολους...μπουρδελο θα γινουν...

    φανταζομαι τη μουρη του φραγκοφονια μοδιστρου οταν του προτεινουν μειωση συμβολαιου και να πληρωνει ο ιδιος την αυξημενη εφορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ κουρκΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο παοκ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 10 ΕΚ.!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΟΟ ΡΕ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι αυτο και οι παιχτες απεχουν απο την προπονηση. εχουν χορτασει να πληρονονται και βαριουνται να προπονηθουν. ακου εκει 10εκ. πλεονασμα για μια ομαδα που υπολογιζε στην ευρωπη και βγηκε εκτος απο το 1ο ματς. οχι οτι αν πρωχορουσε θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, αλλα ποσο μαλλον τωρα
    θα μετανιωσουν καποιοι "επαγγελματιες" που αλλαξαν φανελα.......... βαρουσαν πεναλντι και πανηγυριζαν εξαλα τα γκολ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ γουσταρω που ασχολιστε με μεγαλες ομαδες φιλοι μου σκουλικια!!!ετσι μπραβο!!!σιγα σιγα βαζετε μυαλο!μονο με ΠΑΟΚ να ασχολιστε γιατι ετσι πρεπει!αλλωστε δεν υπαρχει και καμια αλλη ομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒlOG ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανύπαρκτα ερπετοειδή-44, που δεν έχετε ούτε γκόμενες ούτε λεφτά, αυνανίζεστε ατέρμονα παρέα με τον κομπλεξισμό σας εντός και εκτός...αεροδρομίων. Παρακαλάτε να πάρετε κανα Χ από το αεκ-44 για να έχετε ελπίδες για πλέυ οφ. Εξάλλου όλη η Ευρώπη σας περιμένει για να τιμήσετε -όπως δεκαετίες τώρα - τις διοργανώσεις της!...
    Εμείς έχουμε ντέρμπι κορυφής την Κυριακή.
    Άϊντε τώρα για ύπνο στις φωλιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. erxomaste zmpaoktzides kai tha mas ta klasete opvs mas ta eklase h roma koroida.
    elpizo koroido lipton na mas kontrares alloste eseis eiste gia ton moytso
    filakia kai allifora ta lefta soy dosta se astegous kai min mas kontrareis koroido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδέλφια κρυφτείτε!! Έρχεται η ταξιαρχία των Βύντρα - Καντέ-Νίνη που θάμπωσε όλη την Ευρώπη με την μπαλλάρα που έπαιξε χθες! Λέω να μην κατέβουμε καν, γιατί βλέπω τον παικταρά Σιμάο -σε συνδυασμό με τον Γιόγκι Σαριέγκι- έτοιμους για μεγάλα κόλπα!
    ΥΓ: Ερώτισοι, γκιατί εγκώ σαν ζμπαουγκ που είμε ντεν καταλαβένι: ποιο κορόιδο πλήρωσε για Μελίσση - Χριστοδουλόπουλο 5 εκ. ευρώπουλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή