Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

ΠΑΟΚ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : 82-67

Με μια μεγάλη εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, ο ΠΑΟΚ πάτησε το Περιστέρι με 82-67 και πάτησε για τα καλά στην εξάδα. Οι παίκτες μας αντιμετώπισαν προβλήματα μόνο στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και, από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έδειξαν ότι δεν αστειεύονται! Εκπληκτικό ντεμπούτο από τον Τόμας Ντελινινκάιτις, εκπληκτική και η κερκίδα από 3000 οπαδούς του ΠΑΟΚ και μερικά αδέρφια της Παρτιζάν.

Ο ΠΑΟΚ του 1ου ημιχρόνου ξεκίνησε εγκλωβισμένος από την άμυνα του Περιστερίου το παιχνίδι αλλά ευτυχώς μετά κατάφερε ο προπονητής μας να ξεκλειδώσει την σπαζοκεφαλιά του Σκουρτόπουλου.Αποτέλεσμα η ελαφριά διαφορά του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο και δη το 3ο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην άμυνα με εξερετικές αλληλοκαλύψεις και τοποθετήσεις παικτών μέσα και έξω από την περιφέρεια.

Επιθετικά κάναμε πάρτυ με τον κύριο Γκρέγκορι να πιστοποιεί γιατί είναι παίκτης μεγάλης κλάσης.Εξαιρετική η παρουσία του Γκετσέφσκι που φέτος είναι από τους καλύτερους και σταθερότερους σε απόδοση παίκτες μας.Με τις αλλαγές και την είσοδο των "ρεζερβών" η ομάδα βγήκε απ τα νερά της και μειώθηκε ελαφρώς η διαφορά αν και σε κανένα σημείο δεν φάνηκε να έχουμε πρόβλημα.Με το που μπήκαν τα 4 αετόπουλλα και ο αφηνιασμένος στην 4η περίοδο Ντρόμπνιακ η τελετή είχε τελειώσει.

Για τον Ντελινικάιτις (17 πόντους) θα πω ένα πράγμα.Την εμφάνιση που έκανε σήμερα δεν την κάνουν ούτε στον αιώνα τον άπαντο όλα τα πλέυ μέικερ που έχουμε...και το παιδί ακόμα δεν πατάει καλά.Αλλά είναι καλός σουτέρ και έξυπνος παίκτης με σωστή αμυντική νοοτροπία.Θα βοηθήσει.Συνεχίζουμε
.....

Το blog μας παρευρέθηκε στις κερκίδες .Ιδου το φωτογραφικό υλικό.Καντε κλικ επανω στις εικονες για να τις δειτε καλυτερα.
























Lipton4

4 σχόλια:

  1. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΙΤΡΙΝΕ ΛΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ'ΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me 10 eurw eisitirio kai pali adeio to ghpedo eleos dld

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOSMO DN BLEPW WRAIES FWTO EINAI!!!!!!NTROPH AN EINAI AYTO P EIDA STHS FWTO O KOSMOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟ:ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΠΑΙΖΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή