Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το Σάββατο στις 16:45 στο ''παλατάκι'' μας, θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό.Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της για να την βοηθήσει να φτάσει στην 6η συνεχόμενη νίκη!
Δυο αγωνιστικές έμειναν πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Μετά από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσει η ομάδα στα play off να βγει στην Euroleague, γιατί η ομάδα μας είναι αρκετά καλή και μπορεί να σπάσει την έδρα είτε του Πανελλήνιου είτε του Αμαρουσίου.Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται με τον Κολοσσό Ρόδου. «Ο Κολοσσός είναι μία σκληροτράχυλη ομάδα που κρατάει τον ρυθμό και παίζει πολύ καλά την άμυνα. Παράλληλα δημιουργεί ευκαιρία για fast break και προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιθέσεις και να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Είναι μία καλή ομάδα και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να σπάσουμε την άμυνα του Κολοσσού που ιδιαίτερα με τη ζώνη δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους».

Για την πιθανή παρουσία πολύ κόσμου στο «παλατάκι» είπε: «Ο κόσμος βοήθησε πολύ και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η παρουσία είναι πολύ ισχυρή και δεν παίζει ρόλο ο αριθμός όσο η δύναμη που προσφέρουν στους παίκτες με την παρουσία τους».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τα play-off είπε: «Ας τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και θα δούμε. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να είναι υγιείς οι παίκτες και να δούμε τον αντίπαλο μας. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και θα δούμε με ποίον θα παίξουμε».


Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις όμως για τα δεδομένα που υπήρχαν από την αρχή της χρονιάς η είσοδος στην 6αδα είναι επιτυχία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα μπάσκετ γιατί στο παρελθόν μας χάρισε πολλές χαρές.

http://www.youtube.com/watch?v=22Z3UX3TYfM


ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ 16:45


touBETakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου