Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αυτοκριτική,ομοψυχία,σύμπνοια,καθαρό μυαλό

Τα ''σκύλε γερά μαζί θα ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά' όπως φαίνεται μας τελείωσαν.

Το νόμισμα έχει 2 όψεις, όσο φταίει και η διοίκηση, άλλο τόσο φταίμε και μεις..όλοι μαζί τα καταφέραμε μέσα σε 3 χρόνια.

''Χρηματοδότης'', '' αιμοδότης'', ''μεγάλος λαός'' και τρίχες κατσαρές να χουμε να τα λέμε να παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας.Κανείς δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να σκάσεις τα λεφτά σου για διαρκείας για εκδρομές κτλ κτλ . Θες να το κάνεις; Το κάνεις.Δεν θες; Δεν το κάνεις!

Ποιο είναι το βασικό επίτευγμα του χρηματοδότη αυτά τα 3 χρόνια? τα 20.000 διαρκείας σταθερά? Η συμμετοχή στην Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαίου τις 2 φορές που έγινε? Και τι σημαίνει αυτο? Ότι ο χρηματοδότης θα γίνει και κουμανταδόρος? Τα σκας τα φράγκα επειδή γουσταρεις ΠΑΟΚ. Εγώ έτσι το βλέπω.Φυσικά και θα έχεις και άποψη .Ψυσικά και θα κάνεις και κριτική .Φυσικά και θα ζητάς το καλύτερο για την ομάδα σου.Αλλα μέχρις εκεί.Άμα θες να το πας παραπερα μπαινεις σε περιεργα μονοπατια.


Όσο για το βασικό επίτευγμα Ζαγορακη ανεκαθεν το ελεγα οτι ο τυπος ειναι ενα τιποτα οσον αφορα την θεση του προεδρου.Ποιος ειναι? Ενας απλα καλος ποδοσφαιριστης στην Ελλαδα. Αντε πηγε και σε Αγγλια-Ιταλια επαιξε σε μικρες ομαδες και εγινε θεος σε ενα καλοκαιρι σαν αρχηγος της Εθνικης.Τιποτα παραπανω. Δεν μπορεις να εχεις τρελες απαιτησεις απο αυτον.. να ηταν Κοκκαλης να ηταν Μαρινακης να ηταν Τζιγγερ να ηταν Πατερας να ηταν Μελισσανιδης κτλ ναι να τον στησεις στον τοιχο να τον κανεις ο,τι θες..Ο κυριος Ζαγορακης απλα διαχειριζεται τα λεφτα του χρηματοδοτη και νομιζω πως κανεις απο οσους τον βριζουν δεν εχουν να του προσαψουν τιποτα για αυτο το θεμα.Για μενα τα διαχειριζεται με τον καλυτερο δυνατο τροπο!

Ο Ζαγορακης εβαλε το ονομα του μπροστα το 2007 και πηρε το ναυαγισμενο καραβι απο τα 800 μετρα βαθος και το εβγαλε σε 3 χρονια οχι απλα στην επιφανεια, το επιδιορθωσε κιολας βαζοντας ροτα για αλλα λιμανια..Φυσικα δεν το εκανε μονος του.Βοηθησαν και οι μουτσοι, βοηθησε και το συνεργειο ανεγερσης ναυαγιων, βοηθησαν οι παντες..

Το καραβι δυστυχως μετα απο 3 χρονια και κατι μηνες αρχισε να μπαζει νερα παλι. ή μαλλον οχι απλα να μπαζει αλλα αρχισε να περνει περιεργη κλιση προς τον βυθο.Χρέος μας οπως και 3 χρονια πριν να σηκωσουμε τα μανικια και ολοι μαζι μουτσοι και καπετανιοι να το επαναφερουμε στην ομαλη πορεια του και οχι να ανοιγουμε τρυπες για να βουλιαξει μια ωρα αρχιτερα!


Υ.Γ. Και επιτελους ας ξεκολλησουμε απο την γαμημενη λογικη και αμα φυγει ο Ζαγορακης τι κανουμε, Γουμενος που μας χρειαζεται και λοιπες μαλακιες. Αμα θελει να φυγει ας φυγει.. Χρεη δεν αφησε, η ομαδα σαν ροστερ ειναι πολυ καλα οποτε δεν εχουμε προβληματα.Το αν θα βρεθει επομενος να βαλει το κεφαλι του μπροστα ειναι ενα θεμα βεβαια, αλλα φανταζομαι καποιος θα υπαρχει. 84 χρονια ιστοριας εχει ο συλλογος δεν θα κολλησουμε σε ενα Ζαγορακη..



Υ.Γ.2 ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ-ΟΜΟΨΥΧΙΑ-ΣΥΜΠΝΟΙΑ-ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ αυτα χρειαζομαστε τωρα.. τα περι αρδ, σπορ του βορρα,ολαπαοκ, φυτομανια,πρεζακια,ρετσινοπνιχτες ειναι να χαμε να λεγαμε.. Τατιανα Στεφανιδου με ολιγο απο Λαμπιρη τον καταντησαμε τον ΠΑΟΚ!


biv from paokworld

17 σχόλια:

  1. Πηγαινετε να παρετε εσει τον ΠΑΟΚ αφου ειναι ενα τιποτα.Κανετε τον ΠΑΟΚ μικρο και μαγαζακι σας.Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γκομενα σας οπως ειπατε για τον Ζαγορακη.Λαε του ΠΑΟΚ διωξε τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απόλυτα αδερφέ.Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ όντως μαs βοήθησε(δεν πρέπει να ήμαστε αχάριστοι) αλλά αν φύγει δεν θα κατασταρφεί και η ΠΑΟΚΑΡΑ.Τελικά για μερικούς μήπως έχει γίνει ο Ζαγοράκης πάνω από όλα;4 χρόνια χωρίς μια κατάκτηση τίτλου(έστω ενός κυπέλλου δύνοντας όλες μας τις δυνάμεις)νομίζω είναι απαράδεκτο.Όσο για αυτούς που τα βάζουν με τους συνδέσμους και τα μέλη τους πολύ θα ήθελα να τους δω να τα λένε αυτά στην ΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apiles PAOK se PAOK
    diskoli katastasi
    lipamee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ayth ti stigmh ama fygei o zagor den exeis kapoion na ton antikatasthsei epaxia pou na empneei na toy exeis empistosynh kai na einai ka8aros.kana lamogio 8a er8ei pali san toys kalybas kalafaths klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na paretithi autos pou egrapse to arthro.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELEOS PIA... KOUNA TO KEFALI SOU LIGO NA XELAMPIKAREIS PAOKTSI TIS PROPAGANDAS! ME MIA STRABH FERNETE TON PANIKO....... PAOKTSIDES TOU KOLOU! MIA GROTHIA KAI KALA ALLA TIS MPIXTES TIS RIXNEIS... BRE OUST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Auti ti fora den sumfwnw. O Zagorakis voithhse poly tin Omada. Osoi exete provlima phgainetai na analavete eseis ton paok na doume ti tha kanete. Afiste ton proponiti k ton zagoraki na kanoun ti douleia tows. I omada tha anevei. Xrono xreiazetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πάτε καλά; Άντε ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας... Όποιος έχει κότσια ας έρθει να πει οτι αναλαμβάνει... Δεν σας κάνει τώρα ο Ζαγοράκης.... ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ....και ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.... μια ζωή έτσι θα μαστε την τρέλα μου...μιζέρια ολέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε καρπαζοεισπράκτορες, ομάδα του δημοσίου, που με τις κλανιες πατε να βάψετε αυγά τι να σας κάνει ο Ζαγορακης;Αφού κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν σας αναλαμβάνει.Ούτε εσας ούτε το Αεκάκι, ούτε τον αρη.Μια ζωή έτσι θα είσαστε, χωνέψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. file exeis dikio!poios einai o zagorakis mprosta ston paok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΗ? ΕΙΣΤΕ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός που έγραψε το άρθρο τα λέει μιά χαρά πουσταριά, ΟΡΚ απόγονοι των ΑΡΔ...
    Αμά δε γουστάρετε άντε στο fytomania, να σας τα πει καλύτερα ο "δάσκαλος" κι ο τελευταίος των μοϊκανών" κωλόπουστες...\
    Ο θοδωράκης ό,τι είχε να προσφέρει το πρόσφερε, το μόνο που τον νοιάζει τώρα είναι το εγώ του και η τσέπη του... Τώρα το μπούλο!!!!
    Ρε πουσταράδες, μες στην πιάτσα κυκλοφορούμε...!!! Το ξέρετε ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος των οικονομικών έχει φλομώσει την πόλη και όχι μόνο στις ακάλυπτες επιταγές...????
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΑ???
    Η ομάδα στα χέρια του λαού και όχι στα λαμόγια ρε κωλόφυτα!!!

    ΝΕΑΠΟΛΗ Θ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συλλεκτικό φύλλο σε… συλλεκτικό χαρτί με συνέντευξη Άρνε Μέλερ!

    Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό τεύχος 828 του SUPER ARIS, σε… συλλεκτικό χαρτί, με… συλλεκτικό πρωτοσέλιδο & οπισθόφυλλο και με μια «θρυλική» συνέντευξη του Άρνε Μέλερ!!!

    «Ο ΑΡΗΣ ήταν το οξυγόνο μου», δηλώνει ο άσος του παρελθόντος, καλώντας τους οπαδούς να κρατήσουν «άσβεστο το όνειρο»…!

    Ακόμα, σε αυτό το φύλλο του S.Α., αφίσα και πλούσιο χιουμοριστικό φωτορεπορτάζ από το διπλό της Τούμπας, καθώς και τα κουπόνια προσφοράς για τις 3 συλλεκτικές αφίσες του SUPER 3 SHOP!!!


    Διαβάστε επίσης:

    Ο ΕΚΔΡΟΜΑΚΙΑΣ
    Όλη η Γη για πάρτη σου, ένα τσιγάρο δρόμος…

    ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
    Αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας…

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    Αλήθειες και ξεβράκωμα…

    … καθώς και όλες τις μόνιμες στήλες του πρώτου και μοναδικού οπαδικού εντύπου του ΑΡΗ, όπως και όλο το ρεπορτάζ από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Ερασιτέχνη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις παρουσίες του Λαού του ΑΡΗ αυτή την εβδομάδα!!!

    Μη χάσετε την εφημερίδα του SUPER 3...

    ... και μην ξεχνάτε πως ο SUPER ARIS διατίθεται - για τους συνδρομητές μας - online από το super3.gr, ή μέσω ταχυδρομικής αποστολής σε κάθε γωνιά του πλανήτη!!!

    SUPER ARIS
    Αδιάκοπη Αρειανή Οπαδική Ενημέρωση από το 1994

    ΑπάντησηΔιαγραφή