Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κρατάμε την πρόκριση μεσα στον βούρκο


Η ομάδα μας έστω και δύσκολα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος,με γκόλ του Φωτάκη στο δευτερο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 119'.

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί το παιχνίδι.Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός και δύσκολα παιζόταν η μπάλα χαμηλά.Το θεαμα καταντουσε αστειο.Η μπαλα κωλουσε συνεχώς.



Το παιχνιδι δεν χωραει κριτικη.Το μονο σιγουρο ειναι πως τα παιδια δωσαν το 100% πράγμα το οποίο φάνηκε και απο την Tv όπου παρακολουθησαμε την αναμέτρηση.


Σε τέτοια παιχνίδια ο στόχος είναι να παίρνεις τις προκρίσεις και όχι το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά αν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δυο είναι ακόμα καλύτερα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε κατάληψη στο γήπεδο της Φλώρινας και βοήθησε την ομάδα. Εξάλλου σε όποια πόλη της βόρειας Ελλάδας και να παίζει ο ΠΑΟΚ το ασπρόμαυρο στοιχείο κυριαρχεί.

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει φέτος στον τελικό του κυπέλλου και αν μπορέσει να το κατακτήσει. Μια καλή κλήρωση να έχουμε την Δευτέρα και όλα θα πάνε καλά. Αν και τις τελευταίες 2 φορές που κατακτήσαμε το κύπελλο περάσαμε από δύσκολους αντιπάλους.



Υ.Γ 1.:Το θέμα με τον προπονητή έχει τραβήξει αρκετά και θα πρέπει σιγά σιγά να βρεθεί μια λύση.


Υ.Γ 2 : Κρατάμε την προκριση και ειλικρινα αφηστε γκρινια και κριτικη για αλλα ματς,γιατι το συγκεκριμενο υπο τις συνθηκες που διεξηχθη,δεν προσφερεται για το σπορ της μιρλας,το οποίο έχει καταντησει το αγαπημένο χόμπι των καναπεδάκιδων.

Y.Γ 3:

Τετάρτη 27 του Οκτώβρη κάθεσαι μέσα, ακούς 120 ολάκερα λεπτά και μετά κλάαααμα..

Πέμπτη 28 του Οκτώβρη ξανακάθεσαι μέσα, ξανακούς άλλα 120 λεπτά και μετά πάλι ξανα κλάμα.

Φιλάκια


touBETakias & Lipton4

8 σχόλια:

  1. ta paidia shmera paiksan me olh tous thn kardia kai giauto to phrame to paixnidi... prepei na vrethei suntoma enas aksiopistos proponiths kai meta mhn fovaste tpt... paok reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Geia sou megale Lipton.Eimastan atixoi mexri to 119' alla o Fotakis mas esose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Teliwnete me to 8ema toy proponhth. Paratravikse h istoria!Bravo ga tn nikh smr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας κάνουνε κάποιοι ακριβοπληρωμένοι παίκτες το καθήκον τους και ας καταφέρουν να κάνουν το αυτονόητο όπως για παράδειγμα να σκοράρουν σε κενή εστία.

    by gate 4

    και συμφωνώ απόλυτα.

    Το θέμα προπονητή δεν πάει αυτές τις δύο εβδομάδες αλλά 4-5 μήνες. Έφυγε ο Σάντος και ακόμη έναν αξιόλογο προπονητή δεν πήραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia egw eimai apo ptoleaida (apo tn poli tou eordaikoy) pigainw ka8e kiriaki sto gipedo tou eordaikou autos o kokkinomalis o moudourouglou einai paiktaras tn eidate tn kinigouse o contreras
    kalo einai na tn exoume apo konta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαοκια, πάρτε το χαμπάρι... Είστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και εσείς και ο ρούλης. Μικρές ομάδες, τι να λέμε τώρα?!?!? Κερδίσατε τους χωριάτες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κάθε πατέρας μπαοκτσης έχει πουτάνα κόρη, (αλλά προπαντώς) έχει και ένα πούστη γιο που τον γαμάνε όλοι... Πελάτες του Βύντρα είστε, γαμώ τη βουλγαρία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante gamisou re gamw tn patera sou kai t mitera sou bastarde esu pou nikises tn kozani 0-5 xarikes axeidi pou i kozani kontepse persi na pesei ante pane ston proedro sou na valei ta lefta stn kolo tou bintra alla kai stn diko sou palio karioli gamw tn a8ina sou gamw mpastarde ka8e nixta stn siggrou se vlepw!!!!!! ante gamisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή