Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αντίπαλος μας είναι η μπασταρδούπολη! Μην ασχολείστε με ανύπαρκτους!



Mε μεγάλη μας τιμή αναρτούμε την ανακοίνωση του Σύνδεσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας Βόρειοι.



ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!

"10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!"

  1. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έπεσε 2 φορές στη Β' Εθνική?
  2. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που δεν μπόρεσε να πάρει πρωτάθλημα ούτε στη Β' Εθνική?
  3. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που από τύχη αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (γκολ στην τελευταία φάση του μεγάλου ντέρμπι του Χαϊδαρίου) και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της στη Β' Εθνική?
  4. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έχει να πάρει τίτλο από τότε που βγήκαν οι λάσπες?
  5. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ο μόνος τίτλος στα 50 χρόνια της Α' Εθνικής είναι ένα κύπελλο? (Η Καστοριά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς αφού και αυτή το έχει κατακτήσει μία φορά)
  6. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ποτέ στην ιστορία της δεν έκανε sold out σε ένα τόσο μικρό γήπεδο όπως η σκουληκοφωλιά?
  7. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της πανηγύριζαν (σαν να πήραν το CHAMPIONS LEAGUE) όταν κέρδισαν το Χαϊδάρι και ανέβηκαν σαν τρίτοι στην Α΄Εθνική?
  8. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που τα περισσότερα από τα γραφεία των συνδέσμων της δεν ανοίγουν ποτέ αφού δεν υπάρχει κανείς να τα ανοίξει?
  9. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που κουμάντο κάνει ένας σύνδεσμος-επιχείρηση που τα περισσότερα από τα χρήματά του τα ξοδεύει για την αγορά σπρέι και λαδομπογιάς?
  10. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της έφαγαν ξύλο και έφυγαν όχι απλά από το ίδιο της το σπίτι αλλά και μέσα από το ίδιο τους το δωμάτιο, όταν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μπήκε και έκανε κερκίδα μέσα στη Θύρα 3 της σκουληκοφωλιάς?


ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ!

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π.Ο.Κ. (όπως και αντίπαλος της Αθήνας, φυσικά, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ!!!) Μην ασχολείσαι με τους πρωταθλητές της προπαγάνδας! Μην ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους! Ασχολείσου μαζί τους μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα, όπως κάνεις και με όλες τις ομαδούλες της σειράς. Φώναξε το σύνθημα που φωνάζεις με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο και όλες τις ομαδούλες - ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες!

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β’ΕΘΝΙΚΗ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.



Υ.Γ.1. Πάντα πιστεύαμε (και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την δεκαετία του ’80) ότι ο κόσμος της γριάς είναι ίδιος, αν όχι και περισσότερος, από τον κόσμο του ερπετού. Αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, φανταστείτε κάτι απλό. Σκεφτείτε λοιπόν τη γριά με έδρα τη σκουληκοφωλιά και το ερπετό με έδρα το Καυταντζόγλειο. Εκεί πραγματικά θα φαινόταν η τεράστια γύμνια τους και όχι στο κλουβί της σκουλικοφωλιάς που ούτε και αυτό δεν γέμισαν ποτέ στην ιστορία τους!!! Το 90% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ! Το υπόλοιπο 10% μοιράζονται οι υπολοιπες ομαδούλες! Όλοι μαζί να μαζευτούνε, δεν φτάνουν ούτε τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ!!!

Υ.Γ.2. Πάντως στον σύνδεσμο-επιχείρηση με σήμα το συμπαθές τετράποδο, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο για την οργάνωση του! Μιλάμε για πραγματικούς πρωταθλητές της προπαγάνδας! Το φαινόμενο 2-3 άτομα να βάζουν και να μαζεύουν τα πανό της σκουληκοφωλιάς (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) ίσως να υπάρχει και σε άλλες ομάδες (κυρίως μικρότερων κατηγοριών και ερασιτεχνικών σωματείων). Το φαινόμενο όμως της ίδρυσης συνδέσμων με μονοψήφιο αριθμό μελών (ή και με μέλη μετρημένα στα δάχτυλα ακόμη και του ενός χεριού) είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο !!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.3. Όσοι κακοπροαίρετοι λένε ότι ο ρούλης έχει να πάρει τίτλο 40 χρόνια, ξεχνούν το πρωτάθλημα του 1998. Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι τον ίδιο τίτλο διεκδίκησαν οι κίτρινοι (χωρίς τελικά να το καταφέρουν) και το 2005. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.


Υ.Γ.4. Σε τελικό κυπέλλου ακόμα και ο πανιώνιος ή η λάρισα θα εξαντολύσαν τα εισιτήρια που δικαιούταν. Αυτοί ακόμα και σε τελικό ανακοίνωσαν μαϊμού sold out!!! (οι κοντινές φωτογραφίες με τις αμέτρητες κενές θέσεις μαρτυρούν την αλήθεια).


Υ.Γ.5. Kύπελλο δικαιούται όποιος έχει αποκλείσει έστω και μια μεγάλη ομάδα πριν τον τελικό. Το κύπελλο του 2003 δεν θα είχε για μας καμία αξία (επειδή κερδίσαμε μια ομάδα της γειτονιάς) αν πριν τον τελικό δεν είχαμε αποκλείσει σε διπλούς αγώνες γαύρο και χανούμι.

ΜΕ ΤΙΜΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"


http://www.paokarnea.com/paok/?q=node/375




Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μην τους κάνουμε την χάρη.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εχθές με τις ξαδέρφες και πήρε ένα βαθμό μετά από την λευκή ισοπαλία. Θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη αν δεν έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο τόσο αμυντικά.Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή όμως έχουμε καταλάβει ότι στα play off δεν έχει σημασία να παίζει μια ομάδα καλό ποδόσφαιρο αλλά οι βαθμοί που συγκεντρώνει .Μετά από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στην Τούμπα για να έχει αυτός το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο πρώτος αγώνας στο γήπεδό μας είναι την Κυριακή με τον άτιτλο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.Επειδή γνωρίζουμε ότι μετά το παιχνίδι για το πρωτάθλημα μέσα στην σκουλικοφωλιά όλοι μας θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία.....Ένα θέλουμε να πούμε σε όσους θα είναι στο γήπεδο...

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....

Μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα που μας έχουν πετάξει. Χρειάζεται προσοχή και ηρεμία. Οι παίκτες τους θα είναι σίγουρα δασκαλεμένοι για να προσπαθήσουν να διακόψουν τον αγώνα. Μην τους δώσουμε την αφορμή να κάνουν τα παιχνιδάκια τους.

Ακούσαμε ότι η αστυνομία θα έχει δρακόντια μέτρα έξω από την Τούμπα. Γιατί κύριοι δεν είχατε τα ίδια μέτρα και στη σκουλικοφωλιά???

ΟΛΟΙ από τις 6:30 έξω από το γήπεδο για να υποδεχτούμε την αποστολή του ΠΑΟΚ Β.....
Στο γήπεδο δεν πρέπει να πεταχτεί τίποτα...Βγάλτε τα λαρύγγια σας...Τούμπα όπως παλιά...Δεν χάνεται αυτό που θα γίνει εκείνη την μέρα....

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ

touBETakias

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Έφτασε η ώρα της μάχης.!!

Μετά από ένα ολόκληρο πρωτάθλημα έφτασε η ώρα των Play off.Την Τετάρτη η ομάδα μας αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ με τις ξαδέρφες για την πρώτη αγωνιστική. Επιτυχία για μας θα είναι να βγει η ομάδα πρώτη και να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League.Αν δεν μπορέσει όμως να τα καταφέρει τουλάχιστον θα πρέπει να βγει δεύτερη για να πάρει το καλό εισιτήριο για το Europa League.Κάθε άλλη θέση θα είναι αποτυχία.Μπορεί ο γαύρος και οι ξαδλερφες να έχουν κάποιους παίκτες που μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα παιχνίδι όμως εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα και από τους 3.Οι παίκτες πρέπει να παίξουν δυνατά για να μην πάει και αυτή η χρονιά χαμένη. Να παίξουν για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο που τους στηρίζει συνέχεια.Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουν για την νίκη. Σήμερα ελευθερώνονται οι θέσεις για τα εισιτήρια διαρκείας και αναμένεται σε λίγες μέρες να μην υπάρχει ούτε ένα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βάλει εμπόδια στην πορεία της ομάδας μας. Θα μας βρείτε μπροστά σας όλοι. Αυτά που έκαναν πέρυσι στα play off και φέτος στο πρωτάθλημα να τα ξεχάσουν.

Υ.Γ. Ήρθε η ώρα να γίνει η Τούμπα ....Τούμπα....
Υ.Γ. Θα το απολαύσουν όλοι.....


touBETakias

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Γνώμη ενος φιλάθλου για τον τελικό κυπέλλου

Φιλοξενούμε την άποψη του φίλαθλο του ποδοσφαιρου ΚΑΙΣΑΡΑ για τον χθεσινό τελικό.






ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟ Κ ΤΙΣ 4 (Κ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ).

Κ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ (ΤΟΥΣ 2 ΜΕ ΓΑΥΡΟ Κ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΘΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΕΙΑΝΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.

ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΨΑ Κ ΚΑΥΛΑ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ. ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΝΤΕ Κ Ο ΚΟΥΠΕΡ, ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΟ ?
ΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ?
ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΚΑΜΠΟΡΑ ΧΘΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ 2 ΓΚΟΛΑΡΕΣ Κ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΙΝ (ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Κ ΤΟΤΕ) Κ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΧΑΣΕ Κ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.

Ο ΚΟΚΕ ΑΦΑΝΤΟΣ, Ο ΝΑΦΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟ ΛΕΤΟ, Ο ΝΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.
ΨΥΧΗ Κ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Ο ΣΗΦΑΚΗΣ Κ Ο ΠΡΙΤΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ, Κ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.
ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ?
ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ?
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΤΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΝΑ ΘΕΣ ΠΧ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ Κ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ?
ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.

Κ Η ΑΕΚ ΤΟ 89 ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΗΝ 1η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ. Κ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ, ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ).

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΧΑΝΕ ΧΘΕΣ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ Κ ΘΑ ΛΕΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΥΠΕΡ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ , ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Κ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΘΕΣ.
Κ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ .
ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ, Κ ΕΝΙΩΘΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΙΩΘΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ, ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΠΑ ΕΜΕΙΝΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΧΑΡΗ .
ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ.
ΕΧΑΣΕ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ, ΕΧΑΣΕ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ, ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟ Κ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ), ΕΧΑΣΕ Κ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ Κ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΙΤΛΟΣ.

Εχθές στην περιφερειακή οδό....χαχαχαχαχα

Kaisaras

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

AΤΙΤΛΑ ΕΡΠΕΤΑ




ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ



Ά ρε φουκαριάρικα σκουλήκια, 4 συνεχόμενοι τελικοί, 4 συνεχόμενα κλαρίνα χωρίς ούτε ένα γκόλ και 41 χρόνια άτιτλοι.



Ένα ξεφτιλισμένο σωματείο ποδοσφαιρικά μικρότερο και απο Λάρισα, Πανιώνιο και Ηρακλή, που έχει να πάρει τίτλο περισσότερο καιρό απο τον ΟΦΗ ή την Καστοριά, που οι οπαδοί του 20 χρόνια μετά ακόμα κολάνε γκαλόσημα για να σωθούν απο την ανυπαρξία. Που να πάρουν τίτλο αυτοί και μάλιστα στην Αθήνα, εκεί που ο μεγάλος ΠΑΟΚ έχει σηκώσει 3 κούπες βρε κακόμοιρα σκουλήκια.




Αλλά μη στεναχωριέστε ερπετά, τον στόχο σας για φέτος τον πετύχατε, κερδίσατε τον ΠΑΟΚ, σήμερα σαν καλά πουτανάκια του πράσινου νταβά ξοφλήσατε και το γραμμάτιο για το Σπάθα και τις πλάτες που είχατε στον αθλητικό δικαστή απο τον κουμπάρο. Και η πλάκα ξέρετε ποιά είναι? Απο πολύ πριν το μάτς, όπως διαπιστώσατε, ήμουν απόλυτα σίγουρος πως θα χάνατε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάντια σας. Ο αέναος κύκλος που λέγαμε, τρώτε την πούτσα, βγάζετε γλώσσα, μετά πάλι πούτσα, πάλι γλώσσα, πάλι πούτσα και πάει λέγοντας.




Άντε τώρα διοργανώστε το καλοκαίρι τα Κολτσίδεια 2010 και προσκαλέστε την Δόξα Δράμας, την Αναγέννηση Επανομής και την Καστοριά να συμετάσχουν μπάς και καταφέρετε να πάρετε εκεί καμιά κούπα.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ: ΙΣΟΒΙΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΠΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.




Αντε γαμησου ρε βλαχοδημαρχε Παπαγεωργόπουλε, ηθελες να φωταγωγησεις και την πολη καρναβαλι






Μετά από το ''33 χρόνια και γλιστράς?''
Μετά από 38 χρόνια και το ''δώσε στον άρη το κύπελλο δοκάρι''
Τώρα έχουμε μετά από 40 χρόνια .......







Ο ΠΗΓΑΙΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ
Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΣ




ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ





Τραγουδια αφιερωμένα στα σκουλήκια:
http://www.youtube.com/watch?v=43VUgcGfpsA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=R2Tslz5K8oM&feature=player_embedded





Υ.Γ : Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τα αυριανά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της πόλης μας....
''Κυπελλούχος ο κόσμος''....''Μάγκας λαός''....''Προσκύνησαν όλοι τον λαό''...σε αυτό το μοτίβο θα είναι...Λαϊκισμός για να πουλήσουν καμιά εφημερίδα και για να τους γλυκάνουν..

Υ.Γ 2 : Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Héctor Cúper είναι loser...



Lipton & tubetakias

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Όλο με τον κώλο γαμάς....

Απο τη μια θα ήθελα να χάσουνε οι αγαπητοί μας συμπολίτες το κύπελλο για να σπάσω πλάκα με το κλάμα τους ,που ως συνήθως ριχνουν μετά απο κάθε φούτσα που τρώνε στους τελικούς τα τελευταία 8 χρόνια, απο την άλλη σκέφτομαι πως ίσως θα ήταν καλύτερα να το πάρουν μπας και τους φύγει κάπως το κόμπλεξ που τους έχουν δημιουργήσει τα 40 χρόνια ανυπαρξίας και εξανθρωπιστουνε λίγο οπαδικά

Οσον αφορά για την προπαγάνδα που αναπαράγουν ας δούμε σιγά σιγά κάποια πράγματα. (Ναι!!! Το ξέρω,αγαπητοί μας αναγνώστες πως μαλλιάζει η γλώσσα μας να τα λέμε και να τα γράφουμε,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Μας διαβάζουν αρκετοί και καλό θα ήταν να βάζουμε,ξανά και ξανά και ξανά..... κάποια πράγματα στην ήδη γνωστή τους θέση.)

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος σε τίτλους στην Ελλάδα και ο Ρούλης είναι 40 χρόνια άτιτλος, με μοναδικούς του τίτλους ένα κυπελάκι που πήρε επι χούντας και αυτό με πούστικο τρόπο(ο ίδιος ο τερματοφύλακας του Ρούλεως έχει παραδεχθεί πως το πέναλτυ του Γιώργου Κούδα έπρεπε να ειχε επαναληφθεί). Οι υποστηριχτές του Ρούλεως ειναι τόσο προπαγανδιστές που παρ'όλα αυτά κλαίγονται για τη διαιτησία και ''το κατεστημένο'' που ντεμέκ τους κυνηγούσε ακόμα και σε ένα τέτοιο μάτς! Ά, έχουν και ένα μπαράζ στο Βόλο.Το ξέχασα αυτό,αλλά γνωριζετε πολύ καλά αγαπητοί μαςς αναγνώστες και μαλιστα καλύτερα από μένα ,πώς την γράψανε την ιστορία στον Βόλο οι ερπετοί.Τους το υπαγορεύουν άλλωστε οι στίχοι γνωστού συνθήματος των πανθηρων του Πανιωνίου,το γνωστό σε όλους μας πλέον.......... 'Ολο με τον κώλο γαμάςςςςςςςςςςςςςςςςςς'

Οσον αφορά το άρθρο 44 όλοι μας ξέρουμε πως χαρίστηκαν λεφτά από το κράτος στον Ρούλη ,λεφτά τα οποία κλέψανε απο τους ίδιους τους ,τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη απο τέτοια τερτίπια ούτε τέτοια εύνοια, τα χρέη του θα τα πληρώσει, για αυτό εξάλλου και η Πολιτεία δεν του χαρίζει ούτε ευρώ. Ο ίδιος ο Βενιζέλος έχει πει σε συνέντευξη του πως ο Ρούλης ειναι η πιο ευνοϋμένη ομάδα στη Β.Ελλάδα .Ακόμα και οι παράγοντες του δήλωναν τα χρόνια πριν πέσουν στην Β εθνική το εξής : '' το πως παίρνουμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μόνο εμείς το ξέρουμε''.

Οταν τους στριμώξεις με επιχειρήματα και το βουλώσουν ,(όπως κάνουν συνήθως) θα αρχισουν να σου μιλάνε για τον Γιώργο Κούδα ,που ήταν έτοιμος να υπογράψει στον οσφπ. Οι απάντησεις ειναι πολλές και απλές.Τους τσούζει και μάλιστα πολύ που ανακυρήχθηκε ο Μεγαλέξανδρος του Ελληνικου ποδοσφαίρου ,MVP της καλύτερης ομάδας για τη δεκαετία του '70 πρόσφατα και ήταν για 15 χρόνια ο αρχηγός της κατα κοινή παραδοχή καλύτερης και θεαματικότερης ομάδας που πέρασε ποτέ απο τα ελληνικά γήπεδα έτσι. Μιας ομάδας που την ομαδούλα του Ρούλη την τρέλανε στη φάπα και που κατά τον Νεστορίδη ( τρομερος επιθετικος με μεγάλη καριέρα στην αεκ44) άμα ο ΠΑΟΚ ηταν ομάδα του ΠΟΚ θα έπρεπε να έχει πάρει τουλάχιστον άλλα 5 πρωταθλήματα τότε.

Μιλάνε για ''χαρισμένα'' πρωταθλήματα στον ΠΑΟΚ , ενώ ειναι η μοναδική ομάδα στην οποία αποδεδειγμένα το ΠΟΚ χάρισε ''πρωτάθλημα''. Αυτο του 1926, που πήρε ο Ρούλης πρωτάθλημα μετά την απόσυρση απο αυτό των τριών ομάδων του ΠΟΚ.

Πετάνε σπόντες για τον μικρο τον Γκαγκάτση . Καλύτερα ρε αφεντικά της φάπας , ενας υιός με πτυχία Νομικής και Οικονομικού ΑΠΘ( πτυχία δηλαδή που το μέσο αποτυχημένο φαπογεννημένο κομπλεξικο παιδάκι του ''Σούπερ στέκομαι στα 4 '' δεν θα δεί ούτε στο δέκατο του όνειρο) παρά ένας αποτυχημένος βάζελος μάνατζερ για εκτελεστικός διευθυντής. Αλλά είπαμε αγαπητοί μας αναγνώστες,ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.Έ και όταν είσαι ένα τίποτα, θα σου πετάξουν ένα ψαροκόκαλο ( κανά Σπάθα δηλαδή) και μετά θα σκύψεις ευλαβικά το κεφάλι για να φάς την καρπαζιά, όπως γίνεται τόσες δεκαετίες και όπως θα γίνει ξανά και το Σάββατο. Same shit, differend year.

Για το μπάσκετ. Ναι, έχουν μεγάλη ιστορία, αλλά παραβλέπουν το οτι ακόμα και σε αυτό, στο δεύτερο δηλαδή άθλημα με διαφορα απο το πρώτο στην χώρα μας, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει κάποια σημαντικότατα πράγματα( έχει πάρει και σχετικά πρόσφατα μάλιστα πρωτάθλημα, κύπελλα, ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει πάει σε final four Ευρωλίγκας, έχει παίξει σε τελικούς με αντίπαλο τον ανίκητο εδώ και 14 χρόνια Παναθηναϊκό), ενώ ο Ρούλης στο ποδόσφαιρο, στο πρώτο και σημαντικότερο δηλαδή άθλημα με διαφορά από το δεύτερο,είναι ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό, μια ομάδα μικρότερη απο τη Λάρισα, τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο και πως τα γκαλόσημα τους σώσανε απο το να έχουν λιγότερο κόσμο απο αυτούς.



Έχουνε βγάλει μια γλωσσάρα ναααααααα και μιλάνε για sold out .Ποιοι???? Αυτοί που τόσες δεκαετίες έβλεπαν τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει συνέχεια σε τελικούς και να κερδίζει μάλιστα και κάποιους απο αυτούς τη στιγμή που ο Ρούλης,χωρις να εχει αποκλεισει ποτε ομάδα του ΠΟΚ σε διπλα παιχνιδια παίρνει μονιμως τα αρχίδια του.'Εχουνε χάσει τρεις τελικούς στη σειρά χωρίς να σκοράρουν ούτε γκόλ και γελάει μαζί τους όλη η Ελλάδα( με αποκορύφωμα το ξεβράκωμα απο το γάβρο πρόπερσυ μέσα στη Θεσσαλονίκη). Πάλι γλώσσα βγάλανε και τολμάνε να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ τη στιγμή που τερμάτισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονια 16 βαθμους κάτω απο τον ΠΑΟΚ.Τολμάνε και μιλάνε για κοσμο ,αυτοί που έχουν 30 ΧΡΟΝΙΑ να κάνουν sold out σε ένα γήπεδο 23.000 θέσεων .

Και όλα αυτά επειδή ο βάζελος τους πέταξε ένα ψαροκόκαλο για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα και τους βοήθησαν να εκπληρώσουν το στόχο του Αρη για εφέτος. Το παραμυθάκι όμως τελείωσε, το Σάββατο θα φάνε μια μπάτσα πάλι απο αυτές που έχουνε συνηθήσει και θα έρθουνε στα συγκαλά τους. Μέχρι και την επόμενη μπάτσα που θα έρθει στα πλέι οφ. Και ο αέναος κύκλος των τελευταίων 40 χρόνων( σε πηδάει ο ΠΑΟΚ-κλαίς-κλαίς-κλαίς-βγάζεις γλώσσα-σε πηδάει ο ΠΑΟΚ) θα συνεχιστεί. Μέχρι να βαρεθούμε και να σας στείλουμε πάλι για διακοπές κανά χρόνο στη ΄Β Εθνική, ξέρετε εσεις. Γιατί όσο καλή και να ειναι μια πουτάνα, κάπου βαριέσαι να την πηδάς, θες και διάλειμα. Κατάλαβατε ανύπαρκτοι?

Τώρα σιχάματα της πόλης δεν θα έχει Σπάθα, ο βάζελος πήρε το πρωτάθλημα και το Σάββατο θα ξοφλήσετε και το γραμμάτιο για τις πλάτες που είχατε στον αθλητικό δικαστή. Είστε μια ομαδούλα που τερμάτισε 16 βαθμούς απο κάτω μας, περισσότερους απ'ότι ο Λεβαδειακός απο εσάς και στα πλέι όφ θα σας κόψουμε τη γλώσσα που τολμήσατε να βγάλετε. Μια και καλή αυτή τη φορά.
Τους τσούζει πολύ που ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό και χτύπησε στα ίσα τους δύο μεγάλους της Αθήνας έτσι.Τα ίδια σκηνικά που βλέπουν εδώ και δύο χρόνια θα βλέπουν και θα σκυλιάζουν για πολλά χρόνια ακόμα. 4 Νίκες στα τελευταία 23 μάτς εδώ και 10 χρόνια έχουνε με αντιπαλο τον ΠΑΟΚ και μιλάνε ακόμα.Μας υπόσχονται και φάπες κι'ολες.Έλεος ρε ερπετά.Αφηστε καλύτερα τις υποσχέσεις για τις φάπες γιατί και οι δύο ξέρουμε (Παοκτδήδες και Λίκια ) πως άλλος θα τη φάει τη φάπα( ως συνήθως).
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τις άλλες φάπες θα είναι πως στο μάτς της Τούμπας θα φροντίσουμε και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.


Λυπούμαστε που ειναι 40 χρόνια άτιτλοι, λυπούμαστε που τους έχουμε στη φάπα εδώ και 40 χρόνια,, λυπάμαστε που μια ζωή τερματίζει ο ΠΑΟΚ απο πάνω τους, λυπάμαστε που διαρκώς στην Τούμπα παίρνουνε τον τριτο τον μακρύτερο απο τον ΠΑΟΚ, λυπάμαστε που στα μεταξύ μας μάτς έχουμε καμιά 30αρια νίκες περισσότερες απο αυτούς, λυπούμαστε που στην Αθήνα όταν λές πως είσαι απο Θεσσαλονίκη ή οποιαδήποτε πόλη της Β.Ελλάδας η επόμενη ερώτηση είναι ''ΠΑΟΚτσης έ''? Αλλά μη στεναχωριέστε ,φίλτατοι αρειανοί, υπάρχει λύση: μια που τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τον φτάσετε ποτέ, σταμάτηστε να ασχολείστε μαζί του( το είπε και ο Σκόρδας πέρσυ) και βρέίτε κάτι άλλο για να περνάτε τις ώρες σας.

Και μην ξεχνάτε την εξής δήλωση :

''Καλά κανουν και μας λένε σκουλήκια''. Παναγιώτης Σπύρου, πρώην προεδρος του Ρούλη.

Δήλωση την οποία έκανε ενώ ηταν πρόεδρος του Ρούλη




Υ.Γ 1: Το πόσα εισητήρια πουλήσανε οι συμπολίτες θα φανεί στον τελικό. Γιατί και για τα διαρκείας τους ακουστηκε πως πουλήθηκαν 11.000 αλλά στο μάτς Ρούλης-ΠΑΟΚ που πράγματι εγινε sold out κόπηκαν 17.000 εισητήρια (!!!!!!!!!) Κοντός ψαλμός αληλούια δηλαδή.

Υ.Γ 2 : Εγώ ξέρω ότι βαζέλια τους έχουν ξεσκίσει τα εισητήρια.Έχω ακουσει για αρκετούς βάζελους που πήραν από σκουλήκια.


Lipton4

ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το Σάββατο στις 16:45 στο ''παλατάκι'' μας, θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό.Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της για να την βοηθήσει να φτάσει στην 6η συνεχόμενη νίκη!
Δυο αγωνιστικές έμειναν πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και πρέπει να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Μετά από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσει η ομάδα στα play off να βγει στην Euroleague, γιατί η ομάδα μας είναι αρκετά καλή και μπορεί να σπάσει την έδρα είτε του Πανελλήνιου είτε του Αμαρουσίου.Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται με τον Κολοσσό Ρόδου. «Ο Κολοσσός είναι μία σκληροτράχυλη ομάδα που κρατάει τον ρυθμό και παίζει πολύ καλά την άμυνα. Παράλληλα δημιουργεί ευκαιρία για fast break και προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιθέσεις και να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Είναι μία καλή ομάδα και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να σπάσουμε την άμυνα του Κολοσσού που ιδιαίτερα με τη ζώνη δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους».

Για την πιθανή παρουσία πολύ κόσμου στο «παλατάκι» είπε: «Ο κόσμος βοήθησε πολύ και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η παρουσία είναι πολύ ισχυρή και δεν παίζει ρόλο ο αριθμός όσο η δύναμη που προσφέρουν στους παίκτες με την παρουσία τους».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τα play-off είπε: «Ας τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα και θα δούμε. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να είναι υγιείς οι παίκτες και να δούμε τον αντίπαλο μας. Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και θα δούμε με ποίον θα παίξουμε».


Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις όμως για τα δεδομένα που υπήρχαν από την αρχή της χρονιάς η είσοδος στην 6αδα είναι επιτυχία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα μπάσκετ γιατί στο παρελθόν μας χάρισε πολλές χαρές.

http://www.youtube.com/watch?v=22Z3UX3TYfM


ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ 16:45


touBETakias

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ξεφτιλισμένο κράτος σε όλα του


ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ?
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 21ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΟΘΩΝΙΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAY OFF ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ?
Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ Κ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ?
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΟΛΑ.
Κ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ Κ ΛΙΓΗ ΜΠΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ Η΄ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ?
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.




Kaisaras (φίλαθλος του ποδοσφαίρου,υποστηριζει την ΑΕΚ)

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ..!!!!

Σήμερα έγινε η κλήρωση του προγράμματος των playoff σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με την παρουσία των προπονητών των τεσσάρων ομάδων.
Η ομάδα μας πιστεύουμε ότι μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στα play off και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League .Αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούν όλοι να προμηθεύονται τα μίνι διαρκείας για τα 3 παιχνίδια των play off.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι το εξής:

1η Αγωνιστική (Τετάρτη 28 Απριλίου) ξαδέρφες - ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική (Κυριακή 2 Μαΐου) ΠΑΟΚ - ρούλης

3η Αγωνιστική (Τετάρτη 5 Μαΐου) ΠΑΟΚ - γαύρος

4η Αγωνιστική (Κυριακή 9 Μαΐου) γαύρος - ΠΑΟΚ

5η Αγωνιστική (Τετάρτη 12 Μαΐου) ΠΑΟΚ - ξαδέρφες

6η Αγωνιστική (Κυριακή 16 Μαΐου) ρούλης - ΠΑΟΚ

Ο γαύρος θα ξεκινήσει με 4 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 3 βαθμούς,οι ξαδέρφες με 1 και ο ρούλης με 0.

Το τηλεοπτικό τοπίο των play-off:

* Οι 12 αγώνες των play-off θα καλυφθούν από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Η Nova έχει τη μερίδα του λέοντος με 5, ακολουθεί ο ΣΚΑΪ με 4 και η ΕΡΤ με 3 (τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού).

* Τα ματς κάθε αγωνιστικής θα έχουν ώρα έναρξης τις 19:00 και 21:15.

* Εάν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στις τελευταίες αγωνιστικές τα ματς αναμένεται να έχουν κοινή ώρα έναρξης.

Υ.Γ Μην τολμήσετε να τιμωρήσετε τον Πάμπλο Γκαρσία. Μετά από 1 μήνα τον κάλεσαν για να απολογηθεί για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά από τον αγώνα με τον Ρούλη.

touBETakias

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ


Αγώνας στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, τελευταίας, του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Η αποστολή του Εργοτέλη ταξίδεψε απόσταση 850 χιλιομέτρων, για να φτάσει στον προορισμό της.

Ο αγώνας έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ θέλει βαθμούς εν όψει play off ενώ ο Εργοτέλης είναι αδιάφορος. Στο παιχνίδι του α' γύρου (15η αγωνιστική), ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο, με 2-0.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΟΚ

Με σβηστές τις μηχανές, ο ΠΑΟΚ νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Καβάλα στο γήπεδο του με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μουσλίμοβιτς, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι καλό. Έπειτα από τρεις σερί ήττες, ο "δικέφαλος" επέστρεψε στις επιτυχίες και διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από τον δεύτερο στην βαθμολογία Ολυμπιακό εν όψει και της συμμετοχής του στα play off. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να τελειώσουν την κανονική περίοδο με θετικό αποτέλεσμα ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του πέμπτου στην βαθμολογία Άρη, ώστε να ξεφύγουν και άλλον έναν βαθμό, στην ειδική βαθμολογία των play off.

Ο Πάμπλο Βιτόλο έχει ήδη το μυαλό του στα play off :
"Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και τις δυνατότητές της. Ξέρω πώς αγωνιζόμαστε και είμαι αισιόδοξος. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξη του κόσμου θα είναι νικηφόρα για μας ενώ θα έχουμε και ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι δύο ομάδων. Είμαστε ίσως στην καλύτερή μας κατάσταση αυτήν την περίοδο", τόνισε ο Ισπανός βασικός αμυντικός χαφ και έριξε την μπηχτή του :
"Η αλήθεια είναι, ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μας αντιμετώπισαν με το σεβασμό που αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το παρελθόν όμως δεν αλλάζει, γι' αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια και έχουμε το βλέμμα μας μόνο μπροστά".

Ο ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί, στο παρελθόν, πέντε φορές τον Εργοτέλη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η ήττα ήταν την περίοδο 2004-05 με σκορ 2-0. Έκτοτε ο "δικέφαλος" έχει μόνο νίκες, ως γηπεδούχος, με αντίπαλους τους Κρητικούς.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο βασικός αμυντικός μέσος Πάμπλο Γκαρσία (24/2, 2 ασιστ) εξέτισε την τιμωρία του. Ο βασικός μεσοεπιθετικός Ίβιτς (26/7, 4 ασιστ), πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κοντρέρας (19/1) και ο επίσης βασικός κεντρικός αμυντικός Μαλεζάς (21/1) είναι τιμωρημένοι.
Εκτός αποστολής έμειναν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κρέσιτς (4/0), ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Σνάουτσνερ (12/0) και ο αναπληρωματικός μέσος Κριστιάνο (8/0), απόκτημα του Ιανουαρίου.
Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να κάνει αλλαγές και να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο στο πρωτάθλημα ενώ πήρε στην αποστολή για να συμπληρώσει 18άδα τον 24χρονο τερματοφύλακα Γλύκο, για πρώτη φορά φέτος και τον 19χρονο αμυντικό Καρασαλίδη, από την ομάδα των Νέων.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς. Στο κέντρο της άμυνας ο Τσιρίλο με τον Σαβίνι με τους Αραμπατζή και Λίνο στα πλάγια. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο με τον Πάμπλο Γκαρσία με τους Βιερίνια και Σορλέν στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τον Μουσλίμοβιτς και τον Παπαζογλου.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Από εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 προέρχεται ο Εργοτέλης. Οι κρητικοί πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και έφτασαν στο τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο φωνάζουν για το πέναλτι με το οπ0ίο ο Εργοτέλης, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο με 1-1, πήρε ξανά προβάδισμα, στο ξεκίνημα του β' μέρους.

Το κλίμα στον Εργοτέλη είναι καλό. Η ομάδα με το τρίποντο επί του ΠΑΣ, το δεύτερο συνεχόμενο στα τελευταία παιχνίδια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στην Τούμπα, με στόχο μία καλή εμφάνιση.

"Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση, ώστε να κλείσουμε με ωραίο τρόπο τη σεζόν. Πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς", τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου και συμπλήρωσε :
"Από τη μια έχουμε πολλές απουσίες και από την άλλη αντιμετωπίζουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, γεγονός που κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Πάντως, εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Στον αγωνιστικό τομέα, ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σασιασβίλι (26/1) εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, τιμωρημένοι είναι, ο βασικός επιθετικός Μπούντιμιρ (24/6), δεύτερος σκόρερ της ομάδας, ο βασικός κεντρικός αμυντικός Χίμπλιγκερ (24/2), ο βασικός ακραίος αμυντικός Ρουμπάκης (24/0), ο βασικός αμυντικός μέσος Μπέτο (24/3), ο συχνά βασικός αμυντικός Κορδονούρης (23/1) και ο βασικός επιθετικός Λεάλ (26/7), πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Εκτός αποστολής έμεινε ακόμη, ο βασικός αμυντικός μέσος Μπαλάφας (8/0), μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, ενώ αντίθετα, έπειτα από έξι μήνες είναι και πάλι στην αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Βίσιο (7/0).

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δασκαλάκης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν ο Σασιασβίλι και ο νεαρός Σαρρής και στα άκρα θα είναι ο Γιαλούσης με τον Μπερτόσα. Σε ρόλο κόφτη θα είναι ο Τζούνιορ με τους Ορφανό και Φραγκουλάκη να τον πλαισιώνουν. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βερπακόφσκις και από τα πλάγια θα κάνουν επιθέσεις ο Τσεσνάουσκις και ο Ρομάνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γλύκος, Αραμπατζής, Καρασαλίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Χρυσοφάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός, Μπερτόσα, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις, Γελαδάρης, Βίσιο, Σαρρής, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Δημήτρης Κοιλιάρας, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Γιαλούσης, Σιάκκας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

2004/05: 0-2
2005/06: -
2006/07: 1-0
2007/08: 1-0
2008/09: 2-0



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Παπασταμάτης, από την Αθήνα, στο 12ο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Στα προηγούμενα 11, οι γηπεδούχοι σημείωσαν εφτά νίκες ενώ τέσσερις αγώνες έληξαν ισόπαλοι.


Y.Γ : Προσοχή στον Παπασταμάτη, θα κοιτάξει να μας γεμίσει κάρτες (κίτρινες και κόκκινες) ενόψει των play off

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Επέκταση συμβολαίου του Alves Maciel Lino

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Alves Maciel Lino την επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2012


Τέσσερα στα τέσσερα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τον Χαλκιά, τον Γκαρσία, τον Ίβιτς σήμερα πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και ο Λίνο. Έτσι και οι τέσσερις παίκτες τα συμβόλαια των οποίων έληγαν το προσεχές καλοκαίρι, παραμένουν κάτοικοι Τούμπας.



Η άποψη του blog για τον Λίνο.

Η αληθεια είναι ότι πέρυσι δεν μας πολυέπεισε. Φέτος όμως με την προετοιμασία φανηκε πως απέδωσε αρκετά καλά.

Η θέση του Λινο ειναι full αριστερό μπακ .Όλοι οι βραζιλιάνοι μπακ (π.χ. Ρομπέρτο κάρλος, Καφου κτλ) παίζουν ως full back. Και αυτό γιατί γενικά οι βραζιλιάνικες ομάδες και η εθνική βραζιλία έπαιζαν πιο παλιά σχεδόν πάντα 3-5-2 με 2 full back αριστερά και δεξιά. Δηλαδή κάλυπταν όλοι τη γραμμή και άμυνα και επίθεση. Ο Λίνο είναι ένα full back που παίζει και ως εξτρέμ και ως μπακ. Ανάλογα παραδείγματα στην Ελλάδα είναι ο Νέτο του Ρούλη και ο Λεονάρντο του Gayrou !


Οταν τον ειχαμε αποκτήσει ο Φερνάντο Σαντος ειχε δηλωσει "Θελαμε εναν παικτη που να μας οργανωνει το παιχνιδι απο τα αριστερα". Αυτο ακριβως το πραγμα έκανε εφέτος με μεγαλο βαθμο επιτυχιας.

Μεχρι και τα 2/3 του δευτέρου γύρου θαυμάζα σ' αυτόν τον παίκτη ότι παίζει συνέχεια βασικός και δεν κουράζεται.Συν το ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά φέτος και ότι επιθετικά είναι πολύ καλός!


Η διανοητική και φυσική του κόπωση από τα συνεχόμενα ματς τον οδήγησε σε άσχημες εμφανίσεις στα τελευταία ματς της ομάδα μας. Απελπιστικές σέντρες και άσχημα χτυπημένα στημένα. Είναι πάντα το πρώτο και εύκολο θύμα του Santos και αυτο οφείλεται κυρίως στη νοοτροπία του η οποία τον σπρώχνει αρκετές φορές σε εξεζητημένες επιλογές αντί των πιο απλών λύσεων. Σε μεγάλο βαθμό αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι τα 29 του έπαιζε ποδόσφαιρο στη Βραζιλία όπου κυριαρχεί το ταλέντο και η άναρχη προσωπική ενέργεια και έτσι όταν ήρθε στην Ευρώπη είχε τεράστιες ελλείψεις σε θέματα τακτικής αντίληψης Έχει καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες αυτό τον ενάμισι χρόνο που δουλεύει με τον Σάντος και έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στο πως λειτουργεί προσφέροντας σημαντικότατη βοήθεια στην ομάδα και φέτος αλλά και πέρσι.


Φυσικά και είναι καλό που περέμεινε στην ομάδα αλλά πρέπει ταυτόχρονα η ομάδα να απεξαρτηθεί από τις υπερβολικές απαιτήσεις πάνω του, τις οποίες όσο περνάει ο καιρός θα μπορεί να κουβαλήσει όλο και λιγότερο.
Σε σεζόν με περίπου 50 παιχνίδια (36 πρωταθλήματος, 8 Ευρώπης αν περάσεις προκριματικό και μπεις στους ομίλους του Europa και 2 εως 6 κυπέλλου) να απαιτήσεις στα 33 του να παίξει πάνω από 25 καλά ματς είναι μη ρεαλιστικό.Θα πρέπει να εναλλάσεται με κάποιον ισάξιο του στα αριστερά για να μην έχουμε προβλήματα την νέα σεζόν .

Υ.Γ :Είναι από τα πιο ήρεμα παιδιά της ομάδας. Δεν τον έχουμε να μανουριάζει ποτέ. Άσε που είναι 32 ετών και μοιάζει για 25!


Το blog μας συγκέντρωσε αρκετές από τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε ο Λίνο ,τον τελευταίο 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα και σας τις παρουσιάζει στο video που ακολουθεί.
Ελπίζουμε να υπάρξη και ανάλογη συνέχεια.
Απολαύστε τον :





Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=7U6NtGGDlHc




-------------------------------------------------------------------------------------
Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts

ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Η κίτρινη προπαγανδα τους αυτή την φορά δεν θα έχει ανταπόκριση.

Εχθές ανέβηκε στο διαδίκτυο,στο youtube το σύνθημα των Πανιωνίων που αναφερόνταν στους συμπολίτες αρειανούς.Η μεγάλη απειχηση που ειχε αυτό ,φαινεται πως ενόχλησε πολύ τους αγαπητούς μας συμπολίτες.Με συνεχή οργανωμένα report ,κατάφεραν να το κατεβάσουν απο το youtube ,όχι όμως και απο το blog μας.Οι χρήστες στο οπαδικό forum του Super3 ,προτρέπουν συνεχώς τα λοιπά σκουλήκια να κάνουν report-flag τo video στο youtube.

(Καντε κλικ επάνω στην εικονα για να την δείτε καλύτερα)

Εδώ,στο blog μας όμως κουμμάντο κάνουμε εμείς και σκουλικοπουστιές δεν περνάνε εδώ.


Εξαιτίας της τρέλλας και του παροξυσμού που έχει σημειωθεί στις τάξεις των οπαδών μας ,το σύνθημα αυτό ΞΑΝΑ-ανέβηκε στο youtube από το blog μας.Αυτή την φορά καλύτερα επεξεργασμένο και εμπλουτισμένο με υπότιτλους .
Kι επειδή μπορεί τα σιχάματα της πόλης να συσπειρωθούν κάνοντας νέα μαζικά report και να ξανακατέβει απο το youtube ,σας ενημερώνουμε πως το video υπάρχει στο paokmedia .Εκεί δεν μπορει να το πειράξει κανείς ( http://www.paokmedia.com/play.php?vid=908 ) .

Paokmania : http://www.paokmania.gr/el/articles/generalcontents/4918-synthimatara.html




ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE:

http://www.youtube.com/watch?v=8BR3ekUryLU



ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ,ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ :





Εμεις απο την πλευρά μας ,σας προτρέπουμε να το διαδόσετε ΠΑΝΤΟΥ.


Lipton4

Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Michael Jackson ζεις,για πάντα ΠΑΟΚτσης

(Kαντε κλικ επάνω στις εικονες για να τις δειτε καλύτερα)


ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΜΑΥΡΟΣ, ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΛΕΥΚΟΣ
MICHAEL JACKSON ZEIΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!






Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts



Lipton4

Είστε η ντροπή του Βορρά (σύνθημα)


(Καντε κλικ επάνω στις εικόνες για να τις δείτε καλύτερα)










Ενα μεγάλο respect στον δημιουργό συνθημάτων του Πανιωνίου.






Αριστούργημα.Αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τι εστί να εισαι αριανός


Το video εχει ανέβει και στο youtube με τους στίχους:

http://www.youtube.com/watch?v=Ja_DAjuFkrM







Aναζητήστε μας στο facebook με το όνομα Lipton Παοκ

Εχουμε και group : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=360148906652&ref=ts



Lipton4