Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Δικός μας ,για 3 χρόνια ο Αντελίνο


Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια για 3 χρόνια. Οι Πορτογάλοι της Πόρτο κρατούν παράλληλα, ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης.
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ απλά περιμένει το έγγραφο που θα επικυρώσει τη συμφωνία

Ο παίκτης της Εθνικής ομάδας Πορτογαλίας Νέων, ο 23χρονος Αντελίνο Βιερίνια, είναι πλέον του ΠΑΟΚ! Η θέληση του παίκτη, η υπομονή και η επιμονή των διοικούντων του ΠΑΟΚ, ο χειρισμός του Σάντος, η εμπλοκή Σέρτζιο και μερικοί άλλοι παράγοντες οδήγησαν στην μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο Βιερίνια ήδη ετοιμάζεται να μεταβεί στην Ολλανδία απ'ευθείας απο την Πορτογαλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.


Σε σημερινές δηλώσεις του ο Βιερίνια μεταξύ των άλλων είχε πει: «Είναι όμορφο να επιμένει για μένα ο Π.Α.Ο.Κ. από την στιγμή που δεν είχα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Σημαίνει ότι τους άρεσε το παιχνίδι μου, θέλω να έρθω και φέτος για να δείξω την αξία μου, να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει στους στόχους του».


Υ.Γ : 19.066 τα εισιτήρια διαρκειας ,αυριο σπαμε ρεκορ και μεθαυριο τελος

Υ.Γ 2 : Ζάλισε τον γάυρο με τον Λίνο ,Αντελίνο Αντελινοοοοοοοοοοοο

Υ.Γ 3 : Για τα διαρκείας τους οι αγαπητοί συμπολίτες γιατί έπαψαν να μιλάνε? Μήπως στούπωσαν?αααααααααχαχα ,έχετε πολύ πλάκα ''σκουλήκια''




( Αγαπητοί μας αναγνώστες παρακάτω υπάρχει ενα video , που μας δείχνει πόσο ''άντρες'' ειναι οι οπαδοί και οι φίλοι της ομάδος του Άρεως .Απλά απολάυστε το ,αααααααχαχ)

6 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!
    ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ!!
    ΑΝΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ , ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους μας εβγαλαν την ψυχη!Αντε παιχταρα μου!φετος ειναι η χρονια σου.Και απο Δεκεμβρη και μετα οταν ο δασκαλος μαθει καποια πραγματακια στον κουτσια και παρει θεση βασικου θα ειστε τα καλυτερα εξτρεμακια στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalosir8es Adelino kai ston fetino PAOK MAS..
    su efhomai panta me ygeia kai ola ta alla 8a r8une..

    PAOK EISAI ..DEN FOVASAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante epitelous na kimithoume ena vradi isihi mpravo re teo mpravo pe zisi ke santos etsi ginonte i megales omades ohi na trehoume sta aerodromia ke se 6 mines sta dikastiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KORYFAIO TO BLOG SOU FILE

    EYXARISTOYME GIA THN ENIMEROSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή φάση, αρκεί να δουλευτεί πολύ ο μικρός και να μάθει να είναι πιο ουσιαστικός.

    Κατά τα άλλα η ομάδα με Ζήση-Ζαγορ-Σαντος συνεχίζει τον απίστευτο προγραμματισμό της. Σορλέν, Βιεϊρίνια και Βερόν που ήταν δανεικοί είναι πλέον παίκτες του ΠΑΟΚ! Πολύ σημαντικό αυτό διότι ως γνωστόν ομάδα με δανεικούς δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή