Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Mirko Savini στον ΠΑΟΚ για 3 χρόνια...!!!!


Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. έκανε ο πρώην παίκτης της Νάπολι και συμπαίκτης του Ζήση Βρύζα στην Φιορεντίνα, στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ. "Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα. Η εμπειρία να έρθω στην Ελλάδα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Έχει παίκτες που γωρίζω όπως ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αλλά και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Κάτι που με έκανε να δεχτώ να παίξω στον Π.Α.Ο.Κ.".

Για τους στόχους του, ο Savini τόνισε: "Επειδή είμαστε σημαντική ομάδα θα παίζουμε κάθε Κυριακή με τον ίδιο τρόπο και στα ίσα τις μεγάλες ομάδες. Να πάμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις αλλά θα τις βλέπουμε ξεχωριστά. Θα προχωράμε βήμα βήμα όσο καλύτερα μπορούμε".

Ο Ιταλός ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη θέση στην οποία αγωνίζεται: "Ξεκίνησα σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά παίζω στα αριστερά της άμυνας. Το παιχνίδι μου προσανατολίζεται στις αμυντικές λειτουργίες. Προτιμώ να μην ανεβαίνω τόσο".

Για τον Βρύζα, είπε: "Γνωρίζω την σοβαρότητα και την προσωπικότητα του και ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω εδώ".
Όσον αφορά το πλάνο του Π.Α.Ο.Κ. δήλωσε: "Φυσικά και γνωρίζω το πλάνο που υπάρχει. Όταν κάποιος υπογράφει για 3 χρόνια γνωρίζει το project . Ξέρω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία μεγάλη ομάδα και σκοπεύω μέσα σε αυτά τρία χρόνια να γίνουμε καλύτεροι".

Και για το πότε θα είναι έτοιμος; "Θα ξεκινήσω να δουλεύω από την πρώτη μέρα και ο προπονητής θα κρίνει το πότε θα είμαι έτοιμος".

Ενημερωμένος όσον αφορά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έδειξε να είναι ο Savini: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα με οπαδούς. Μου έχουν μεταφέρει ότι είναι πολύ ζεστοί και δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι σαν αυτούς της Νάπολι".

Τέλος για τον αν υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, είπε: "Στην Ιταλία υπήρχαν προτάσεις αλλά τίποτα το φοβερό. Η πιο σοβαρή ήταν η πρόταση του Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως λόγω του Βρύζα που μου εξήγησε το project και ουσιαστικά ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν η πρώτη μου επιλογή".

Για την ενσωμάτωσή του με την αποστολή της ομάδας στο Ντούρβερτ, ο έμπειρος μπακ υποστήριξε: «Θα ανέβω αύριο στην Ολλανδία. Η απόφαση είναι του προπονητή για το πότε θα είμαι έτοιμος».

Το βιογραφικό του

Ονομ/νυμο: Μίρκο Σαβίνι
Ημερομηνία γέννησης: 11/03/1979
Εθνικότητα: Ιταλός
Θέση: Αμυντικός
Υψος: 1,82 μ.
Βάρος: 78 κ.

Η καριέρα του

1996-2000 Λοντιτζιάνι 90, 1
2000-2002 Φερνάνα 60, 0
2002-2003 Ασκολι 31, 0
2003-2004(α) Ασκολι 14, 0
2003-2004(β) Φιορεντίνα 18,0
2004-2005 Φιορεντίνα 11, 0
2005-2008 Νάπολι 72, 0
2008-2009(α) Νάπολι, 0,0
2008-2009(β) Παλέρμο 11, 0





Υ.Γ : Mετά και τα 1.550 διαρκείας που πουλήθηκαν σήμερα και τις παραλαβές των συνδέσμων , τα διαρκείας φτάσανε πλέον τις 20.616 και μείναν μόλις 384 για το οριστικό sold out ακόμα και στα διαρκείας.

Υ.Γ 2 :Σκουλήκια αρειανοί στην ερώτηση του προηγούμενου άρθρου απάντηση δεν πήρα.Ξαναρωτώ σας λοιπόν ''
Για τα διαρκείας τους οι αγαπητοί συμπολίτες γιατί έπαψαν να μιλάνε? Μήπως στούπωσαν?αααααααααχαχα ,έχετε πολύ πλάκα ''σκουλήκια''

Y.Γ 3 :
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πρίν από λίγο ότι όποιος δεν προλάβει να πάρει εισιτηρια μέχρι αύριο, θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτηρια της ΠΑΕ Αρης από το Aris Mobile , από 09:00-12:00 καθημερινά.

4 σχόλια:

  1. Καλώς μας ήρθε και ο Ιταλός! Είμαστε ΟΚ και στο αριστερό μπακ με έναν αμυντικογενή και έναν επιθετικογενή μπακ. Ρόστερ ολοκληρωμένο κατά 90% σχεδόν με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας! Δεν έχει ξαναγίνει!

    Τον Σαβίνι δεν τον έχω δει να παίζει, αλλά Ιταλος μπακ που έχει παίξει Καμπιονάτο τόσα χρόνια δεν μπορεί παρά να είναι απροσπέλαστος αμυντικά.

    Του εύχομαι επιτυχία και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλωσηρθες μιρκο....
    ηρθε για να μακαρει το γκαλετι τον εστογιανοφ και τον σαλπιγγιδη....γενικα....για να κλεινει τρυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μας μπιπ ρε φουφουκα με τα διαρκειας ...καλυτερα... να εισαστε πολλοι για να μοιραζεστε τις απογοητευσεις...ΣΙΣΕ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή