Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Ήταν απόγευμα 13/06/2007 που ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε απαντήσει θετικά στον πρόεδρο του Α.Σ. για να αναλάβει το μεγάλο καράβι του ΠΑΟΚ. Όλοι εκείνο το απόγευμα ήμασταν καρφωμένοι στα ραδιόφωνα για να ακούσουμε την απόφασή του.
Μεγάλη συγκίνηση και ελπίδα μας γέμισε η χαρμόσυνη είδηση.
Ο Θοδωρής κατάφερε να ενώσει τον λαό του ΠΑΟΚ και να βγάλει την ΠΑΕ από τον βούρκο που την είχαν ρίξει οι προηγούμενοι ''παράγοντες''.
Μηδένισε τα χρέη προς τρίτους,έφερε τον κόσμο στο γήπεδο,έκανε μαζί με τους συνεργάτες του μια σοβαρή ομάδα,δημιούργησε τις βάσεις για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου με την βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και με την συνεργασία των συνδέσμων οι άσχημες εικόνες με τα επεισόδια δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας.
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να κοιτάει μπροστά .Η λύση για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Θοδωρής βρέθηκε .Όλοι πρέπει να στηρίξουμε με τον ίδιο τρόπο που στηρίξαμε τον Ζαγοράκη τον Ζήση Βρύζα.
Γιατί η δύναμη του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο Ζαγοράκης,ούτε ο Βρύζας,ούτε ο εκάστοτε πρόεδρος .Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του .Με όπλο τον κόσμο ο Ζήσης έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα. Να τελειώσει το αθλητικό κέντρο,να μηδενίσει τα χρέη,να αρχίσει το θέμα του νέου γηπέδου και να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Θοδωρή Ζαγοράκη και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ζήση Βρύζα.
Εμείς θα είμαστε πάλι κοντά στην ομάδα.Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ΄ολα.


touBETakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου