Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε γιατί...

ένα πρωί δεν είδε το δικέφαλο!!


http://i713.photobucket.com/albums/ww131/amartolipoli/ek8esipaok1.jpg

Μια έκθεση ενός αγοριού ηλικίας 10 χρόνων, που γράφτηκε πριν από 20 περίπου χρόνια, ίσως κάτι λιγότερο.Το θέμα της έκθεσης είναι "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ". Και ο μαθητής του Δημοτικού τότε, που σή­μερα πλησιάζει τα 30, έγραψε (συντακτικό και ορθογραφία τα αφήνουμε, φυσικά, άθικτα):

"Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μα­κεδονίας. Εγώ τον χαρακτηρίζω σαν άμυαλο και κακόψυχο γιατί με τον στρατό του νίκησε τους τούρκους και έκανε την Αθήνα ελληνικιά πόλη.
Και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν Βούλ­γαρους και ένα σωρό άλλα. Αυτοί δεν μας εκτι­μούν.

Το 1982 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το κύπελλο το τελικό - η ΑΕΚ αθηναικιά ομά­δα - μέσα στην Καλογρέζα ο αγώνας άρχισε και ο ΠΑΟΚ έπαιζε τρομερό παιχνίδι. Και τότε όλοι οι Αθηναίοι φώναζαν Βούλγαροι και Βούλγα­ροι.
Τότε ο Νικόλας διοργανωτής της κερκίδας 4 του ΠΑΟΚ κατέβασε την σημαιούλα της ΑΕΚ και την έβαλε φωτιά κι αμέσως φώναζαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ Χανούμια και πολλά άλλα συνθήματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ χτύπησαν τους παίκτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες. Σπάσανε 5.000 καρέ­κλες.
Όταν παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ οι ΠΑΟΚτσήδες κάνουν κερκίδα και φωνάζουν υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ όταν παίζουν στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την ΑΕΚ αλλά από όλες τις ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσήδες με το τρένο δεν μπορούν να κατέβουν γιατί τους περιμένουν οι παοκτσήδες και θα φάνε ξύλο αν κατέβουν. Φέτος ξεσκί­σαμε τον Ολυμπιακό με 4 -1. Το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο.
Τέσσερα ονομάζεται η κερ­κίδα του ΠΑΟΚ. Εγιναν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς αλλά η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη Λάρισα γιατί έγειναν φασαρίες, χτυπήθηκαν οι παίκτες μας και χά­σαμε τον αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερ-δούσαμε 1 0. Στο τέλος του αγώνα όμως έφα­γαν ξύλο η λαρισινή και μας τιμώρησαν.O Μ. Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Πίστευε στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό έφτασε μέχρι τις ινδίες. Πρώτα πήγαινε ο δικέφαλος -το σήμα του ΠΑ­ΟΚ και από πίσω ο Μέγας Αλέξανδρος.
Ο Αλέξης τον είχε σαν θεό τους γι' αυτό τους νικούσε όλους και ο Αλέξανδρος πέθανε επιδή μια μέρα όταν ξύπνησε πρωί πρωί δεν είδε τον δικέφαλο αετό ψηλά στον ουρανό και τον έπιασε στεναχώρια μελαγχολία ενώ ο δικέφα­λος αετός είχε έναν μικρό αγώνα με την ΑΕΚ.

Πήγε έκανε τον αγώνα του την νίκησε 6 -1 και μετά γύρισε να συνεχίσει την σταδιοδρομία του με τον Μ. Αλέξανδρο τον πιο πιστό του σύ­ντροφο αλλά δυστηχώς τον βρήκε νεκρό.
Ο Μ. Αλέξανδρος με την γέννηση του έφερε και την λύτρωση των ΠΑΟΚτσήδων γιατί γεννήθη­κε το 1926 ακριβώς την χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ.
Η Αθήνα χρωστάει πολλά στην Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑ­ΟΚ είναι η όμαδα του Θεού. Όταν κατεβεικε ο Χρίστος στη Θεσσαλονίκη ο Θεός του είπε "Πρόσεχε τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου".
Γϊ αυ­τό όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον πα­ράδεισο ΠΑΟΚ . Πανθεσσαλονικιός, Αθλητικός, Ομιλος, Κωνστανπνουπόλεος. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί".


touBETakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου