Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ!

ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ TEL AVIV
83-48




TO KONΤΕΡ ΕΓΡΑΨΕ 35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΦΑΠΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΑΡΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΓΥΜΝΟΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ...MHKOYΣ 35 ΠΟΝΤΩΝ!


Ο ΑΡΗΣ TEL AVIV ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΦΙΜΠΑ ΕΔΩΣΕ FREE TICKET ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΑ PLAYOFF ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ(ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙ ΤΑΡΙΦΕΣ 30-35 ΠΟΝΤΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.


ΟΙ ΔΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.



ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ...


ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ!

ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΤΟΣΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΦΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!



ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΟΥ@ΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ?

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ -ΙΔΗΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...

ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΟΝΤΟΣ?

ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ...

Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΛΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΟ@Ρ-ΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

''ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ''




MIRMIGKAKIS

Προτασεις Lipton

Καρταγένα v Λας Πάλμας,Λας Πάλμας @3.75

Καστεγιόν v Καντίθ,Καντίθ @3.00

Ρεάλ Ουνιόν v Θέλτα,Θέλτα@3.00

Συστημα 2-3

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΙ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ
ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΩΣ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ...

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ''ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ'' ?

ΕΕΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΞΗΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ... ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΔΕΙΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...






Υ.Γ : ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΙΚΑΑΑΑΑΑΡΝΤΟ ΜΑΤΙΑΣ ΒΕΡΟΝ



MIRMIGKAKIS

Ο touBETakias είναι εδώ!

Καλημέρα σε όλους. Το ταμείο μας το είχαμε αφήσει με θετικό πρόσημο.
Ταμείο : 1197,9 μονάδες

Σήμερα θα παίξουμε 5 δελτία.

Στο πρώτο έχουμε:

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ [over] 1,72 0-1
ΡΕΤΖΙΝΑ - ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ [1] 1,60 3-1
ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΟΥΟΝΣΙ [over] 1,80 0-2

Στο δεύτερο έχουμε:

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ [over] 1,80 1-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΧΑΛ [1] 1,80 2-0
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ [over] 1,80 1-2

Στο τρίτο έχουμε:

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ [1] 1,80 1-0
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. [over] 1,75 1-1
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ [over] 1,80 0-4

Στο τέταρτο έχουμε:

ΤΡΑΝΜΙΡ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ [1] 2,25 1-4
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ [over] 1,70 2-0
ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ [over] 1,85 2-2

Στο σύστημα (4-5-6) έχουμε:

ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΑΣΚΟΛΙ [x] 2,85 2-1
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ [x] 2,90 0-3
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ [x] 2,90 2-2
ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ [x] 3,20 3-3
ΜΟΡΚΑΜ - ΛΙΝΚΟΛΝ [x] 3,20 3-1
ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΝΙΟΝ - ΘΕΛΤΑ [2] 2,70 2-0

Τα παρολί από 15 μονάδες και το σύστημα με 13,20 μονάδες.

Καλή τύχη σε όλους.

Κακή χημεία και χαμένα δελτία για ένα γκολ..

Αρχικό Ταμείο :1000 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα : 73,2 μονάδες
Ταμείο : 1124,7 μονάδες

(ΠΑΟΚ-Ξανθη ) -(ΠΑΟΚ-Ρουλης)


Αγώνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη. Η αποστολή της Ξάνθης θα διανύσει απόσταση 214 χιλιομέτρων για να φτάσει στον προορισμό της.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΟΚ

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος την προηγούμενη Τετάρτη, νίκησε στην Κρήτη τον ΟΦΗ με 1-0. Ο "δικέφαλος" ήταν μέτριος αλλά πέτυχε τον στόχο του και πήρε την νίκη - πρόκριση με γκολ του Παπάζ0γλου στο 40ό λεπτό.

Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έπειτα από μέτρια εμφάνιση, ηττήθηκε, την προηγούμενη αγωνιστική, στο Ολυμπιακό Στάδιο, από τον Παναθηναϊκό, με 2-1. Ο "δικέφαλος" παρουσιάστηκε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό και έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην άμυνά του. Δεν κατάφερε όμως το στόχο του, που ήταν να μη δεχθεί γκολ, αφού δέχθηκε δύο τέρματα, από τον Κατσουράνη, στο 24' και το 70', ενώ ισοφάρισε προσωρινά με τον Βιερίνια, στο 39', εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα των "πράσινων".

Καλό είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ έπειτα από την πρόκριση στο Κύπελλο. Η ομάδα είναι στην τρίτη θέση ουσιαστικά μαζί με τον Εργοτέλη, έναν βαθμό πίσω από τον Άρη και 10 από τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο "δικέφαλος" θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις και θα έχει στο πλευρό του και την παράδοση. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια ως γηπεδούχος, έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα.

Στον αγωνιστικό τομέα, εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου, ο βασικός μέσος Ίβιτς (8/1). Κανονικό ρυθμό προπόνησης την Παρασκευή ακολούθησαν τόσο ο βασικός επιθετικός Μουσλίμοβιτς (3/0) έπειτα από 1.5 μήνα απουσίας καθώς επίσης και ο βασικός τερματοφύλακας Χαλκιάς (8/0) και επιλέχθηκαν στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι ο πρώτος είναι ανέτοιμος. Κατά τα άλλα, ο βασικός μεσοεπιθετικός Κονσεϊσάο (6/0), ο αναπληρωματικός επιθετικός Φιλομένο (4/1), ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Αμπουμπακαρί (1/0) και ο αναπληρωματικός αμυντικός Μπιζέρα έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσιρίλο με τον Κοντρέρας θα είναι στο κέντρο της άμτνας και ο Σνάουτσνερ με τον Λίνο στα πλάγια. Ο Ίβιτς με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Σορλέν θα είναι στη μεσαία γραμμή με τον δεύτερο σε ρόλο "κόφτη". Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Παπάζογλου και από τα πλάγια θα τον πλαισιώνουν ο Κουτσιανικούλης με τον Βιερίνια.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΞΑΝΘΗΣ

Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου για την Ξάνθη μετά την επικράτηση με 2-1 στο γήπεδο του Ελληνικού, επί του Εθνικού. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Σουάνης στην εκπνοή του αγώνα. Νωρίτερα, στο 17ο λεπτό οι Ακρίτες είχαν προηγηθεί με τον Κιντάνα και είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Πειραιώτες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την διαιτησία, ο Ροντρίγκο στο 71'.

Στο πρωτάθλημα, η Ξάνθη προέρχεται από νίκη 2-1 στο γήπεδο της, επί της Καβάλας, . Οι Ακρίτες είχαν τον έλεγχο στο α' μέρος στο οποίο, όμως, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0, με γκολ του Ιωάννου, στο 35’. Στην επανάληψη, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισαν με τον Στρμπα, στο 61', έχασαν πέναλτι με τον Λουτσιάνο, στο 75' και έφτασαν στην ανατροπή, με τον Βάλλα, στο 85'.

Το κλίμα στην ομάδα είναι μέτριο. Η νίκη επί της Καβάλας και η εμφάνιση του β' μέρους σκόρπισε χαμόγελα στην Ξάνθη, η εμφάνιση επί του Εθνικού όμως, προβλημάτισε. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. "Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Περίμενα πολλά περισσότερα από κάποιους παίκτες μου" έλεγε.

Οι πρόσφατες νίκες πάντως, με Καβάλα και Εθνικό κάνουν τον Μαρσέλο Λέϊτε, αισιόδοξο. "Μας έχουν δώσει την απαραίτητη ψυχολογία να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον στη φετινή σεζόν. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα γίνει μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο κι αυτό δεν είναι μόνον ένα καλό κίνητρο για εμένα που είμαι Βραζιλιάνος αλλά και για όλους τους συμπαίκτες μου.

Στην βαθμολογία μπορούν να συμβούν τα πάντα από τη στιγμή που από την 3η ως την 15η θέση τις ομάδες χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί" είπε ο Βραζιλιάνος. Η Ξάνθη εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να σκοράρει ούτε μία φορά και θέλει στην Τούμπα να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο βασικός μέσος Κιντάνα (8/0) έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν παίζει. Αντίθετα, ο βασικός δεξιός μπακ Παπαδημητρίου (8/0) εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου. Νοκ άουτ ο βασικός μέσος Κουκιέλκα (4/0), ο βασικός μεσοεπιθετικός Λέϊτε (5/1), ο βασικός μέσος Λουτσιάνο (5/0). Στην αποστολή συμπεριλήφθη για πρώτη φορά ο Καμερουνέζος μέσος Αμπένα.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Γκσπούρνινγκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Κωστούλας με τον Βάλλα θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Παπαδημητρίου και Τζάγκι στα άκρα. Ο Στρμπα με τον Φλίσκα θα είναι στα χαφ, με τον Φαμπιανέζι μπροστά τους, τους Σουάνη και Ζίεντσουκ στα πλάγια και τον Πόϊ στην κορυφή της επίθεσης.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιερίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλους, Φωτάκης.

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Τζάκι, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Πόι, Φαμπιανέζι, Αμπένα, Αλ Σαΐφι, Λιαπάκης, Κομεσίδης, Παπαδημητρίου, Σταθάκης, Στίβαρ, Κόλμπας, Στρμπα, Ζιέντσιουκ, Σουάνης, Φλίσκας.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ

2004-05: 1-0
2005-06: 1-0
2006-07: 1-0
2007-08: 0-1
2008-09: 1-0


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Δαλούκας από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας που επιστρέφει έπειτα από ένα μήνα τιμωρίας για τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού. Έχει σφυρίξει τρία παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, όπου γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι έχουν από μία νίκη ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Και το βράδυ στις 21:00 όλοι στο Παλατάκι να γλεντήσουμε τα σκουλήκια


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Καλησπέρα σε όλους. Το ταμείο μας το είχαμε αφήσει με θετικό πρόσημο.
Ταμείο : 1217,7 μονάδες

Σήμερα θα παίξουμε χαλαρά ένα παρολί και ένα σύστημα..Ζέσταμα για τις δύο επόμενες μέρες..

Στο παρολί μας έχουμε :

ΤΟΥΡ - ΚΛΕΡΜΟΝ [1] 1,75 1-1 απο το 42'
ΚΠΡ - ΛΕΣΤΕΡ [over] 1,75
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ [over] 1,70

Στο σύστημά μας (3-4-5) έχουμε:

ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ [2] 2,75
ΛΑΒΑΛ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ [2] 3,85
ΜΠΡΕΣΤ - ΚΑΕΝ [x] 2,85
ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ [2] 2,40
ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ [x] 2,80


Το παρολί με 15 μονάδες και το σύστημα με 4,80 μονάδες.

Αρχικό Ταμείο :1000 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα : 19,8 μονάδες
Ταμείο : 1197,9 μονάδες

TOGETHER-FOREVER

PAOK-PARTIZAN
HCTE BOJE HCTA BEPA
ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
SAME COLOURS SAME RELIGION



Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΩΝ

Η φιλία μεταξύ μας προέκυψε από έναν εντελώς απίθανο τρόπο. Γύρω στη δεκαετία του 90 ένας οπαδός του ΠΑΟΚ αντήλλασσε επιστολές με άλλους οπαδούς από Ευρωπαϊκές ομάδες. Μέσα σε αυτούς ήταν και κάποιοι οπαδοί της ΠΑΡΤΙΖΑΝ. Βέβαια, η φιλία έγινε πιο δυνατή λόγω ίδιων χρωμάτων, ίδιας θρησκείας και ίδιων προβλημάτων... Έτσι, πολλοί φίλοι της ΠΑΡΤΙΖΑΝ έρχονταν σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ και το αντίθετο. Η φιλία αυτή είναι πολύ δυνατή και θα παραμείνει το ίδιο δυνατή για πολλά χρόνια ακόμη


Η Παρτιζάν ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1945. Το γήπεδο της Παρτιζάν ονομάζεται «Παρτίζαν Στάντιον» .Κτίστηκε το 1949, τέσσερα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά μία εκδοχή, η οδός στην οποία βρίσκεται, έδωσε την αφορμή για το παρατσούκλι των οπαδών της ομάδας. Λέγεται «οδός τάφου» και οι οπαδοί της «νεκροθάφτες» (στα Σέρβικα λέγονται «γκρομπάρι»). Οι οπαδοί της, ακολουθώντας τη… μεταφυσική συνέχεια, το αποκάλεσαν «ναό του ποδοσφαίρου». Η αρχική χωρητικότητά του ήταν 55.000, ωστόσο η ανακαίνισή του την περασμένη δεκαετία τη μείωσε στις 32.710. Αρκετή, ωστόσο, για να παραμείνει μια «καυτή λάβα» για τους εκάστοτε φιλοξενούμενους.
Το παρατσούκλι τους οι οπαδοί της Παρτίζαν («νεκροθάφτες») το οφείλουν στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Το προσωνύμιο το αποδέχθηκαν, ωστόσο και στο χαρακτηριστικό τους logo παρουσιάζουν έναν νεωκόρο να κρατά το φτυάρι του πάνω από ένα σκαμμένο λάκκο. Είναι οργανωμένοι σε συνδέσμους από τη δεκαετία του 1970.
Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου ανέπτυξαν έντονη παραστρατιωτική δραστηριότητα, παρέχοντας στελέχη τους στην περίφημη οργάνωση του Αρκάν, τους «Τίγρεις».
Είναι αδελφοποιημένοι με τους συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας…
Ένα από τα συνθήματα των «γκρομπάρι» αναφέρει πως όσο η Παρτίζαν έχει τη στήριξή τους, θα βρίσκεται στην κορυφή.







VIDEOS :

FRIENDLY PAOK-PARTIZAN....GOAL PERTIZAN :

http://www.youtube.com/watch?v=TNibAFWylLU

http://www.youtube.com/watch?v=8ODy8RuW7mA

http://www.youtube.com/watch?v=-PYILZCyZdM

http://www.youtube.com/watch?v=AO-CNh_lGyI


Το Βελιγράδι έχει παίξει το δικό του ρόλο στον εμφύλιο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, αφού οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι «αδελφοποιημένοι» με τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ, ενώ οι «εχθροί» του Ερυθρού Αστέρα είναι σύμμαχοι του Ολυμπιακού.


touBETakias

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Πανσερραϊκός – Gay 3-1 (No.2)

Χιλιάδες μηνύματα σε οπαδικά fora, πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια από τα Ερυθρόσβερκα Gay(ρο)Πρόβατα




Πρόεδρε κάνε ένσταση

Ένσταση εδώ και τώρα

Ο λαός του Gay απαιτεί ένσταση

Δε θα κάνει ένσταση λέει ο Πρόεδρος στην ανακοίνωση

Δε θα κάνει ένσταση? Μαλάκες μείναμε….

Κακώς δε κάνει ένσταση ο Πρόεδρος


Μη στεναχωριέσαι κάτι θα σκεφτεί ο Πρόεδρος για να μας ανυψώσει το ηθικό
Τι θα σκαρφιστεί ο Πρόεδρος άραγε για να μας βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση?

Α ρε Πρόεδρε είσαι πολύ μεγάλος, καθάρισες πάλι με τον κουμπάρο του Θεοδωρίδη, το Βασσάρα. Ο Παμπο(gay)ρίδης μας σφυρίζει το Σάββατο.

Να ρε, δε κάναμε ένσταση, είμαστε ηθικοί.

Πανσερραϊκός – Gay 3-1

Τι κοινό έχει η A.C Milan με τον Ολυμπιακό?

Απάντηση : Τον Πάτο

Η A.C. Milan έχει τον Alexandre Rodrigues da Silva Pato

(μικρός ο πατος της Μιλαν,όπως φαινεται και στην φώτο)

..ενώ ο Ορθάνοιχτος ΣΦιγκτήρας Πειραιώς (Ο.Σ.Φ.Π)

(έχει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, ΑΒΑΘΗ, ΑΠΑΤΟ ΠΑΤΟ.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απόψεις δημοσιογράφων τουGay

Γράφει η Κουντούρη στο Web του Sport-Gay: (http://www.sport-fm.gr/article/201686 )

“Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να έχουν διαφορετική άποψη, να μην θέλουν να πάρουν ένα παιχνίδι και μία πρόκριση στα χαρτιά, όμως ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει ένσταση ανεξάρτητα από το αν το επιθυμούν οι οπαδοί του.”



Σε άλλο πλανήτη η μαντάμ. Και ΔΕΝ οφείλεται στο ότι δε διαβάζει Gay οπαδικά sites και forum, αλλά προσπαθεί απελπισμένα να μας κάνει να πιστέψουμε ότι οι Gay οπαδοί είναι “άντρες, παντελονάτοι, καθαροί, τίμιοι“.

Οι 9 στους 10 οπαδούς του Ορθάνοιχτου ΣΦιγκτήρα Πειραιώς στα οπαδικά sites και fora ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την ένσταση. Άρα επαγωγικά προκύπτει ότι είναι “αδερφές, φοράνε φουστάνια (και κόκκινες φανέλες όπως στα σπίτια των μαμάδων τους), βρωμιάρηδες, άτιμοι”. This is not news όπως λένε και στην πατρίδα των μπαμπάδων τους. Και φυσικά αυτό, για όποιον καταλαβαίνει (επαγωγικά και πάλι, αποκλείονται οι Gay), ΔΕΝ σχετίζεται με το ΑΝ θα γίνει ή ΟΧΙ η ένσταση.

Εμείς παρακαλάμε να κάνει ένσταση ο Νονός. Γιατί εκτός από το εξωαγωνιστικό ξεβράκωμα, είναι και συμβατό με την ιστορία του Ορθάνοιχτου ΣΦιγκτήρα Πειραιώς, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είναι ιστορία απάτης, σαπίλας, διαφθοράς, καταστροφής του κοινωνικού ιστού , λαμογιάς και ΚΥΡΙΩΣ ατιμωρισίας όταν πρόκειται για δικές τους βρωμιές.

Αν ΔΕΝ κάνει ένσταση ο Νονός, αποδεικνύεται (για σκεπτόμενους, άρα και πάλι αποκλείονται τα Ερυθρόσβερκα Gay(ρο)Πρόβατα) ότι το Πρωτάθλημα με την ένσταση έναντι του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν ΟΝΤΩΣ χάρτινο.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάμε να τους παρηγορίσουμε


My boys Ολυμπιακοί,

έμαθα ότι χάσατε γελοιωδώς εύκολα από τον Πανσερραϊκό. Έμαθα ότι ο πνευματικός σας πατέρας, ο Σωκράτης, αποφάσισε να μην κάνει ένσταση για να μη ξαναγίνει ρόμπα.

Παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου και κατεβαίνω με το στόλο να βομβαρδίσουμε τις Σέρρες για να ξεπλυθεί η ντροπή.

Ο daddy σας, που αν και μακριά, σας σκέφτεται συνέχεια.

Υ.Γ. Πείτε στις μαμάδες σας να πλυθούν και να ξυριστούν και να μας περιμένουν στο κάγκελό τους.Ερχόμαστε.


http://orthanoixtossfigthraspeirews.wordpress.com/


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Προστατέψτε την ομάδα...

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδα μας αποτελούν την χαρά των καναπεδάκηδων.Κοιτάξτε την άποψη του γνωστού steenage-miechel σε ένα απο τα πολλά forum που συμμετέχει.

(Καντε κλικ επάνω στην εικονα για να την δειτε καλύτερα)

Ευτυχώς όμως η αντιδραση των πραγματικών Παοκτσήδων ηταν άμεση




Κακόμοιροι, μίζεροι, γκρινιάρηδες, κασσάνδρες, πιανόλες, οι απ’ την απ’ έξω, βλαχο-οπαδοί, καναπεδάκιδες κριτές των πάντων, πουθενάδες, μηδενιστές, ρουφιάνοι, σαμποτέρ, αγάμητοι, άχρηστοι, οι δεν έχω δώσει φράγκο για τον ΠΑΟΚ, αυτοί με το κοντέρ των χλμ των εκδρομών τους να γράφει ΜΗΔΕΝ χιλομετρα μπορείτε πλέον να ΦΑΤΕ έναν κουβά ΓΕΜΑΤΟ σκατά και να ηρεμήσετε????

Από το τέλος της πρώτης σεζόν του Φερνάντο Σάντος στην ομάδα έχουμε ακούσει κόσμο και κοσμάκη να κριτικάρει τους Ζαγόρακη-Βρυζα και την διοίκηση, να κράζει για τις μαζικές απομακρύνσεις παικτών κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών του καλοκαιριού. Να φωνάζει για την δήθεν κωλυσιεργία και τον ερχομό νέων παιχτών, να διαμαρτύρεται για το όριο ηλικίας των παιχτών, να αμφισβητεί τους πρώτους παίχτες που ήρθαν στην ΤΟΥΜΠΑ χωρίς να τους έχει δει για την νέα σεζόν. Με λίγα λόγια αρκετοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να καταρρακώσουν και να υποβαθμίσουν τις αξιόλογες προσπάθειες που έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παρουσιάσει έναν καλύτερο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

Άποψη μας ως blog ειναι η εξής : Να γινεται κριτική καλοπροαίρετη ,αλλά όχι από άτομα που βλέπουν τον ΠΑΟΚ σε torrent .Απο άτομα που αντί για ''για σένα ενα κάνει κρατητήριο '' να λένε ''για σενα έχω κανει άπειρα downloads'',που αντι για χαρτάκια και πυρσούς να πετάνε τα κουκουτσια απο τα σταφύλια που τρώνε την ώρα του αγώνα.Που αντι για αμπαλαέα την ώρα του αγωνα κάνουν restart τον υπολογιστή τους.
Καλό είναι λοιπόν όσοι δεν έχουν αγαθές βλέψεις για τον ΠΑΟΚ μας να κάνουν τουμπεκί και να αράξουν στην γωνιά τους.

Προσοχή λοιπόν στους καναπεδάκιδες τυπου miechel-steenage που δεν πηγαινουν στο γήπεδο.Που μόλις τελειώσει ένα ματς στέλνουν σε οπαδικά forum το κράξιμό τους για να εκδηκιθούν την ομάδα τους για την καζούρα που τρώνε από άλλους οπαδούς σε forum.
Προσοχή λοιπόν σε τύπους που πέρνουν τηλέφωνο στα ραδιόφωνα και λένε την παπαρία τους.
Προσοχή σε αυτούς που γραφουν την άποψη τους σε οπαδικά και αθλητικά portal και forum .
Προσοχή σε αυτούς που δεν πονάνε την ομάδα και τέλος προσοχή και στα άλλα ντουγάνια που τους ακουνε και επηρεάζονται και μετά τα ξέρουν όλα.

Προστατέψτε την ομάδα ,πειστε αυτούς τους κοιλιόδουλους καναπεδάκηδες, τους εραστές της πίτσας και του παγωτού να έρθουν με διαρκείας στην νεα σεζόν( 2010-2011) στο γήπεδο ,να αγοράσουν μετοχές στην νέα αυξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ξυπνήστε τους, άιντε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Και για όσους δεν γνωρίζουν ,με τον εν λόγω γνωστό καναπεδάκια εχει ασχοληθεί (2 φορές) το blog μας.
http://lipton4.blogspot.com/2009/06/pc.html

http://lipton4.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html


Lipton4

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Δαφνοτσιμπουκωμένος

Τα δύο λεπτά που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με έξι ξένους παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου, είναι πιθανό να κοστίσουν στην ομάδα την ήττα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά! Στο 75' ο Καλί αντικατέστησε τον Παπάζογλου, και ο Πανσερραϊκός είχε έξι παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, στο άρθρο 7, εδάφιο στ', λέει ότι για τις ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγαρφος 6 και 7 του Κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Μια ομάδα Β' Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.
Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο.

Για να υπάρξει περίπτωση μηδενισμού, θα πρέπει να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός μέσα σε 48 ώρες, ή άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα.


"Θρυλε των μπινεδων Ολυμπιακε
Σπερμα των λακέδων
ερμαφροδιτε
Εχεις για καμαρι,
Ολυμπιακε,
τον σερβιετολαο σου
παιδι του μπουλκουμέ"

Παρά το αρχικό ξενέρωμα, λόγω της καύλας που προκαλεί το 3-1 (δεύτερη φορά που αποκλείονται από ομάδα β' εθνικής οι μούλοι σε διάστημα τριιών ετών), νιώθω ακόμη μεγαλύτερη ηδονή στο ενδεχόμενο ένστασης.
Κατ' αρχάς είμαι βέβαιος οτι οι ενστάσεις τους θα γίνουν σημαία. Θα τους ξεβρακώνουμε στον αιώνα τον άπαντα. Θα γίνει νέο χιτ η γαυρικη πουστιά. Θα τους σημαδεψει ακόμη περισσότερο αυτή η επερχόμενη ντροπή, να αποκλείσουν δηλαδή ομάδα β' εθνικής στα χαρτιά και ενώ εχουν χασει στο γήπεδο. Νιώστε το λίγο. Δείτε το να έρχεται.


Υ.Γ 1 : Για ένα φεγγάρι ,πριν 2 χρόνια περίπου αυτό το λαμόγιο ο Όγιος δεν έκανε σκάουτινγκ για λογαριασμό του gay στην Αργεντινή ;

Επίσης ήταν προπονητής του Άρη στο αλήστου μνήμης ΡΟΥΛΗΣ-GAY 2-3
(2-0 ημίχρονο , 2-3 τελικό με Γεωργάτο να πρέπει να πάρει 4 κόκκινες και να παίρνει μόνο 1 κίτρινη !! σεζόν 2006-2007)

Y.Γ 2 : Ετσι όπως παει το πράγμα ,απο δω και στο εξης ο εκφωνητης στα παιχνιδια του GAY,μετα το τελος καθε αγωνα πρεπει να λεει το εξης:

"O διαιτητης σφυριζει τη ληξη. Σε λιγες μερες θα ξερουμε το νικητη του αγωνα"




Lipton4

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Σαρώσαμε την Κυριακή (touBETakias)



Καλησπέρα.

Άκρως επιτυχημένες ηταν οι στοιχηματικές προτάσεις του touBETakia την Κυριακή.
Οι δύο τριάδες που δώσαμε ως blog πέρασαν .Eτσι η κάβα που έχουμε ανοιξει τα πάει εξαιρετικά.Παρακάτω έβγαλα φωτογραφία με το κινητό μου τα δελτία που έπαιξα στην ΟΠΑΠ Α.Ε .

ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ [2] 1.90
ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ [1] 1.75
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ [over] 1.70

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ [over] 1.70
ΧΕΡΤΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ [1x] 1.81
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ [2] 2.05

Αρχικό Ταμείο :1000 μονάδες
Ανοιχτά στοιχήματα : 0 μονάδες
Ταμείο : 1217,7 μονάδες

Πρώτο παρολί


Δεύτερο παρολί



Και μιας και ο χρόνος μου το επιτρέπει ,ας πούμε και 2 λογάκια για το καθένα απο τα 6 ματς που ειχα στις επιλογές μου.

ΚΙΕΒΟΜΙΛΑΝ : Ναι μεν η Μιλαν δεν ειναι ομάδα για να βασιστείς ,αλλά πηρε τα πάνω της .Η αυτοπεποιθησή μου για την επιλογή του διπλού ενισχύθηκε και απο την απουσία τουηγέτη Γιέπες της Κιέβο.
ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ : Το ντεμπούτο προπονητή στην Πάκος, του κ. Μοράις, δεν με εμπόδισε να ποντάρω στον καλοπληρωμένο αυτό άσσο καθως το κλίμα στην Μαρίτιμο είναι αισιόδοξο, με τον νεαρό κόουτς Μίτσελ φαν ντερ Γκάαγκ να κάνει τα πρώτα του βήματα στην «μεγάλη» προπονητική!.
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Οι Σημαντικές επιστροφές για τη Βαλένθια σε συνδυασμό με τους χώρους που αναμένονταν να αφησουν οι γηπεδούχοι με οδηγησαν στην επιλογή του εύκολου αυτού διπλού και over2.5 .

ΜΑΝ. ΣΙΤΙΦΟΥΛΑΜ : Η Φούλαμ όπως αναμέναμε δημιούργησε προβλήματα στους γηπεδούχους και σε συνδυασμό με την παράδοση που έδειχνε πολλά γκολ , πιάσαμε πανεύκολα το over2,5 γκολ.

ΧΕΡΤΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : Το ξεφούσκωμα του Γκραφίτε της Βολσφμπουργκ ,το μονόπλευρο παιχνίδι των Μισίμοβιτς και Ντζέκο και η καλή δουλεια που περιμένα να βγάλουν επιτέλους οι χαφ της Χερτα βοήθησαν στο να επαληθευτει η επιλογή μας.



touBETakias

Download (Παναθηναικος-ΠΑΟΚ )

Το blog μας ,απο εδω και στο εξής θα προσφέρει link για να μπορειτε να κανετε download τον αγώνα της ομάδας μας

A Ημίχρονο :


http://rapidshare.com/files/297884105/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.A.part1.rar

http://rapidshare.com/files/297903453/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.A.part2.rar

http://rapidshare.com/files/297909624/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.A.part3.rar

Β Ημιχρονο :
http://rapidshare.com/files/297925566/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.B.part1.rar

http://rapidshare.com/files/297934392/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.B.part2.rar

http://rapidshare.com/files/297939588/2009-10-25.Panathinaikos-PAOK.Superleague.D8.B.part3.rar


Lipton4

Ο Fernando Santos ανακοίνωσε μετά από το τέλος της σημερινής προπόνησης την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του ΟΦΗ. Σ' αυτή συμμετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Kresic, Κουτζαβασίλης, Cirillo, Contreras, Garcia, Lino, Moon, Savini, Sorlin, Sznaucner, Veron, Vieirinha, Vitolo, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Abubakari, Filomeno, Conceicao, Muslimovic και ο τιμωρημένος Vladan Ivic.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα "πετάξει" για το Ηράκλειο το πρωί (09:20) της Τρίτης και το μεσημέρι (15:30) της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου.

ΠΑΟΚ ρε φλώροι


Εαν μου ελεγε κάποιος απο χθες οτι με μισή ομάδα και χωρίς επιθετικο ,χάναμε με 2-1, και παλεύαμε το ματς απο τον ποιοτικοτερο Παναθηναικο των τελευταιων 20 ετων με την καλύτερη φετινη του εμφάνιση (συμφωνα με τους ρεπορτερς του Παναθηναικου) και η διαιτησια ηταν καπως ετσι, θα ελεγα μια χαρα και δεν εχω κανένα απολύτως προβλημα!!!

Καλό στησιμο (αναλογισμένων των συνθηκών), πολύ τρέξιμο, αρκετα συμπαθητική αλληλοκάλυψη και σφαγή με το βαμβάκι. Ναι,πράγματι το γκολ του Κωστα Κατσουράνη ηταν πανέμορφο αλλά τέτοιο σπρώξιμο στην περιοχή μας καιρο είχα να δω.

Ειδα όμως και παικτες χωρις ψυχη, παθος και θεληση που δεν γυαλιζε το ματι τους και δεν πιστεψαν σε καμια στιγμη οτι ειναι ανωτεροι του αντιπαλου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ειναι ο πιο ανήθικος και βρώμικος ανθρωπος...αναγουλιάζω και μόνο που τον βλέπω και ευτυχώς που εχω πολυ φτωχό λεξιλογιο για να περιγράψω αναλυτικότερα τοσο τις σκεψεις μου,οσο και τις κατάρες που θελω να ριξω στον Γιώργο Καραγκουνη.

Δεν μου άρεσε η συνεργασία του Σορλέν με τον Φωτάκη .Εδείξαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στο κέντρο.

O Γκαρσία τώρα που έμαθε να ελέγχει και τα νεύρα του, ειναι ό,τι καλύτερο σε αμυντικά χαφ που παίζει στην Ελλάδα σήμερα. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !

Ο κ.Σπαθας απο τον συνδεσμο του Πειραιά,απιστευτα προκλητικος .Δεν εδωσε τουλαχιστον 3 κιτρινες σε παικτες του Παναθηναικου,εκανε το αθλημα να φαινεται γυναικειο καθως σε καθε αγγιγμα οι παικτες τουΠαναθηναικου επαιρναν φαουλ...και το κερασακι στη τουρτα η αποβολη του Βλάνταν Ιβιτς που ερχεται να προστεθει στο σακουλι των αστειων αποβολων που ξεκινησαν απο περσι. Επισης επρεπε να αποβληθει ο Κώστας Κατσουράνης πριν το 2-1. (Πρωτη καρτα στο πρωτο ημιχρονο σε σκληρο φαουλ επάνω στον Ολιβιέ Σορλεν και δευτερη κιτρινη κάρτα σε αντεπιθεση του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ιβιτς). Σιγουρα πάντως για Χασάπης δεν κανει ο κ.Σπάθας,αλλά για Χειρούργος έκανε άψογα την δουλεία του.



Επίσης αυτο που με έκανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε φαουλ του Παναθηναικου, ο κυκλος που σχηματιζοταν ηλεκτρονικα απο το συνδρομητικο κανάλι του novasports1 , ηταν 2-3 μετρα πιο μπροστα απο εκει που τοποθετουσε ο κ.Σπαθας το τειχος των παικτών του ΠΑΟΚ.

Και αφου πλεον εχει καταργηθει η εντοπιότητα (όπως μας επιβεβαιωσε ο κ.Βαρουχας ) στην ελληνικη διαιτησια ,περιμενω σε ντέρμπι με το ΠΟΚ να δω διαιτητή απο τον συνδεσμο της Θεσ/νικης.

Ξέρουμε πως κάποιοι παίζουν το πρωτάθλημα με σημαδεμένα φύλλα και πως καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας,αλλά μάγκες το Σαββατο στις 16:45 θα είμαστε Τουμπα .

ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.



Lipton4

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Ο touBETakias είναι εδώ!!!

Τελικά θα τα γράψω εδώ τα σημεία γιατί λογικά στο chat θα χαθούν.
Ταμείο : 1036,4


ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ [2] 1.90
ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ [1] 1.75
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ [over] 1.70

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΦΟΥΛΑΜ [over] 1.70
ΧΕΡΤΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ [1x] 1.81
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ [2] 2.05

Το κάθε παρολί απο 18,2 μονάδες.

Καλή τύχη...

+181,3 σήμερα...Συνεχίζουμε

Αρχικό Ταμείο :1000 μονάδες
Ανοιχτά στοιχήματα : 0 μονάδες
Ταμείο : 1217,7 μονάδες

touBETakias..

Προτασεις Lipton

Λεβαδειακός v Ηρακλής, Λεβαδειακός @2.75
Πανθρακικός v Λάρισα, Πανθρακικός @2.80
Σανταντέρ v Οσασούνα,Σανταντέρ @2.30
Ρίβερ Πλέιτ v Μπόκα Τζούνιορς,Ρίβερ Πλέιτ @2.80

Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 25/10/2009





Αγώνας για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:00. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα διανύσει απόσταση 505 χιλιομέτρων για να φτάσει στον προορισμό της.

Στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο οπαδοί του Παναθηναϊκού για τους λόγους που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μεμονωμένα


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, την προηγούμενη Πέμπτη, νίκησε την Στουρμ Γκρατς, στο Ολυμπιακό Στάδιο, με 1-0.
Οι "πράσινοι" ήταν μέτριοι στο α' μέρος, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, μετά και την είσοδο του Νίνη στον αγωνιστικό χώρο και νίκησαν με πέναλτι του Σαλπιγγίδη, στο 61ο λεπτό. Σε πολύ καλή ημέρα, ο Τζόρβας δεν άφησε τους Αυστριακούς να σκοράρουν, όταν αυτοί πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός, πολύ κακός στο α' μέρος, καλύτερος στην επανάληψη, αναδείχθηκε ισόπαλος στην Καβάλα, με την τοπική ομάδα, με 2-2. Οι "πράσινοι" έχαναν στο ημίχρονο, με 2-0, από δύο γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι, στο 21' και το 44', αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη μείωσαν με τον Κατσουράνη, στο 56ο λεπτό και ισοφάρισαν με τον Σισέ, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι μέτριο. Η ομάδα είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά δεν ικανοποιεί καθόλου με τις εμφανίσεις της. Την Παρασκευή, ο Κώστας Αντωνίου είχε συνάντηση με τον Τεν Κάτε στην Παιανία και δεν έλειψαν τα σενάρια που ήθελαν να τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ολλανδού από την τεχνική ηγεσία. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν υφίσταται. Προς το παρόν, τουλάχιστον. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υπεραμύνθηκε της δουλειάς του υποστηρίζοντας, μετά τον αγώνα με την Στουρμ, ότι μετράει το αποτέλεσμα, προσθέτοντας, ότι ο Παναθηναϊκός, στα 10 τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία (από την Καβάλα) και μία ήττα (από την Γαλατά).

Στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός νιώθει πλέον "καυτή" την ανάσα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, μετά τη χθεσινή νίκη των "ερυθρόλευκων", επί του Εργοτέλη, οι "πράσινοι" έπεσαν στην δεύτερη θέση και θέλουν νίκη απόψε, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να ξαναβρεθούν με τον Ολυμπιακό στο ρετιρέ, με το ντέρμπι των δύο "αιωνίων" την 12η αγωνιστική, να πλησιάζει.
Στόχος, λοιπόν, στο αποψινό παιχνίδι, δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και μία καλή εμφάνιση, για να φύγουν τα σύννεφα, που έχουν αρχίσει και μαζεύονται. Οι οιωνοί, πάντως, είναι θετικοί , αφού ο Παναθηναϊκός έχει μόνο νίκες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, που έχει υποδεχθεί τον "δικέφαλο", με τέρματα 18-3.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Χενκ Τεν Κάτε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέραν της απουσίας των τριών ακραίων αμυντικών Μαρίνου, Σεϊταρίδη, Δάρλα. Ο Ολλανδός προπονητής προβληματίζεται, αν θα ξεκινήσει το Νίνη βασικό, αλλά μάλλον θα τον αφήσει στον πάγκο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1.
Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Βύντρα με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας με τους Γκάμπριελ και Σπυρόπουλο στα άκρα. Στα χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Κατσουράνη, με τον Καραγκούνη μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού, τους Λέτο και Σαλπιγγίδη από τα πλάγια και τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΟΚ

Νίκη με 2-0 για τον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη αγωνιστική, στο γήπεδο της Τούμπας, επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «δικέφαλος» πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη, έπειτα από ένα δίλεπτο ξέσπασμα, στο φινάλε του α’ μέρους, όταν σημείωσε και τα δύο γκολ, με τον Λίνο και τον Αραμπατζή.

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος", έπειτα από το μέτριο ξεκίνημα, ανέβηκε στην τρίτη θέση, όπου είναι μαζί με τον Άρη και τον Εργοτέλη, στους 12 βαθμούς. Το κλίμα στην ομάδα βελτιώθηκε και όπως τόνισε ο μέσος Βίκτορ Βιτόλο :
"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Όμως και εμείς είμαστε μία δυνατή ομάδα και θα κατέβουμε στην Αθήνα για τη νίκη". Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας.
"Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα τις διεκδικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Νοιώθουμε πάρα πολύ καλά, έχουμε δύο νίκες σερί και με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον Παναθηναϊκό, που είναι μία δυνατή ομάδα, θα παίξουμε με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό το σερί".

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, την περσινή περίοδο, σε 5 αγώνες στην Αθήνα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για κανονική περίοδο και play off είχε ισάριθμες ήττες και γκολ 2-13!
"Πέρσι, δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπι και πάνω από όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές νοιώσαμε λυπημένοι γι’ αυτό το γεγονός. Τώρα, όμως, μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα. Και παρατηρώ και στις προπονήσεις, απ’ όλους τους παίκτες, πως υπάρχει διάθεση και δίψα για να νικήσουμε τέτοιου είδους αγώνες", απάντησε ο Χιλιανός αμυντικός.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο βασικός επιθετικός Μουσλίμοβιτς παραμένει τραυματίας και δεν θα παίξει. Τραυματίες είναι ακόμη, ο βασικός μεσοεπιθετικός Κονσεϊσάο (6/0), ο αναπληρωματικός επιθετικός Φιλομένο και ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Αμπουμπακαρί. Αντίθετα, ο κεντρικός αμυντικός Κοντρέρας και ο ακραίος αμυντικός Σνάουτσνερ αποθεραπεύτηκαν. Ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για την επίθεση και προτίθεται να ξεκινήσει στην κορυφή τον Βλάνταν Ίβιτς, πλαισιωμένο από τους Κουτσιανικούλη, Βιερίνια, σε σύστημα 4-3-3.
Κατά τα άλλα, ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντρέρας με τον Τσιρίλι με τον Σαβίνι στο αριστερό άκρο και έναν εκ των Σνάουτσνερ ή Αραμπατζή στο δεξί. Στα χαφ θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Φωτάκης και ο Σορλέν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Λέτο, Σισέ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Kρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

2004-05: 2-1
2005-06: 1-0
2006-07: 2-1
2007-08: 2-0
2008-09: 3-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο Πειραιά στο πέμπτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Στα τέσσερα προηγούμενα, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι είχαν από μία νίκη ενώ δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Πέρσι, είχε διαιτητεύσει στο 4-1 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για τα play off.


Τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την νίκη είναι η κακή νοοτροπία στα ντέρμπι, η διαιτησία που σίγουρα θα είναι κακή για τον ΠΑΟΚ, και οι αρκετές απουσίες.

Πρέπει να μπει η ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ με πάθος,με αποφασιστικότητα,με καθαρό μυαλό και να μην φοβηθεί τον αντίπαλο.

ΠΑΟΚ να ΄σαι και μην φοβάσαι.

Υ.Γ. ούτε κουβέντα από τους οπαδούς του βάζελου για τα εισιτήρια.
Υ.Γ. Πόσοι θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ?Κανείς δεν γνωρίζει...Γιατί δεν θα είναι οργανωμένοι.

touBETakias