Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Όλο με τον κώλο γαμάς....

Απο τη μια θα ήθελα να χάσουνε οι αγαπητοί μας συμπολίτες το κύπελλο για να σπάσω πλάκα με το κλάμα τους ,που ως συνήθως ριχνουν μετά απο κάθε φούτσα που τρώνε στους τελικούς τα τελευταία 8 χρόνια, απο την άλλη σκέφτομαι πως ίσως θα ήταν καλύτερα να το πάρουν μπας και τους φύγει κάπως το κόμπλεξ που τους έχουν δημιουργήσει τα 40 χρόνια ανυπαρξίας και εξανθρωπιστουνε λίγο οπαδικά

Οσον αφορά για την προπαγάνδα που αναπαράγουν ας δούμε σιγά σιγά κάποια πράγματα. (Ναι!!! Το ξέρω,αγαπητοί μας αναγνώστες πως μαλλιάζει η γλώσσα μας να τα λέμε και να τα γράφουμε,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Μας διαβάζουν αρκετοί και καλό θα ήταν να βάζουμε,ξανά και ξανά και ξανά..... κάποια πράγματα στην ήδη γνωστή τους θέση.)

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι τέταρτος σε τίτλους στην Ελλάδα και ο Ρούλης είναι 40 χρόνια άτιτλος, με μοναδικούς του τίτλους ένα κυπελάκι που πήρε επι χούντας και αυτό με πούστικο τρόπο(ο ίδιος ο τερματοφύλακας του Ρούλεως έχει παραδεχθεί πως το πέναλτυ του Γιώργου Κούδα έπρεπε να ειχε επαναληφθεί). Οι υποστηριχτές του Ρούλεως ειναι τόσο προπαγανδιστές που παρ'όλα αυτά κλαίγονται για τη διαιτησία και ''το κατεστημένο'' που ντεμέκ τους κυνηγούσε ακόμα και σε ένα τέτοιο μάτς! Ά, έχουν και ένα μπαράζ στο Βόλο.Το ξέχασα αυτό,αλλά γνωριζετε πολύ καλά αγαπητοί μαςς αναγνώστες και μαλιστα καλύτερα από μένα ,πώς την γράψανε την ιστορία στον Βόλο οι ερπετοί.Τους το υπαγορεύουν άλλωστε οι στίχοι γνωστού συνθήματος των πανθηρων του Πανιωνίου,το γνωστό σε όλους μας πλέον.......... 'Ολο με τον κώλο γαμάςςςςςςςςςςςςςςςςςς'

Οσον αφορά το άρθρο 44 όλοι μας ξέρουμε πως χαρίστηκαν λεφτά από το κράτος στον Ρούλη ,λεφτά τα οποία κλέψανε απο τους ίδιους τους ,τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη απο τέτοια τερτίπια ούτε τέτοια εύνοια, τα χρέη του θα τα πληρώσει, για αυτό εξάλλου και η Πολιτεία δεν του χαρίζει ούτε ευρώ. Ο ίδιος ο Βενιζέλος έχει πει σε συνέντευξη του πως ο Ρούλης ειναι η πιο ευνοϋμένη ομάδα στη Β.Ελλάδα .Ακόμα και οι παράγοντες του δήλωναν τα χρόνια πριν πέσουν στην Β εθνική το εξής : '' το πως παίρνουμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μόνο εμείς το ξέρουμε''.

Οταν τους στριμώξεις με επιχειρήματα και το βουλώσουν ,(όπως κάνουν συνήθως) θα αρχισουν να σου μιλάνε για τον Γιώργο Κούδα ,που ήταν έτοιμος να υπογράψει στον οσφπ. Οι απάντησεις ειναι πολλές και απλές.Τους τσούζει και μάλιστα πολύ που ανακυρήχθηκε ο Μεγαλέξανδρος του Ελληνικου ποδοσφαίρου ,MVP της καλύτερης ομάδας για τη δεκαετία του '70 πρόσφατα και ήταν για 15 χρόνια ο αρχηγός της κατα κοινή παραδοχή καλύτερης και θεαματικότερης ομάδας που πέρασε ποτέ απο τα ελληνικά γήπεδα έτσι. Μιας ομάδας που την ομαδούλα του Ρούλη την τρέλανε στη φάπα και που κατά τον Νεστορίδη ( τρομερος επιθετικος με μεγάλη καριέρα στην αεκ44) άμα ο ΠΑΟΚ ηταν ομάδα του ΠΟΚ θα έπρεπε να έχει πάρει τουλάχιστον άλλα 5 πρωταθλήματα τότε.

Μιλάνε για ''χαρισμένα'' πρωταθλήματα στον ΠΑΟΚ , ενώ ειναι η μοναδική ομάδα στην οποία αποδεδειγμένα το ΠΟΚ χάρισε ''πρωτάθλημα''. Αυτο του 1926, που πήρε ο Ρούλης πρωτάθλημα μετά την απόσυρση απο αυτό των τριών ομάδων του ΠΟΚ.

Πετάνε σπόντες για τον μικρο τον Γκαγκάτση . Καλύτερα ρε αφεντικά της φάπας , ενας υιός με πτυχία Νομικής και Οικονομικού ΑΠΘ( πτυχία δηλαδή που το μέσο αποτυχημένο φαπογεννημένο κομπλεξικο παιδάκι του ''Σούπερ στέκομαι στα 4 '' δεν θα δεί ούτε στο δέκατο του όνειρο) παρά ένας αποτυχημένος βάζελος μάνατζερ για εκτελεστικός διευθυντής. Αλλά είπαμε αγαπητοί μας αναγνώστες,ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.Έ και όταν είσαι ένα τίποτα, θα σου πετάξουν ένα ψαροκόκαλο ( κανά Σπάθα δηλαδή) και μετά θα σκύψεις ευλαβικά το κεφάλι για να φάς την καρπαζιά, όπως γίνεται τόσες δεκαετίες και όπως θα γίνει ξανά και το Σάββατο. Same shit, differend year.

Για το μπάσκετ. Ναι, έχουν μεγάλη ιστορία, αλλά παραβλέπουν το οτι ακόμα και σε αυτό, στο δεύτερο δηλαδή άθλημα με διαφορα απο το πρώτο στην χώρα μας, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει κάποια σημαντικότατα πράγματα( έχει πάρει και σχετικά πρόσφατα μάλιστα πρωτάθλημα, κύπελλα, ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει πάει σε final four Ευρωλίγκας, έχει παίξει σε τελικούς με αντίπαλο τον ανίκητο εδώ και 14 χρόνια Παναθηναϊκό), ενώ ο Ρούλης στο ποδόσφαιρο, στο πρώτο και σημαντικότερο δηλαδή άθλημα με διαφορά από το δεύτερο,είναι ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό, μια ομάδα μικρότερη απο τη Λάρισα, τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο και πως τα γκαλόσημα τους σώσανε απο το να έχουν λιγότερο κόσμο απο αυτούς.



Έχουνε βγάλει μια γλωσσάρα ναααααααα και μιλάνε για sold out .Ποιοι???? Αυτοί που τόσες δεκαετίες έβλεπαν τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει συνέχεια σε τελικούς και να κερδίζει μάλιστα και κάποιους απο αυτούς τη στιγμή που ο Ρούλης,χωρις να εχει αποκλεισει ποτε ομάδα του ΠΟΚ σε διπλα παιχνιδια παίρνει μονιμως τα αρχίδια του.'Εχουνε χάσει τρεις τελικούς στη σειρά χωρίς να σκοράρουν ούτε γκόλ και γελάει μαζί τους όλη η Ελλάδα( με αποκορύφωμα το ξεβράκωμα απο το γάβρο πρόπερσυ μέσα στη Θεσσαλονίκη). Πάλι γλώσσα βγάλανε και τολμάνε να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ τη στιγμή που τερμάτισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονια 16 βαθμους κάτω απο τον ΠΑΟΚ.Τολμάνε και μιλάνε για κοσμο ,αυτοί που έχουν 30 ΧΡΟΝΙΑ να κάνουν sold out σε ένα γήπεδο 23.000 θέσεων .

Και όλα αυτά επειδή ο βάζελος τους πέταξε ένα ψαροκόκαλο για να σιγουρέψει το πρωτάθλημα και τους βοήθησαν να εκπληρώσουν το στόχο του Αρη για εφέτος. Το παραμυθάκι όμως τελείωσε, το Σάββατο θα φάνε μια μπάτσα πάλι απο αυτές που έχουνε συνηθήσει και θα έρθουνε στα συγκαλά τους. Μέχρι και την επόμενη μπάτσα που θα έρθει στα πλέι οφ. Και ο αέναος κύκλος των τελευταίων 40 χρόνων( σε πηδάει ο ΠΑΟΚ-κλαίς-κλαίς-κλαίς-βγάζεις γλώσσα-σε πηδάει ο ΠΑΟΚ) θα συνεχιστεί. Μέχρι να βαρεθούμε και να σας στείλουμε πάλι για διακοπές κανά χρόνο στη ΄Β Εθνική, ξέρετε εσεις. Γιατί όσο καλή και να ειναι μια πουτάνα, κάπου βαριέσαι να την πηδάς, θες και διάλειμα. Κατάλαβατε ανύπαρκτοι?

Τώρα σιχάματα της πόλης δεν θα έχει Σπάθα, ο βάζελος πήρε το πρωτάθλημα και το Σάββατο θα ξοφλήσετε και το γραμμάτιο για τις πλάτες που είχατε στον αθλητικό δικαστή. Είστε μια ομαδούλα που τερμάτισε 16 βαθμούς απο κάτω μας, περισσότερους απ'ότι ο Λεβαδειακός απο εσάς και στα πλέι όφ θα σας κόψουμε τη γλώσσα που τολμήσατε να βγάλετε. Μια και καλή αυτή τη φορά.
Τους τσούζει πολύ που ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό και χτύπησε στα ίσα τους δύο μεγάλους της Αθήνας έτσι.Τα ίδια σκηνικά που βλέπουν εδώ και δύο χρόνια θα βλέπουν και θα σκυλιάζουν για πολλά χρόνια ακόμα. 4 Νίκες στα τελευταία 23 μάτς εδώ και 10 χρόνια έχουνε με αντιπαλο τον ΠΑΟΚ και μιλάνε ακόμα.Μας υπόσχονται και φάπες κι'ολες.Έλεος ρε ερπετά.Αφηστε καλύτερα τις υποσχέσεις για τις φάπες γιατί και οι δύο ξέρουμε (Παοκτδήδες και Λίκια ) πως άλλος θα τη φάει τη φάπα( ως συνήθως).
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τις άλλες φάπες θα είναι πως στο μάτς της Τούμπας θα φροντίσουμε και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.


Λυπούμαστε που ειναι 40 χρόνια άτιτλοι, λυπούμαστε που τους έχουμε στη φάπα εδώ και 40 χρόνια,, λυπάμαστε που μια ζωή τερματίζει ο ΠΑΟΚ απο πάνω τους, λυπάμαστε που διαρκώς στην Τούμπα παίρνουνε τον τριτο τον μακρύτερο απο τον ΠΑΟΚ, λυπάμαστε που στα μεταξύ μας μάτς έχουμε καμιά 30αρια νίκες περισσότερες απο αυτούς, λυπούμαστε που στην Αθήνα όταν λές πως είσαι απο Θεσσαλονίκη ή οποιαδήποτε πόλη της Β.Ελλάδας η επόμενη ερώτηση είναι ''ΠΑΟΚτσης έ''? Αλλά μη στεναχωριέστε ,φίλτατοι αρειανοί, υπάρχει λύση: μια που τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τον φτάσετε ποτέ, σταμάτηστε να ασχολείστε μαζί του( το είπε και ο Σκόρδας πέρσυ) και βρέίτε κάτι άλλο για να περνάτε τις ώρες σας.

Και μην ξεχνάτε την εξής δήλωση :

''Καλά κανουν και μας λένε σκουλήκια''. Παναγιώτης Σπύρου, πρώην προεδρος του Ρούλη.

Δήλωση την οποία έκανε ενώ ηταν πρόεδρος του Ρούλη




Υ.Γ 1: Το πόσα εισητήρια πουλήσανε οι συμπολίτες θα φανεί στον τελικό. Γιατί και για τα διαρκείας τους ακουστηκε πως πουλήθηκαν 11.000 αλλά στο μάτς Ρούλης-ΠΑΟΚ που πράγματι εγινε sold out κόπηκαν 17.000 εισητήρια (!!!!!!!!!) Κοντός ψαλμός αληλούια δηλαδή.

Υ.Γ 2 : Εγώ ξέρω ότι βαζέλια τους έχουν ξεσκίσει τα εισητήρια.Έχω ακουσει για αρκετούς βάζελους που πήραν από σκουλήκια.


Lipton4

32 σχόλια:

  1. απλα τραγικος και ασχετος....(πχ το πεναλτυ το 70 ο κουδας το πεταξε αουτ...δεν υπαρχει καμμια αποκρουση)
    πιστα μπυρα καναπε το Σαββατο.......
    οσο για τα οικονομικα δε στα ειπανε καλα...γηπεδο σου χαρισαν ρε.....
    αν θες να τα μαθεις καλα δες εδω...http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17250&subid=2&pubid=7678298#forumtop
    στα σχολια τι λεει ενας Κωστας να ξεστραυωθεις κι εσυ και οι αλλοι σα και σενα
    αλλα φαινεται καταλαβαινεις οτι το Σαββατο τελειωνει το σανο που σας ταιζουν τοσα χρονια οι μπουζοσπορτουβρομαν και οι ομοιοι τους
    Εκπληκτος θα παρακολουθεις το τελος της προπαγανδας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ειδες ρε ερπετό να γράφουμε για απόκρουση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxa gamato arthro aderfe..!! mia zwi sti FAPA kai stin PIPA 8a tous exoume!!! mia parea vazelwn apo 8essaloniki pou 3erw pire gurw sta 50 eisitiria kai dwsan kai se a8ineous...kata ta alla ta piran arianoi!! O PAOK PANW AP'OLA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xίλιες φορές καλύτερα ρε σίχαμα στο όνειρο των Σπόρ του Βορρά παρά στον ωκεανό προπαγάνδας και αλητείας που σας πλασάρουν απο τα Κλάψα FM και τα σκουλικονέα του αποτυχημένου χοντρομπαλά οδοντίατρου που πήγε να το παίξει πρόεδρος χωρίς να ξέρει ούτε τι έχει μέσα η μπάλα ή ακόμα περισσότερο απο αυτό το κωλόχαρτο (που ούτε στη χέστρα μου δεν θα χρησιμοποιούσα) που γράφουν στον ελεύθερο χρόνο τους( δηλαδή στον λίγο αυτό χρόνο που δεν είναι μαστουρωμένοι ή δεν τους κυνηγάνε ΠΑΟΚτσήδες) οι κοπρίτες του Σούπερ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ευραιε για πια προπαγανδα μιλας????? Για το μονο πραγμα που εισαι πρςταθλητης??? χαχαχαχα... και για το αρθρο που εβαλες αμα δεις καλα λεει για τα χρεη που σου χαρισαν... μιας και εισαι η 1η ομαδα που μπηκε στο αρθρο 44... ααα ρε μικροι, λιγοι και ατιτλοι ο ΠΑΟΚ μια ζωη απο πανω σας θα ειναι και σεις θα μας γλειφετε τα αρχιδια.. ουστ ευραικη μειονοτητα απ την πολη του ΠΑΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sold out στα εισιτήρια του τελικού! 22/04/10 18:21

    Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διατέθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήθελε από την μία να ευχαριστήσει τους περίπου 24.000 φιλάθλους της που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και θα είναι στο πλευρό της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εκ των εισιτηρίων καταγράφοντας όμως ως δεδομένο ότι η ζήτηση ήταν τεράστια και πραγματικά ούτε ο διπλάσιος αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν αρκετός να ανταποκριθεί στην δίψα και το πάθος του αρειανού λαού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται πρώτιστα όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να μετακινηθούν προς το ΟΑΚΑ και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με ασφάλεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει έναν αγώνα- γιορτή για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω σε σχέση με την μετακίνηση των φιλάθλων της προς την Αθήνα. Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με τους ιθύνοντες της Αστυνομίας και παρόντων του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του Προέδρου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ Γιάννη Γρανούζη, του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Ελευθερούδη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απευθύνει παράκλησή προς όλους τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα να εναρμονιστούν με τις οδηγίες των αρχών και να συνδράμουν κι αυτοί με την συμπεριφορά τους με δεδομένο ότι και οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποτελέσουν αρωγό για την ομαλή μετάβαση στο ΟΑΚΑ και φυσικά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε σκουληκάκια Αρειανοί μια ζωη κατω απο τα αρχιδια μας θα είστε και θα μας τα γλείφετε... Βγάζετε και γλώσσα συνέχεια... Μάθετε πρώτα ορισμένα πράγματα του παρελθόντος και μετα ελατε και μιληστε μας... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγχος......τα σελτζουκακια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλειστό ΠΑΟΚ - Η απόφασή για την υλοποίησή του ελήφθη το 1991, αλλά η ολοκλήρωση των έργων έγινε το 2000. Χτίστηκε πάνω σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Ιωάννης Δεδέογλου και σε οικόπεδο του δημοσίου στο οποίο επρόκειτο αρχικά να κατασκευαστεί νοσοκομείο από το ΙΚΑ. Το 1995 ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Λιάνης θεμελίωσε το γήπεδο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Είχε προηγηθεί υπογραφή σύμβασης, στις 18 Απριλίου του 1995, μεταξύ του ΑΣ ΠΑΟΚ και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα αναλάμβανε όλες τις δαπάνες για την κατασκευή του έργου σε διάστημα 18 μηνών. Μάλιστα ο Λιάνης υπολόγισε το κόστος σε 4 δισεκατομμύρια δραχμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Ιανουάριο του 2007 ο Ορφανός δήλωσε ότι στη ρύθμιση του 2004 υπάχθηκαν συνολικά 14 ομάδες. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής μπήκαν σε εκείνη τη ρύθμιση, αλλά συνέχισαν να παράγουν χρέη. Έτσι στις 27 Ιουλίου κατατέθηκε η νέα ρύθμιση υπογεγραμμένη από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και τον Γιώργο Ορφανό. Προέβλεπε και πάλι 120 μηνιαίες δόσεις και διαγραφή του 80% των προσαυξήσεων. Η μόνη ΠΑΕ που έκανε αίτηση για πλήρη ένταξη σε αυτή τη ρύθμιση είναι ο Ηρακλής. Επι της ουσιας ο ΠΑΟΚ και οποιες αλλες ομαδες εισαν στην ρυθμιση του 2004 και εξακολουθουσαν να ειχαν χρεη, θα επρεπε να ειχαν διαλυθει βαση της ρυθμισης εκεινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 2001 ήταν η χρονιά της περίφημης ειδικής εκκαθάρισης. Ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος πέρασε μέσα από το νόμο 2947/2001, γνωστό και ως Ολυμπιακό νομοσχέδιο, την πλέον ευεργετική διάταξη στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού. Την εκμεταλλεύτηκαν οι ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Πανιώνιος, Νήαρ Ηστ και ΓΣ Λάρισας, καθώς και οι ΠΑΕ Πανιώνιος, ΑΕΛ, Καβάλα, Νάουσα και Πιερικός, με συνολικά χρέη που ξεπερνούσαν τα 50. 000. 000 ευρώ. Σε Πανιώνιο, ΑΕΛ και Καβάλα είχε ανάμιξη ο τότε ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης μέσω της εταιρείας Intersat. Τα χρέη των ομάδων που μπήκαν σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης γράφτηκαν. . . στο χιόνι. Ενδεικτικά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που χρωστούσε 21. 182. 695 ευρώ σε δημόσιο και τρίτους σύμφωνα με στοιχεία της εποχής, καθάρισε με 205. 000 ευρω. Συνεχιζω στο επομενο. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν το άρθρο 44, ο Ορφανός και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Παπαθανασίου προανήγγειλαν μία ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στο νόμο 3262/2004. Η ρύθμιση προέβλεπε την εξόφληση των οφειλών σε 120 δόσεις για το δημόσιο και 80 για το ΙΚΑ. Οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα θα απαλείφονταν σε ποσοστό 80%. Σύμφωνα με στοιχεία της εποχής διασφαλιζόταν πως με τη ρύθμιση θα ήταν εφικτή η είσπραξη ενός ποσού της τάξης των 92. 300. 000 ευρώ για το δημόσιο, ενώ τα παραγραφόμενα ποσά θα ξεπερνούσαν τα 35. 000. 000 ευρώ. Όποια ΠΑΕ δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί θα έπρεπε να διαλυθεί. Επίσης, ο νέος νόμος σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού απέκλειε τη δημιουργία νέων χρεών και παράλληλα έκλεινε την πόρτα του άρθρου 44 σε αθλητικές εταιρείες (ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ). Σε αυτη τη ρυθμιση ενταχθηκε ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1) Την εγγυητικη των 5εκ ευρω που επρεπε να καταβληθει 2) Βεντετα στις σχεσεις του προεδρου τοτε του Μπαονγκ, Γουμενου με τον Καταπτυστο που ηταν προεδρος της ΕΠΟ επειδη ο Γουμενος ηταν συστρατευμενος με τον Βικτωρα. Μετεπειτα απεδειχθει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καλος να γλυφει εκει που κατουρανε οι αλλοι. . . 3) Το ανοιγμα τραπεζων κυριακατικα για να παρουν εγγυητικη. Τον κοσμο δουλευαν τοτε καθςσ η προθεσμία κατάθεσής της προς την UΕFΑ ειχε ηδη ληξει. Απλα ηθελαν να δειξουν οτι προσπαθησαν. 4) Το 2007 ο ΠΑΟΚ ελαβε δανειο 2,2εκ με εγγυητη ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ κατα 80%, 1,5 χρονο περιοδο χαρητος, και διαρκεια αποπληρωμης 5 χρονια σε 6μηνιες δοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ana mia wra ebriskes k kati sto internet k ebazes.. eisai to apoluto paradeigma ebraiou..ebge 8a pas brosta opws tote to 1996-7 milouses monos sou opws tote sta lagoskoufia autoi 8a eiste mia zwh to 3eroune k oi petres opws k gia ta 5000 eishthria pou deinete sto gauro gia ton teliko..apo tis epistrofes sundesmwn ths b.ellados giati sthn upoloiph metrieste sta daxtula anuparktoi eiste k 8a eiste gia panta.. ps:o gamias sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. poutanes skoulikia gamw tis manes sas tha goustarete autes tis meres.......GAMIOLES ASPONDILES......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. FILATHLOI APO TIN DORTMUND TIN SAINT-ETIENNE K TOU GAVROU THA PANE STON TELIKO... TELIKA KANENA PIONI TOU rouli THA PAEI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PAOK K TO MOUNI TIS MANA SAS..........THA SAS KSEFTILISOUME POUSTARES........WEST SIDE G4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. min eiste malakes k vrizeste me to skouliki. de to vlepete pos etsi ftiaxnontai. afou mia zoi trone poutso k xylo. to bineliki einai timitiko gia autous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 0ax0xa0ax0xa0ax0xaxa0ax0xa0ax0xa0a0x0ax0xa0ax0ax............ti gelio pou exete re tourkoi apogonoi tou kemal atatourk...........den tha katso sto trupaki na apantiso se oute mia paparia apo auta pou egrapses.apla ena pragma thelo.please.otan to savvato o koke tha sikonei to kupello mesa stin athina esi na min trekseis sto site kai na sviseis auto to arthro.ok???ante geia sas afentika tis fapas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πέμπτη, Απρίλιος 22, 2010 11:14:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    αγχος......τα σελτζουκακια......


    Εσύ ρε ανώνυμο σκουλήκι μπαστάρδεμα Τουρκοεβραιοβούλγαρου τι δηλώνεις;
    Έλληνας;
    Πόσο γελοίος μπορεί να είσαι;

    Γιατί αν είσαι προσφυγικής καταγωγής,είσαι ένας Τούρκος (σελτζουκάκι).
    Πάλι καλά που ήρθε η προσφυγιά στην Θεσ/νίκη και γύρισε η πλάστιγγα,άσχετε και κλαψιάρη παθητικέ.Δες τις απογραφές του πληθυσμού της εποχής (πριν και μετά το '22) για να δεις ποιός είναι ο παππούς σου, και οι ιδρυτές του τσίρκου σου,αποπαίδι του Οθωμανικού.

    Αν δεν ξέρεις μη μιλάς..συμπέρασμα:
    Ό,τι κι αν δηλώνεις Έλληνας δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ γι'αυτό μόκο και κλαρίνο μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ανώνυμος Παρασκευή, Απρίλιος 23, 2010 10:48:00 πμ

    Τα ίδια ισχύουν και για σένα τουρκόσπορε.
    Ο Κεμάλ ήταν στην Θεσ/νίκη πριν έρθουμε εμείς.

    Άντε όρμα για πίπες κι εσύ σκουλίκι,μόνο γι'αυτά είσαι....Άντε παπάρη τράβα για κλαρίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. to oti kai oi 2 simaies einai galanolefkes de simainei pos einai idies...
    Allo ellinas allo evraios giehountides!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mpravo re file egrapses istoria m ola auta gia tous POU8ENADES.......mia zwh sth fapa-klapsa-propaganda 8a zoun..........tolman kai milan gia ton paok reeeeeee!!!!!!!ti allo 8a akousoume??????????ANUPARKTOI EISTE REEEEEEE!!!!!!EDW MONO PAOK.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν εισαι ανωνυμος...εισαι ενα ανυπαρκτο, ασπονδυλο, ατιτλο, αναδρο κ αυθαδες ερπετο...ομαδα που εχει κανει γηπεδο της πρωην καταπατημενο εβραικο νεκροταφειο της πολης, που ειστε τοσο αχρηστοι που τα 3/4 απο το γηπεδακι σας τα εφτιαξε ο δημος (δημοτικο σταδιον χαριλαου εγραφε παλια αν θυμαστε ρουληδες)κ σε εσας σας αφησαν να κανετε μονο μια κερκυδα κ αυτην στραβη την κανατε, ειναι αξια της μοιρας σας...μακαρι να παρετε ενα κυπελακι για να ηρεμησετε...αλλα οχι τωρα...σε 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000 χρονια...μια ζωη στην πιπα ερπετο κ θα προσκυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟ ΠΙΠΕΛΛΟ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΑΛΙΓΚΑΣ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΠΙΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΛΛΑ!!!!
    ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΝΟ ΞΥΛΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. royfianoi kotopoyla me krani ......
    gamw thn toyrkia sas kai to karabi poy sas efere gamimenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. anonime poustroskolika, OUTE MIA EFKAIRIA?
    TOSO ANIPARKTOS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή