Τρίτη 12 Μαΐου 2009

O teo22 προτείνει

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ ,ΔΙΠΛΟ @2.20
Στην Γαλλία Β', δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ματς της χρονιάς για την Μονπελιέ που είναι έτοιμη και με όλους στις θέσεις τους για το διπλό στην έδρα της κυπελλούχου Γκίνγκαμπ, αφού με το τρίποντο θα μπει σφήνα στην πρώτη τριάδα. Αν δει κάποιος προσεκτικά την βαθμολογία, η Μονπελιέ έχει διαφορά τερμάτων +10 από την 3η Μετς και +11 από την 4η Τουρ, κάτι που σημαίνει ότι με το τρίποντο σήμερα θα στρογγυλοκαθήσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στην Ligue 1. Αφού το κάνει αυτό μετά όλα θα είναι θέμα δικό της αφού τέτοια διαφορά τερμάτων δύσκολα χαλάει στα τελευταία 3 παιχνίδια που θα απομένουν. Η Γκίνγκαμπ έχει ξοδέψει πολλή ενέργεια στον τελικό αλλά και στους δίκαιους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του κυπέλλου Δεν θα μας χαλάσει τώρα την μέρα, αφού δεν κυνηγά τίποτα στο πρωτάθλημα...





ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ,ΔΙΠΛΟ @3.30

Με το επιθετικό παιχνίδι να την χαρακτηρίζει η Βολφσμπουργκ έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο. Στο τέλος ομως μπορεί να μην βγει ούτε ΤΣ.Λ.Μπαχαλο έγινε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Μαγκατ-Σαλκε. Επίσης στα τελευταία ματς δείχνει να μην έχει την μενταλιτε και το ειδικό βάρος ομάδας για να πάρει πρωταθλημα .Αντιμετωπιζει τώρα την Ντορτμουντ των 7 σερι νικων.Στα 6 τελευταία οι κίτρινοι εχουν 16-2 τέρματα λύκοι 14-9 προερχόμενοι απο συντριβή στην Στουτγκαρδη.Μεγαλυτερο ειδικό βάρος η Ντορτμουντ,καλύτερη φόρμα,ξέρει να παίζει άμυνα,απουσίες δεν υπάρχουν και έχει καλή πρόσφατη προϊστορία εκει μεσα.Παιζω Ντορτμουντ στο 3,40 ξέροντας πως η απόδοση είναι value.

Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΟ22 ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΝΕ?

Υ.Γ.2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ....

1 σχόλιο: