Σάββατο 9 Μαΐου 2009

O yiannisbebis παιζει :

Καλημέρα σας!

Τελειώνουν τα πρωταθλήματα σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα να παρατηρείται έλλειψη στοιχηματικών ευκαιριών, αφού οι ομάδες οι οποίες “καίγονται” προσφέρονται σε πετσοκομένες αποδόσεις. Παράλληλα αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε την έναρξη της Βραζιλίας, πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει τους θερινούς μήνες.

Στην Ελβετία η Ααράου τα έχει παρατήσει και η Βασιλεία έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ζυρίχη, εν’ όψη και του ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες.

Χωρίς περιθώρια η Έμπολι, στην Β’ Ιταλίας, πρέπει να αφήσει τις ισοπαλίες και να επανέλθει στις νίκες, αν θέλει να παραμείνει εντός πλέι οφ. Χαμηλός ο άσσος, αλλά μονόπλευρο το ενδιαφέρον.

Στην Σεκούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, η Σαραγόσα καλείται να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Ουέσκα, αν θέλει να μην πετάξει στα σκουπίδια την καλή εμφάνιση και ισοπαλία που πήρε στην έδρα της άμεσης ανταγωνίστριας για την άνοδο Τενερίφης. Δύσκολη η έδρα της Ουέσκα, αλλά η Σαραγόσα έχει την ποιότητα για να πάρει το διπλό.

Στο πρωτάθλημα του MLS η περσινή πρωταθλήτρια Κολόμπους, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τώρα τελευταία, αλλά συνεχίζει να αγνοεί την νίκη μετά από 7 αγωνιστικές. Μάλλον έφτασε η ώρα για το πρώτο τρίποντο, αφού η φιλοξενούμενη Κάνσας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Στα παραπάνω 4 σημεία θα στηριχτώ σήμερα. Για μεγαλύτερες αποδόσεις, γλυκοκοιτάζω την ισοπαλία στο ματς Αννόβερο – Φρανκφούρτη, αφού ο ένας βαθμός μπορεί να ικανοποιεί και τους δύο, ενώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει τόσο μεγάλη πτώση το Χ της Μπάρι. Ποιοτικότερη της Πιατσέντζα η Μπάρι και σε ζητούμενα αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Συνοπτικά:

243. Έμπολι – Άσκολι 1 (1,40)

269. Ααράου – Βασιλεία 2 (1,45)

298. Ουέσκα – Σαραγόσα 2 (2,00)

309. Κολόμπους – Κάνσας 1 (2,15)

Με ρίσκο, για ζητούμενα:

230. Αννόβερο – Φρανκφούρτη Χ (3,20)

247. Πιατσέντζα – Μπάρι 2 (2,25 αλλά την στιγμή που γράφεται το άρθρο είναι προσωρινά φραγμένο στον ΟΠΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου