Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ο φίλος teo_22 για σημερα βλέπει :

Καλημέρα σε όλους

28 ματς περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της ΟΠΑΠ Α.Ε , πάμε να δούμε αναλύωντας τα ματς που θα κρατήσουμε για σημερα.

Ξεκίνημαμε από την Β' Γερμανίας. Παρακολουθώ εδω και καιρό από το livevideo της bwin την πεσμένη και μαθηματικά πλέον Βέχεν. Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να πέσει, αλλά σίγουρα δεν άξιζε να υποβιβαστεί και μαθηματικά 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Υπήρχαν ματς που το πάλεψε, αλλά στο τέλος έχασε άδικα. Πάιζει μέσα στην Καΐζερσλάουτερν πραγματοποιεί μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, αλλά δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Όσναμπρικ, χάνει πέναλτι στο 35ο λεπτό, στην συνέχεια σπαταλάει σωρεία ευκαιριών και τελικά δέχεται το γκολ στο 60'. Κάποια στιγμή αυτή η γκαντεμιά θα σπάσει. Ίσως τώρα που δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό άγχος, να παίξει πιο ελεύθερα και έρθει το αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος Ομπερχάουζεν είναι και αυτή αδιάφορη, οπότε ενδέχεται να παρουσιαστεί χαλαρή. Πάμε με το Χ2 εδώ.

Στο Βέλγιο και στο γειτονικό αλλά χωρίς αντιπαλότητα ντέρμπι ανάμεσα στην Γκέρμιναλ και την Μαλίν, θα επιλέξω το όβερ. Η Μαλίν δεν έχει πλέον κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα και αγωνίζεται ανοικτά. Αρκετές απουσίες στην Γκέρμιναλ, η οποία όμως έχει και αυτή μια σχετική βαθμολογική άνεση. 10 όβερ εντός έδρας η γηπεδούχος ομάδα, 11 όβερ εκτός έδρας η φιλοξενούμενη. Το περσινό ματς έληξε 4-3. Πιστεύω ότι το όβερ αξίζει.

Κλείνουμε με Αργεντινή, όπου η προερχόμενη από δύο συνεχόμενες νίκες Μπάνφιλντ, αντιμετωπίζει την Χιμνάσια Χουχούι που καίγεται για βαθμούς, αλλά δείχνει να μην μπορεί να τα καταφέρει. Για το συγκεκριμένο ματς, που αναμένεται σφιχτό, έχω επιλέξει την πιθανότητα να σημειωθούν 2-3 γκολ, βασιζόμενος και στην πρόσφατη προϊστορία.

Συνοπτικά:

203. Ομπερχάουζεν - Βέχεν Χ2 (2,16)
213. Γκέρμιναλ - Μαλίν Over (1,60)
225. Μπάνφιλντ - Χιμνάσια Χουχούι 2-3 γκολ (1,80)

1 σχόλιο: