Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Καλησπέρα σας φίλοι συμπαίκτες. Δεύτερη δόση από Champions League σήμερα. Χθες η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να κερδίσει. Η επιλογή πάντως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν λανθασμένη, καθώς οι Γάλλοι ήταν μεν καλύτεροι, δικαιούνταν ίσως τη νίκη, αλλά δεν είχαν Ινζάγκι. Ο Ιταλός φορ τιμώρησε δύο φορές την άμυνα των Μαρσεγιέζων και η Μίλαν απέδρασε με το διπλό. Δε χαλιόμαστε πάντως καθώς κινηθήκαμε πολύ χαλαρά. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα μιας και αυτοί οι αγώνες είναι η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου, αλλά συνήθως και των books.

Το ματς της ημέρας είναι σαφέστατα το Ίντερ-Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι με τις πολλές ιδιομορφίες, και τους πολλούς σταρ. Βέβαια μην περιμένετε από μένα να σας κάνω στοιχηματική πρόταση γι αυτό. Τα πάντα όλα μπορεί να συμβούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να κάτσουμε να το δούμε και να χαρούμε την ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Τι θα παίξουμε τώρα.

Ένα λογικό σημείο, μου φαίνεται ο άσσος της Λυών στο 1,75 (Unibet). Κι αυτή τη φορά λοιπόν θα εμπιστευτώ Γάλλους, έναντι Ιταλών, έχοντας την ελπίδα ότι απόψε θα δικαιωθώ. Τα δεδομένα είναι μετρημένα. Η Λυών έχει ξεκινήσει «τρομακτικά» διαθέτοντας μια επίθεση που θυμίζει δράκο που βγάζει φωτιές από το στόμα. Η Φιορεντίνα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και δε νομίζω ότι μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δείχνει να είναι τόσο φρέσκια και με τόση μεγάλη όρεξη για νίκες και διακρίσεις.

Το δεύτερο και τελευταίο σημείο είναι το διπλό της Αλκμάαρ (3,75 WilliamHill). Στηρίζομαι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πειραιά και τα οποία πιστεύω πως μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Κούμαν. Ο Ολυμπιακός στερείται και προπονητή αλλά και δύο βασικών του στελεχών. Του Μαρέσκα και του Γκαλέτι. Αυτά σε συνδυασμό με τη γνωστή έλλειψη του αριστερού χαφ καθιστούν δύσκολο το στόχο του σκοραρίσματος. Από την άλλη η Αλκμάαρ είναι ομάδα που δύσκολα μπορεί κανείς να κρατήσει στο μηδέν. Θεωρώ πως οι Ολλανδοί μπορούν να βάλουν ένα γκολ παραπάνω από τον Ολυμπιακό και να αποδράσουν με το διπλό.

Ξεκαθαρίζω και ξανατονίζω, ότι παίζουμε με χαμηλή μίζα απλώς για να είμαστε στο κόλπο και να έχουμε ένα παραπάνω ενδιαφέρον το βράδυ.

Η πρόταση λοιπόν είναι η δυάδα Λυών άσσος- Αλκμάαρ διπλό με απόδοση 6.5 (WilliamHill) mμε 30 μονάδες

Αρχικό ποσό(12/9/2009): 5000 μονάδες
Τρέχον Υπόλοιπο: 5120 μονάδες
Ανοιχτό ποντάρισμα: 30 μονάδες

Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί!


PONTIAK----> http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου