Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Commando από pc

Βρε βρε βρε καλώς σας βρήκα,επειτα από μια κουραστικότατη ημέρα.
Πως ειστε αγαπητοί μας αναγνώστες;Ολα καλά;Υγεια,λεφτα,οικογένεια?
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά με πολύ καλή διάθεση ....



Ένας,πάντως, από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους αυτη την στιγμή πρεπει να ειναι ο γνωστός μας miechel(metropolisradio),steenage(paokmania),opaoktsis(matchmoney ).O φίλος μας αυτός,ο φανατικότερος αναγνώστης του ιστολογίου μας, εκτιμώ πως βρισκεται σε πολύ καλή ψυχολική κατάσταση.

Ο καναπεδάκιας φίλος μας λοιπόν άρχισε να πουλάει παπά ,ο οποίος όπως δειχνουν,έχει πέραση στο metropolisradio .Ισχυριζεται ο φίλος μας οτι ειναι αυτός που βλέπεται στις δυο παρακάτω εικόνες...

(Καντε κλικ επάνω στις φώτο για να δειτε τον commando μας καλύτερα)


Πρώτα πρώτα μας θεωρεί όλους ή στραβούς ή αλλήθωρους.Ειναι ηλίου φανερό πως δεν πέτυχε την κατάλληλη επιλογή προσώπων καθώς άλλος ειναι ο κύριος στην πρώτη φώτο και αλλος στην δεύτερη φώτο.

Ο ''γαμάω και δέρνω'' miechel προσπαθεί να αναδειχθεί μέσω του ιντερνετ , καθώς στην πραγματικότητα προκειται για έναν χοντρομπαλά καναπεδάκια που βλεπει την ομάδα του μεσω των torrent.

Ο ''master and commander '' steenage προσπαθεί να παραπληροφορίσει τον κόσμο που παρακαλουθεί τις άνω των δέκα χιλιάδων δημοσιεύσεις του σε όλα τα forum που συμμετέχει.
Ο άνθρωπος αυτός δεν γνώριζε εαν εχεις καντινες έξω από την θυρα 4 ,δεν ενθυμόταν τον μεθυσμένο και τρελλαμένο γυμνό φίλαθλο της ομάδας μας που έκανε κερκίδα στο ματς με τον Ολυμπιακός στο περσινό πρωτάθλημα και παρα ταύτα παριστάνει τον παοκτσή πίσω από τον υπολογιστή.

Και ερωτώ λοιπόν: Ειναι άραγε τόσο κακό και υποτιμητικό για κάποιον να παραδεχθει την αλήθεια?Με το να προσπαθει συνεχώς να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα εκτιθεται συνεχώς.

Εκτός από παοκτσής από pc μπορουμε πλεον να σε αποκαλούμε και commando από pc.

Ειναι άκρως αστείο αυτό που προσπαθείς να μας αποδείξεις Πασχάλη καναπεδάκια.Νοιώθεις καλύτερα να πιστεύουμε οτι εισαι πρώην λοκατζής ή οτι αφήνεις μακρύ μαλλί ?Εαν αυτό σε κανει να αισθάνεσαι καλύτερα καναπεδάκια μου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ : Ζητώ συγγνωμη απο τους άγνωστους κυρίους που πήρα την φώτο τους από το metropolisradio και την αναδημοσίευσα στο blog μου.Προφανώς κάπου θα τις βρηκε ο miechel στο διάδικτυο για να αυτοπαρουσιαστεί σε εμάς.

Υ.Γ 1: Το ματς με τον Ολυμπιακό ειναι αργά το βράδυ.Οποιος έρθει στην Τουμπα να έρθει φαγωμένος ,διότι σύμφωνα με γνωστό θαμμώνα του καναπέος ,δεν υπάρχουν καντινες εξω απο το γήπεδο.

Υ.Γ 2 : Οχι άλλο παπά miechel .Φτάνει

8 σχόλια:

  1. Geia soy re lipton pou mas anoigeis ta matia.
    Mpam kanei pos den einai o idios.
    Olo forum to gnorizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε λίπτον ,νομιζω πως προκειται για το ιδιο και το αυτό προσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να μην ειναι αυτός ρε φίλε εσένα τι σε νοιάζει;
    Μερικοί μπορει να έχουν την τάση της ιντερνετικής τους εξύψωσης ...αλλά εσένα τι σε νοιάζει αυτό;

    Ασχολήσου με την ομάδα μας και άσε τους ξοφλημένους στην μοιρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μάγκες χαβά τον κάνω. Εδώ τον αποκαλώ καναπεδάκια και με απειλη μεσω απόκρυψης.
    Φανταστείτε για τι είδους άτομο προκειται.

    Σιγά μην κάτσω να πάρω στα σοβαρά άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.20 ώρες της ημέρας μπρος σε υπολογιστή κάθονται.Ουτε να δουν την ομάδα τους σε καφετέρια δεν πηγαίνουν.Τί με λέτε τώρα....

    Οπως και να έχει...ο χαβαλές θα συνεχιστεί ,εφόσον βρισκει ανταπόκριση.

    Γεια σου Πασχάλη που γράφεις ως ανώνυμος.Θες να μην ασχολούμαι μαζί σου; Σε πειράζει; Νοιώθεις άσχημα που σε ξεμπροστιάζω στους πραγματικούς σου ιντερνετικούς σου φίλους..Εαν σε κάνω να νοιώθεις μειονεκτηκά και σου χαλώ την διάθεση σου ,μπορεις να μου ζητήσεις να μην το κάνω.

    Φιλιά πολλά απο τον Lipton !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Opos nomizeis file lipton.Apla na xes pos dineis axia se tetoioy eidous atoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΕΤΣΕΛ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχαχαχα ρε τον opaoktis τον ψεύτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας.

    Προσπαθείς κύριε Steenage να αναδειχθείς μεσα απο το ιντερνετ? Αν ναι σημαινει πως εισαι ένα τίποτα.
    Ειναι αληθινή η φωτογραφία που εχεις τοποθετησει;
    Εαν ναι,σημαινει πως εισαι και πάλι ενας από αυτούς που περνάνε την ζωή τους στο σπίτι,παρέα και μπροστά σε ένα χαζοκουτί.

    Σε παρακαλώ φίλε steenage ,τοποθετήσου ,προκειμένου να διορθώσεις τα όποια κακώς κειμενα έχουν γραφτεί για το πρόσωπό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή