Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΡΓΑΤΗ ΠΕΙΝΑΣ! ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Πλησιαζουν οι μερες που η μισητη ομαδα της Ελλαδας θα πατησει με τα βρωμοποδαρα της τα αγια χωματα της Τουμπας μας! Η χουντα του ελληνικου ποδοσφαιρου, ο επι χρονια διορισμενος βρωμικος πρωταθλητης της χωρας θα προσπαθησει να βεβηλωσει το σπιτι μας.

Εγω την Κυριαη στην τουμπα δεν θελω να δω επαγγελματιες ποδοσφαιριστες, δεν θελω να δω ποδοσφαιρικα συστηματα, δεν θελω να δω τακουνακια, δεν θελω να δω πεσιματα μες στην περιοχη, δεν θελω να δω τους παικτες του ΠΑΟΚ να πεφτουν πανω στο διαιτητ και να διαμαρτυρονται....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ!

Και αν οι τωρινοι μας παικτες εχουν ξεχασει τι σημαινει να εισαι ΠΑΟΚ, να τους θυμισω οτι πριν απο λιγα χρονια με πολυ χειροτερα οικονομικα δεδομενα, 11 λιονταρια που φορουσαν τοτε την φανελα του ΠΑΟΚ ταπεινωσαν τον γαυρο μεσα στον σπιτι του!
Αυτοι ειχανε τα κακκαλα απληρωτοι τοτε ελεω Μπατατουδη και με Σιμο Λαζαρη (για οσους παλιους θυμουνται) διορισμενο γενικο διευθυντη να ξεφτιλισουν τον γαυρο με ντορτια!
Εστι θελουμε να ειστε την Κυριακη! Ειστε καλοπληρωμενοι, ειστε καλοταισμενοι και πολλοι απο σας το παιζεται και βεντετες. Δεν ζηταω πολλα το 1/10 να εχετε της μαγκιας που ειχε σε εκεινο τον τελικο του 2001 η ποδοσφαιρικη ομαδα του ΠΑΟΚ! ΤΟ 1/10 της μαγκιας εκεινης να εχετε θα τον καταπιετε τον γαυρο!

Δες τε πως ειναι οι λεβεντες και πως τα παιρνουν τα παιχνιδια και προσπαθηστε να τους μοιασετε!








O λαος οπως παντα θα κανει το χρεος του...




FORZAAAAAAAA ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΕΡΓΑΤΗ ΠΕΙΝΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!




MIRMIGKAKIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου