Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Porto – Atletico -> 1 (2.00 Interwetten) : Παιχνίδι για τον 4ο όμιλο. Τις ομάδες τις ξέρουμε καλά. Όμως έχω μια Porto που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και έπαιξε και πολύ καλή μπάλα μέσα στο Stamford Bridge. Και από την άλλη έχω μια Atletico που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στο πρώτο παιχνίδι για το ChL έφερε ισοπαλία. Ο άσσος νομίζω μπορεί να εμφανιστεί για μια Porto που φαίνεται αρκετά σοβαρή.

Real – Marseille -> Goal/Goal (1.80 Unibet) : Τι να πω για την Real? Έχει το απόλυτο μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Επιθετικά απλά πετάει. Σκορπίζει οποιαδήποτε άμυνα έχει βρεθεί μέχρι τώρα στον δρόμο της. Αλλά δέχεται και γκολ. Από την άλλη έχω την Marseille που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και έχει βλέψεις και για καλή πορεία στο ChL. Επιθετικά έχει και αυτή αξιόλογους παίχτες και μπορεί να κάνει την ζημιά στην Real. Πάω με το Goal/Goal.

Man Utd – Wolfsburg -> Goal/Goal (1.83 Unibet) : Μια από τα ίδια και εδώ. Και οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογη επίθεση. Πιστεύω πως οι Γερμανοί μπορούν να σκοράρουν έστω ένα γκολ μέσα στο Old Trafford και να μας δώσουν το 1,83 του Goal/Goal που μοιάζει πολύ καλή επιλογή.

CSKA – Besiktas -> 1 (1.70 Interwetten) : Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην 1η αγωνιστική. Στα πρωταθλήματα τους η μεν Besiktas έρχεται από 2 ήττες και η CSKA έχει ένα περίεργο σερί. Κερδίζει εντός και χάνει εκτός. Πιστεύω να το συνεχίσει και σήμερα κερδίζοντας την Besiktas. Θεωρώ πως οι Τουρκικές ομάδες χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητας τους όταν αγωνίζονται εκτός Τουρκίας. Στην αφιλόξενη Μόσχα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πάμε μα την έδρα.

Bayern – Juventus -> 2 (3.65 Unibet) : Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με πολύ βαριά φανέλα και ένδοξο παρελθόν. Σίγουρα η πρωτιά του ομίλου θα παιχτεί μεταξύ αυτών των 2 ομάδων. Να κάτσω να απαριθμήσω τα αστέρια που έχει στο ρόστερ της η κάθε ομάδα είναι περιττό. Περίμενα το παιχνίδι αυτό. Βασικά περίμενα για να παίξω διπλό. Στα δικά μου μάτια το max που θα μπορούσε να δίνει το διπλό ήταν 2,90 – 3,00. Ξαφνικά βλέπω τις αποδόσεις και έχω Juve στο 3,65!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλο autsider η Juve. Εγώ θα πάω με το διπλό σε μια απόδοση που θεωρώ Value.

Αυτά για σήμερα.

Πάμε στις προτάσεις.

Δυάδα : Porto 1 (2.00) – Real Goal/Goal (1.75)

Απόδοση : 3,50 (Interwetten)


Δυάδα : Man Utd Goal/Goal (1.83) – CSKA 1 (1.70)

Απόδοση : 3,11 (Unibet)


Μονό αποδεκτό : Juventus 2 (3.65 Unibet)

Filologos ---> http://www.betminds.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου