Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης!



Δήλωση παραίτησης Θόδωρου Ζαγοράκη

Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Με τιμή

Θεόδωρος Ζαγοράκης

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ.

touBETakias

17 σχόλια:

  1. Πρεπει ο Θοδωρης να βγει και πει ΤΩΡΑ τους λογους της παραιτησης του..το χρωσταει στον κοσμο που ηταν κοντα του αυτα τα χρονια.δεν μπορει ετσι απλα να να δηλωνει παραιτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είστε ρε..Εσείς οι ίδιοι τα κάνατε σκατά.Αφού δε μπορείτε να διώξετε τα ζώα από την ομάδα σας για τίποτα δεν είστε άξιοι..Ακόμα και αυτούς που σας βοηθάνε εσείς τους φτύνετε..Αμφιβάλλω αν θα μπορέσετε να βγείτε από τη μιζέρια σας..Να εύχεστε να πάρει ο Ζαγοράκης πίσω την παραίτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ?ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 21000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?ΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ρε συ..Φυσικά και δε μιλάω για σας..Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου ήταν πάντα άψογοι..Μιλάω για τους άλλους,τους χθεσινούς..Εγώ παοκτσής δεν είμαι και δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί..Εσείς που είστε μέσα ξέρετε καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 50-100..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ.
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΧΘΕΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ''ανώτερες δυνάμεις''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πειράζει
    Οφειλουμε να σφυξουμε λιγο τις καρδιές μας.
    Και με περισσότερο δύναμη θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε κι'αλλο τον ΠΑΟΚ.
    Και μπορει επι προεδριας Τεο να μην καταφεραμε να πάρουμε πρωτάθλημα,θα τα καταφέρουμε όμως.

    Αυτο που προέχει ειναι να βρεθει άθρωπος που θα χώσει λεφτά στον ΠΑΟΚ.Διοτι μονο με σπονσορα τον Λαό του ΠΑΟΚ δεν μπορεις να κανεις το βημα το παραπάνω.

    Οπως λεει και ο toubeakias , εντυπωση μας προκαλουν αυτές οι ανωτέρω δυνάμεις.Τι ειναι άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ΠΑΟΚμανια διαβάζω πως δεν ειναι λόγοι υγειας πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ..
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΡΥΖΑΣ.
    Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι λίγοι είναι..Και τέτοιοι υπάρχουν σε κάθε ομάδα.Αλλά μόνο στη δική σας κάνουν τόση ζημιά.Και χαλάνε ό,τι καλή προσπάθεια γίνεται..
    Συμφωνώ να βγει να πει καθαρά τι εννοεί και να αφήσει τα μισόλογα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε ανώνυμε λες μαλακίες.

    Μπιλυ ακου λιγο τι πιστευω.
    Ο Ζαγοράκης ,ειναι καλός για αρχηγός αποστολής.Ειναι καλός για τα αποδυτήρια.''Αντε πάμε λεβέντες μου γερά.Παμε να τους γαμησουμε όλους''
    Δυσκολα καταφέρνεις να την βγαλεις περα ως προεδρος του ΠΑΟΚ.
    Εκει θες κάποιο πιο μπασμένο στα κόλπα.Ισως ο Βιολίδης το έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Lipton δεν θα βγαλουμε ακρη αν δεν μιλησει ο Ζαγορακης για τους λογους.Ο ΠΑΟΚ με Ζαγορακη μπηκε σε ενα σωστο δρομο..Ενωσε τον κοσμο..Μειωσε τα χρεη...Εκανε θετικα πραγματα..Τον ευχαριστουμε..Μπορει να ηταν μεχρι εδω οι δυναμεις του.Κοιταμε μπροστα.

    Απλα χρωσταει στον κοσμο μια πιο σωστη συμπεριφορα στο θεμα της παραιτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημερα με τους συναδελφους που βγηκαμε για φαγητο. Λεω σε εναν παοκτση, δεν θελω να αναφερθω για τα γεγονοτα στην σουρωτη, επειδη θα σας εξεφτιλισω με την νοοτροπια που εχετε κανει στην ομαδα. Καλο ειναι ο ζαχορακης να παραιτηθει σαν προεδρος με τα αισχη τον οπαδων του. Να νοιωσει ο παοκτσης οτι πρεπει να αλλαξει νοοτροπιες του παρελθοντος και να συνελθει. Και μετα 4-5 ημερες να επανελθει σαν προεδρος.
    Οτι ειπα το μεσημερι στο τραπεζι εγινε πραγματικοτητα. Ας καταλαβετε επιτελους οτι δεν ειστε μονοι σας σαν αυτον τον τοπο υπαρχουν και αλλοι που προσπαθουν για καλυτερα πραγματα(ζαχορακης,βρυζας)και πρεπει σαν οπαδοι να προστατευεται την ομαδα σας και να εξεφτιλιζεται αυτα τα ζωα που κανανε αισχη σε ενα φιλικο μεταξυ νεολαιας των 2 ομαδων της πολης μας!
    Αμα δεν αλλαξετε νοοτροπια με αυτους τοτε θα ειστε μια ζωη στα ιδια και στα ιδια! Πεταξτε εσεις οι ιδιοι τους μεθυστακες και τους γοριλλες απο το γηπεδο και θα αλλαξει ολοι η ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε tasos1.αυτοι που πηγαν στην σουρωτη ειναι ζωα...δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες.Μακαρι ολους αυτους που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες να τους τσακωσει η αστυνομια και να γλυτωσουμε ολοι..

    Παντως δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος που παραιτηθηκε ο Ζαγορακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικα θεωρω οτι αν δεν βγει να πει τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ της αποχωρησης του, εγω θεωρω προδοσια του λαου του ΠΑΟΚ αυτο που εκανε.
    Δεν γινεται να λες στις 9 Σεπτεμβριου οτι δεν προκειται να φυγω πριν αφησω καποιον ικανο στη θεση μου και ουτε ενα μηνα μετα να παραιτεισαι...
    Δεν γινεται να φευγεις για επεισοδια που εκαναν μια χουφτα ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ στη Σουρωτη.
    Δεν γινεται να φευγεις επειδη δεν σε ηθελε το 1% του λαου του ΠΑΟΚ...
    Δεν γινεται να φευγεις επειδη εκανες λαθη στο μεταγραφικο σχεδιασμο του καλοκαιριου....(ανθρωπος εισαι και θα κανεις και λαθη εφοσον δουλευεις σκληρα)
    Και φυσικα δεν γινεται να φευγεις τη στιγμη που υπαρχει η αισιοδοξια να αφησει πισω της η ομαδα τα ασχημα αποτελεσματα με την επιστροφη των τραυματιων και να κυνηγησει τους στοχους που απεμειναν....
    Τελος δεν γινεται να φευγεις οταν εισαι η μονη υπαρχουσα κατασταση στη διατηρηση της ηρεμιας στο συλλογο...
    Αν ξαναγινουμε μπουρδελο, εσυ θα εισαι ο μονος υπευθυνος και κανεις αλλος Θοδωρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΤΑΣΟΣ1 ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι θα κατσει να ασχολειται μετους κακομοιρηδες που δεν εχουν ζωη και θεωρουν οτι υπαρχει στην ζωη τους μονο ο Ζμπαογκ και στο ονομα του πρεπι να κυριαρχησουμε στον αντιπαλο με καθε τροπο
    Δεν βλεπετε το ελληνικο πρωταθλημα οτι παει κατα διαολου ... το εχει διαλυσει ο σκατοψυχος ο πρακτωρας...Δεν γινεται χωρις λεφτα να φτιαξεις ομαδα...κοιτατε τι εγινε στο Αεκακι, το ιδιο θα γινει και σε μας αν δεν παρει πρωταθλημα ο Πατερας (και αυτοι υποτιθεται οτι εχουν χρηματα)
    χωρις λεφτα δεν στεκεσαι και αυτα για λαο τα ακουω βερεσε και λεφτα υπαρχουν μονο στο ΤσουΛου και οσο υπαρχει ο γκαιη δεν προκειται να φαει χρηματα αλλος (εμεις φετος θα φτυσουμε αιμα για να το παρουμε, αν το παρουμε δηλαδη)...ξεκολλατε αν δεν υπαρχει η Ευρωπαικη προοπτικη δεν γινετε τιποτε και φυσικα οσο πιο σκατα ειναι μια ομαδα τοσο πιο πολυ φαινονται τα ζωα-οπαδοι να κυριαρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε μασάμε!Συνεχίζουμε με Ζήση!Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή