Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ ρε φλώροι


Εαν μου ελεγε κάποιος απο χθες οτι με μισή ομάδα και χωρίς επιθετικο ,χάναμε με 2-1, και παλεύαμε το ματς απο τον ποιοτικοτερο Παναθηναικο των τελευταιων 20 ετων με την καλύτερη φετινη του εμφάνιση (συμφωνα με τους ρεπορτερς του Παναθηναικου) και η διαιτησια ηταν καπως ετσι, θα ελεγα μια χαρα και δεν εχω κανένα απολύτως προβλημα!!!

Καλό στησιμο (αναλογισμένων των συνθηκών), πολύ τρέξιμο, αρκετα συμπαθητική αλληλοκάλυψη και σφαγή με το βαμβάκι. Ναι,πράγματι το γκολ του Κωστα Κατσουράνη ηταν πανέμορφο αλλά τέτοιο σπρώξιμο στην περιοχή μας καιρο είχα να δω.

Ειδα όμως και παικτες χωρις ψυχη, παθος και θεληση που δεν γυαλιζε το ματι τους και δεν πιστεψαν σε καμια στιγμη οτι ειναι ανωτεροι του αντιπαλου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ειναι ο πιο ανήθικος και βρώμικος ανθρωπος...αναγουλιάζω και μόνο που τον βλέπω και ευτυχώς που εχω πολυ φτωχό λεξιλογιο για να περιγράψω αναλυτικότερα τοσο τις σκεψεις μου,οσο και τις κατάρες που θελω να ριξω στον Γιώργο Καραγκουνη.

Δεν μου άρεσε η συνεργασία του Σορλέν με τον Φωτάκη .Εδείξαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στο κέντρο.

O Γκαρσία τώρα που έμαθε να ελέγχει και τα νεύρα του, ειναι ό,τι καλύτερο σε αμυντικά χαφ που παίζει στην Ελλάδα σήμερα. ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !

Ο κ.Σπαθας απο τον συνδεσμο του Πειραιά,απιστευτα προκλητικος .Δεν εδωσε τουλαχιστον 3 κιτρινες σε παικτες του Παναθηναικου,εκανε το αθλημα να φαινεται γυναικειο καθως σε καθε αγγιγμα οι παικτες τουΠαναθηναικου επαιρναν φαουλ...και το κερασακι στη τουρτα η αποβολη του Βλάνταν Ιβιτς που ερχεται να προστεθει στο σακουλι των αστειων αποβολων που ξεκινησαν απο περσι. Επισης επρεπε να αποβληθει ο Κώστας Κατσουράνης πριν το 2-1. (Πρωτη καρτα στο πρωτο ημιχρονο σε σκληρο φαουλ επάνω στον Ολιβιέ Σορλεν και δευτερη κιτρινη κάρτα σε αντεπιθεση του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ιβιτς). Σιγουρα πάντως για Χασάπης δεν κανει ο κ.Σπάθας,αλλά για Χειρούργος έκανε άψογα την δουλεία του.



Επίσης αυτο που με έκανε εντυπωση ειναι οτι σε καθε φαουλ του Παναθηναικου, ο κυκλος που σχηματιζοταν ηλεκτρονικα απο το συνδρομητικο κανάλι του novasports1 , ηταν 2-3 μετρα πιο μπροστα απο εκει που τοποθετουσε ο κ.Σπαθας το τειχος των παικτών του ΠΑΟΚ.

Και αφου πλεον εχει καταργηθει η εντοπιότητα (όπως μας επιβεβαιωσε ο κ.Βαρουχας ) στην ελληνικη διαιτησια ,περιμενω σε ντέρμπι με το ΠΟΚ να δω διαιτητή απο τον συνδεσμο της Θεσ/νικης.

Ξέρουμε πως κάποιοι παίζουν το πρωτάθλημα με σημαδεμένα φύλλα και πως καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας,αλλά μάγκες το Σαββατο στις 16:45 θα είμαστε Τουμπα .

ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.



Lipton4

12 σχόλια:

  1. μαλακια μας που δεν σας ριξαμε 4 γκολακια.
    Φυσικα δεν μπορουσαμε δεν μου αρεσε η εικονα μας,αλλα πιστευω ενας γερος διασυρμος θα σας ξυπνουσε και θα λεγατε στον Σαντος να 'φυγει να παει αλλου' μπας και δειτε ασπρη μερα ΦΕΤΟΣ.Μην πανυγηριζεται....απλα παρατεινατε λιγο ακομη την ζωη σε ενα ετοιμοθανατο..επρεπε να τραβιξεται την πριζα απο νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε ανώνυμε που μιλάς κιόλας για 4 γκολάκια. Άλλο ματς είδαμε εμείς;

    Δεν κοιτάς που δεν μπορείς να αλλάξεις 2 μπαλιές κι είστε συνέχεια στο κράξιμο του ΤενΚατε, μας βγάζεις γλώσσα κι απο πάνω και μας κάνεις κι υποδείξεις για το Σάντος;;;

    Αλλά μια ζωή τέτοια φυτά είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σπάθας ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.....
    Ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος.......
    Ο βάζελος ήταν λίγο καλύτερος από τον μέτριο ΠΑΟΚ...
    Ο Καραγκούνης ήταν με μάσκα και μπρατσάκια...
    Ο Κατσουράνης και ο Βιειρίνια ήταν όλα τα λεφτά..

    Άδικο το αποτέλεσμα...Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπάθαε έπαιξε 75-25 ...Λογικό να χάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλιο αδερφη ανωνυμε ελα να σου εξηγησω για 4 γκολακια και μπουρδες σκατο αθηναιοι με τις παραγκες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=59qAwXWMsz4

    Thn malamatina tha xeis panta xorigo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καφρουλακια μαθεται να διαβαζεται...

    ειστε και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και ΚΑΦΡΟΙ!
    δειχνεται και το επιπεδο σας με τους χαρακτηρισμους.
    Θα πεσω για λιγο στο επιπεδο σας γιατι δεν μου συμφερει να μεινω μιας και ειστε πρωταθλητες απο τοι καταλαβα στου χαμηλου επιπεδου συζητηση

    Οπως ειπα αγαπητοι μου αγραμματοι και κομπλεξικοι ειπα μακαρι να βαζαμε 4 γκολακια και επισημανα οτι με την εικονα που ειχαμε δεν μπορουσαμε να το κανουμε.(Να υποθεσω οτι αυτο δεν το ειδατε ε? δεν το διαβασατε?)
    Αν θελεται να σας το γραψω ξανα γραμμα γραμμα

    αλλα εσεις εκει κολλλησατε..
    εγω το λεω τα χαλια μας εχουμε αλλα οπως και να κανουμε ειμεις ειμαστε λαγοι...

    αντε φατε το υψηλου επιπεδου ποδοσφαιρο που πεζεται για την υπολοιπη αγωνιστικη...

    Να ξερεται κατι ομως οτι πολλοι απο εσας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ για διασυρμο μπας και φυγει ο Σαντος.
    Αλλα αλλα λετε και αλλα γραφεται και 'καλα' υποστηριζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...

    καφρουλακια μαθεται να διαβαζεται... ανώνυμος μάθε ορθογραφία αγράμματε....πεζεται
    Αν θελεται να σας το γραψω ξανα γραμμα γραμμα
    μάθετε- διαβάζετε-θέλετε-παίζετε!!ασχολείσαι κ μ' άλλες ομάδες εκτός του πολυκοτερικου;τι καταγωγης είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΕΙ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EDO KAI XRONIA TA IDIA GINONTAI.APO THN THRILIKI DOXA DRAMAS POU AN I DIAITISIA EPEZE 50-50 DEN PEZOTANE ME TIPOTA.EMEIS IMASTE OI BLAKES POU ANEXOMASTE TIN KOROIDIA.SAN KOMPARSOYS MAS BLEPOYNE OI KATO.PLEON INE DEDOMENO.POLI OMOS THA goustara na katebi o bryzas kai na pari tin omada kai na figi.na gini mia anampoympoyla dinati.an tolmisoun oi kato as kounithoune.tha fane kala......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pw re klama ta mpaokakia. mia zwi ta idia. mia zwi klama. mpouxouxou, den mas paizei 50-50 i diaitisia. mpouxouxou, oi (skato)a8inaioi me tis paragkes tous. mpouxou, alla emeis den masame. fate skata re flwroi. eiste gia ton poutso teleiws

    ypografi: skatoa8inaios (geloie pseutomakedona pappara)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί ανώνυμοι Παναθηναϊκοί,
    εσείς που είστε υπεράνω και δεν σας αρέσει η κλάψα θα σας θυμίσω ότι είστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που έβγαλε DVD με τις αδικίες που έχουν γίνει σε εσάς από διάφορες διαιτησίες.
    Μέχρις εδώ όμως δεν συνεχίζω με άλλες αντιπαραθέσεις και δεν το θέλω γιατί θα πέσω στο επίπεδό σας.
    Όσοι από εσάς όμως βλέπουν τι γίνετε έχουν καταλάβει ότι η παράγκα έχει πλέον 2 χρώματα , το κόκκινο και το πράσινο, ποιο από αυτά θα επικρατήσει θα παιχτεί μεταξύ σας όλοι οι υπόλοιποι όπως και εμείς απλά γινόμαστε γραφικοί με το να ψάχνουμε για δικαιοσύνη στην Τρίπολη, την Νέα Σμύρνη , στο ΟΑΚΑ και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα.
    Τέλος θα πω ότι ,για εμάς τους ΠΑΟΚτσίδες, αυτά είναι που μας κάνουν να γινόμαστε ένα και μάλιστα μας συσπειρώνουν τόσο όσο δεν φαντάζεστε και εσείς ψάχνετε το γιατί και μας φοβάστε αφού καλύπτουμε μόνοι μας τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας που αγαπάμε χωρίς να περιμένουμε κανένα ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΕΡΑ να πληρώσει για αυτό που αγαπάμε, όλα τα παραπάνω από μόνα τους δείχνουν την διαφορά του πραγματικού κλαψιάρη ,Καραγκούνη, Παναθηναϊκού και το μεγαλείο του ΛΑΟΥ και της ομάδας του ΠΑΟΚ.
    Υ.Γ. Για να μην αρχίσετε τα εσείς εκεί πάνε με εμένα πρέπει να σας πω ότι είμαι γέννημα θρέμμα Σπαρτιάτης και υπερήφανος που είμαι ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βαζελακια σας πονεσε η ηττα ε?Χαχαχαχαχα!!!Αντε και του χρονου να φατε πιο πολλα στην Τουμπα,σκατοφλωροι!!!!ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή