Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Δαφνοτσιμπουκωμένος

Τα δύο λεπτά που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με έξι ξένους παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου, είναι πιθανό να κοστίσουν στην ομάδα την ήττα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά! Στο 75' ο Καλί αντικατέστησε τον Παπάζογλου, και ο Πανσερραϊκός είχε έξι παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, στο άρθρο 7, εδάφιο στ', λέει ότι για τις ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγαρφος 6 και 7 του Κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Μια ομάδα Β' Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.
Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο.

Για να υπάρξει περίπτωση μηδενισμού, θα πρέπει να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός μέσα σε 48 ώρες, ή άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα.


"Θρυλε των μπινεδων Ολυμπιακε
Σπερμα των λακέδων
ερμαφροδιτε
Εχεις για καμαρι,
Ολυμπιακε,
τον σερβιετολαο σου
παιδι του μπουλκουμέ"

Παρά το αρχικό ξενέρωμα, λόγω της καύλας που προκαλεί το 3-1 (δεύτερη φορά που αποκλείονται από ομάδα β' εθνικής οι μούλοι σε διάστημα τριιών ετών), νιώθω ακόμη μεγαλύτερη ηδονή στο ενδεχόμενο ένστασης.
Κατ' αρχάς είμαι βέβαιος οτι οι ενστάσεις τους θα γίνουν σημαία. Θα τους ξεβρακώνουμε στον αιώνα τον άπαντα. Θα γίνει νέο χιτ η γαυρικη πουστιά. Θα τους σημαδεψει ακόμη περισσότερο αυτή η επερχόμενη ντροπή, να αποκλείσουν δηλαδή ομάδα β' εθνικής στα χαρτιά και ενώ εχουν χασει στο γήπεδο. Νιώστε το λίγο. Δείτε το να έρχεται.


Υ.Γ 1 : Για ένα φεγγάρι ,πριν 2 χρόνια περίπου αυτό το λαμόγιο ο Όγιος δεν έκανε σκάουτινγκ για λογαριασμό του gay στην Αργεντινή ;

Επίσης ήταν προπονητής του Άρη στο αλήστου μνήμης ΡΟΥΛΗΣ-GAY 2-3
(2-0 ημίχρονο , 2-3 τελικό με Γεωργάτο να πρέπει να πάρει 4 κόκκινες και να παίρνει μόνο 1 κίτρινη !! σεζόν 2006-2007)

Y.Γ 2 : Ετσι όπως παει το πράγμα ,απο δω και στο εξης ο εκφωνητης στα παιχνιδια του GAY,μετα το τελος καθε αγωνα πρεπει να λεει το εξης:

"O διαιτητης σφυριζει τη ληξη. Σε λιγες μερες θα ξερουμε το νικητη του αγωνα"




Lipton4

14 σχόλια:

  1. http://www.novasports.gr/soccer/greekcup/default.asp?aid=191786

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για την διπλή παράβαση κανονισμών από τους Σερραίους.

    *Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

    Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ

    Σύμφωνα με το καταστατικό της Β' Εθνικής οι ομάδες της δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια του αγώνα έξι ξένους ποδοσφαιριστές. Επιτρέπεται να έχουν στην σύνθεση τους κατά την διάρκεια του ματς πέντε ξένους παίκτες. Ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο έβαλε μέσα έξι ξένους παίκτες κάτι που σημαίνει ότι έχει παραβεί τους κανόνες.

    Συγκεκριμένα ο Όγιος στο 75ο λεπτό του αγώνα πέρασε τον Καλί στην θέση του Παπάζογλου και μέχρι το 77' που έβγαλε τον Τάντιτς για να περάσει τον Κωνσταντινίδη είχε στον αγωνιστικό χώρο έξι ξένους παίκτες κάτι που δεν είχε δικαίωμα να κάνει. Στην αρχή υπήρχε η αμφιβολία αν ισχύει αυτός ο κανόνας και στο Κύπελλο ή αφορά μόνο στα ματς της Β' Εθνικής. Τελικά σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου στο άρθρο 7 αναφέρεται ότι για τις ομάδας της Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγραφο 6 και 7 του κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Απλά πράγματα στον Πανσερραϊκό έχουν παραβεί τους κανόνες έστω και για δύο λεπτά.

    Αυτό δίνει στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να κάνει ένσταση εντός 48 ωρών και να πάρει το παιχνίδι και την πρόκριση στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός δεν ευθύνεται σε τίποτα αν ο Πανσερραϊκός έχει παραβεί τους κανόνες. Από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κάνει ένσταση. Αυτό θα γίνει γνωστό την Τετάρτη και μετά από διαβουλεύσεις και με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Όπως είχε γίνει πριν δύο χρόνια πρέπει να γίνει και τώρα. Δεν φταίει ο Ολυμπιακός σε τίποτα αν δεν τηρούν τους κανόνες.


    http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=41008&nt=108&lang=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tώρα εγώ γιατί νομίζω ότι αν ο πολυενστασιακός κάνει ένσταση τελικά και το πάρει το ματσάκι στα χαρτιά θα γίνει δυό φορές ρεζίλι??? Οτι το δίλημμα αυτό είναι ότι χειρότερο γι' αυτούς?? ότι δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους??
    Πως ότι κι αν κάνουν θα τους χλευάζει όλη η Ελλάδα για ακόμα μιά φορά???
    Πως απ' αυτήν την ιστορία μόνο χαμένοι θα βγουν ότι κι αν κάνουν...απλά θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν αν θα είναι μιά ή δύο φορές καταγέλαστοι ξανά.
    Το μόνο κρίμα είναι για τα παιδιά των Σερρών και τον ιδρώτα που έχυσαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέψου επίπεδο ομάδας ο Πανσεραϊκός.... Για 2 λεπτά πετάνε μια σπουδαία εμφάνιση.... έτσι είναι όμως, είναι μεγάλη κάυλα για κάθε κολοχώρι να κερδίζει τον Ολυμπιακό που ούτε τους κανονισμούς δεν θυμούνται πάνω στην έκφραση του κόμπλεξ τους!
    Αντε ρε χωριά που θέλετε και κύπελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΦΩΣ και ΒΕΒΑΙΩΣ πρεπει να γινει η εν λογω ενσταση απλα για ενα και μονο λογο !!!

    η ισονομια δεν εχει καμια σχεση με το αγωνιστικο προσωπο που εδειξε σημερα η ομαδα.

    αλλιμονο αν δεν υπερασπιζεται τα θεσμικα της δικαιωματα !!!

    πρωτος θα πω οτι επαιξε αδιαφορα, κακιστα και απαραδεκτα σημερα και δεν δικαιουται "αγωνιστικα" παντα να περασει !!!

    ομως αν αγνοησουμε τους νομους και τις γραφες και με την ιδια απολυτως λογικη ουτε και εγω αν για παραδειγμα δεν πληρωθει μια επιταγη μου πρεπει να παω στα δικαστηρια και να διεκδικησω τα χρηματα μου, γιατι πιθανως ο εκδοτης της ειναι πιο αδυναμος και λιγοτερο πλουσιος απο εμενα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει ένσταση για το ματς με τον Πανσερραϊκό.
    Με το γράμμα του νόμου σαφώς και θα κερδίσει την υπόθεση και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

    Όμως η αλήθεια είναι πως δεν του έφταιξε αυτή η παράβαση ως προς την ήττα και έχασε πεντακάθαρα από μια καλύτερη ομάδα.
    Μέσα στο γήπεδο ήταν ανύπαρκτος και πλήρωσε τα κενά που έχει, τις απώλειες του, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει ένα πλήρες ρόστερ που να δίνει το δικαίωμα στον προπονητή να κάνει ένα καλό ροτέισον.

    Αγωνιστικά αυτό το χάλι πρέπει να διορθωθεί άμεσα και το πρόβλημα είναι όσο κυλούν τα παιχνίδια, το πρόβλημα μεγιστοποιείται.
    Με έναν επιθετικό μόνο, με το κέντρο να μην έχει ανάσες για να μαρκάρει δεν γίνεται δουλειά.

    Για μένα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει το Κύπελλο να εξελιχθεί με βάση το τι έγινε στο γήπεδο και να μην κυνηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

    Πιστεύω πως ούτε ο κόσμος του θα το θέλει αυτό, αλλά δεν αξίζει για να ένα τέτοιο λάθος, που ουσιαστικά έγινε πάνω στον πανικό της στιγμής, να στερηθεί ο Πανσερραϊκός την πρόκριση.

    Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος του αντιπάλου και δίκαια έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρατήστε – τον γαύρο – στο κυ-πε-λλο!!!!
    Κρατήστε – τον γαύρο – στο κυ-πε-λλο!!!!
    Κρατήστε – τον γαύρο – στο κυ-πε-λλο!!!!
    Κρατήστε – τον γαύρο – στο κυ-πε-λλο!!!!
    Κρατήστε – τον γαύρο – στο κυ-πε-λλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ξενέρωσα τόσο πολύ με το μπουρδέλο μας σήμερα που πραγματικα δεν με απασχολεί καθόλου τι θα κάνουν με την ένσταση..Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε ολυμπιακός και δεν αντέχεται να μας κάνει πλάκα μια ομάδα β'εθνικής επείδη αυτοί διαλέγουν πότε θα παίξουνε..Για μένα ας κάνουμε την ένσταση για λόγους αρχής και ηθικής,αλλά στο επόμενο παιχνίδι του κυπέλλου στην τελική αν έχουν αξιοπρέπεια να κάτσουν έστω και επίτηδες να χάσουν και να αποκλειστούν...Εγώ γουστάρω η ομάδα μου να τους γ@μ@ει όλους στο γήπεδο και να μην δίνει δικαίωμα σε κανέναν μ@λ@κ@ και για τίποτα..Ο ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να κερδίζει κανέναν στα χαρτιά,μπορεί να τους νικήσει όλους στο γήπεδο,τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οπως λεει και το συνθημα
    το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο
    στ αρχιδια μου να γραφω τον ολυμπιλαγοο

    στ αρχιδια μας τι θα κανουν.ξεφτιλα εγιναν και ακομα περισσοτερο αν κανουν ενσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πιστευω οτι θα την κανουν την ενσταση (και θα την κερδισουν).
    Δεν υπάρχει περιπτωση. Δεν θα αφησει να χασει εσοδα απο εισιτηρια, απο διαφημισεις. εχει χορηγους που θελουν να φαινεται η διαφημιση τους στην τηλεοραση κλπ. Αλλά κυρίως για ηθικους λόγους θα την κάνουν. Δεν μπορει τωρα να αλλάξει τροπους ο κροκους. Η ηθικη του γαυρου, ειναι η κατακτιση του αποτελεσματος με καθε τροπο, με ολα τα μεσα. Το αποτελεσμα να ερθει για να πανυγυρισουνε, ολα μαζι τα ζωα. Ας ειναι χαρτινο, πετσινο, πουστικο, στημενο, ας εγινε με κλοπες, απατες, εκφοβισμους, απειλες, βια, δωροδοκια... "Το πηρε ο θρυλος" αυτο μετραει.
    ε δε θα γινουν τωρα, ανθρωποι οι αρουραιοι και τα προβατα, ουτε αντρες οι αδερφες, ουτε ευγενεις τα μπασταρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den iparxei oute mia sto disekatomirio n mn kanei enstasi o olimpiakos..an pesw eksw, 8a kanw mia dimosieusei eimai rompas k 8 apoxwrisw gia panta apo to blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mirmigkaki ,αναρωτιέμαι πόσο σιχάματα ειναι.

    Αυτη την στιγμή τα προβατα του Κοκκαλη περιμένουν τι θα αποφασίσειο Κροκους για να ξερουν εαν θα πανυγηρισουν ή οχι (ο πληρης εκφυλισμός του ορισμου οπαδός.Αυτοι οι άνθρωποι πρεπει να λέγονται ευνουχοι κι οχι οπαδοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ti egine re seis....xaxaxaxa
    tha kanei enstash o GAY giati epaikse o panserraikos gia duo lepta me 6 ksenous paiktes???xaxaxaxa

    auth h mikrh omada tou peiraia....(giati h megalh einai o ethnikos) tha mas prosferei kai eksoghpedika arketo gelio...

    ntroph tous....den einai antres na paradextoun oti den aksizoun na perasoun...gunaikoules...GAY..

    ΑπάντησηΔιαγραφή