Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Τέο vs Ντέμης και Ζήσαρος Πρόεδρος.

Καλησπέρα .

Ο Ζαγοράκης αποτελεί παρελθον απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Δεν ειναι πλεον πρόεδρος της ομάδας μας.Τον ευχαριστούμε για ο,τι έδωσε και ο,τι πρόσφερε στον ΠΑΟΚ μας.Εδωσε πολλά και για αυτο θα μεινει για πάντα στην καρδιές μας.Προεδρος πλεον ο Ζησης ο Βρυζας.Ενα πολύ άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι.Αυτος μαζι με τον Γιώργαρο τον Τουρσουνίδη εχουν κυριολεκτικά κλάψει για τον ΠΑΟΚ .Μιλάμε για έναν άνθρωπο που σκέφτεται και λειτουργεί όπως ένας οπαδός του ΠΑΟΚ.Αυτος ηταν που εβγαλε την φανέλα της Περούτζια και απο κάτω φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και την έδειχνε στα σκουλήκια.


Διαβάζω και ακούω αριστερά και δεξια τον κοσμο να προσπαθει να κανει συγκρισεις μεταξύ του Τέο μας και του Ντέμη της ΑΕΚ44.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Ναι μεν ο κοντός με το σκουφάκι δεν ειχε την στηριξη του ερασιτέχνη (πραγμα που ειχε ο Τεο).
Ναι μεν ο Τεο μας δεν ειχε να παρακαλεσει καμια εταιρεια για να του παραχωρησει τις μετοχές (πραγμα που εκανε ο κοντός με το σκουφάκι, με την ENIC όπου τους παρακαλουσε να αποχωρήσουν )....

ΑΛΛΑ.........................

Ο Τεο σε αντίθεση με τον κοντό δεν ειχε συνεργάτες .Ουτε ειχε να ψαξει ομάδα πλουσιων επενδυτών προκειμένου να στηριξουν τις οποιες προσπαθειες του (Τον Κούλη , εναν Κιντή με τον οποιο βρηκε το παραθυράκι του άρθρου 44 αλλά και κάποιους άλλους επιχειρηματίες).Ο Τεο εδρασε με γνωμονα το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.Μας ένωσε ΟΛΟΥΣ και μεσα απο αυτη τη τεραστια συσπειρωση του κοσμου ήλπιζε οτι θα καταφέρει να φέρει money.Το μονο που γνωριζε ειναι οτι στην καλύτερη των περιπτώσεων το 15% του ετήσιου προυπολογισμου του ΠΑΟΚ θα πηγαινε στην εφορια.

Ο κοντός με το σκουφάκι, νόμιζε γενικώς ότι τα αβγά τα θερίζουνε.Εμ δεν ειναι ετσι. Τα μεταξωτά τα βρακάκια θέλουνε και μεταξωτά κωλαράκια .Θελει να εχεις μεγάλα πνευνόμια για να διοικησεις μια ομάδα.Χρεωσε την ομάδα προκειμένου να κανει πρωταθλητισμό και μετά οι αεκτδηδες παρακαλουσαν τιγρηδες και πριγκιπες να έρθουν στην ομαδα .

Επισης διαφορά υπάρχει και στο οτι ο τεο ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ κι οχι με το να κανει σα ΛΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ αισθητή την παρουσία του με συχνές εμφανισεις στα ΜΜΕ της χωρας.

Ο Τεο αφησε ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ισολογισμό με παρα πολλες χορηγίες ενώ ο Βανδης απέτυχε στους στοχους της ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ που ειχε μιλήσει στις προγραμματικές του δηλώσεις και η ΑΕΚ44 πορευεται στην αβεβαιότητα .Τα χρεη την εχουν πνιξει και όσο παει και χειροτερεύει

Μην ξεχνάμε και μια βασική διαφορά πως ο κοντός ηταν ενας φλουφλης ενω ο Τεο αλάνι δεκαετίας 70.Αρκει να κοιτάξεις το σκουφάκι του ενος και την άσπρη κάλτσα του άλλου...

Υ.Γ : Φυσικά υπάρχουν κι αλλες διαφορες τις οποιες τις εντάσσω στην σφαιρα του οπαδισμού...και αναφέρομαι στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των οπαδων και φιλάθλων μας .Ενδεικτικά αναφέρω οτι η ΑΕΚ δεν εχει μάγκα λαό να γεμιζει την Τουμπα μετα απο τρεις απανωτες ηττες εντος και να αναγνωριζει το έργο της διοίκησης.


Υ.Γ 1 : Ζήση καλή τύχη !
Είμαστε μαζί σου !

Lipton4

2 σχόλια:

  1. Ο Ζαγοράκης αυτό που έκανε ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά.Και θα το εξηγήσω ευθύς αμέσως:
    Συσπείρωσε τον κόσμο, τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, έκανε μια ανταγωνιστική ομάδα, στήριξε τον Σάντος, Προπονητικό κέντρο, μείωσε το χρέος προς το δημόσιο και άλλα πολλά.
    Εμείς σαν ΛΑΟΣ τι κάναμε;
    Στηρίξαμε τον ΤΕΟ με αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αγοράζοντας μετοχές, αγοράζοντας τα γνήσια προϊόντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αρχή.
    Βγήκαμε 2οι σε μια σεζόν και την επόμενη ζητήσαμε το Πρωτάθλημα, το Τσου Λου, όλα.
    Ξεκίνησε η νέα χρονιά νωρίς για μας, παίξαμε τα φιλικά και όλοι έκραζαν γι΄αυτό που έβλεπαν.Που;! Στα φιλικά. Που στα φιλικά ακόμα και η Ρεάλ σέρνεται.
    Δίνει μια θέση στον Γκαγκάτση και όλοι πέσαν να τον φάνε(τον Ζαγοράκη εννοώ).Πάλι κράξιμο.
    Έρχεται το διπλό στην Νορβηγία, χαρά για όλους μας.Έρχεται η ήττα στην Τούμπα πάλι κράξιμο, πάλι φωνές.
    Παίζουμε με τις καρδούλες 1-1 πάλι κράξιμο, πάλι φωνές,0-0 στην Ολλανδία,φωνές, ΑΠΑΤΗ TRAVEL, κράξιμο...κράξιμο...κράξιμο.
    2η αγωνιστική στο 1ο ημίχρονο μουρμούρα, κλάψα,γρίνια.3-0 πανηγύρια και γιούχου.
    Τρίπολη από βλακεία μας χάνουμε 2 βαθμούς. Να φύγει ο Σάντος δηλαδή ο Ζαγοράκης.
    Το παίρνουν χαμπάρι οι "από κάτω" ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ αρχίζει να αμφισβητεί οπότε τι κάνουμε;
    Τους γαμάμε την ψυχολογία(ποδοσφαιριστών) και σπέρνουμε την διχόνοια(ΛΑΟΣ) 2 αγώνες με κανονικά γκόλ -4 βαθμοί.
    Έρχεται το ντέρμπι με γαύρο, χάνουμε 1-2.Γρίνια, κλάψα, να φύγει ο Σάντος δηλαδή ο Ζαγοράκης.
    Ο ΤΕΟ όλα αυτά τα βλέπει, τ΄ακούει.
    Επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή για τον αγώνα με την Γριά. 1-0 και όλα καλά. Για λίγο όμως γιατί υπήρχαν φωνές, γιατί υπήρχαν οι γκρινιάρηδες, γιατί...γιατί...γιατί...
    Ο ΤΕΟ την ψιλιάστηκε ότι για να σταματήσουν όλα αυτά και να αναστραφεί το κλίμα ο μόνος τρόπος είναι να παραιτηθεί, μπας και μπούνε τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι.
    Ταρακουνηθήκαμε και συσπειρωνόμαστε ακόμα ποιο πολύ για να στηρίξουμε τον διάδοχο του ΤΕΟ. Τον Ζήση.
    Έτσι νομίζω ότι έχουν τα πράγματα.

    ΑΥΤΑ. Καλημέρα σας.

    Υ.Γ.:Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελή μου σχόλιο.

    ΠΟΛΙΧΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se arketa exeis dikio...omos kai o kosmos nomizo oti tha prepei na kanei kritikh sthn omada,stous paiktes,sthn dioikhsh gia na ginoun oloi kaluteroi..den htan logiko na strauonei o Zagorakis gia thn kritikh sthn omada..Merikoi to parakanan ..sumfono..omos o kosmos perimene fetos na dei ston agonistiko xoro kati diaforetiko apo thn prohgoumenh xronia..kai kapou xalasthke..

    ΑπάντησηΔιαγραφή