Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Γαύρος εστι αρχαίος τραβεστί



ΠΑΟΚ-Απόγονοι του Στόλου ,απόψε στις 21:15 στην κατάμεστη Τούμπα.


Η ομάδα μας θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο υποτιθέμενο ντέρμπι, με τον Ρούλη. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια γνωρίζοντας ότι αυτή τη φορά δε θα περάσει τόσο εύκολο απόγευμα όπως στο ΟΑΚΑ ή τις προάλλες με τον Ρούλη. Ο Κοντρέρας θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας με ανασταλτικούς προσανατολισμούς. Μπορεί δηλαδή να υστερεί στο επιθετικό παιχνίδι κάτι που δε συμβαίνει με Αραμπατζή και Σνάουτσερ αλλά όπως ο ίδιος ο Χιλιανός δήλωσε ''αφού έχει μπροστά τον τον Βιερίνια δεν έχει να φοβηθεί κάτι.''

Σε ότι αφορά τον Λίνο, θα συνεχίσει να είναι στο αριστερό άκρο με τους Σαβίνι και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι δυο Ιταλοί και κυρίως ο Μίρκο είναι η αποκάλυψη των πλέι οφ. Δείχνουν με το παιχνίδι και τη συνεργασία τους ότι έχουν «δέσει» λες και παίζουν από την αρχή της χρονιάς βασικοί…

Για τον Γκαρσία και τον Βιτόλο δεν χρειάζεται να κάνουμε σχόλιο. Αυτή τη φορά φυσικά θα έχουν απέναντι τους ποιο ποιοτικούς παίκτες από τους Φερναντές και Πρίττα αλλά όπως και στο Καραϊσκάκη έτσι και αύριο θέλουν να γίνουν τα «αφεντικά» στο χώρο του κέντρου και αυτό είναι ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης. Σε ότι αφορά τον Σορλέν θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όπως έδειξε στους δυο πρώτους αγώνες των πλέι οφ, δείχνει να έχει βρει την κατάλληλη χρονική στιγμή τη φόρμα του.

Για τον Βιερίνια υπάρχει η μεγάλη πρόκληση να εμβολίζει την άμυνα του Ολυμπιακού ελπίζοντας αφενός ότι δε θα φάει… «ξύλο» και αν φάει θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Κάκος βγάζοντας κίτρινες ότι δηλαδή δεν έκανε ο Σταθόπουλος προχθές. Μουσλίμοβιτς και Ίβιτς θα είναι το δίδυμο μπροστά και αν παρουσιαστεί με τη προχθεσινή φρεσκάδα σαφώς και αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φωτάκης, Κρέσιτς, Φιλομένο, Εντίνιο, Μουν. Κουτσιανικούλης και Μαλεζάς.


Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης οριστηκε ο Αναστάσιος Κάκος ......και ήδη γνωριζουμε την τακτική του .
Υπερβολικη αυστηροτητα για μας.
Ελαστικοτητα σ αυτους και τα σπορια δικα τους.
Το μυστικο της επιτυχιας.
Σ ενα ντερμπυ παιζει πολυ μεγαλο ρολο και εκ Κέρκυρας ορμώμενος ρέφερι το γνωριζει καλά.



Η παρουσία του Κάκου μας προκαλεί για ευνόητους λόγους ανησυχία όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια αφού υπάρχουν παίκτες στο όριο των καρτών. Ο Χαλκιάς με τον Φιλομένο προστέθηκαν στη λίστα με τους Σορλέν και Λίνο που έχουν από 3 κίτρινες κάρτες και αυτό σημαίνει πως αν αντικρίσουν ακόμη μια θα τιμωρηθούν με μια αγωνιστική. Σε ότι αφορά τον Κοντρέρας, προχθές αντίκρισε την 11η κίτρινη κάρτα και αν δεχθεί άλλες δυο κίτρινες, φτάσει δηλαδή στις 13, θα τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικής. Από οκτώ κίτρινες κάρτες έχουν δει Γκαρσία και Ίβιτς και στις δέκα, θα τιμωρηθούν επίσης με δυο αγωνιστικές. Αυτός που προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι ο Σαβίνι καθώς στο ματς της Κυριακής αντίκρισε την 1η του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.


Παραθέτουμε 2 φάσεις απο τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο ,εκεί όπου ο Κερκυραίος ρέφερι με τον τρόπο του πέτυχε αυτό που ήθελαν τα αφεντικά του.


Eπνιξε πέναλτυ επάνω στον Τσιρίλο


και εδώ έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στον Τοροσίδη...



Ο γάυρος θα έρθει να πάρει το Χ σήμερα, δε λέμε οτι δεν θα προσπαθήσουν να νικήσουν αν τους κάτσει, αλλά οτι ουσιαστικά η ισοπαλία στην Τούμπα τους δίνει προβάδισμα(και ψυχολογικό και βαθμολογικό) το οποίο μόνο με διπλό στο μπουρδέλο τους αναιρείται μετά.. ενώ αντίθετα με δική μας νίκη όλα θα ναι στο χέρι μας για τη συνέχεια.Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε λεπτό αύριο και σαν λαός και σαν ομάδα, πρέπει να τους το ξεκόψουμε απ το ξεκίνημα και να τους δώσουμε να καταλάβουν οτι δεν έχουν καμιά τύχη να διεκδικήσουν το οτιδήποτε.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά ..επιθετικά αυτή τη στιγμη ο ολυμπιακος είναι από τις πιο προβλέψιμες ομάδες.Οι gay εχουν στερέψει από φαντασία στο παιχνίδι τους εξάλλου δεν έχουν και κανένα αξίολογο εξτρεμ να μας κάνει ζημιά, και αν η άμυνα μας πιάσει τα φετινά της στάνταρ γκολ δεν τρώμε.Επιθετικά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της Κυριακής που ειχαμε απέναντι στον Ρούλη και θα μπουν και τα μπαλάκια.

Κοιτάξτε το βιντεο αυτο που εξηγει αναλυτικά τι σημαινει ο ο έφηβος που έχει ως έμβλημα η ομάδα της Τρούμπας.




Φυσικά την ''τριζουν την όπισθεν'' τοσο οι παικτες ,όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας.

(Εδω παρατηρειται τον Ντιόγο τον λυσσάρη)


(Εδώ ένα gayro ovelix)



(Εδώ ένα τυπικό δειγμα gayrou οπαδού)


Γενικώς .....
''Γαύρος ετσι αρχαιος τραβεστί''





Κοκκινες φανέλες ,κοκκινες πουτάνες.
Μια ζωή ασπρόμαυροι θα σας γαμάν τις μάνες


Τους τον φοράμε σήμερα εμείς και την Παρασκευή η Παρτιζάν!

Ξέσκισε ΠΑΟΚΑΡΑ την κατάρα του ελληνικού ποδοσφαίρου
.


Lipton4

14 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα!Πάρα πολύ καλό lipton αυτό με το γανυμήδη εσύ το έκανες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ γαυρο ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΟ BLOG... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι φίλε μου,δεν το έκανα εγώ.Το βρήκα στο youtube και το ανέβασα στο blog .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE TON ROYFHXTRA TON NTIOGO........H SKOYPA FILIPS ROYFAEI THN SKONH APO MAKRIAAAA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ...

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙΑ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ PC, ΕΙΔΑΤΕ 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΧΙΔΙΩΝ (FOOTBAL FACTORY), ZULUS (ΟΠΑΔΟΙ BERMINGHAM), CASUALS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 12:44
    όταν μιλάς για φλωράκια (κι επεδή πιθανόν είσαι σκουλήκι ή γκέη) να θυμάσαι το τρέξιμο που ρίχνεις ΠΑΝΤΑ όταν βλέπεις πάνω από 5 δικούς μας μαζεμένους.
    Από εφέ (χωρωδίες με "λάτιν" μη γα**σω) και φτιαχτά είστε Πρωταθλητές (ειδικά τα ερπετά).
    Τώρα το πόσο πρόβατα και φλώροι είναι οι γαύροι είναι πανελληνίως γνωστός,με αυτούς τους αρκουδιάρηδες που έχουν στην 7 με τους τηλεβόες.Ούτε ένα συντονισμό δεν έχετε,γίδια.

    Με τέτοια βαβέλ στην θύρα 7,ποιος ξέρει μάλλον ούτε την ίδια γλώσσα μιλάνε,αφού οι πατεράδες είναι από τα 4 σημεία του ορίζοντα.Ηλιοβασιλέματα και τρούμπα.

    Τα 2 κεφάλια είναι και κάτω,ένα για τον κ*λο σου και ένα για το μο*νί σου.
    Άντε πούλο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΥΡΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΒΛΑΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PAOKTSIS GAMAEI TO DIKO SOU TO MOUNI , KAI TO MOUNI THS MANAS SOU RE KOLOGAVRE GAMW TO SPITAKI SOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο (Ανώνυμος 2:02:00 πμ )ΓΑΥΡΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Ή ΑΛΒΑΝΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O GAMIAS THS MANAS SOU EIMAI KOLOGAVRE , GAMW TO SPITAKI SOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΛΩΡΩΝ...ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ, ΚΡΑΝΗ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ, ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...Ο ΛΑΟΣ της παοκ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΕΛΤΑ) ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή