Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Απειλεί απειλεί το commando του pc



Aγαπητέ Isaiah ,

αφού πρώτα σε καλησπερίσω θα μου επιτρέψεις να μοιραστώ μαζί σου,τον προβληματισμό μου.


Στο διάβασμα των όσων έλαβαν χώρα τις τελευταίες ώρες στο metropolisradio forum συμβουλεύεσαι καταρχήν το ημερολόγιο. Και αφού βεβαιωθείς ότι δεν είναι πρωταπριλιά, αναρωτιέσαι τελικά αν η διεύθυνση του forum ασκεί σωστά το έργο της.
Υπάρχει ''ισότιμη απονομή της δικαιοσύνης'' ή όχι?
Κρινονται αμερόληπτα οι χρήστες που συνεχώς παραβαίνουν τους κανόνες?
Οι κανόνες που μιλουν για ''Πόστ που θα προωθούν τη βία και θα περιέχουν ανάλογες σκηνές ή κείμενο θα διαγράφονται.'' εφαρμόζονται?

Στο θέατρο του παραλόγου έρχεται να προστεθεί ακόμη μια πράξη. Προφανώς ο γνωστός κουραδόμαγκας ονόματι miechel καλά κάνει να επαιτεί και απαιτεί .Έτσι του έμαθαν να κάνει, έτσι κάνει. Ζήτουλας μια ζωή, πετάει το μπαλάκι στην διευθυνση του forum. Το θέμα είναι η διευθυνση του forum τι κάνει;

Προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο μέσος χρήστης του forum , παρατηρεί καθημερινά τις προκλητικές συμπεριφορές του miechel που παραβαινουν τους νόμους και τους κανόνες που εσύ εχεις ορίσει.Ναι τις τελευταίες ημέρες οι αντοχές μας δοκιμάζονται από τις ανοχές που τα ''θεσμικά όργανα'' του forum επιδεικνύουν στον miechel .Στον καναπεδάκια μούφα Παοκτσή που συνεχώς προκαλεί και τα βάζει με όσους έχουν αντιθετη άποψη απο αυτόν.Σε όσους δε, δεν βρίσκει άμεση αφορμή για να τους προσβάλει τους στοχοποιεί και τους περιμένει στην γωνιά για άλλη φορά .

Προφανώς παραβλέπεις εσκεμμένα τα ανωτέρω καθώς κρινεις πως το να εμφανίζεται υποκριτικά κάποιος ως προστάτης του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο κάνοντας τον ''κιμπάρι'' και το ''αλάνι'' πίσω απο ένα pc , αξιζει και μετράει περισσότερο απο μια αληθινή και άκρως Παοκτσήδικη στάση .

Προφανώς τα videakia που ράβει ο μόδιστρος του forum ,με περισσεια και αξιοθαύμαστη τεχνική σταυροβελονιάς,κρύνονται από εσένα σημαντικότερα και συμφερότερα για την άρτια λειτουργία του forum .

Θα σου μοιάζει πραγματικά κάπως παράξενο αυτό που θα σου πω,το οποίο σίγουρα εκ πήρας θα γνωρίζεις αλλά δεν έχεις μπει σε διαδικασία να το σκεφτείς.Δεν νοιώθεις κάπως περίεργα να στερείς από έναν πραγματικό Παοκτσή το δικαίωμα να συμμετέχει ενεργά για 7 ημέρες απο την forumίστικη κοινότητα που με κόπο κατάφερες να στήσεις? Ο moderator από την Νάουσα έχει αποδεδειγμένα σταθεί σους δύσκολους καιρός δίπλα τόσο στην ίδια μας την ομάδα ,οσο και στο forum.Προκλήθηκε. Και ως λεβέντης και ξηγημένος ειχε το αναφαίρετο δικαίωμα να ανταπαντήσει στις προκλητικές ,θρασύδειλες και άνανδρες τοποθετήσεις του καντινιέρη χρήστη του forum,του miechel.


Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο απλός χρήστης του forum να διαβάζει ανενεργός τις προκλήσεις του miechel , ο tziko να διαπομπεύεται και να στοχοποιείται αναζητώντας μάταιαη στήριξη και αποκούμπι για να γλυτώσει την καθαίρεση απο moderator και κάποιοι υπευθυνοι του forum να συνεχίζουν ακάθεκτοι το βιολί τους, λες και συμμετέχουν σε άλλο forum και δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαινει στο δικό τους.

Απίστευτο και όμως αληθινό.Το ''λιοντάρι στο pc και γατάκι στην ζωή'' , ο miechel να επαιτεί (ζητιανευει) με σπαραγμούς και με θρασύδειλη αυτοπεποίθηση απο εσένα και τον έτερο σόυ ,διαχειριστή fantasma την καθαίρεση του σεμνού- ταπεινού ,του άξιου υπερασπιστή των διακαιωμάτων του παοκτσήδικου συνδεσμίτικου κινήματος ,tziko.
Μια πραγματικά εξωφρενική κίνηση.Μια κίνηση που θα δώσει απόλυτη ικανοποιηση στο εγωιστικό ''εγώ'' του commando απο pc ,miechel.

Οι απαιτήσεις και οι επετίες του ''δεν εχει έξω απο την Τούμπα καντίνες'', miechel δεν έχουν θέση στο forum .Κουμάντο να κάνει το σπασαρχιδάκι στους δικούς του.Στον θείο του ,στον γέρο του και στην μαμακούλα του.

Η αυθαιρεσία και η κοροϊδία έχουν κι ένα όριο.

Isaiah πράξε το σωστό.


Με εκτίμηση ,Lipton4



Υ.Γ: Χαιρετίσματα στον φίλο μου Dimple ,με τα εξαισια ρεβανί του.Πολλούς εγκάρδιους ασπασμούς στον φίλο μου Kardasi με την διχαλωτή παντόφλα.

Υ.Γ 1 : Giga4 for you :

Lipton4

1 σχόλιο:

  1. Lipton,

    O tziko filaraki mou einai kai mena, alla den ginotane na min tous banaro kai tous dio. Vristikane asxima mprosta se olous kai mexri kai rantevou gia ksilo itane etoimoi na kleisoun.

    Asxeta an einai filos, egw eprepe na tous banaro kai tous 2, tirontas tous kanones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή