Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Δύναμη σου, οι οπαδοί σου!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 31/05/2010 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επισημαίνεται ότι θα εκδοθούν έως 21.100 εισιτήρια διαρκείας.

Α.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΘΥΡΑ

ΤΙΜΗ

VIP 3ου

3.000€

1

840€, 680€

2-3

540€

4-4Α-7

200€

5-6

350€

Σουίτες 3ου

27.500€

Σουίτες 4ου

30.000€

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα περιλαμβάνει:

α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2010/11

β. Τους αγώνες κυπέλλου

γ. Τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League

δ. Τους φιλικούς αγώνες

Δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2010/11 ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα VIP του3ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει τον εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League καθώς επίσης και ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2011 της Superleague.

Β.ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η περίοδος: 31/5/2010 - 2/7/2010

 • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009/10 δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010/11.

2η περίοδος: 6/7/2010 - 17/7/2010

 • Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφέια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του φιλάθλου, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).

Γ.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

1. Γραφεία γηπέδου Τούμπας

Από τις 31/5/2010 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 - 18.00

Σάββατο : 09.00 - 15.00

2. Internet

Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Από τις 31/5/2010 στις 09:00 και καθ'όλη τη διαρκεία του 24 ώρου μέχρι και την Παρασκευή 02/07/2010 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2009/10 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 6/7/2010 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.

Δ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 • Κανονικά
 • Παιδικά (Για τα παιδικά εισιτήρια, είτε πρόκειται για ανανέωση είτε για νέα αγορά, θα πρέπει ο κηδεμόνας να προσκομίσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το πιστοποιητικό γέννησης, με ημερομηνία γέννησης από 01-01-1996 και έπειτα)

Ε.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Μετρητά
 • Πιστωτική κάρτα (εκτός της PAOK Mastercard) χωρίς δόσεις
 • PAOK MasterCard (μέχρι 10 άτοκες δόσεις). Ισχύει μόνο για αγορά εισιτηρίου από το γήπεδο της Τούμπας. Μέσω Internet δεν προβλέπεται η αποπληρωμή με δόσεις.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2009-2010. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).

Σε περίπτωση που ανανεωθούν όλα τα εισιτήρια διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο, δεν θα υπάρξει 2η περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2011 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2010-2011, θα έχουν έκπτωση 15% σε κάθε αγορά τους από το ΠΑΟΚ Megastore.

Υ.Γ.Είναι μικρό το γήπεδο...Αυτό θα το καταλάβουν όλοι...Ντου στα διαρκείας από νωρίς για να έχει η ΠΑΕ την δυνατότητα να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει..


4 σχόλια:

 1. Esy pou ekanes thn anarthsh tha pareis diarkeias?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ligous tha vreis pou exoun 6 sunexomena xronia diarkeias....thn epomenh bdomada pou tha paro kai to neo tha to deis se neo arthro....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Dhl thelete na mas peite ,eseis edw sto blog pws pigainete sto ghpedo?
  Exeis krathsei kai ta 6 eishthria diarkeias re papatzh?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ta exo....perimene 4-5 meres na paro kai to neo kai tha ta deis...

  ΑπάντησηΔιαγραφή