Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ-Ξαδερφούλες

Συνέχισε με νίκη η ομάδα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με το γκολ που πέτυχε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς!O Βιεϊρίνια αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την σεζόν 2009-2010.Θετική ήταν και η εμφάνιση του Κρέσιτς ο οποίος απέκρουσε και το πέναλτι της αεκ.
Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά απίστευτη...Οι σύνδεσμοι είχαν οργανώσει πολύ καλά την χθεσινή βραδιά. Υπήρχαν 30.000 ταμειακά ρολά,σημαίες,πυρσοί,καπνογόνα και χαρτάκια!!Αξίζουν τα μπράβο από όλους μας.
Υπήρχαν όμως και κάποια πράγματα τα οποία μας προβλημάτισαν και πρέπει να τα αναφέρουμε..Ορισμένοι οι οποίοι δεν ξέρουμε αν έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην Τούμπα, πετούσαν τα ρολά στους παίκτες της αεκ στα κόρνερ,πετούσαν τα ρολά πριν την είσοδο των ομάδων και στο τέλος ενώ είχαν πει τόσες φορές να μην μπει κανένας στον αγωνιστικό χώρο, αυτοί έκαναν αυτό που ήθελαν. Οι βλαχόμαγκες πρέπει να φύγουν από την Τούμπα ή να βάλουν μυαλό..


Στο γήπεδο βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Δείτε ένα από τα πολλά βιντεάκια που υπάρχουν για την κερκίδα..

http://www.youtube.com/watch?v=XgPjXw95jKE


Υ.Γ. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Τετάρτη με τον συμπολίτη...ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!




Την Κυριακή (21:15) θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τις ξαδέρφες στο γήπεδο της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.Η ομάδα μας κατάφερε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ να κατακτήσει την πρώτη θέση .Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες. Ο Χαλκιάς, ο Μούν και ο Κοντρέρας πήραν άδεια για να ξεκουραστούν γιατί θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες για το Μουντιάλ.Ο Φιλομένο και ο Σορλέν θα απουσιάσουν λόγω καρτών,ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν οι Σαβίνι και Κριστιάνο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα είναι:
Kresic, Γλύκος, Αραμπατζής, Καρασαλίδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μίλιεβιτς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Cirillo, Edinho, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo.
Ο αγώνας μπορεί να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, όμως πρέπει οι παίκτες που θα αγωνιστούν να κερδίσουν τις ξαδέρφες για την ιστορία της ομάδας και γιατί είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει τα δυο τελευταία χρόνια!!Η Τούμπα από νωρίς θα είναι κατάμεστη για τελευταία φορά φέτος,για να ευχαριστήσουμε τους παίκτες,τον προπονητή και την διοίκηση για την χρονιά που πέρασε. Φωνή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια!!Το θέμα που απασχολεί τον κόσμο και την διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι η απόφαση που θα πάρει ο Φερνάντο Σάντος για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Εμείς είμαστε θετικοί στο να ανανεώσει, όμως η απόφαση είναι δική του και θα την σεβαστούμε όποια και να είναι.
Υ.Γ. Όλοι κοντά στην ομάδα. Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα!!

touBETakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου