Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Troktiko vs ΠΑΟΚ



Απάντηση στο troktiko και στον ανώνυμο αναγώστη του εν λόγω blog που λίγες ώρες πριν προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση-προπαγάνδα εναντίον της ομάδας που υποστηριζουμε.

Λάβαμε γνώση από οπαδικό site του ΠΑΟΚ ( fcpaok.gr) , της ατεκμηρίωτης και κατ’επέκταση εμετικής κατηγορίας σε βάρος ενός ανθρώπου που εργάζεται στην ομάδα μας τον ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν δόθηκε σε κανένα η αφορμή να τον κατηγορήσει καταυτόν τον άνανδρο τρόπο.Στο ιστολόγιο troktiko ανέβηκε η εξής ανάρτηση : http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4079.html και οφείλουμε να απαντήσουμε.

Ο Γιασέρ Ζεϊνό παρεμεινε στην ομάδα σταθερά και υπηρέτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας έχοντας την τιμή να χαίρει απεριορίστου σεβασμού και αγάπης από εκατοντάδες ανθρώπους, (ποδοσφαιριστές, προπονητές , διοικητικοί παράγοντες ,φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας) που συνεργάστηκε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρχε η παραμικρή υποψία για οποιαδήποτε από τις αβάσιμες κατηγορίες που του προσάπτετε σας πληροφορούμε πως όχι μόνο δε θα υπήρχε το προαναφερθέν κλίμα προς το πρόσωπο του, αλλά δε θα είχε θέση μέσα στην ομάδα μας.
Επιπλέον τα όσα γράφονται εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου του μεροκάματου που στα χέρια του κρατάει αντικείμενα ποτισμένα με ιδρώτα από τους κόπους μιας ομάδας ,που όλοι εσείς δε θέλετε με τίποτα να καρποφορήσουν (ανυπόγραφα φυσικά από κάποιον που ο χαρακτηρισμός άντρας δε του ταιριάζει) ,πρέπει να του διευκρινιστεί ότι ακόμα και στη δημοκρατία ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να ανοίγει το στόμα του και να γεμίζει με αφοδεύματα την ήδη βρώμικη κοινωνία μας και βέβαια θα συμφωνήσουμε με τον admin του fcpaok.gr πως τα όσα γράφει είναι μηνύσιμα και μόνο ως συκοφαντική δυσφήμιση μπορούν να χαρακτηριστούν.


Επιπλέον θα μας επιτρέψετε να απαντήσουμε σε όλα του τα βλακώδη ερωτήματα που έθεσε και αφορούν τον φροντιστή της ομάδας και καθως και την ίδια μας την ομάδα:

Ο ανώνυμος γράφει στοTroktiko : 1) Πόσα χρόνια παίρνεις ρούχα μέσα από τα αποδυτήρια και τα δίνεις στον αδερφό σου στην Λαϊκή και τα πουλάει και ζεις και από αυτό, την στιγμή που όλοι μας αγοράζουμε από την μπουτίκ για να ενισχύσουμε την ομάδα;
Απάντηση : 1) Όταν βρεις αυθεντικά προϊόντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε λαϊκή αγορά της χώρας ειδοποίησέ μας, καθώς η οικονομική κρίση χτύπησε και τη τσέπη μας !!!

Ο ανώνυμος γράφει στοTroktiko : 2) Πόσα άτομα βάζεις τζάμπα από τα αποδυτήρια την ώρα που στην Θύρα 4 σφάζονται τα Παοκτσάκια μεταξύ τους για να μην μπει κάποιος κούτρα. Πρόσεξε μεταξύ τους, σφάζονται χύνεται Παοκτσήδικο αίμα.
Απάντηση : 2) Από την πληροφόρηση που έχω για την ομάδα μας, τυχαίνει να ξέρω το όνομα ακόμα και του οδηγού του πούλμαν της ομάδας μας, (και δε νομίζω να ξέρεις εσύ κάτι αντίστοιχο για άλλη ομάδα της Σούπα λιγκ) ή μήπως είναι και ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ομάδας λαμόγιο και πρέπει να τον δείρουμε και αυτόν επειδή απλά ξέρουμε το όνομά του;

Ο ανώνυμος γράφει στοTroktiko : 3) Γιατί δε λες με ποιον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης έχεις πάρε δώσε για να του λες τα εσωτερικά γεγονότα της ομάδας; Του δίνεις ρούχα για να μην σε καρφώσει και εκείνος σου δίνει λεφτά!

Απάντηση : 3) Γιατί δε μας λές εσύ, τι παραπάνω ξέρεις από εμάς τους απλούς πληροφορημένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλους όσους δουλεύουν μέσα σε αυτήν την ομάδα και συνεργάζονται με τον Γιασέρ;

Ο ανώνυμος γράφει στοTroktiko :4) Τόλμησες εσύ ήρωα του ΠΑΟΚ να βγεις στο γήπεδο του Μακεδονικού να χτυπήσεις φιλάθλους του ΠΑΟΚ επειδή πήγαν να διαμαρτυρηθούν και ο τότε προπονητής σου είχε πει να μην βγεις γιατί αυτοί ήρθαν στο σπίτι τους και πρέπει να τους ακούσουμε. Ξέχασες όμως ότι από αυτούς παίρνεις το μισθό σου, και είναι αυτοί από τους οποίους αναπνέει σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Απάντηση : 4) Επιπλέον εφόσον απαντήσεις στο προηγούμενο ερώτημα μεγάλε φωτεινέ παντογνώστη, θα μας ενδιέφερε να μάθουμε ποιος σκότωσε τον John F. Kennedy αλλά και τι θα γίνει το 2012 .Μήπως θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και πεθάνετε όλοι απ΄το κακό σας?Περιμένουμε να μας απαντήσετε εκει στο troktiko σας.


Θα μας επιτρέψεις όμως να σου θέσουμε κι εμείς μερικές ερωτήσεις,ετσι για να γινεται διάλογος και μην βρισκόμαστε συνεχώς στην θέση αυτού που χρειάζεται να απαντάει. Έχουμε και λέμε λοιπόν φίλτατε αναγνώστη -οπαδέ και προπαγανδιστή Αρη.

Κοιτα αυτές τις φώτο...





Τις ειδες καλά να φανταστώ ε? .Γούρλωσες καλά τα ματάκια σου?

Ξερεις ποιος ειναι ο υπευθυνος για την εισοδό μας στα άδιτα τόσο της αρειανίδικης προπαγάνδας -κλάμα Fm όσο και στο Κλεάνθης Βικελίδης?

Το να σε αφήσουμε να βρεις την απάντηση μόνος σου ισοδυναμει με μια μεγάλη ταλαιπωριά που θα υποστείς.Επομένως ,για το δικό σου το καλό ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ που έστειλες ανώνυμα επιστολή-κειμενο στο troktiko σου δινουμε έτοιμη την απάντηση.


Απάντηση : Μπάμπης Σκόρδας-''Το Ποντικι''






Αντε και μια τελευταία ερώτηση .Πιο πολύ ώς επιβεβαιώση ενός περιστατικού που πληροφορηθήκαμε οτι έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Αληθευει οτι στο Αρης-Π.Α.Ο.Κ της Τετάρτης που μας πέρασε, ο Γκαρσία έριξε τρελό δούλεμα μαζί σας?.Πέταχτηκε ένα μπουκάλι επάνω του και αυτός το πήρε και το σήκωνε σαν κύπελλο.Αληθευει???????




Ειχαμε την ατυχια να ήμαστε άνθερμοι αναγνωστες του εν λόγω ιστολογίου .Εχουμε διαβασει πολλά κειμενα με ανακριβειες για την ομάδα μας.Τις περισσότερες φορες προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να μάθουμε απο που πηγάζουν αυτές οι μπούρδες που αναγράφουν αλλά τίποτα.Οι τύποι την έχουν δει πολύ ''γαμάω και δέρνω ναούμε'' αλλά λογαριάζουν χωρις εμάς.

Αντιμετωπίστε εκει στο troktiko με μεγαλύτερο σεβασμό την μέση ανθρώπινη Ελληνική νοημοσύνη καθώς φαίνεται πως ξεπερνάει κατά πολύ τη δική σας.

Δυστυχώς, σε μια χώρα που δεν λειτουργεί κανένας θεσμός, που η παρακμή φαίνεται να μην έχει τέλος, ο καθένας μπορεί με ευκολία να θίγει και να συκοφαντεί ανθρώπους και υπολήψεις χωρίς ενδοιασμούς. Αν ήμασταν σοβαρή χώρα, θα έπρεπε να υπάρχει ένας κώδικας δεοντολογίας όπου θα όφειλαν να σέβονται οι κάθε λογής διαχειριστές ιστοσελίδων και να μην ανεβάσουν ελαφρά τη καρδία ‘καταγγελίες’ και ‘ειδήσεις’. Αλλά τι να περιμένει κανείς, σε μία χώρα που ακόμα και οι ίδιοι της οι υπουργοί βγάζουν ανακοινώσεις για να διαψεύσουν τα blogs δηλώνοντας στην ουσία ότι αδυνατούν να τα ελέγξουν.



Υ.Γ : Οφειλούμε να δώσουμε μια συμβουλή προς τους αγαπητούς συμπολίτες προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. .

''Το σκουλήκι μαζεύεται όταν το πατούν. Αυτό είναι έξυπνο. Με τούτο τον τρόπο μειώνει τις πιθανότητες να το πατήσουν πάλι. Στη γλώσσα της ηθικής αυτό λέγεται ταπεινοφροσύνη.'' ---Νίτσε, Γερμανός φιλόσοφος και φιλόλογος


Έτσι ειναι αγαπητοί συμπολίτες,ο ένας βγαινει στους δρόμους για να πανηγυρισει την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου και ο άλλος για να πανυγηρισει την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος επί ενός αντιπάλου που λέγεται : ΑΟΚ Καβάλας.




Lipton4

11 σχόλια:

  1. sygxarhthria gia tis apanthseis. nomizw oti liga les gia th sympolitisa ''roula'' afou mia zwh tha einai apo katw mas kai tha mas vlepoune me kyalia.....oeeeeeeeee roufianos arianos den ginete alliws kai mia zwh twn mpatswn kolitos oeeeeeeeee.............!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla..kai tapeina..parte ta @@ mou sta xeria sas kai kantenta koudounia sthn athlia orxhstra sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. goustarwwwww voulonete skoulikia twra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lipton apla prosekse.auto tha sou po mono

    min polikikloforeis ekso stin poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIGA RE VLAKA ESY , POY LES NA MHN "POLYKYKLOFOREI STHN POLH" POIOS EISAI??? ANTE MALAKA ESENA 8A FOVH8OYME KARAGIOZI... GAMW TON ARI SOY , PALIOMALAKA.. TIS <> SAS EKEI POY SAS PAIRNEI... POYSTARADES SKOULIKIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai vre lamogia den koitatai ta skata ts omadas sas to troktiko k o arhs ftaiei !! i moni sas enasxolisi einai o arhs kai oxi i omada sas!!!!
    aris familia super -3-!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mia xara ta eipes tsakale.Oi skatoroufianoi na poume.. ante kai poli asxoloumaste me mikromesaies omades gamw ta spitia sas vromo erpeta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή