Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν οι Παοκτσηδες έκαναν ΝΤΟΥ στη θυρα 3....

Η σημερινη μας ανάρτηση έχει ως στόχο να θυμίσει στους παλιούς και να γνωστοποιήσει στους νέους μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες των σκουληκιών όταν ο τεράστιος λαός του Π.Α.Ο.Κ, τους έκανε ντου για πλάκα μέσα στο σπίτι τους στο Χαρίλαου καταλαμβάνοντας την ιστορική για αυτούς θύρα 3. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στις 20.12.1981 στον αγώνα που έγινε μεταξύ της ομάδας μας και του αρη στο γήπεδο Χαρίλαου.

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ από τότε ήταν ο μεγαλύτερος λαός της Ελλάδας και οι λέξη ''αδύνατο'' δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο του.Για την τρελά του, για τον ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει τα πάντα!

Επίσης είχε την τύχη ο λαός του Π.Α.Ο.Κ να εχει αναδείξει ένα τεράστιο ηγέτη το μεγαλύτερο στρατηλάτη οπαδό που πέρασε από το οπαδικά κίνημα,τον Μάκη τον Μανάβη!


Έναν αρχηγό που ήξερε να οδηγεί τους ΠΑΟΚτσηδες στις μάχες και να τους βγάζει πάντα νικητές! Είχε ηγηθεί ήδη σε ιστορικές εκδρομές του Π.Α.Ο.Κ ενώ οι ορδές των ΠΑΟΚτσηδων με τον ηγέτη τους μπροστάρη τολμούσαν να πάνε ασυνόδευτοι πάντα μέσα στον σκληρό πυρήνα των αντίπαλων οπαδών προκαλώντας τον τρόμο και το τρέξιμο.


Ετσι λοιπόν στις 20.12.1981 και ενόψει του αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τα σκουλήκια ο Μανάβης και αλλά ηγετικά στελέχη του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, γνήσιοι Παοκτσηδες με τεραστία κάκαλα, αποφάσισαν να οργανώσουν την κατάληψη της κερκίδας που αποτελούσε τον πυρήνα των οπαδών του ρουλη από εκείνη ακόμη την εποχή αν και δεν είχε δημιουργηθεί ακόμη η πουστοσυναξη που λέγεται super3.






Ο Μανάβης ήξερε ότι από τα σκουλήκια δεν είχε τίποτα να φοβηθούν και ότι ο μεγάλος εχθρός στην εφαρμογή σχεδίου του θα ήταν μόνο η αστυνομία.Ετσι η όλη κίνηση σχεδιάστηκε προσεκτικά ώστε να μην γίνει αντιληπτό το όλο εγχείρημα από τις αστυνομικές αρχές....

Μέσα από μια προσεκτικά επιλεγμένη διαδρομή, αποφεύγοντας την πορεία σε κεντρικούς δρόμος και προσπαθώντας να μην σχηματίζουν μεγάλα μπούγια για να μην προκαλέσουν υποψίες και υπάρξει αστυνομική επέμβαση, φτάνουν οι ορδές των Παοκτσηδων έξω από τη θύρα 3 του Χαρίλαου και με μια φωνή του αρχηγού του λαού του ΠΑΟΚ ανασυντάσσονται με στρατιωτική ακρίβεια.Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπεύθυνων για τις συγκεκριμένες θύρες.Ο όποιος έλεγχος εισιτηρίων καταπνίγεται από το ασπρόμαυρο ποτάμι που με ορμή περνώντας στο διάβα του τους πορτιέρηδες καταλαμβάνει την σκουλικοφωλια...ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Εν τω μεταξύ σκουλήκια που δεν έχουν μάθει τι εχει συμβεί αρχίζουν να καταφθάνουν στο Χαρίλαου και πολλοί από αυτούς αμέριμνοι εισέρχονται στην θύρα 3 χωρίς να ξέρουν τι εχει συμβεί. Οι ΠΑΟΚτσηδες τηρώντας στρατιωτική πειθαρχία διατηρούν την ψυχραιμία τους και δεν αρχίζουν τις μανούρες ύστερα από εντολή Μανάβη περιμένοντας να μαζευτούνε και αλλά ποντίκια μέσα στη φάκα, μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να διαδοθεί το νέο κάτι που θα γλίτωνε πολλούς αρειανους


Οι οπαδοί του αρη που έμπαιναν μέσα τους έλουζε κρύος ιδρώτας και δεν έβγαζαν μιλιά ενώ τους έβλεπες χλωμούς να αγωνιούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας ο Μανάβης δίνει το σύνθημα της επίθεσης και ποιος είδε το θεό και δεν φοβήθηκε! ΠΑΟΚτσηδες ξεσαλωνουν πνίγοντας επιτόπου τους αρειανούς.Κλωτσιές μπουνιές και σουτιά και αρειανοί να τρέχουν να σωθούν πηδώντας τα κεγκλιδωματα για πάνε σε άλλες θύρες


Σκουλήκια έτρεχαν τρομοκρατημένα σκοντάφτοντας ο ένας πάνω στο άλλο και όλοι μαζί στις ανοικτές παλάμες των Παοκτσηδων που είχαν κοκκινίσει από το να ρίχνουν φάπες. Πολλοί από τους αρειανούς που κατάφερναν να γλιτώσουν πηδώντας σε άλλη θύρα μπορούσες να δεις τις δακτυλιές στα πρόσωπα τους από τις φάπες που είχαν φάει....να κοιτάνε αποσβολωμένοι την ασπρόμαυρη λαοθάλασσα που εχει καταλάβει την πιο ιστορική τους θύρα.



Πολλοί που σήμερα το παίζουν ηγέτες στον λαό του Άρη ήταν εκεί...Και συμμετείχαν στο όλο σκηνικό εισπράττοντας καρπαζιές που δεν εχει φάει ο Τσάκωνας σε όλες τις ταινίες του.


Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν εκεί και ο Ιωάννης Σαουρίδης τριάντα χρόνια νεότερος αλλά πάντα με την κοτσίδα που μετέπειτα ίδρυσε το σκουλικοσυνδεσμο3. Μάλιστα όσοι ήταν παρόντες εντυπωσιάστηκαν με την ταχύτητα που ο νεαρός μακρυμαλλης έτρεξε προς την άλλη θύρα για να διαφύγει ενώ στο σκαρφάλωμα δεν τον έπιανε ούτε ενήλικη μαϊμού της ζούγκλας.


Ακόμη μεγάλη εντπύπωση έκανε σε όλους τους Παοκτσηδες πως ενώ ο Γιάννης δέχτηκε καταιγισμό φαπών κράτησε την ισορροπία του ενώ κατάφερε να χρησιμοποιεί λένε μέρος της ωθήσεως των σφαλιάρων για να φτάσει πιο γρήγορα την σωτήρια του.

Το κάζο που έπαθαν οι σκωληκες ξεπερνούσε την ανθρώπινη φαντασία και δεν μπορούσαν να το χωνέψουν με τίποτα.Γι αυτό και λίγα χρόνια μετά μας παραχώρησαν την θυρα3 για άλλη μια εκδρομή μας, αφενός για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και αφετέρου επειδή φήμες ήθελαν εκείνη την χρόνια ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για επανάληψη της κατάληψης που είχε γίνει το 1981. Ετσι φοβούμενοι να έρθουν αντιμέτωποι με τον ασυγκράτητο λαό του Π.Α.Ο.Κ και φοβούμενοι νέα ξεφτίλα παραχώρησαν από μόνοι τους την ιστορική τους κερκίδα....το 1984-1985

Και επειδή πάλι μπορεί να πουν οι φίλοι μας οι αρειανοί ότι άλλο αυτά είναι κατασκευασμένα και προϊόντα της φαντασίας μας παραθέτω το παρακάτω βίντεο στο οποίο βλέπουμε ότι ο ρούλης σκοράρει και η θυρα3 παγώνει....



Ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ αυτής της κατάληψης και που εδώ και 29 χρόνια βράζουν στο Ζουμί τους, ας πρόσεχαν. Μπορεί λοιπόν η ελληνική αστυνομία από το 1981 να έχει κάνει άλματα προόδου. Μπορεί στη ζεστή της αγκαλιά αυτά τα κίτρινα κοτόπουλα να αισθάνονται ασφάλεια όταν και όποτε αποφασίζουν να πάνε στο γήπεδο. Μπορεί τα χρόνια να άλλαξαν και να μη μπορεί ένας άνθρωπος να εξωτερικεύσει εύκολα το τι νιώθει, ούτε να αποδείξει εύκολα το τι αξίζει. Μπορεί να αναθάρρησαν και να τολμάνε να φοράνε κασκόλ ακόμη και 200 μέτρα από το Χαριλάου (μακρύτερα ακόμη δεν μπορούν), όμως κατά βάθος παραμένουν ίδιοι. Παραμένουν τα ίδια σιχαμερά ερπετά που έτρεχαν τότε να σωθούν. Παραμένουν τέτοιοι που σε κάνουν με την πρώτη ματιά να νιώθεις ανώτερός τους.

Μια εικονα χίλιες λέξεις.
Κατάληψη της θυρας 3 του γηπέδου Χαριλάου απο ΠΑΟΚτσήδες .
20 Δεκεμβρίου 1981


mirmigkakis & Lipton4

61 σχόλια:

  1. den yparxi metro sigrisis me to tipota , o paoktsis aderfe tote itan poli pitharximenos , giafto kai mages den ekane mono sta xavale skoulikia tis gitonias pou den ypirxan kai den yparxoun , alla katebene sti xavouza kai polouse poli trella filaraki , tin dekaetia 80 tomous mpori na grapsi kanis gia tis e3ipnes kinisis ton paoktsidon kai ta ntou se gaavrovazelakia kai xanoumia pou ginontan oloi ena gia na mas antimetopisoun , oi palioi tha kseroun kalitera .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Etsi re pousti mou, skoulikia grafete tin istoria me ton kolo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pwpwpwpwp den to ikseraaa to skiniko paidia grapste kailles tetoies istories ama kserete!poli gelio o tsakonas pwpwpwpwpwpw sfaliareeeew!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ρε τουρκοι εχετε πολυ πλακα.
    πηγατε και πηρατε εισιτηρια απο τον τοτε προεδρο που ειχε κοντρα με τους οργανωμενους (που εκαναν αποχη) και το βαφτησατε ντου.
    Σας παραδεχομαι ρε μπουζοπαιδα.
    Ξεχασατε και το 3-0 του '85 (που εγινε το ιδιο/κοντρα οπαδων ΑΡΗ με διοικηση (βαλε κι'αυτο το βιντεο ρε βλακα)να το βαφτησετε κι'εκεινο.
    Αν ζουσε ο γκεμπελς σημερα θα τον ειχατε κανει κουλουρτζη στην αριστοτελους.
    Η ιστορια εχει γραψει το μεγαλυτερο ντου στην ιστορια αυτο που φαγατε το '91 την πρωτη αγωνιστικη.
    Φυσικα το εχετε πνιξει δικεφαλα κοτοπουλακια.
    Φτερα βγαλατε και με επι κοντω πηδηξατε μεσα στην 4.
    ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΩΝ.
    Υ.Γ.:
    Μεγαλο πουλημα δεν ειναι να σε δινουν οι δικοι σου???
    Πως τα πατε με τα παιδια της θ7 (της τουμπας εννοω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skase re esy den xes den tha milisoume tora me to kathe gataki!!! etsi re paokia afto tha pei P.A.O.K !!! ...mounopana tin istoria tin grafoume apo palia...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ase mas re roula pou ekanes kai ntou...edw to diko s gipedo den eisai ikanos na gemiseis tha pas k stin toumba gia ntou...se ligo tha mas peis oti pirate kai titlo kai oti exete na parete titlo tosa xronia einai kataskevasma tis fantasias mas...protathlites tis fapas...oso gia tin thira 7 toumbas trava koita ta xalia s palio kombleksara poy thes na rikseis tin gria vita gia na to les kai na to xerese oti epesan k autoi...anapira egefalika onta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den einai mono auta ta ntou pou exoun ginei!!!
    iparxoun kai alla ntou pou exoun ginei stin athina kai siggekrimena ston gay-ro!katevenane apo salonika stin athina kai mpenan me ntou sto karaiskaki...kai tha tous itan diskolo na mpoun stin fwlia tou skwlika? paidia ontws tote to opadiko kinima tou PAOK den stamatouse pouthena!!!
    exw gnwrisei atoma apo tis tote xrises epoxes...oikogeneiarxes twra alla treloi PAOKtsides pou den tous enoiaze tpt!!! pigenan pantou xwris na ipologizoun to kostos!
    twra ta xronia exoun allaksei vevea alla i trela mas exei paraminei i idia!!! kai o manavis ekane tote lathi (kaneis alanthastos)alla xreiazomaste enan manavi stin toumpa!!!na rixnei kamia fapa se osous mpenoun kai den fwnazoun! gt vlepeis kati pitsirikia pleon pou einai mono maggia kai mostra kai fwni kana 20lepto mono!
    kai opws me eixe pei ena filaraki...kai emeis pou trwgame tis fapes mas gia na fwnaksoume den pathame kai tpt...kalo mas ekane!
    Perasan mines perasan xronia omws mialo den valame akoma,ma den peirazei min sas tromazei iparxei o PAOK pou tin zwi mou allazei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω με τον φιλο παραπανω τρωγαμε κλωτσιες και φαπες απο τον νικολα και τον μαναβη αν δεν φωναζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού είστε τόσο μάγκες γιατί δεν έρχεστε και τώρα να κάνετε τα ίδια; Να φύγετε χωρίς κάκαλα από το γήπεδο.
    Υ.Γ. Ένας ρουφιάνος (πανό στον Βόλο) και ένας τρελός είναι η οπαδική σας ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδη φιλε μαλλον εχεις μνημη χρυσοψαρου.....Βρε νμπουφο περυσι ή προπερσι ηταν που ηρθαν καμια 80αρια στο χαριλαου και σας καναν το γηπεδο γης μαδιαμ? Τα ξεχασες? ή δεν τα θυμασαι επειδη κρυβοσουνα μεσα σε καμια κρεπερυ και εκανες τον πελατη? Τα μαγαζια κατω απο το χαριλαου δεν γινανε λαμπογυαλο? Ασε που απογοητευκαμε κιολας ειμασταν στο χαριλαου και δεν βρησκαμε αρειανο. Πρωταθλητεσ στο τρεξιμο και στο κρυψιμο.... Δηλαδη τι αλλο θελετε καθε μερα να κουβαλιομαστε στην σκουλικοφωλια να σας πλακωνοουμε στις φαπες.... Δηλαδη που αλλου να σας την πεσουμε για να καταλαβετε οτι ειστε μονο για φαπες....

    Πουτσα φετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς
    Πουτσα περσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    ρε σκουλικιαααααααααααααααααααααα
    το γαμησι σας αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. skoulikia vromera pou zite mes to xoma.......
    kathe pateras arianos .......oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala re zwo esy les gia to skiniko pou lipame apo xarilaou se agwna kai irthate wraia me ta kranh sas kai spasate ta magazia tis xarilaou kai figate?
    INTERNET-4-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. diladi oloi eisastan sto ektos edras paixnidi re vromoskouliko???1000 atoma???exeis lete oti eiste mia polu mia omada!!!mipos enoeite tin sozopoli???flwroi e flwroi gamw tis manes sas vromoskoulikia mono apo edw vgazete glwssa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε εκεινη την εκδρομη σκουλικαντερα, ποσα ατομα εισαταν καμια 1000 το πολυ φανταζομαι..Αφου λειπατε ολοι αρα σαν να παραδεχεσαι οτι οι αρειανοι στο χαριλαου ειναι 1000 ατομα..... Ακουστηκες φιλε ευχαριστω! Ουτε ο πιο φανατικος παοκτσης δεν θα εκανε τετοια δηλωση.....

    Παντως συμφωνα με πληροφοριες με το που σκανε μυτη οι παοκτσηδες γεμισαν οι κρεπερυ και τα γυραδικα με υποτιθεμενους πελατες....ο νοων νοειτω....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι ντροπη να το παιζεις ελευθερος κι ωραιος και κατα των μπατσων και να μιλας για στρατιωτικες πειθαρχιες.Το σκηνικο που λετε μπορει να το κανατε στα αρειανα αλλα οπως το περιγραφεις ξεφτιλιζεσαι.Ειδικα οταν μιλας για τον στρατηλατη και αλλα τετοια στρατιωτικα.Τωρα επειδη λετε παραμυθια στα μικρα παιδια αυτο που ισχυει ειναι οτι απο νωρις κατεβαινατε στην Αθηνα μεμονωμενοι γιατι στην Αθηνα οι μπατσοι δεν ειχαν εντολη να πεταξουν τους...ξενους στο θερμαϊκο.Ισως η τιμωρια σας ειναι το πως εγινε τελικα μια απο τις ωραιοτερες πολεις στην Ευρωπη.Χειροτερη κι απο την Αθηνα.Και κατι αλλο το 80 και πριν μπορεις να δεις σε ολα τα γηπεδα οπαδους του αντιπαλου ακομη και μεσα στις εξεδρες των φανατικων.Εμεις εχουμε κανει γυρο θριαμβου στο καραϊτάβλι.Επισης και μεις εχουμε φτασει έξω απο τη σκεπαστη(και μεσα) αλλα δεν γυρισαμε να πουμε ποτε οτι τα χανουμια δεν ειχαν εδρα.Ας ειναι.Επειδη κι εγω μεγαλος ειμαι θυμαμαι ενα ματς στη Λεωφορο δικο μας που ειχατε προβληματα αλλα μετα ειπατε οτι ηταν γαβροι(και το ειπαν και κατι τσιρακια του Βαρδινογιάννη για να μην τιμωρηθουμε).Να σεβεστε τους αντιπαλους σας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paokara kai ksero psomi kai ante gammithite oloi sas.O PAOK PANW APO OLA.san tous opadous tou paok den iparhoun sto planiti re parte to hampari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MOUNOPANA TIN ISTORIA TIN GRAFOUME APO PALIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @mirmigkakis
    Vre skotoflore mounopano,ntou to 8eoreis propersi pour8an oi kotes me ta krani k ta stileta k tin pesane stous pappoudes sto kafe,sto adeio Sol pou itane mono i garsona giati leipan kana 2xilliaro sti Livadeia pou paizame,sto internet kafe kai stis creperies?
    Alla autoi eiste,kotes k roufianoi,enas dikos sas stavrose tous allous 5 gia na tin glitarei...
    Exete meinei ston Manavi,pou 'metrouse',alla de roufianeve...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. poso ligoi eiste re feloi milate gia ton manavi ton arxiroufiano vre oust poutanospermata giousoufakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re file auto leme afou loipon leipate 2000 den emeine kaneis pisw na iperaspisei to xarilaou apo tous 80?! auto leme olos o laos tou ari einai 2000!!!! ti mas prizet loipon ta oumpala me to megalo sas lao? Sixamenes skoulikanteres! kreatogemistres! Stomatompoukomenes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. malon ta anyparkta skulikia ksechnane efkola ( katholou periergo meta tis toses fapes pou echune faei, gia afto na tous thimhsw: NTOU KAI SUTIA STO PALE SE AGWNA VOLEY POU MAS EICHANE PROSKALESEI GIA FASARIES KAI FYGANE OPWS PANTA TRECHWNTAS- NTOU KAI SUTIA EKSW APO TO KOTETSI TOUS THN CHRONIA POU KERDISAME 0-4 - NTOU SUTIA KAI KATALHPSH THS THYRAS 3 OPWS GRAFEI PARAPANW KAI ALLA AMETRHTA TETOIA!!!
    OSO GIA TON VAZELO POU GRAFEI KATI NA TOU THIMHSW OTI OI LAGOI DEN KATEVENOUNE SCHEDON POTE TUMBA ENW O LAOS TOU P.A.O.K ECHEI KATEVEI AMETRHTES FORES STHN CHAVOUZA TOUS!!!
    P.A.O.K THRHSKEIA TROMOKRATIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. vre ariane...enas eisai kai asxolise.. alloi eureoi den asxolountai giati kseroun oti den tous sumferei...ante vre skase palioflwre...mono ap to pc....PAOK REEEEEEEEEEEEE....SF KORDELIO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και πως τυχαινει καθε φορα που ερχονται οι παοκτσηδες να λειπουν τα αρειανα ?? τυχαιο? δε νομιζω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. rotiste ti saouridou aderfi ti tre3imo erixne me manavi , rotiste ton re tipota an tolmouse se thessaloniki na pi oti eine erpeto i na foresi kati kitrino pano tou ? rwtiste tin na ma8ete re epeta , stis dekaties 80 90 , tin toumba kai athina apo foto tis evlepes vre atitloi den ypirxate opos twra , oi ntropoi twn opadwn eiste re , o kaliteros sas daskalos itan o makis , giafto antigrafete synexeia i adelfi me tin kotsida 3eri poli kalla ti leo , akoma re erpeta kai to super 3 , klemmeno eine o syndesmos tis kalitheas tt 76 eixe pano me super PAOK , TOSO KSEFTLISMENOI EISTE , alla sto paidiko sta8mo sas tous gemizete to kefali me tpt kai afti oi tipt nomizoun oti exoun istoria , prwti sas ekdromi re bromopoustes stin xavouza to 2006 itan kai milate re ntropi tou vorra , alla ti na perimenis apo omada pou idrithike apo evreous , oute istoria oute ideologia giafto synexiste sta ispanika , atitloi tpt pouthenades , olo kai olo sto volo ena mparaz mono me ton kolo gamas , ksexasate dilwsis mpali toso komplex den yparxi ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και πως γινεται τεο καθε φορα που ερχονται οι παοκτσηδες να γεμιζουν οι κρεπερυ και τα γυραδικα απο ντεμεκ πελατες μπας και γλιτωσουν.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ισα ισα θα αγορασουν και καμια κρεπα για ξεκαρφωμα και οι καταστηματαρχες θα βγαλουν και κανα φραγκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. xa0x0a0x0a0xa0x0a0xa0xa0x0a0xa0xa0xa00xa o atromitos lagos tou paok...!!!x0a0xa0x0a0xa0x0a0xa0x0a0 auto egine meta tin sunomosia kai tin anartisi tou pano sto bolo...opou kotes kai gauroi sunomotisan kai anartisan panw uper tou (aiwniou)antipalou tou)tou olumpiakou!!!! gia na thimountai oi palioi...kai na mathainoun oi neoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. aaa....kai kati akoma...milate gia atitlous.... poia omada itan 46 oloklira xronia atitli???? apo tin idrisi tis 1926 mexri to 1972... ????tha sas lusw tin aporia kai tha sas mathw kai tin isoria sas gt den tin kserete.....o mpaok fusika!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. O ΠΑΟΚ ιδρύθηκε το 1926, τωρα έχουμε 2010 και δεν έπεσε ΚΑΜΙΑ φορα Β εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ?????????
    ΚΑΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ SITE KAI BLOCK ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ????
    ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΒΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΑ.....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ λέω ότι και οι μεν και οι δε έχετε IQ ραδικιού και επειδή δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε στη ζωή σας κάθεστε και βρίζετε ο ένας τον άλλο χωρίς να ξέρετε σε ποιον μιλάτε...δεν πειράζει, έτσι είναι, αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό στη ζωή σου αρχίζεις να πιστεύεις ότι αν φωνάξεις 5 βρισιές και ρίξεις 10 μπουνιές σε έναν αγώνα είσαι σπουδαίος και θα μείνεις στην ιστορία...νομίζω τα σχόλια είναι περιττά. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σκουλήκι το [skulíi] O44 : 1. μικρό ζώο με επίμηκες, αρθρωτό και συσταλτό σώμα, χωρίς σκελετό και άκρα: Tα φρούτα ήταν γεμάτα σκουλήκια. Θα τον πατήσω / θα τον λιώσω σαν ~, θα τον εξοντώσω. || για υπερβολική βρομιά: Έβγαλε σκουλήκια. Tον φάγαν τα σκουλήκια. 2. (μτφ.) α. άνθρωπος τιποτένιος, σιχαμερός, χαμερπής: Bρομερό ~! Eίναι ένα ~ της γης. β. έγνοια που βασανίζει και φθείρει αργά αλλά σταθερά oust re vrwmoskoulika...MONO PAOK RE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. poutanas gioi kana dyo tria xronia den eiste pouthenaa gay 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γαμω το μουνι της μανας σου σκουλικαντερα! Πουτανας γιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. den pate na xorepsete kaia lambada giftoi...

    http://www.youtube.com/watch?v=hKKP4qOLyR8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. απιστευτη πηγη γελιου οπως παντα...!

    χαχαχαχαχα

    μια ζωη ντουγανια...! δε πατε να κανετε αδελφοποιηση με καμια τουρκικη ομαδα ακομα; λιγες μεινανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. re vlakes tourkoi ti ntou kai prasina aloga pou pirate eisitiria apo tote proedro mas eno emeis kaname apoxi.... auto 8eoreite ntou na poume kai emeis otan kanate eseis apoxi epi voulinou pou kai mesa sto gipedo bikame plaka mas kanete ena itan ntou to malakes to 91 mexri tin 4 sas ftasame.... kai gia to allo emeis eimastan ekdromi o sindesmos sto xarilaou itan kleistos re malakes kai spasate ena internet kafe kai ena magazi me podilata gt tis sas ekanan sas poulisan trela ta storia ton magazion xaxaxa eleos gia klamata eiste kai ir8ate pou ir8ate pali pano se mixanakia eisastan me kranoi den nomizo na katevike kanenas pano apo to mixanaki apo pano tis petousate tis petres kai tis molotof i ti skata eixate re opote paizei mpaok-ARIS panta sto xarilaou eimaste gt den erxeste tote afou eiste i gamao tao tis polis alloi ekso apo ton sindesmo tous sto kentro bainoun mesa sto sindesmo kleidononte kai mas koitoun apo ta para8ira NIOSTE MIA ZOI 8A MALONETE ME TA STORIA ARGA TO VRADI POU KOIMOUNTAI OLOI.... kai gia autous pou lete toso poli o enas einai roufianos(mparaz volou proti mouri einai o poustis) kai o allos einai trelos xoris dontia(opoios den pisteuei as paei na ton dei stin ilioupoli) apo to polli ksilo pou exei faei ekso apo to pale ta palia xronia pou lete to 80 kai to 90 eisastan o fovos kai o tromos xaxaxa alla na poume autos o trelos pisteuo na exete akousei pou vgainei sto radio kai leei kati pragmatakia ali8eies alla olo ton kovetai re eseis gt ali8eia ponaei etsi...ante tourkoi mas exete xarisei polli gelio..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟΥΡΚΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΣΕ ΚΛΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Θ5 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ Σ.Φ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΡΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ Κ ΤΗΝ 4 ΤΟ 91.Ο ΨΕΥΤΟΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΕ 1 ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ3.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΣΦΑΧ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΟΥΤΑ...ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΤΕΡΡΩΘΕΝ.ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΦΛΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ Κ ΠΑΜΕ.ΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΤΤΑΡΕΣ ΧΕΣΤΕΣ ΑΡΧΙΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΙΝΟΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Erpeta persi meta to paok-iraklis dn irthame? mipws o saour kriftike stin toualeta?? mipws epese gargara na min to lete...!? na fantastw dn to 3erete eseis e? 0axxaa0x0ax papares..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. roufianos arianos den ginete alios kai mia zwh twn mpatswn kolitos. sf xalastras PAOK re mounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ston euosmo den fagate soutia re koloskoulika to 3exasate ???? stin xalastra ti egine o syndesmos kaike???? persi den ir8ame xarilaou kai trexate na so8ite?? mpena te mesa stis creperis kai kanate tous pelates flori panta apo katw mas 8a eistai PAOK gia mia zwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. san ebraioi fovaste re!!!! ala ti san afou eistai axxaxaaxxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ti egine tin protoxronia kolotourki sto papageorgiou sold aout fetos tha pethanete sto xilo kai na thimaste tha exoume agria ksemperdemataaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. tourkoi kotes oute sto kentro den forate pleon aspromaura. opou ta forane tis mazeuoune kai trexoune. aaaa exthes piga sti toumpa stis 3 ta ksimerwmata kai espasa monos mou to kolymvitirio to dimotiko. fagate magia xaxaxaxaxaxxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. η αληθεια ειναι οτι πηρατε την θυρα 3 το 81....
    αλλα υπαρχει και κατι αλλο που δεν αναφερετε σημαντικο.. ο αρης τοτε εκανε κερκιδα στην θυρα 1 και οχι στην θυρα 3!!! εξισου και τα γραμμενα τοτε στους τοιχους της πολης με σπρευ... αρης θυρα 1!!!! μετα απο πολυ καιρο αρχισε να κανει κερκιδα ο λαος του αρη στην 3!!! απο τοτε δεν θα μπορεσετε ποτε να το κανετε αυτο... και ουτε να κατεβασετε 25000 στην αθηνα για πλακα!!
    αρης ρε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παοκάκια,
    σας κάναμε τον κώλο πεντακοσάρικο με τον γκάλη.
    Όλο γαμάτε με τα λόγια δικέφαλα κοτόπουλα.
    Γουστάρω να σας διαβάζω και γελάω ψευτρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε μαλακα τουρκε...χαχαχ παλι ρεζιλι εγινες και μονος σου το ειπες....πριν μαζευτουν τα σκουλικια....χαχαχ παλι σουτια με τον αερα παιζατε...αλλα τα κλωτσιδια εξω απο την 4 το 98 και το κλειδωμα μεσα στον κεντρικο σας στην καμαρα..τουμπεκι,,,εξω απο την 4 σας τρεξαμε κανονικα!!!μαλααακεεες!!!!!τουρκοι φλωροι μαλωστε με τα στορι στα ισια δεν αντιστεκεσαι ποτε πουτανας γιε μωαμεθανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. LIPON MANGKES SIMERA VAFTISTIKA PAOKTSHS APO PERHFANOS PANSERRAIKOS TON PANSERRAIKO PANTA 8A TON SIMPA8W SAN MIKRO MAS ADERFAKI MALAKIES STA SERRAS DEN 8ELW ...SKOULIKIA VOMERA ESI MONO APO PC EMEIS STHN PRA3I MANAVI PSIXARA GIA PANTA PAOKARA DEN MAS FTANOUNE TA SKOULIKIA I PIO MIKRI MAS POUTSOTRIXA EXEI MEGALITERI AXIA MANGKES...PAOK CLUB SERRES 1989 MIN 3EXNATE SEVASMOS STOUS PANSERRAIKOUS ADERFIA PERHFANA PAOKTSAKI GATE 4 PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. o pateras mou , eixe pei pws kapote paoktsideskai arianoi phgainan mazi sto ghpedo... meta apo kapou petaxthke enas peiraias kai h thessalonikh mas xwristike sta 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. skoulikia tha tha tha pethanete.pantou ksulo trwte re flwroi egw foraw thn mplouzitsa mou thn aspromaurh kai perpataw me to kefali pshla. eseis forate mplouzki super 3 kai phgainete toixo toixo gaiti 3eretai oti 8a fate soutia. malakes anuparktoi gamw thn mana sas o laos apoteleitai apo paidakia flwrous kai gomenes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρουφιανοι του Βολου μετα το ημιχρονο...Γυριστρουλες.Οι διοικησεις σας παντα ηταν διπροσωποι(εκτος Καμπανη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επι Παντελακη καναμε κ εμεις αποχη.Κανενα ατομο στη 4 παραμονο το πανω της 4.
    Ας τολμουσε καποιος να δωσει εισητηρια στους φιλοξενουμενους για την 4 , η να μπει με το ετσι θελω.Εξαλου στην Αποχη περιφρουρουταν η 4.
    Ειναι οπαδικη ντροπη να καταλαβουν αλλοι οπαδοι ομαδος την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ κερκιδα.Ειτε ετσι....ειτε αλλιως.Π.Α.Ο.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αυτο το σαιτ ειναι τουρκικο και βαλαν το γκολ του ΑΡΗ?????????ΚΡΥΦΟΑΡΕΙΑΝΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή