Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγαλώσαν τον Ζλάταν

Αυτο που γινεται τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο.

Φαινεται πως έχουν αποφασίσει ομαδικώς οι δημοσιογράφοι να μας τρελλάνουν.

Απο την μια έχουμε τον ''σοβαρό'' και ''αντικειμενικο'' Σπυρόπουλο απο την Αθήνα να γράφει αναλήθιες για το νέο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ,τον Ελ Ζαρ (διαβάστε εδώ : http://lipton4.blogspot.com/2010/09/blog-post.html ) και από την άλλη την ομάδα δημοσιογράφων του paok24 να μεγαλώνει την ηλικία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και συγκεκριμένα του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Σε άρθρο τους που μιλούσε για την χειρουργική επέμβαση του Βόσνιου επιθετικού του ΠΑΟΚ στο Μόναχο της Γερμανίας ,εν αγνοία τους, ειπαν να προσθέσουν λίγα ακομα χρονάκια στον ''τιμωρό'' των Τούρκων.

Το λάθος εντοπίστηκε εδω : http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2057.

Ο 31χρονός επιθετικός, δεν χρειάστηκε καν να κάνει τοπική αναισθησία, αφού υπάρχει ειδικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος στους κοιλιακούς, χωρίς να επιβαρυνθεί με πόνους ο ποδοσφαιριστής.



Το ''αλάνι '' γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1981.Επομένως ειναι 29 ετών.

Ορίστε http://www.paokfc.gr/player.jsp;jsessionid=D6ACFE9998B10BA8F5F14EB0CE3129D1?PLCode=20080731130258367&SSCode=156JE2VVE&depType=1


Ευχομαστε στον Ζλάταν περαστικά και να επιστρέψει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας σιδερένιος.
Χρειάζεται καλή αποθεραπεία.

Ευτυχώς πάντως,που η επιθετική γραμμή της ομάδα μας εφέτος δειχνει πλήρης και άκρως ενισχυμένη με Σαλπιγγίδη,Παπάζογλου,Φιλομένο και Αθανασιάδη και με Βιερίνια και Ελ Ζαρ στα άκρα.

Βρε μπας και η θλάση στους κοιλιακούς του Ζλάταν οφείλεται σε αυτό το πρωτοσέλιδο της 12ης Αυγούστου ,του Μπάμπη του οδοντίατρου?
Για αυτο άλλη φορά ''αλάνι''δεν θα διαβάζεις Σκόρδα. Ξέρεις πως το πολύ γέλιο ειναι ικανό να προκαλέσει θλάση στους κοιλιακούς.


Lipton4

8 σχόλια:

  1. to tank apo tin vosnia etoimazei tis erpistries gia na dialisei amines asteia arthra,proklitikous dimosiografous.o timoros epistrefei..prosexos!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικα πρεπει να τους μυνησει (οχι το paok24 αλλα το πρωτοσελιδο του οδοντιατρου)
    Τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφουν ρε???
    Αν ημουν ο Ζλαταν δεν θα τους αφηνα να παιζουν έτσι με το ονομα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ δεν μπορουν να γραφουν οτι θελουν, ολα εχουν και ενα οριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimai mpaok....
    eimai komplexikos.....
    pantou yparxoyn synomosies enantion mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE VRE PAIDAKI KOLOSKOULIKO....PSEFTOMAGA TOU INTERNET...AYTA SAS MATHAINOUN STO klapsa fm AUTA LETE....!!! PROPAGANDA STO FULL....FLWROI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή