Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Και μια ζωή των μπάτσων κολλητός....



Όταν υποπίπτει στην αντίληψή σου,τέτοιου είδους πρωτοσέλιδο δεν μπορείς να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια.




Οι καταδότες αρειανοί έκαναν καλά τη δουλειά τους για άλλη μια φορά μαζί τους κολλητούς τους,τους αστυνομικούς

Τα Αστυνομικά Νεα του Μπάμπη του Οδοντίατρου συγχαιρουν την Ελληνική Αστυνομία για τις συλλήψεις οπαδών.

Δεύτερη σερί επιτυχία για τους οπαδούς του Ρουλη ,μετά το αυτόφωρο του διευθυντή της Metrosport ,κ.Νικου Πετρουλάκη.Πάντα βέβαια με την βοήθεια των αστυνομικών.



Μα τί τύχη σε αυτήν την πόλη που ζούμε να συλλαμβάνονται μόνο οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ, μα τί τύχη σε αυτήν την πόλη που ζούμε να ακούς τους ρουλάκους να λένε ότι έκαναν αυτό έκαναν εκείνο, ότι ντεμέκ τους έχουν κυνηγήσει και τους εχουν δείρει όλους (με τον νου τους βεβαια) και να μην συλλαμβάνεται κανείς απο δαύτους!!!

Κάποιον λάκο έχει η φάβα αγαπητοί μας αναγνώστες.Ετσι δεν ειναι?



τους συμπολίτες δεν βγάζεις άκρη.Τα έχουν καλά τόσο με την Ελληνική Αστυνομία και με τα τοπικά κέντρα αποφάσεων .Δεν πειράζει !!!Θα πάρουν τις απαντήσεις τους εκεί που πρέπει.Πιο πειστικές ,πιο δυναμικές.

Να τονίσουμε πως ο Μπάμπης αναφέρει τα παιδιά που συνελήφθησαν ως ''συμμορίτες'' διχως να εχει γινει ακομα η δίκη.Μα πως αποδειχθηκαν οτι ειναι δράστες διχως να εχει γινει δικαστήριο?Ε κ.Μπάμπη?Ξέρεις κατι που δεν ξέρουμε κολλητέ των αστυνομικών?
Για έλα δω κυριε Μπάμπη και απέδειξέ μας την εκτεταμένη και συνεχη εγκληματικά δραστηριότητα των συλληφθέντων!!!Ειχαμε που ειχαμε τους δημοσιογράφους-δικαστές εχουμε τωρα και τον Μπάμπη να το παιζει Σόμπολος και Πρόεδρος του Αρειου Πάγου ταυτόχρονα!

Και μια και σου αρχισαμε τις ερωτήσεις θα μας πεις τελικά τι ειδους εφημερίδα εκδίδεις?

Αθλητική εφημερίδα ή απλά εφημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας?

Τις προάλλες δεν ήσουν εσύ αυτός που έκραζε την Ελληνική Αστυνομία για την ανικανότητα να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα Ρούλης-Βάζελος, και σήμερα στο πρωτοσέλιδό σου, την επαινείς για την αποτελεσματικότητά της?

Εμεις πάντως ώς blog , εχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση.

Εφόσον έχεις δώσει μαζί με την εφημερίδα σου,στους αρειανούς που σε διαβάζουν, διάφορα δώρα,όπως αφίσες,καπελάκια,βουβουζέλες ,κασκολάκια μήπως ηρθε και η ώρα αντι για αυτά να τους δώσειςκαι καμια κουκούλα κίτρινη με το σήμα του αρη?
Για σκεψου το!



Ο Μετρουλάκης ,πέρασε αυτόφωρο , μιας και σύμφωνα με τον εισαγγελέα κρίθηκε οτι υποκινεί την βια.

Και τα πρωτοσέλιδα σου όμως Λαμπρούκο, προάγουν την βια ,απλώς με διαφορετικό τρόπο.Πιο έμμεσο.

Καταγράφεις με φοβερές λεπτομέρειες κάθε επίθεση που δέχονται οπαδοί του άρεως Θεσσαλονίκης, αναπαράγοντας περιστατικά βίας μονόπλευρα, ζητώντας υστερικά και αδιακρίτως την τιμωρία.Και ολα αυτά υπεισερχόμενος σε ρόλο οργάνου της τάξης αλλα και του δικαστή.


Καλό θα ειναι ,τόσο μεμονωμένα ,οσο και ο επισημος ΠΑΟΚ ,να αρχισουν να του τραβάνε μερικές μηνύσεις γιατι το έχει παραξηλώσει.Οχι, οτι του δινει κανεις σημασία (3 και ο κούκους διαβάζουν την φυλλάδα) αλλά όπως και να'εχει δε χρωστάμε και τίποτα να βλέπουμε μέρα παραμέρα ασυναρτησίες στο πρωτοσέλιδο του ,σχετικά με την ομάδα μας.

Το δικαίωμα στην πληροφόριση ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, το δικαίωμα στην παραπληροφόριση και η συκοφαντική δυσφήμιση ,ΟΧΙ !





Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Επανομής, Καισαρας : http://paokepanomi.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html





Lipton4


35 σχόλια:

  1. oeee roufianos arianos kai mia zwh twn mpatswn kollitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΙ.. ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε ΝΑ.. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. skoulikia vromera pou zite mes to xoma........
    simpoliti simpoliti .........kai ti mana kai to spiti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Νικου Πετρουλάκη είδα και μ άρεσε που τον λες κ κύριο

    αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.Για το βλάκα με το μουστάκι που δίνει πάτημα στους πολιτικούς να αφανίσουν τους συνδέσμους δεν είπες κάτι μαλάκα όμως.Μπας και σε πληρώνει;Γιατί το πρωτοσέλιδο τις παοκσπορτ εμένα με τσάτισε γιατί είναι ασσιστ σε όποιον θέλει να αφανιστούν οι σύνδεσμοι.

    Άιντε γιούφτοι ξυμνήστε.Άλλο κα'ι'λέ από τον ΑΡΗ δεν έχετε;Δεν βλέπετε ότι αυτά αφορούν όλους τους οπαδούς;Αλλά εσύ ΜΑΛΑΚΑ αποκαλείς τον μαλακα κύριο.Σν να πω εγώ εσένα κύριο.Από που και ως που αφού είσαι μαλάκας.

    Τέλος, αν είναι χουλικανισμός και όχι ανανδρεία να την πέφτεις σε γυναικόπεδα με πέτρες και λοστούς τότε ναι είστε οι πιο γαμάτοι χοολς στον κόσμο.Αν είναι όντως ανανδρεία να μπουν φυλακή τα μαγκάκια που τους γαμούσε μικρούς ο μπαμπάς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΑΝ είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει το τελευταίο καιρό! ΛΑΜΠΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΒΟΔΙΑ Ε ΒΟΔΙΑ.. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΕΤΕ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.. ΕΙΠΑΜΕ.. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ, ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΕ 14 ΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΧΛΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ Ο ΛΑΟΤΖΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΟΚ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ...ΝΑ ΠΡΟΧΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ισοβια στα κολοτσόγλανα..οι ψευτομαγκιές πληρώνονται...SUPER 3 -ΒΑΣΙΛΙΚΑ...Εδω δεν θα έρθετε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TI EGINE MAGES TIS FAPAS???
    VGIKAN TA KRANOI????
    ESEIS POU PIGATE STI KAVALA STO KAVAL-ARIS PERISI...ME KRANOI PAREA ME MPATSOUS.....
    ESES POU VAROUSATE MITERES KAI KINIGOUSATE ME TSEKOURIA MANES ME VREFOI STIN AGALIA......
    ESEIS POU MALONETE M...ONO ME TA STORIA GIATI DE SAS PERNEI ALLIOS......
    ...ESEIS APO KORDELIO K NEAPOLI........
    TI EGINE TORA???ARXISAN NA PEFTOUN OI MASKES..KAI TA KRANOI??
    KIRIE PETROULAKI TIS METRO...-PAOK....POU EISTE TORA NA KATAGEILETE KAI NA PROOTHISETE TIS FOTO TON EGLIMATION KAI NA ANAFERETE AYTO TO GEGONOS???
    PALI MOUXTI??PALI AGNOSTOUS THA TOUS VAPTISETE?????
    EPESAN OI MASKES.....
    MATHANE OLOI STIN ELLADA OTI EISTE KRANOFORA KOTOPOULA(AKOMA K OI AEKTSIDES SAS PIRAN EIDISI STI LAMIA)POU MALONETE ME STORIA K LKLEISTOUS SINDESMOUS....
    KAI POULATE TRELA SE MPOUGATSATZOUDES AREIANES ME DIPLO PELEKI....!!!!!
    ESEIS POU KANATE ADELFOPIISI ME TOS..PARTOUZANOUS......
    TORA....KSEMPROSTIASTIKATE PANELLADIKOS.....
    FAGATE K SOUTIA APO TA AREIANA...
    KAI TORA THA EISTE K PISO APO TA KELIA......
    KAI THA SAS ANOIKSEI I SOUFRA.....KSERETE MI SAS PESEI TO SAPOUNI....
    OLOI ESEIS POU FONAZATE STI TOUMPA:DOSAME ENTOLI STI FILAKI TON ANTONI SAS NA TON KANOUNA DERFI...(TO AREIANO 18XRONO PALIKARAKI POU TO PIASANE ADIKOS OI MPATSOI ENO ESEIS KANATE EKTROPA K PETOUSATE MOLOTES SE GINAIKOPAIDA K PAPOUDES...K ITAN MESA GIA 6 MINES ME TON NOMO ORFANOU)
    DEN KSEXNAME.....!!!!!!!!NA TO KSERETE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kotes me kranh tis poli oi ROUFIANOI...... propagandistes... ARIS RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε Δευτέρα, Σεπτέμβριος 06, 2010 2:02:00 μμ
    Για τον Αντώνη που δώσανε στεγνά στους μπάτσους με τι συνθήματα γέμισαν τους τοίχους, θυμάσαι;
    "ΙΣΟΒΙΑ"!!!
    "ΙΣΟΒΙΑ" λοιπόν και σ' αυτά τα πουσταριά!!!
    Τουλάχιστον ο Αντώνης ήταν μόνος του και είχε τ' αρχίδια να δείχνει τη φάτσα του, δεν ήταν σε συμμορία και δεν φορούσε κράνη και φουλ φέις σαν αυτές τις αδερφούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ESY PALIOROYFIANE POY DEN KSEXNAS.. OYTE EMEIS KSEXNAME TA POYSTRILIKIA POY KANETE , KAI MHN NOMIZEIS OTI TELEIWSE TIPOTA.. EXETE NA FATE POLLA SOYTIA AKOMA VRWMOSKOYLIKA..5 8A PIANEI H ASTYNOMIA ALLOI TOSOI 8A SAS GAMANE OMWS.. MIA ZWH ROYFIANOS , KATADOTHS , O KITRINOS LAGOS.. GATE 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MONO MILATE RE SKOULIKAKIA ..MONO...ROUFIANOI TOU VORA.EISTE LAGOI RE KAI KOLLITOI TON FILONSAS TON BATSON..THA PAITHANETE VROMOSKOULIKA AFOU BLEKSATE ME TON PAOK.GATE 4 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολοι οι χουλιγκανς του αρη.....
    ολα τα αλανια του super-3- που ειστε μονο προπαγανδα!εαν θεωρειστε χουλιγκανς αλητες και οτι αλλο μπορειτε να εκφραστειτε!γιατι δεν ακουστηκε κατι για εσας?ουτε 1 συλληψη!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ......ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα σιδερα της φυλακης ειναι για τους μαλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε μαλακες παοκτσηδες σας συλλαμβανουν γιατι ειστε κωλοζωα,θεωρειτε μαγκια το να κανετε επεισοδια και κανατε ρεζιλι την ελλαδα στον αγωνα με τη φενερ.οταν το λιγοστο μυαλο σας κατανοησει οτι τα επεισοδια που προκαλειτε μονο κακο κανουν στην ομαδα σας τοτε θα μπορειτε να θεωρηστε οπαδοι.προς το παρον ειστε η ντροπη των οπαδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΜΠΑΝΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕ ΔΙΑΒΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ 6 ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΑΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ..ΠΑΟΚΑΚΙΑ, ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΣΟΟΟΟΟΟΒΙΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ...ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esy re malaka phgaine sthn tourkia kai ama sou thn pesoune katse na tis fas eksypnakia..Poio rezili re ilithie pou ekeino to vrady panyghrize ollh h ellada vlaka kompleksike..Epishs kwlozwo einai h mana sou pou gia mia merida patates ekane esena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TOYΡΚΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποιος μέσα απο τον ΠΑΟΚ τους έδωσε στεγνά, γιατί μετά και απο τα επεισόδια στη Λαμία, δεν μπορούσε να πάρει χορηγίες απο το κράτος. Έπρεπε να φανεί προς τα έξω, ότι έσπασε το απόστημα και οι κακοί του ΠΑΟΚ πιάστηκαν και απομονώθηκαν. Σκεφτείτε λίγο τους έπιασαν επ' αυτοφώρω μήπως ήξερε κάποιος Αρειανός τι ώρα θα πάνε να σπάσουνε το σύνδεσμο, δεν νομίζω, κάποιος απο μέσα τους έδωσε στεγνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O roufianos

    http://www.youtube.com/watch?v=SY8uUw-Cn0E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. de fteme emeis pou eseis eisaste flwroi kai anti gia syndesmous peftoun oi molotof se parkarismena amaxia se tzamaries polikatikion de fteme emeis pou pianoun ena 17xrono kai ayto exei thn roufiania sto aima tou dinei kai tou ypolipou ...........
    EMEIS DEN HRTHAME POTE SE NTOY ME ASFALITES ..MHN TO XEXNAME!!!!

    ROUFIANOI MONO ESEIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ANONIME ALBANO SOU GAMIETE I MANOULA I PALIOPOUTANA KAI TIN GAMAEI PAOKTSIS KAI AN EISAI TOSO MAGAS ELA NA MILISEIS APO KONTA FLOROUBA...GAMW TON ARI KAI KAI TIS MANOULESAS...O POLEMOS MOLIS ARXISE BASTARDA ERPETA..KRIFTITE MOUNOPANA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EVRAIOI ROUFIANOI LAGOI KAI ATITLOI KATADOTES NA SAPISOUN TA KOKKALA SAS POUTANOGENNHMATA.KARKINO SE OTI AGAPATE FLWRAKIA TOU SUPA GAY3 KAI TWN LAGOLOXITWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. SKOULIKIA ROUFIANOI STIN PROPAGANDA KANENAS DEN SA FTANEI

    POUTHENA POUTHENA DEN THA EISTE TIPOTA KAI POUTHENA
    MIA ZOI MIA ZOI ROUFIANOI KAI NEKROI

    MALAKES ARIANOI POU LETE OTI STIN SOUROUTI ITAN GINEKOPEDA GIA PEITE MOU AN THEOREITE K TON SAOURIDI GINEKOPEDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ
    ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. FLOROI FLOROI POU SAS GAMANE OLOI ELATE KAMIA VOLTA APO TOUMPA NA TA POUME, NA ERTHOUME KI EMEIS APO TIN FOLIA SAS NA TIN SPASOUME GIA AKOMA MIA FORA.. MAGIES MESO INTERNET,YOUTUBE, PROPAGANDAS K SPREY KSERETE NA KANETE MONO... KI OTAN TROTE KSYLO LETE MAMAAAAAKA O PAOKTSIS O MAFIOZOS ME GAMISE TO SPIIIIITI PALIIIII BOU XOU XOU POUSTOFLOROI POUTHENADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ROufianoi tourkoi... sto kavala-ARHS mesa eisastan agkalia me tous mpatsous...TO LILI EKEI... TO LILI KAI TWRA... ISOVIA STOUS KARAGKIOZIDES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστός ο ανώνυμος Πέμπτη, Σεπτέμβριος 09, 2010 8:57:00 μμ

    Κουίζ για προχωρημένους...
    Τα παιδιά του λιλή ποιν είχανε πατέρα...????
    Εεεεεεεεεεεεεεεεε....????
    Μήπως τον γκρουπιέρη..................??????
    ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ante re prwpagandes skoulikia!!! ston ag. athanasio gunaikopaida htan???? xaxaxaxaxaxa...eiste gelioi!!!!! ti sxesh exoun autoi oi 5 me thn sourwth kai kavala...??? mipws ta xasate kai lete oti na nai??? ANTE SKATOFLWROI KAI LIGOI...ARXIKOMPLEXAROI!!!!! PALIO POUTANAS GIOI.....MPASTARDAKIA.....SF PAOK KORDELIO....GAMW TA PANTA SAS!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟΥΡΚΕ ΛΑΓΕ ΝΤΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ...ΤΟΥΡΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΕ ΚΡΑΝΟΣ Κ FULLFACE ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ...ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ 2008.ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100 ΠΑΡΤΕ ΤΟ 100 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ. Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.Ο ΛΙΛΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή