Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ιδιο έργο θεατές!!!



Έξι συνολικά οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελλήφθησαν και πέρασαν από την αυτόφωρη διαδικασία, από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται κατηγορίες για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, ληστεία σε βάρος φιλάθλων του Άρη, ενώ δύο εξ αυτών θεωρούνται κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια της 25-03-2010, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Σε όλα αυτά τα παιδιά θα φορτώθουν κατηγορίες μεγάλες.Ό,τι έχουν και δεν έχουν θα το ριξουν επάνω τους και για άλλη μια φορά το κεφάλι του ΠΑΟΚτσή θα τα τραβήξει όλα.Επάνω σ'αυτό θα δειξουν οτι το κράτος αστυνομευει πραγματικά και οτι η πολιτεια σφιζει απο δικαιοσύνη.

Η δικια μας τοποθέτηση έγινε το μεσημέρι σε αυτό εδώ το άρθρο : http://lipton4.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html



Σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο blog διαβάσαμε μια δυναμική ανάρτηση.Μας άρεσε και την αναδημοσιεούουμε.Ειμαστε ενάντια στην στοχοποίηση !

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας επίδειξης δύναμης και προσπάθειας τρομοκράτησης του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, όχι τόσο από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές αλλά κυρίως από τις αφανείς δυνάμεις που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με αυτές.
Η φράση "ρουφιάνος αρειανός" είναι περισσότερο κραυγή παρά πλήρης ανάλυση της κατάστασης. Δε χρειάζεται πλέον να φοράει κάποιος κουκούλα και να δίνει άτομα στις αρχές. Μπορεί κάλλιστα να φοράει τον μανδύα του ευυπόληπτου πολίτη, του δημοσιογράφου η του μεγαλοπαράγοντα, και να εκμεταλλεύεται τις διασυνδέσεις του (προϊόν χρόνιων προσπαθειών και συνεχούς ενασχόλησης) για να ζητάει συλλήψεις και καταδίκες επειδή οι πελάτες του δεν αισθάνονται ασφαλείς στην πόλη, όπως και να συγχαίρει τα όργανα της τάξης όταν εξυπηρετούν τα συμφέροντά του.

Στην αντίπερα όχθη, οι δυνάμεις "φίλα προσκείμενες" στον ΠΑΟΚ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Και τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε.. Όταν άλλοι μεγαλοπαράγοντες (που αντί να είναι φυλακή έχουν αναχθεί σε εξέχουσες προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου) δηλώνουν ότι αυτούς τους οπαδούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε, οι "δικοί μας" αβίαστα χαρακτηρίζουν ως ανεγκέφαλους και ανεπιθύμητους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ακολουθούν την ομάδα παντού και διώκονται γι' αυτό.
Μόνο ένας τυφλός δεν θα έβλεπε την στοχοποίηση που υφίστανται οι οπαδοί μας και το τσουβάλιασμα καλών-κακών-αθώων-ενόχων συλλήβδην ως "καθάρματα ΠΑΟΚτζήδες (sic) που πρέπει να μπουν φυλακή για να μάθουν". Παράλληλα η λοβοτόμηση του κόσμου καλά κρατεί, και αντί να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο ξαφνικά συνέλαβαν κάποιους και τους φόρτωσαν μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα, βλέπουμε ορδές "συνοπαδών" μας να συγχαίρουν τις αρχές που έπιασαν τους επικίνδυνους εγκληματίες (φυσικά ούτε λόγος για "υπόπτους-κατηγορούμενους") που δεν ανήκουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπερδεύοντας στο θολωμένο μυαλό τους χορηγίες ΟΠΑΠ, Λαμίες, πρόστιμα, ρετσίνες, στυλό και οτιδήποτε άλλο έχουν ποτιστεί απο τα (σε πολλά εισαγωγικά) "ΠΑΟΚτσήδικα ΜΜΕ"...

Είναι καιρός πλέον να ξυπνήσουμε και να πιέσουμε έστω για το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης και της αποποινικοποίησης της οπαδικής ΠΑΟΚτσήδικης ιδιότητας. Η ανάλυση των τρόπων με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό ξεφεύγει απο τα όρια του blog και του διαδικτύου. Εμείς απλά αναφέρουμε ότι τη δύναμη και το χαρακτήρα του ΠΑΟΚ ως "Μια Πόλη - Μία Ομάδα" την έχουμε αφήσει πλήρως ανεκμετάλλευτη, βορά στις ορέξεις των επαγγελματιών καταδοτών και φιλήσυχων νοικοκυρέων.

http://est1926.blogspot.com/2010/09/blog-post.html


Υ.Γ 1:Το επομενο πρωτοσέλιδο του Μπάμπη με κοινοποιήση προς την κ. Μαριλίζα θα αφορα οπαδό του ΠΑΟΚ που καπνιζει σε δημοσιο χώρο.
Υ.Γ 2 : Η μόνη περιπτωση να πάρει τίτλο ο Ρούλης ειναι να λάβει μερος στο πρωτάθλημα των σωμάτων ασφαλείας.Γνωριζει τα κατατόπια ,αποπνέι σεβασμό και θα παιζει πάντα εντος έδρας.
Υ.Γ 3 : Τον Άγιο Αθανάσιο τον ρώτησαν εαν άντεχε την παρουσιά σιωνιστών και ιουδαιων στην περιοχή του?

15 σχόλια:

  1. einai tyxaio pou aroulis to teleytaio kypelo to pire epi xountas kai ta prwtathlimata to 1940 epi xitler.... de nomizw...roufianos 100etias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h kaliteri frasi sto keimeno "i lobotomisi tou kosmou apo ta MME"ayto prepei na to skeftoume poli sobara.diladi to pos ta Mesa Mazikis Eksimerosis kathodigoun tin koinoi gnomi kai apolaxanopoioun ton kosmo.auto den einai torino fenomeno egine kai sto parelton.px sti lamia "ta kolopaida ftainai pou o paok den pire tin epixorigisi apo ton opap"skeftitai pos pernane kai sti politiki zoi mas tis gnomes tous. perifania antistasi onoiro kataktisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε Δευτέρα, Σεπτέμβριος 06, 2010 12:11:00 πμ
    Είναι τυχαίο που η τεράστια ομάδα του ΆΡΗ διαλύθηκε επί χούντας και συ πρωτοβγήκες απ' τ' αυγό σου επί χούντας και πήρες τότε τον πρώτο σου τίτλο μετά από 50 χρόνια ανυπαρξίας με τις πλάτες Ασλανίδη - Παπαδόπουλου και από τότε έγινες ρουφιάνος του κράτους διαχρονικός...? Δε νομίζω...

    Υ.Γ. Ο Γκοτζαμάνης με το τρίκυκλο ξέρεις τι ομάδα ήτανε ρε...???? Άντε να σε βοηθήσω λίγο, ένα δικέφαλο πτηνό είχε ζωγραφισμένο επάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΕ 14 ΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ..ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..ΟΙ ΣΑΧΛΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΒΡΟΜΟΓΥΦΤΟΙ...(ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, 6 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi re skoulikia... na mas peite eseis enan vromoskoulika pou evalan mesa gia ta episodia ths kavalas... enan gia ta episodia ligo prin ton teliko me vazelo... enan gia ton petropolemo kai ta ektropa tis xarilaou me thn paokara sto gnwsto mats tou koumparou sas. ante gamhdia apo edw roufianoi tou kratous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante re vromoskoulika giriste sto xoma aniparkti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. roufianoi arianoi skoulikia vromera mia zoi tha serneste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esi pou les "isovia sta malakismena"kai milas etsi piso apo ena pc hooligans toy diadiktiou giauto ginonte ta pesimata kai otan sas tin peftoun tote kletai.den vgazetai glosa tote.tremetai san gkomenes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gianhs_4_club kos east front!!!!ela na me vreis twra!!!!Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2010 8:45:00 μ.μ.

    isovia sta malakismena???????sygxarhthria oapde touy megalou arouli.............etc mas deixneis poso roufianos eisai..........kai epeidh egw dn eimai anwnymos.........karkino stin mhtra tis manas sou poutanas gie....katara sta kokkala ton progonwn sou kai ta paidia sou na ta syllavoun gia [reza kai na ta viazoun kai afta alvanoi........kai sygkekrimena kane kai mia korh na thn viazoun mprosta sta matia sou poutanas gie!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως σε ενα συμφωνειτε αν μου επιτρεπετε σαν ουδετερο.Οτι οι βιαστες θα ειναι αλβανοι!Ρε δε γαμιεστε λεω γω συμπολιτες(εγω ρε ειμαι απο μια επαρχιακη πολη)ανθρωποι που λετε τετοια ο ενας για τον αλλο και χαιρεστε με τον ποιον θα βιαζουν αλβανοι;Νούμερα θυματα της μπαλας και των ανοιχτων συνορων με τον πολυπολιτσμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΒΑΝΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕ ΔΙΑΒΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ 6 ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΑΟΚΙΑ, ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ..ΑΣ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ..ΓΚΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΓΚΑΒΛΕΣ..ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai ton mpampa sou albanoi kai isovites ton exigisan to oneiro poustraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΟΞΥΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ
    ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!!!
    ΚΑΘΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ
    ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΘΕΙ
    ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. telika nai eistai toyrkoi kai ayto den ua alajei pote xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή