Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

PAOK-Dinamo Zagreb

Αύριο το βράδυ θα γίνει ο πρώτος εντός έδρας αγώνας που θα δώσει η ομάδα μας για τους ομίλους του Europa League.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό το μαρτυρούν και τα αποτελέσματα.Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε δυο επισκέψεις στην προπονηση από οπαδούς του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν με τους παίκτες και τον προπονητή για το τι φταίει και η ομάδα δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Πήραν την υπόσχεση ότι θα γίνει μια νέα αρχή από τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό.Ένα θέμα το οποίο μας έχει κάνει εντύπωση και θέλουμε να το αναφέρουμε είναι με το θέμα των εισιτηρίων. Είναι απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ να μην έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα. Σίγουρα υπάρχει ένα ξενέρωμα από τις εμφανίσεις της ομάδας,όμως το μόνο που θα καταφέρουμε με το να μην γεμίσουμε το γήπεδο θα είναι να κάνουμε κακό στην ομάδα μας.Η ομάδα χρειάζεται ΤΩΡΑ την στήριξη του κόσμου και όχι στα εύκολα.

Και η ζημιά δεν θα είναι μόνο οικονομική. Θα είναι διαφορετικό να δουν οι παίκτες ένα γήπεδο γεμάτο μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα, από το να δουν ένα μισογεμάτο γήπεδο.Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ευνοϊκή για τους αντιπάλους και το έργο της ομάδας ακόμα πιο δύσκολο.


Οι φανατικοί της Ντιναμό έχουν και αυτοί ως σήμα το μπουλντόγκ(όπως τα σκουλήκια) και ως όνομα bad BLUE BOYS(όπως τις γριές)!!!!Πού πάτε ρε γατάκια....Αυτή τη μοίρα θα έχετε και εσείς....

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ...
ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ...
Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

touBETakias

5 σχόλια:

  1. 3eroume posa eisitiria exoun meinei???!!!!kai se poies 8ires???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλασσικοι ελληναραδες.ρε εγω κυπρο μενω και οποτε ανεβενω παω τουμπα.και εσεις που ειστε εκει δεν πατε?τι να πω ρε πουστη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Epeidi kati 3erw gia bad blue boys... einai poly dinatoi opadoi... to gipedo tous einai kolastirio pragmatiko.. (toulaxiston poio palia) exw na tous parakolouthisw arketo kairo.. alla aftoi kai oi "torcida" opadoi tis Haiduk split einai oi xeiroteroi stin kroatia kai apo tous xeiroterous stin evropi...sto parelthon exoun kanei trela mpalaxa me apokorifoma tis 13/5/1990 enantiwn twn servwn tis Red Star opou itan i mavri selida tis giougkoslavias..!! mono gatakia dn einai oi kyrioi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ Γ...... ΤΑ Μ.....
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΕΠΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli wraio arthro file mou kali epitixia stin omadara mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή