Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τον ''πουλο''ο Δαλουκας;;;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6949.html
Εφυγε μονος του ο Δαλουκας γραφουν τα site !


Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο.

Εχουμε την ''να χαμε ,να λέγαμε'' παραιτηση του Γιώργου Δαλούκα, μιλώντας για ''ήθος'' και ''πόλεμο λάσπης'' προς το πρόσωπο του, την στιγμή που έχει βαρεθεί όλη η Ελλάδα να βλέπει τον εν λόγω κύριο, όποτε παίζει τους Πρασινοκόκκινους να βάζει και τα αντίστοιχα γυαλιά εδώ και χρόνια.Καθ' υπόδειξη των αφεντικών του, είπε και αυτός να ρίξει τα μούτρα του, να παίξει κανά δίμηνο στο Ντουμπάι φιλικά και μετά να γυρίσει με καθαρότερο κούτελο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού ειναι γνωστό ότι οι δύο μεγάλοι θα τον ξαναχρειαστούν εκεί μετά τα Χριστούγεννα που η μάχη για τον τίτλο θα έχει φουντώσει.


Μέχρι τότε όμως αγαπητοί μας αναγνώστες θα έχουμε την άλλη όψη του νομίσματος.Το μπασταρδοπαιδι,τον ''οπου σε πετυχαινουμε θα σε γλεντάμε πουστράκι'', τον Σπανάθα.Ο οποιος Σπανάθας χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για τα αίσχη του και μη έχοντας ούτε ίχνος από τύψεις και ο οποίος αφού τελείωσε το αγροτικό του στο Ντουμπάι, έτοιμος πλέον να μας ξαναδείξει το απίστευτο ταλέντο του και στο φετινό Πρωτάθλημα.





Σα ντρέπεστε ρε λαμόγια.Θέλετε κιόλας να σας πιστέψουμε πως τα πράγματα αλλάζουν.
Από εκει που το μότο ήταν '' Ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεω να κερδιζουν ''πλεον έγινε ''50-50 μεταξύ των κολλητών''.Δηλαδή 50 τοις εκατό ο Βάζελος και άλλο 50 τοις εκατο ο Γαύρος.Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμ@θουν!Καρκινοι του Ελληνικου Ποδοσφαίρου.

Κλεινωντας θα μοιραστούμε ακομα ενα προβληματισμό μας.

Δεν ηταν διαιτητής ο Δαλούκας στο προπέρσινο Θρασυβουλας-ΠΑΟΚ ,οταν μετρησε ως κανονικό το γκολ του Θρασυβουλα μετα απο πάσα με μανσέτα αλλά βολευ?

Ο Δαλουκας δεν ηταν ο διαιτητής που στο ιδιο ματς (Θρασυβουλας-ΠΑΟΚ ) απεβαλε με 2 κιτρινες κάρτες σε 5 δευτερόλεπτα τον Πάμπλο Γκαρσία επειδή δάγκωσε την φανέλα του?

Τότε δεν βγήκε κανεις να μιλήσει για την εξυγίανση του ελληνικου ποδοσφάιρου!Ούτε κανας Δαλουκας πήρε τον δρόμο της απομάκρυνσης.

Φυσικά τι να πρωτοθυμιθούμε οταν μιλάμε για διαιτησίες.Να πούμε για τον Κουκουλάκη στο κύπελλο με τον γαύρο,για τον Σπάθα με τον Ρούλη ή για τον Κάκο με τον Βάζελο στην Τούμπα??

Μολις αδικηθεί όμως ο προστατευόμενος του Ελληνικου Ποδοσφαιρου τότε γινεται χαμός.

Υ.Γ: Μια χαρά την βόλεψε η συμπολίτισσα ομάδα της Παπαναστασίου.

Υ.Γ 1 :




Τσαλτιδη μπουχέσα ξύπνα γουρούνι όσο ειναι νωρίς. Αυτό το 50 - 50 του Σπάθα που υποστηριζεις, το εξοφλήσατε με ένα χαμένο κύπελο και με το πεναλτυ το Σαββατο. Θα το πληρώνετε με την δυσκολία να αναφέρετε την λέξη Πατέρας, θα το ξαναπληρώσετε και μ' άλλους βαθμούς χαρισμένους στο πράσινο αφεντικό. Έτσι φερόταν πάντα στα γιουσουφάκια ο αγάς.Ρωτα τον φίλο σου τον Κοντη.Κατι ξερει κι αυτός!

Αρσενική δαμάλα κοιμάσαι και ξυπνάς με την μεγαλυτέρη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ. Σε κάναμε να βλέπεις εφιάλτες. Και θα βλέπεις εφιάλτες για μια ζωή.Κομπλεξικέ.

Lipton4

4 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ ΜΠΑΟΚΣΠΟΡ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε κανα δικό σας site ρε μηδαμινοί - ανύπαρκτοι - τιποτένιοι - γλύφτες της Αθήνας και μην ασχολείστε με τους............σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κολοπαιδι ο σπαναθασ ακλονητοσ το μουνοπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή