Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

PAOK-Dinamo Zagreb

Αύριο το βράδυ θα γίνει ο πρώτος εντός έδρας αγώνας που θα δώσει η ομάδα μας για τους ομίλους του Europa League.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό το μαρτυρούν και τα αποτελέσματα.Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε δυο επισκέψεις στην προπονηση από οπαδούς του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν με τους παίκτες και τον προπονητή για το τι φταίει και η ομάδα δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Πήραν την υπόσχεση ότι θα γίνει μια νέα αρχή από τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό.Ένα θέμα το οποίο μας έχει κάνει εντύπωση και θέλουμε να το αναφέρουμε είναι με το θέμα των εισιτηρίων. Είναι απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ να μην έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα. Σίγουρα υπάρχει ένα ξενέρωμα από τις εμφανίσεις της ομάδας,όμως το μόνο που θα καταφέρουμε με το να μην γεμίσουμε το γήπεδο θα είναι να κάνουμε κακό στην ομάδα μας.Η ομάδα χρειάζεται ΤΩΡΑ την στήριξη του κόσμου και όχι στα εύκολα.

Και η ζημιά δεν θα είναι μόνο οικονομική. Θα είναι διαφορετικό να δουν οι παίκτες ένα γήπεδο γεμάτο μετά από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα, από το να δουν ένα μισογεμάτο γήπεδο.Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ευνοϊκή για τους αντιπάλους και το έργο της ομάδας ακόμα πιο δύσκολο.


Οι φανατικοί της Ντιναμό έχουν και αυτοί ως σήμα το μπουλντόγκ(όπως τα σκουλήκια) και ως όνομα bad BLUE BOYS(όπως τις γριές)!!!!Πού πάτε ρε γατάκια....Αυτή τη μοίρα θα έχετε και εσείς....

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ...
ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ...
Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

touBETakias

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πισωγύρισμα αν πάει σε Μπάγεβιτς

Καλησπέρα σας. Πρώτα απ’ όλα για τους κακοπροαίρετους να ξεκαθαρίσω κάτι: εγώ προσωπικά δε συμφωνώ με το ότι επειδή παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ αυτομάτως δημιουργήθηκε θέμα για επιστροφή του Σερβοέλληνα στον ΠΑΟΚ. Αλλά επειδή γράφτηκε, ακούστηκε και ειπώθηκε από αρκετούς, αποφάσισα να γράψω την προσωπική μου άποψη.


Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι με Μπάγεβιτς ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τίτλο που πήρε η ομάδα μέσα στην Αθήνα και επειδή οι τίτλοι μένουν, σαφώς και ήταν πετυχημένο το πέρασμα του Μπάγεβιτς. Αλλά αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη και αυτή θέλω να αναδείξω. Λοιπόν, επειδή τα γραπτά μένουν έστω και αν η μνήμη μου δεν με έχει προδώσει ακόμη, ανέτρεξα στο αρχείο μου και θα σας γυρίσω πίσω στην τελευταία εβδομάδα του Μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο κύριος Μπάγεβιτς είχε παρατήσει τη Θεσσαλονίκη και είχε βρεθεί στην Αθήνα από τη Δευτέρα! Καμιά προπόνηση δεν έκανε κατά τη διάρκεια της εβδομάδος και συνάντησε την αποστολή στην Αθήνα! Ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το ματς γνώρισε μια από τις βαριές και ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία του.

Στη συνέντευξη Τύπου προσωπικά ρώτησα τον Μπάγεβιτς ένα πράγμα: «αν ήσασταν προπονητής στην ΑΕΚ ή στον Ολυμπιακό θα κάνατε το ίδιο; Θα παρατούσατε την ομάδα μια εβδομάδα και θα τη συναντούσατε πριν το ματς;» Ξέρετε τι απάντησε ο Σερβοέλληνας; «Όχι. Αλλά είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ που με είχε προπονητή, και όχι τιμή για μένα που ήμουν στον ΠΑΟΚ». Ξεκαθαρίζω κάτι. Τη συνέντευξη Τύπου την έχω κρατημένη και ηχογραφημένη. Καμιά λάσπη δεν ρίχνω, την πραγματικότητα καταγράφω. Οπότε και προσωπική άποψη εκφέρω: αν φέρει ο Ζαγοράκης πίσω στον ΠΑΟΚ έναν προπονητή που δεν σεβάστηκε την ιστορία του και τον κόσμο του, εντάξει τι να πώ… Επαναλαμβάνω καλός προπονητής είναι, με τις βεντέτες έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Αλλά εγώ σταματώ και αρχίζω το σχόλιο μου με εκείνο το περιστατικό…


Πάμε και στον Δερμιτζάκη. Δεν λες κόουτς μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Γιατί αυτό παραπέμπει στο «αλλαγή προπονητή»… Και την επομένη η διοίκηση έδιωξε τον Καραγιάννη. Επειδή δεν έκανε καλή κατασκοπεία της Μπριζ… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Με τον Άγιαξ και τη Φενέρ πήρε άριστα, με την Μπριζ δεν τα πήγε καλά; Είδατε εσείς κανέναν αιφνιδιασμό στο παιχνίδι της Μπριζ; Εγώ είδα έναν ΠΑΟΚ απαθή μέχρι να δεχθεί το γκολ. Αστείο επιχείρημα…

Δεν μπορώ επίσης να πιστέψω ότι ο Ζαγοράκης απλά θέλει να αναγκάσει τον Δερμιτζάκη σε παραίτηση και το έκανε αυτό. Γιατί ο Παύλος δεν είναι άνθρωπος που θα κάτσει στο συμβόλαιο…

Πάμε όμως και σε κάποια ακόμη πράγματα από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το ματς αυτό» είπε ο κόουτς και συνέχισε: «αλλά στην πράξη δεν το αποδείξαμε». Ρωτώ λοιπόν εγώ ο αφελής: από τη στιγμή που όλη την εβδομάδα δούλεψες καλά με τους παίκτες και στον αγώνα όλα ξεχάστηκαν, τι φταίει; Ή ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι ή δε σε θέλουν, ή δεν κατανόησαν όσα τους είπες. Διαλέγετε και παίρνετε… Πριν από μερικές μέρες επίσης έγραψα απ’ αυτή εδώ τη στήλη «πλήρες ρόστερ. Σύνθημα ή πραγματικότητα;» Εσείς τι λέτε και μετά το χθεσινό; Εγώ ξέρετε τι πιστεύω; Ότι ο Δερμιτζάκης προσπαθεί να ισορροπήσει. Στα θέλω της διοίκησης και στα θέλω τα δικά του. Αλλά αυτό δεν είναι στάση προπονητή που σέβεται τον εαυτό του. Και κυρίως αδικεί τον εαυτό του.

Γιώργος Ζαίρης

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν οι Παοκτσηδες έκαναν ΝΤΟΥ στη θυρα 3....

Η σημερινη μας ανάρτηση έχει ως στόχο να θυμίσει στους παλιούς και να γνωστοποιήσει στους νέους μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες των σκουληκιών όταν ο τεράστιος λαός του Π.Α.Ο.Κ, τους έκανε ντου για πλάκα μέσα στο σπίτι τους στο Χαρίλαου καταλαμβάνοντας την ιστορική για αυτούς θύρα 3. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στις 20.12.1981 στον αγώνα που έγινε μεταξύ της ομάδας μας και του αρη στο γήπεδο Χαρίλαου.

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ από τότε ήταν ο μεγαλύτερος λαός της Ελλάδας και οι λέξη ''αδύνατο'' δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο του.Για την τρελά του, για τον ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει τα πάντα!

Επίσης είχε την τύχη ο λαός του Π.Α.Ο.Κ να εχει αναδείξει ένα τεράστιο ηγέτη το μεγαλύτερο στρατηλάτη οπαδό που πέρασε από το οπαδικά κίνημα,τον Μάκη τον Μανάβη!


Έναν αρχηγό που ήξερε να οδηγεί τους ΠΑΟΚτσηδες στις μάχες και να τους βγάζει πάντα νικητές! Είχε ηγηθεί ήδη σε ιστορικές εκδρομές του Π.Α.Ο.Κ ενώ οι ορδές των ΠΑΟΚτσηδων με τον ηγέτη τους μπροστάρη τολμούσαν να πάνε ασυνόδευτοι πάντα μέσα στον σκληρό πυρήνα των αντίπαλων οπαδών προκαλώντας τον τρόμο και το τρέξιμο.


Ετσι λοιπόν στις 20.12.1981 και ενόψει του αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τα σκουλήκια ο Μανάβης και αλλά ηγετικά στελέχη του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, γνήσιοι Παοκτσηδες με τεραστία κάκαλα, αποφάσισαν να οργανώσουν την κατάληψη της κερκίδας που αποτελούσε τον πυρήνα των οπαδών του ρουλη από εκείνη ακόμη την εποχή αν και δεν είχε δημιουργηθεί ακόμη η πουστοσυναξη που λέγεται super3.






Ο Μανάβης ήξερε ότι από τα σκουλήκια δεν είχε τίποτα να φοβηθούν και ότι ο μεγάλος εχθρός στην εφαρμογή σχεδίου του θα ήταν μόνο η αστυνομία.Ετσι η όλη κίνηση σχεδιάστηκε προσεκτικά ώστε να μην γίνει αντιληπτό το όλο εγχείρημα από τις αστυνομικές αρχές....

Μέσα από μια προσεκτικά επιλεγμένη διαδρομή, αποφεύγοντας την πορεία σε κεντρικούς δρόμος και προσπαθώντας να μην σχηματίζουν μεγάλα μπούγια για να μην προκαλέσουν υποψίες και υπάρξει αστυνομική επέμβαση, φτάνουν οι ορδές των Παοκτσηδων έξω από τη θύρα 3 του Χαρίλαου και με μια φωνή του αρχηγού του λαού του ΠΑΟΚ ανασυντάσσονται με στρατιωτική ακρίβεια.Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπεύθυνων για τις συγκεκριμένες θύρες.Ο όποιος έλεγχος εισιτηρίων καταπνίγεται από το ασπρόμαυρο ποτάμι που με ορμή περνώντας στο διάβα του τους πορτιέρηδες καταλαμβάνει την σκουλικοφωλια...ώρες πριν την έναρξη του ματς.

Εν τω μεταξύ σκουλήκια που δεν έχουν μάθει τι εχει συμβεί αρχίζουν να καταφθάνουν στο Χαρίλαου και πολλοί από αυτούς αμέριμνοι εισέρχονται στην θύρα 3 χωρίς να ξέρουν τι εχει συμβεί. Οι ΠΑΟΚτσηδες τηρώντας στρατιωτική πειθαρχία διατηρούν την ψυχραιμία τους και δεν αρχίζουν τις μανούρες ύστερα από εντολή Μανάβη περιμένοντας να μαζευτούνε και αλλά ποντίκια μέσα στη φάκα, μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να διαδοθεί το νέο κάτι που θα γλίτωνε πολλούς αρειανους


Οι οπαδοί του αρη που έμπαιναν μέσα τους έλουζε κρύος ιδρώτας και δεν έβγαζαν μιλιά ενώ τους έβλεπες χλωμούς να αγωνιούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας ο Μανάβης δίνει το σύνθημα της επίθεσης και ποιος είδε το θεό και δεν φοβήθηκε! ΠΑΟΚτσηδες ξεσαλωνουν πνίγοντας επιτόπου τους αρειανούς.Κλωτσιές μπουνιές και σουτιά και αρειανοί να τρέχουν να σωθούν πηδώντας τα κεγκλιδωματα για πάνε σε άλλες θύρες


Σκουλήκια έτρεχαν τρομοκρατημένα σκοντάφτοντας ο ένας πάνω στο άλλο και όλοι μαζί στις ανοικτές παλάμες των Παοκτσηδων που είχαν κοκκινίσει από το να ρίχνουν φάπες. Πολλοί από τους αρειανούς που κατάφερναν να γλιτώσουν πηδώντας σε άλλη θύρα μπορούσες να δεις τις δακτυλιές στα πρόσωπα τους από τις φάπες που είχαν φάει....να κοιτάνε αποσβολωμένοι την ασπρόμαυρη λαοθάλασσα που εχει καταλάβει την πιο ιστορική τους θύρα.



Πολλοί που σήμερα το παίζουν ηγέτες στον λαό του Άρη ήταν εκεί...Και συμμετείχαν στο όλο σκηνικό εισπράττοντας καρπαζιές που δεν εχει φάει ο Τσάκωνας σε όλες τις ταινίες του.


Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν εκεί και ο Ιωάννης Σαουρίδης τριάντα χρόνια νεότερος αλλά πάντα με την κοτσίδα που μετέπειτα ίδρυσε το σκουλικοσυνδεσμο3. Μάλιστα όσοι ήταν παρόντες εντυπωσιάστηκαν με την ταχύτητα που ο νεαρός μακρυμαλλης έτρεξε προς την άλλη θύρα για να διαφύγει ενώ στο σκαρφάλωμα δεν τον έπιανε ούτε ενήλικη μαϊμού της ζούγκλας.


Ακόμη μεγάλη εντπύπωση έκανε σε όλους τους Παοκτσηδες πως ενώ ο Γιάννης δέχτηκε καταιγισμό φαπών κράτησε την ισορροπία του ενώ κατάφερε να χρησιμοποιεί λένε μέρος της ωθήσεως των σφαλιάρων για να φτάσει πιο γρήγορα την σωτήρια του.

Το κάζο που έπαθαν οι σκωληκες ξεπερνούσε την ανθρώπινη φαντασία και δεν μπορούσαν να το χωνέψουν με τίποτα.Γι αυτό και λίγα χρόνια μετά μας παραχώρησαν την θυρα3 για άλλη μια εκδρομή μας, αφενός για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και αφετέρου επειδή φήμες ήθελαν εκείνη την χρόνια ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για επανάληψη της κατάληψης που είχε γίνει το 1981. Ετσι φοβούμενοι να έρθουν αντιμέτωποι με τον ασυγκράτητο λαό του Π.Α.Ο.Κ και φοβούμενοι νέα ξεφτίλα παραχώρησαν από μόνοι τους την ιστορική τους κερκίδα....το 1984-1985

Και επειδή πάλι μπορεί να πουν οι φίλοι μας οι αρειανοί ότι άλλο αυτά είναι κατασκευασμένα και προϊόντα της φαντασίας μας παραθέτω το παρακάτω βίντεο στο οποίο βλέπουμε ότι ο ρούλης σκοράρει και η θυρα3 παγώνει....



Ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ αυτής της κατάληψης και που εδώ και 29 χρόνια βράζουν στο Ζουμί τους, ας πρόσεχαν. Μπορεί λοιπόν η ελληνική αστυνομία από το 1981 να έχει κάνει άλματα προόδου. Μπορεί στη ζεστή της αγκαλιά αυτά τα κίτρινα κοτόπουλα να αισθάνονται ασφάλεια όταν και όποτε αποφασίζουν να πάνε στο γήπεδο. Μπορεί τα χρόνια να άλλαξαν και να μη μπορεί ένας άνθρωπος να εξωτερικεύσει εύκολα το τι νιώθει, ούτε να αποδείξει εύκολα το τι αξίζει. Μπορεί να αναθάρρησαν και να τολμάνε να φοράνε κασκόλ ακόμη και 200 μέτρα από το Χαριλάου (μακρύτερα ακόμη δεν μπορούν), όμως κατά βάθος παραμένουν ίδιοι. Παραμένουν τα ίδια σιχαμερά ερπετά που έτρεχαν τότε να σωθούν. Παραμένουν τέτοιοι που σε κάνουν με την πρώτη ματιά να νιώθεις ανώτερός τους.

Μια εικονα χίλιες λέξεις.
Κατάληψη της θυρας 3 του γηπέδου Χαριλάου απο ΠΑΟΚτσήδες .
20 Δεκεμβρίου 1981


mirmigkakis & Lipton4

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Όποτε τους βολεύει....

Στην Καβάλα ζητήσανε 10.000 εισιτήρια,δηλ το 85% του γηπέδου και τελικά πήρανε και πήγαν γυρω στα 3.500 άτομα.Ένα ποσοστό λίγο πιο κάτω απο το 33% του γηπέδου.Εκει δεν ήθελαν τα νόμιμο 5% που ισχυριζονται ότι ισχύει.Όπου σας συμφέρει κοτάρες θέλετε το νομιμο 5% και όπου σας βολεύει όχι.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε εθεσε βέτο σε αντιπαλους οπαδούς.Πάρτε την 8 ολάκερη κι αν θελετε κι αλλους (πραγμα που δεν ετυχε μεχρι στιγμης,αλλά αντιθέτως έρχονται όλο και λιγότεροι) ευθχαρίστως να σας δώσουμε .Αλλά θέλουμε κι εμεις τόσα οταν θα παιξουμε εκτός.

Δεν εχεις δικαίωμα να ζητάς το 5% οταν σε άλλα γήπεδα ζητας μεγαλύτερο ποσοστό ,επειδη εκει σε βολεύει.Φέτος δεν υπάρχει και η δικαιολογία των διαρκειας που πιπιλίζανε πέρσυ.Γιατι εαν πέρσι ειχανε πουλήσει 7-8 χιλιάδες διαρκειας,φέτος δεν έχουνε πουλήσει ουτε 5.000.Το ξερουν όμως πως στην Τουμπα πάνω απο 500 άτομα δεν μπορουν να έρθουν κι αυτοί μονο με διαβεβαιώσεις των κολλητών τους στην Γενική Αστυνομική Διευθυνση Θεσσαλονικής ότι θα τους φυλάνε καμια 4-5 χιλιάδες αστυνομικοί.







Μια εικονα χίλιες λέξεις.
Κατάληψη της θυρας 3 του γηπέδου Χαριλάου απο ΠΑΟΚτσήδες .
20 Δεκεμβρίου 1981


Παρακολουθείστε προσεχτικά το παρακάτω videaki (απο το 1.25 εως το 1.50 λεπτο) και πειτε μας για ποιον λόγο δεν πανηγυριζουν οι φιλαθλοι του αρη το γκολ της ομάδας τους,στην θυρα 3 του γηπέδου τους.
http://www.youtube.com/watch?v=f1QahVfwvVg&feature=player_embedded .

Ξεφτιλισμένοι ,ορισμένα πραγματα να τα παραδέχεστε.Αλλά φοβάστε μην γκρεμιστουν τα όσα με τοσο προπαγανδίστικο τρόπο ισχυριζεστε ότι έχετε χτίσει.



Lipton4

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΕ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ!

Το κείμενο είναι από το www.FCPAOK.gr

Συμφωνούμε απόλυτα...απλά θέλαμε να προσθέσουμε ένα ηχητικό που θα σας κάνει να σκεφτείτε καλά τι γίνεται στην πόλη μας..

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Έγινε και αυτό! Ο απερχόμενος δήμαρχος, αποφάσισε να προσθέσει μια τελευταία πινελιά στο Θεάρεστο έργο του και να μηνύσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη!! Αιτία; Μήπως τον συκοφάντησε δημόσια; Μήπως τον εξύβρισε; Μήπως του επιτέθηκε; Όχι φίλε ΠΑΟΚτσή! Το "σφάλμα" του Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν κάποια διαφημιστικά μπάνερ έξω από τη Θύρα 1 της Τούμπας, σε χώρο που ο δήμαρχος θεωρεί πως έπρεπε να παρθεί η άδεια του!! Και αναρωτιόμαστε οι αφελείς: ως πότε ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα τρως τις σάρκες σου για το ποδόσφαιρο; Ως πότε οι ικανότητες σου σαν λαός θα περιορίζονται στα ερτζιανά και στο διαδίκτυο; Δεν θα σκύψεις ποτέ πάνω από τα σοβαρά προβλήματα της ομάδας σου;

Θα ψηφίσεις και πάλι τους κιτρινόμαυρους υποψήφιους επειδή τυχαίνει να είσαι οπαδός της ΝΔ ή μήπως θέλεις να ξαναβιώσεις το "με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τα άλλα παιδιά" με τον, πρώην πρόεδρο του μπασκετικού συμπολίτη, πράσινο υποψήφιο;;;;

Κάτσε να βλέπεις όλη την πόλη να γεμίζει αφίσες "100 χρόνια Ηρακλής" και "Άρης-Μπόκα Τζούνιορς" και τον εκάστοτε δήμαρχο να κάνει αντιπολίτευση στον ΠΑΟΚ...

Και φυσικά, μην ξεχάσεις να ξαναεκλέξεις τον Παναγιώτη-Ζορρό-τσολιά-τραγουδιστή-ποδοσφαιριστή Ψωμιάδη! Είναι ο μόνος που σου αξίζει...

Αλλά και οικολόγος να είσαι, έχεις τον άνθρωπο σου φίλε ΠΑΟΚτσή...


ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ...

Ο ΠΑΟΚ Ή ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ;;;


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Α.Σ.ΡΟΥΛΗ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.


http://www.youtube.com/watch?v=tysY106JVJo

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Με το ετσι με το θελω...

Φέτος άρχισε ακόμα μία αγωνιστική περίοδος και ο ΠΑΟΚ έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος .Αυτός είναι ο δεδομένος στόχος που θα πρέπει να βάζει ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΟΚ.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα......Και φυσικά δεν μιλάω αγωνιστικά....

Εδώ και μια βδομάδα παρακολουθούμε τους μεγαλοπαράγοντες των Αθηναϊκών ομάδων να μαλώνουν,να τα βρίσκουν και πάλι να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει την εύνοια της διαιτησίας και το πάνω χέρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ''χώρα'' που ζούμε οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι ποδοσφαιριστές.Είναι οι παράγοντες και οι διαιτητές...Με τα μέσα που έχουν οι μεγαλοπαράγοντες κάνουν ότι γουστάρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο..Αυτό φάνηκε με την απομάκρυνση του Δαλούκα από τους πίνακες. Τον ανάγκασαν να φύγει μόνος του...Μιλάμε για τέτοια δύναμη στο παρασκήνιο...

Τώρα έβαλαν και τον Βασσάρα στη μέση και πάλι είχαμε αντιδράσεις από τα ''βουβάλια'' ,όπως έλεγε και ένας ''να μη πω τι''.....

Ο ΠΑΟΚ τι κάνει για όλα αυτά?Είναι πάλι αμέτοχος?Κρατάει ουδέτερη στάση?Χαμηλά την μπάλα?Και πέρυσι πήγαμε με τον σταυρό στο χέρι και είδαμε τι κατάληξη είχε η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος..Σου έστειλαν τον Σπάθα--σε καθάρισε--και αφού τον ξεκούρασαν λίγες μέρες του καλοκαιριού,τον ξανάβαλαν στους πίνακες και παίζει κανονικότατα στην Superleague...

Μήπως πρέπει να αλλάξει τακτική η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ? Να γίνει πιο επιθετική για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της?Δεν πρέπει να αποδείξει ότι σέβεται τα χρήματα που δίνει τόσος κόσμος για την ομάδα..

Δεν θέλουμε να υποδείξουμε στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τι να κάνουν...Απλά μας έχει προβληματίσει το όλο σκηνικό των τελευταίων ημερών..Δεν θα αντέξουμε για άλλη μια χρονιά να δούμε τα όνειρα και τις προσπάθειες όλων μας να πάνε στράφι από κάποιους διαιτητές που θα έχουν εντολή να σταματήσουν την ομάδα μας...

Οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες......και θα έχουμε ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ.....Γιατί κάποτε θα πρέπει σ' αυτή την ''χώρα'' πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές.

ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ?

''Με το έτσι, με το θέλω ,το πρωτάθλημα το έχουνε στημένο....
Γι' αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η Ευρώπη...''

touBETakias





Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκη δουλειά !!!

Μετά την Τρίπολη, άλλη μια κακή εμφάνιση.Το κολλύριο πήγε σύννεφο την εβδομάδα αυτή.Αστεια ομάδα η Κλάμπ Μπριζ η οποία όμως αδικείται απο το αποτέλεσμα.

Θέλετε να πανηγυρίσουμε που πήραμε Χ απο τη μεικτή κόσμου με καλύτερο παικτη το πρωην σκουλήκι Κουεμάχα ?Δεν υπάρχει περιπτωση να το κανουμε.Αυτά τα αφήνουμε για τους δημοσιογράφους που τα βλέπουν όλα μέλι γάλα και μας ζαλιζουν με ρεπορτάζ κάθε τρεις και λίγο.Εμεις ήμαστε αγνοί οπαδοί του ΠΑΟΚ,διχως να αποσκοπούμε στο χρήμα και με βάση την ερασιτεχνική εικονα της αντιπαλης ομάδας θεωρούμε πως επρεπε να φυγουμε με το διπλό .



Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, έλλειψη διάθεσης. Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ για την ομάδα μας. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά βρείτε το γρήγορα εκει στην διοίκηση, πριν να είναι αργά γιατι η επομενη σφαλιάρα θα ειναι πολύ πιο ηχηρή.Το ντεφορμάρισμα πολλών παικτών που αποτελούν τη σπονδυλική στήλη της ομάδας ειναι ορατό και μάλιστα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.Ο Ιβιτς και ο Βιτόλο αδυνατούν ακομα και να κοντρολάρουν τη μπάλα, συμπαρασέρνοντας και τον Πάμπλο Γκαρσία σε μια μετριότητα, ενώ και ο Βιερίνια δείχνει έξω απ τα νερά του στα τελευταία ματς.

Σήμερα εκτίμησαμε πολύ την μεταγραφή του Ανις Μπουσαιντι.Ναι μεν φιλοτιμος ο Σνάουτσερ αλλά οταν προωθειται ειναι υπερβολικά απελπιστικός.

Ο Δημητρης Σαλπιγγιδης ειναι σε πολυ κακη κατασταση και ισως να πρεπει να κατσει και λιγο στον παγκο να ξεκουραστει και να ηρεμησει.

Ο Ελ Ζαρ στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε ότι είναι το ''alter ego'' του Βιειρίνια

Νταξ ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει να παιξει σε ομιλους 5 χρόνια.Ξερουμε πως εκτος έδρας εχουμε 5 σερί ματς διχως ηττα ,πως τσιμπάμε βαθμους για την Ευρώπη και πως βελτιώνουμε την θεση μας.Δεν παραβλέπουμε το γεγονός πως και με 9 βαθμους μεσα στην Τουμπα χτυπαμε χαλαρα πρωτη θεση.Τα γνωριζουμε ετούτα.....αλλά ρε σεις παικτες του ΠΑΟΚ .Φτάνει άλλο!!!Έλεος!Άλλος την κοπανάει απο το σπιτι του,αφηνει τα παιδιά του για να ερθει να σας εμψυχώσει και να ειναι δίπλα σας κι εσεις που αποκομιζετε εκατομμυρια από εμάς δειχνετε νωχεληκότητα να κανετε αυτο για το οποίο πληρώνε!!Στην Τριπολη με 10 δεν καταφέρατε να γυρισετε με νικη.Σημερα με την Μπριζ ,το ιδιο.Μήπως μια επισκεψούλα εκει στις προπονήσεις ,διχως μεταφραστή θα σας έκανε καλό?



Έχουμε παραπονο απο τον Παύλο Δερμιτζακη για τις δηλώσεις του πριν τον αγωνα.Η εικονα της ομαδας ηταν ''ασορτί'' με τις δηλώσεις του.Εαν ειχε πει οσα ειπε αλλα βλέπαμε άλλη εικονα σημερα απο την ομάδα ,τοτε θα καναμε τουμπεκί.


Δερμιτζάκη δουλειά


Κι εσεις αλητες ρουφιάνοι δημοσιογραφοι χαμηλα την μπάλα ,μην σας παρει και σας σηκωσει


Υ.Γ : Στα 3 τελευταια παιχνιδια διχως τον Σορλεν η ομαδα μας ειναι ασταθεστατη στο κεντρο.

Υ.Γ 1 : Μαλακα σπικερ πανηγύρισες στο γκολ που μονο εσύ ειδες.Καραγκιοζη Κανελόπουλε!


Lipton4

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Club Brugge K.V.

Θα σας παρουσιάσουμε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League.Η Club Brugge ιδρύθηκε το 1891 στην πόλη Bruges στο Βέλγιο. Το γήπεδο της ομάδας είναι το Jan Breydel Stadium χωρητικότητας 29042 θεατών. Είναι από της κορυφαίες ομάδες του Βελγίου (με αρκετούς τίτλους) και έχει μεγάλη ιστορία στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Συγκεκριμένα έχει φτάσει δύο φορές σε ευρωπαϊκό τελικό και δυο φορές στα ημιτελικά.

Έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα ,10 κύπελλα και 13 Σούπερ καπ.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ολλανδός Adrie Koster

Βασικός τερματοφύλακας είναι ο

Stijn Stijnen
και ως δεύτερη επιλογή είναι ο

Geert De Vlieger

Στο χώρο της άμυνας έχει τους :

Peter Van Der Heyden

Carl Hoefkens (c)

Jeroen Simaeys

Marcos Camozzato

Ryan Donk

Jorn Vermeulen

Júnior Díaz
Στο χώρο του κέντρου έχει τους :

Nabil Dirar

Jonathan Blondel

Ronald Vargas

Karel Geraerts

Vadis Odjidja-Ofoe
Ivan Perišić
Στην επίθεση έχει τους :

Wilfried Dalmat

Stefan Šćepović

Joseph Akpala

Maxime Lestienne

Dorge Kouemaha

O πιο επικίνδυνος παίκτης τους είναι ο Ronald Vargas και θα πρέπει να τον προσέξουμε.

Σίγουρα αυτή η ομάδα δεν έχει τους παικταράδες που είχαν οι δυο προηγούμενες ομάδες που αντιμετωπίσαμε(AJAX και Fenerbahce),όμως θα πρέπει οι παίκτες να δείξουν την κατάλληλη σοβαρότητα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο.

Υ.Γ. Είχα αρκετό καιρό να κάνω ανάρτηση ...όμως ο Lipton έχει κάνει καλή δουλειά..

touBETakias

Aπο νταβατζής γινεται πορνιδιο



To χθεσινό 5-1 της Mπαρτσελόνα έναντι της ομάδα του Παναθηναικου ειναι ένα σκορ εντελώς πλασματικό.



Η στατιστική του αγωνα ,οπως βλεπετε κ'απο πάνω, διαψευδει το σκορ καθως οι κλέψτες της Χαβουζας έπρεπε να χασουν με 8-1 ή 9-1.Αυτό λέει η στατιστική που ειναι ένας καλός ποιοτικός δείκτης του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη Μπαρτσα έκανε ρεκορ στο πάσιγκ γκέιμ της με 603 στη διάρκεια του αγώνα έναντι μόλις 89 των πράσινων λαγουδιών.



Το σκορ αυτό αποτελεί μια μορφή δικαιώσης για εμας, τους εχθρούς του χαμουρτζισμού και μια απόδειξη ότι αυτοί οι άξεστοι πράσινοι λαγοί δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν το ετήσιο πλιάτσικο, τα κλεψιμαίικα, καθώς κάθε χρόνο εμφανίζονται κυριολεκτικά σαν τις πουτάνες της Ευρώπης, σαν τα κατ’ επανάληψη και καθ’ έξη εκδιδόμενα πορνίδια.

Και έχει πολύ πλάκα γιατί οι δυο πουτάνες της Ευρώπης, ενώ εμφανίζονται μέσα στο χωριό σαν σκληροί νταβατζήδες με σταυρούς και χρυσές αλυσίδες, μούσια και ανοιχτά πουκάμισα ώστε να φαίνεται το δασύτριχο παχουλό στήθος, με το που βγαίνουν έξω από το χωριό οι σκληροτράχηλοι και ανίκητοι κλεφτοκοτάδες μετατρέπονται σε πουτανάκια που κλαψουρίζουν και στήνουν με άνεση και τεχνική το ξυρισμένο κωλαράκι τους.

Και ενώ οι χαμουρτζήδες πλιατσικολόγοι θα μπορούσαν να φτιάξουν σοβαρές ομαδες έχοντας επενδύσει πάνω στα λάφυρα και τα κλεψιμαίικα κατορθώνουν οι ανίκανοι να γινονται περιγελος ολάκερου του πλανήτη.(Δεν λέμε της Ευρώπης ,καθως η ηττα του γαύρου απο την Μακάμπι εγινε στο Ισραήλ,το οποιο Ισραηλ ανηκει στην Ασια).Μιλάμε για τελείως στόκους.



Και το γεγονός αυτό μαλώνει την ευθύνη όλων εμάς που υφιστάμεθα την μπότα του θρασύδειλου χαμουρτζισμού.

Και να μας γίνει μάθημα όταν βλέπουμε πως μεταμορφώνεται ο θρασύδειλος νταβατζής σε πορνίδιο με το που βγαίνει από το χωριό.Ο σκληρός νταβατζής δεν θέλει παρά μια κλωτσιά στα αρχίδια και αμέσως θα βάλει τα κλάματα.

Γελλάς Ευρώπη Παναθηναικός

Νταξ μπορει η απουσια του Γιωργου Δαλούκα από την 11αδα να ηταν εμφανής στην εχθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναικου στην Βαρκελώνη,αλλά οφειλουμε να παραδεχτούμε πως μέλη της οικογένειας του Παναθηναικού ειχαν προβλέψει την ''πεντάρα''.



1.

2.
3.



4.5.

Η πεντάρα ηταν γεγονός....

Η ομάδα του Βάζελου ηταν ,συμφωνα με τον Θανάση Γιαννακοπουλο, για 10 γκολ.



Υ.Γ: Γελλάς Ευρώπη Παναθηναικός

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Τον ''πουλο''ο Δαλουκας;;;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6949.html
Εφυγε μονος του ο Δαλουκας γραφουν τα site !


Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο.

Εχουμε την ''να χαμε ,να λέγαμε'' παραιτηση του Γιώργου Δαλούκα, μιλώντας για ''ήθος'' και ''πόλεμο λάσπης'' προς το πρόσωπο του, την στιγμή που έχει βαρεθεί όλη η Ελλάδα να βλέπει τον εν λόγω κύριο, όποτε παίζει τους Πρασινοκόκκινους να βάζει και τα αντίστοιχα γυαλιά εδώ και χρόνια.Καθ' υπόδειξη των αφεντικών του, είπε και αυτός να ρίξει τα μούτρα του, να παίξει κανά δίμηνο στο Ντουμπάι φιλικά και μετά να γυρίσει με καθαρότερο κούτελο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού ειναι γνωστό ότι οι δύο μεγάλοι θα τον ξαναχρειαστούν εκεί μετά τα Χριστούγεννα που η μάχη για τον τίτλο θα έχει φουντώσει.


Μέχρι τότε όμως αγαπητοί μας αναγνώστες θα έχουμε την άλλη όψη του νομίσματος.Το μπασταρδοπαιδι,τον ''οπου σε πετυχαινουμε θα σε γλεντάμε πουστράκι'', τον Σπανάθα.Ο οποιος Σπανάθας χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για τα αίσχη του και μη έχοντας ούτε ίχνος από τύψεις και ο οποίος αφού τελείωσε το αγροτικό του στο Ντουμπάι, έτοιμος πλέον να μας ξαναδείξει το απίστευτο ταλέντο του και στο φετινό Πρωτάθλημα.





Σα ντρέπεστε ρε λαμόγια.Θέλετε κιόλας να σας πιστέψουμε πως τα πράγματα αλλάζουν.
Από εκει που το μότο ήταν '' Ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεω να κερδιζουν ''πλεον έγινε ''50-50 μεταξύ των κολλητών''.Δηλαδή 50 τοις εκατό ο Βάζελος και άλλο 50 τοις εκατο ο Γαύρος.Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμ@θουν!Καρκινοι του Ελληνικου Ποδοσφαίρου.

Κλεινωντας θα μοιραστούμε ακομα ενα προβληματισμό μας.

Δεν ηταν διαιτητής ο Δαλούκας στο προπέρσινο Θρασυβουλας-ΠΑΟΚ ,οταν μετρησε ως κανονικό το γκολ του Θρασυβουλα μετα απο πάσα με μανσέτα αλλά βολευ?

Ο Δαλουκας δεν ηταν ο διαιτητής που στο ιδιο ματς (Θρασυβουλας-ΠΑΟΚ ) απεβαλε με 2 κιτρινες κάρτες σε 5 δευτερόλεπτα τον Πάμπλο Γκαρσία επειδή δάγκωσε την φανέλα του?

Τότε δεν βγήκε κανεις να μιλήσει για την εξυγίανση του ελληνικου ποδοσφάιρου!Ούτε κανας Δαλουκας πήρε τον δρόμο της απομάκρυνσης.

Φυσικά τι να πρωτοθυμιθούμε οταν μιλάμε για διαιτησίες.Να πούμε για τον Κουκουλάκη στο κύπελλο με τον γαύρο,για τον Σπάθα με τον Ρούλη ή για τον Κάκο με τον Βάζελο στην Τούμπα??

Μολις αδικηθεί όμως ο προστατευόμενος του Ελληνικου Ποδοσφαιρου τότε γινεται χαμός.

Υ.Γ: Μια χαρά την βόλεψε η συμπολίτισσα ομάδα της Παπαναστασίου.

Υ.Γ 1 :




Τσαλτιδη μπουχέσα ξύπνα γουρούνι όσο ειναι νωρίς. Αυτό το 50 - 50 του Σπάθα που υποστηριζεις, το εξοφλήσατε με ένα χαμένο κύπελο και με το πεναλτυ το Σαββατο. Θα το πληρώνετε με την δυσκολία να αναφέρετε την λέξη Πατέρας, θα το ξαναπληρώσετε και μ' άλλους βαθμούς χαρισμένους στο πράσινο αφεντικό. Έτσι φερόταν πάντα στα γιουσουφάκια ο αγάς.Ρωτα τον φίλο σου τον Κοντη.Κατι ξερει κι αυτός!

Αρσενική δαμάλα κοιμάσαι και ξυπνάς με την μεγαλυτέρη ομάδα της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ. Σε κάναμε να βλέπεις εφιάλτες. Και θα βλέπεις εφιάλτες για μια ζωή.Κομπλεξικέ.

Lipton4

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πάθος μηδέν,θέληση μηδέν

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκαμε.Καιρό εχουμε να τα πούμε.


Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου του 2010 η ομάδα μας ηταν άθλια.Απαράδεκτη.Εαν αύριο η ομάδα μας βγάζει μάτια και ''γαμήσει'' πάλι εδώ θα ημαστε και θα την αποθεώνουμε.Για αυτο που βλέπουμε ,για αυτο θα γράφουμε.Καθε κριτική μας πάντοτε θα αναφέρεται σε συγκεγκριμένη χρονική περίοδο .

Την σεζόν που διανύουμε μπηκε ως στοχος η κατάκτηση του πραταθλήματος.Φέτος οι απαιτησεις ειναι μεγάλες.Εαν η ομάδα μας σήμερα έπαιζε καλά και ήμασταν άτυχοι ,τοτε θα δειχναμε μια παραπάνω κατανόηση.Σήμερα όμως,11 του Σεπτέμβρη,οι παικτες μας έπαιξαν σαν ντιβες και θα τα ''ακουσουν'' γιατι στόχος μας δεν ειναι ο πρωταθλητισμός αλλά το πρωτάθλημα.


Νταξ το να μην μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα που έμεινε με δεκα παικτες, είναι μέσα στο παιχνίδι.Οταν όμως κοντεύεις να χάσεις από μια ομάδα που παίζει με 10 παίκτες, είναι επιεικώς απαράδεκτο, ειδικά με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε σήμερα. Δεν εχει νοήμα να κανουμε ατομική κριτική (εξαιρουμένου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη).Ειναι πολύ δυσκολο να γινει κάτι τέτοιο.Πάντως κι ο Παύλος Δερμιτζάκης εχει μεγάλο μερίδιο ευθυνης για την σημερινή εμφάνιση.

Παικτες του ΠΑΟΚ σήμερα ησασταν απαράδεκτοι.Άθλια εμφάνιση , μας ξενέρωσε και μας προσγείωσε για τα καλά.Η έλλειψη πάθους, διάθεσης και θέλησης ήταν σκανδαλώδης.
Κολακευτικό το αποτέλεσμα για εμάς ( ισως σταθήκαμε και τυχεροί μιας και οι κλασσικές ευκαιρίες ηταν 3-1 υπέρ του Αστέρα).Νωθρότητα και συνεχείς ασυνεννοησίες απο τους παικτες μας.Οαση οι εμφάνισεις του Πάμπλο Γκαρσία και του Ντάριο Κρέσιτς.

Αυτα τα ματς δινουν το πρωταθλημα κυριοι παικτες του ΠΑΟΚ.Πραγματικα μεγαλη αδιαφορια σημερα.Τελείωσε το παιχνίδι και λέγαμε πάλι καλά.Με τα λόγια όχι μόνο δεν παίρνονται τα πρωταθλήματα αλλά ούτε τα διεκδικείς.Ξυπνήστε !

Όπως και να χει αδέρφια πάμε για τη συνέχεια. Πρωτάθλημα είναι και πρέπει να μπορούμε να διαχειριζόμαστε όλα τα αποτελέσματα.Μεγάλη ομάδα ειμαστε!Μας το έχουν αποδειξει εξάλλου τα παιδιά πολλές φορές στο παρελθόν.Ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς. Ολοι θα κάνουν τις γκέλες τους. Ο γαύρος, ο πολυμετοχικός κι η αεκούλα άρχισαν πολύ χειρότερα.



Για άλλη μια φορά απαράδεκτος ο ''κοντός'' .Δυο μηνες στην ομάδα ρε Μήτσο και πονάνε τα μυαλά μας να σε βλέπουμε να χάνεις τα άχαστα.Κάποιος να τον μαζέψει γιατι πιστευω πως εχει παρεξηγησει τα πράγματα.Οι εποχές που ο Σαλπιγγίδης ηταν ενας απλός παικτης του ΠΑΟΚ που επαιζε σε μια ομάδα που δεν πήγαινε για τιποτα ,τελείωσαν.Τωρα ειναι ο πιο καλοπληρωμένος παικτης που πρεπει να βοηθησει την ομαδα να κατεφερει τους στοχους της.
Σιγουρα τωρα εχει περισσότερη ασυλια απο τότε,κυρίως λογω της κοντρας με τους ''εγωιστες οπαδούς του ΠΑΟΚ που πάνε την ομάδας μας πίσω''.Αυτο πρέπει να αλλάξει άρδην.

Λίγο να πάρεις κλιμα απο ραδια και κουβέντες σε στέκια θα ακουσεις πολλους να λένε πως δεν πρεπει να χαιρόμαστε με αυτο που έγινε στο ματς ρουλης-βαζελος γιατί αυριο-μεθαυριο θα βρεθούμε εμεις στην θέση του ρούλη.Διαφωνώ με αυτούς.Αδέρφια ξεχνάτε το εξης : ο ΠΑΟΚ ποτε δεν εστησε κώλο στους κοτεράδες πολυμετοχικούς.Ουτε σε Αθηνα,ουτε σε Πειραιά.Εγω και να χάσω θα εχω μια γαμημένη ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.Θα ειμαι Π.Α.Ο.Κ.Ετούτοι οι καταδότες συμπολίτες θα ειναι μια ζωή πουτ*νες.

Όλα εδώ πληρώνονται σιχαμερή γλοιώδης συμπολίτισα Ρούλα.Καλά σου ξηγήθηκε ο Δαλούκας και σε έκανε λιώμα.Ετσι ειναι άρη μου,σαν την πουτ*ανα που κάνει τσιμπο*κι και μετα τρώει και σφαλιάρα,κατέντησες!

Μην μασάτε και τα χρωστούμενα ξεπληρώθηκαν και αυτός που τα έδωσε είναι ευχαριστημένος αφού δεν εκτέθηκε, όλοι στο κόλπο, ειναι.Πάρε και καμια ανακοίνωση απο την ΠΑΕ Ρούλης και όλα καλά και όλα ωραία.


Υ.Γ 1 : Καλύτερος παικτης του ΠΑΟΚ σημερα ηταν ο Γιασέρ.Έτρεξε όσο ,όλοι μαζί !

Υ.Γ 2 :Μπαρτσελόνα-Χερκουλες 0-2

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΡΕ
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!!!

Lipton4

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ιδιο έργο θεατές

Δεν είχε θετική έκβαση η σημερινή παρουσία στον ανακριτή των έξι οπαδών, που ως γνωστό συνελλήφθησαν κατά την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε "επεισόδια".

Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του εισαγγελέα όσο και του ανακριτή, πέντε από τους έξι που είχε συλλάβει η αστυνομία, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μόνο ο ένας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά και αυτός μέχρι την ημέρα της δίκης που ακόμα δεν έχει οριστεί .

Με βάση το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, οι οπαδοί κατηγορούνται για: Απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διατάραξης κοινής ειρήνης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, για παράβαση του νόμου περί όπλων, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για ληστεία .

O Συνδεσμος Φιλων ΠΑΟΚ ,Σταυρούπολης εξεδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.




Στο ίδιο έργο θεατές

Για μία ακόμη φορά η Δικαιοσύνη μας απέδειξε, με τον πιο χαρακτηριστικό κι ανάγλυφο τρόπο, ότι είναι τυφλή. Η απόφαση που έβγαλε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την οποία κρίνονται προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6 συλληφθέντες της περασμένης εβδομάδας, δίχως μάλιστα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία, μέχρι να γίνει η δίκη, μας δίνει την αίσθηση ότι μάλλον το πρόβλημα με τη βία είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

Η λογική του «πονάει δάχτυλο, κόβω χέρι», αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η σωφρονέστερη για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για μία ακόμη φορά μας έδειξε την αναλγησία της, μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για να αποδεικνύουν την ενοχή τους, ούτε καν μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των κρατούμενων έχουν καθαρό ποινικό μητρώο!

Μιλάμε για μία ακόμη απόφαση-κόλαφο στη Δημοκρατία την οποία ζούμε στη χώρα μας. Στη χώρα όπου κουμάντο κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι φυλλάδες. Στη χώρα την οποία κουμάντο κάνουν οι ρουφιάνοι και λαγοί. Στη χώρα την οποία η ατιμωρησία και ο ωχαδερφισμός διακρίνει σε κάθε κίνηση τον Έλληνα, έρχεται μία απόφαση, καταδικαστική για 5 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αυταπόδεικτα στοιχεία που να τους βαρύνουν και οι οποίοι ουσιαστικά τώρα, καταστρέφονται επειδή κάποιοι θυμήθηκαν ότι πριν από 6 μήνες ίσως κάποιος από αυτούς να συμμετείχε σε περιστατικά στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί δύο ομάδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε θεατές στο ίδιο έργο και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το δικαίωμα να το πιστεύουμε αυτό μας το δίνει η ίδια η πολιτεία, η οποία έχει αποφασίσει πλέον ότι αυτοί οι οποίοι φταίνε για όλα τα δεινά του κράτους είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Για τα όσα συνέβησαν σε αγώνες των ομάδων του ΠΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένας ένοχος. Όμως, πλέον, ήρθε η ώρα όλο αυτό να αλλάξει.

Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει ο ίδιος το αυτονόητο δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Το δικαίωμα στην ελευθερία! Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι από τη φύση του περήφανος και κανένας ρουφιάνος δεν μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του.

Θα μας βρείτε μπροστά σας και αυτή τη φορά θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σας!

http://paokfanstavroupoli.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

Αρειανοί Ρουφιάνοι



Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλων ΠΑΟΚ Σταυρούπολης.




Αρειανοί ρουφιάνοι, Αλήτες δημοσιογράφοι

Με τρία επίθετα μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν οι «οπαδοί» της ομάδας της γειτονιάς από την Παπαναστασίου: γλοιώδεις, ανύπαρκτοι, καταδότες. Δεν υπάρχουν καλύτερες κι ευστοχότερες λέξεις για να τους χαρακτηρίσουν καλύτερα! Κι επειδή εμάς δε μας αρέσει να πετάμε απλά τις εκφράσεις και να φεύγουμε, εξηγούμαστε.

Γλοιώδεις, γιατί χρησιμοποιούν εφημερίδες, ραδιόφωνα και κάθε λογής μέσο που πρόσκεινται στα συμφέροντα της ομαδούλας τους, προκειμένου να βάλλουν με κάθε είδους ψευτιές κι ανακρίβειες κατά του μεγάλου οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ. Οι δημοσιογράφοι τους, δίχως ίχνος ντροπής, ανεβάζουν άρθρα και προβάλλουν φωτογραφίες στα εξώφυλλα των Μέσων τους προκειμένου να στοχοποιήσουν το λαό του ΠΑΟΚ και να τον κατατάξουν ως συμμορίες. Εκμεταλλεύονται το βήμα που έχουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι εμείς είμαστε.. οι κακοί και πρέπει με κάθε τρόπο να τους αδειάσουμε τη γωνία, όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι..


Ανύπαρκτοι, γιατί αυτή είναι η κατ’ εξοχήν ορολογία που μπορεί κάποιος να τους αποδώσει. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται οπαδός, επειδή κατάφερε να συνδυάσει μια μέρα το μεσημβρινό του μπάνιο με την παρακολούθηση ενός αγώνα το απόγευμα. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που αυτοαποκαλείται οπαδός τη στιγμή που δε γνωρίζει τι σημαίνει εκδρομή. Μπορεί να ονομαστεί κάλλιστα δρομέας ή μαραθωνοδρόμος, με τίποτα όμως οπαδός.

Άλλωστε, τόσα χρόνια σαν δρομέας μας συστήνεται κάτι που φαίνεται κι από την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το τρέξιμο. Τόσα και τόσα όμορφα βράδια μας ανάγκαζε να περνάμε μαζί του μοιράζοντας τον φάπες και δεν μπορεί να αλλάξει τώρα το.. επάγγελμα όντας από τη φύση του καρπαζοεισπράκτορας .

Καταδότες, γιατί κάθε φορά που συμβαίνουν γεγονότα στο οπαδικό κίνημα, υπάρχει άρρηκτα στενή συνεργασία με τις Ελληνικές διωκτικές αρχές, βοηθώντας τες με φανερό ή όχι τρόπο και δίνοντας τες συνεχώς πληροφορίες ωσάν τους καλύτερους τους συνεργάτες. Δεν είναι μυστικό όταν κάθε φορά που η ΕΛ.ΑΣ. προβαίνει σε συλλήψεις οι ίδιοι και τα Μέσα τους πανηγυρίζουν και δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο που δρουν οι διωκτικές αρχές.



ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
CLUB PAOK STAVROUPOLI
“Born to fight for you”


http://paokfanstavroupoli.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ιδιο έργο θεατές!!!



Έξι συνολικά οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελλήφθησαν και πέρασαν από την αυτόφωρη διαδικασία, από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται κατηγορίες για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, ληστεία σε βάρος φιλάθλων του Άρη, ενώ δύο εξ αυτών θεωρούνται κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια της 25-03-2010, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Σε όλα αυτά τα παιδιά θα φορτώθουν κατηγορίες μεγάλες.Ό,τι έχουν και δεν έχουν θα το ριξουν επάνω τους και για άλλη μια φορά το κεφάλι του ΠΑΟΚτσή θα τα τραβήξει όλα.Επάνω σ'αυτό θα δειξουν οτι το κράτος αστυνομευει πραγματικά και οτι η πολιτεια σφιζει απο δικαιοσύνη.

Η δικια μας τοποθέτηση έγινε το μεσημέρι σε αυτό εδώ το άρθρο : http://lipton4.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html



Σε ένα ΠΑΟΚτσήδικο blog διαβάσαμε μια δυναμική ανάρτηση.Μας άρεσε και την αναδημοσιεούουμε.Ειμαστε ενάντια στην στοχοποίηση !

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας επίδειξης δύναμης και προσπάθειας τρομοκράτησης του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, όχι τόσο από την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές αλλά κυρίως από τις αφανείς δυνάμεις που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με αυτές.
Η φράση "ρουφιάνος αρειανός" είναι περισσότερο κραυγή παρά πλήρης ανάλυση της κατάστασης. Δε χρειάζεται πλέον να φοράει κάποιος κουκούλα και να δίνει άτομα στις αρχές. Μπορεί κάλλιστα να φοράει τον μανδύα του ευυπόληπτου πολίτη, του δημοσιογράφου η του μεγαλοπαράγοντα, και να εκμεταλλεύεται τις διασυνδέσεις του (προϊόν χρόνιων προσπαθειών και συνεχούς ενασχόλησης) για να ζητάει συλλήψεις και καταδίκες επειδή οι πελάτες του δεν αισθάνονται ασφαλείς στην πόλη, όπως και να συγχαίρει τα όργανα της τάξης όταν εξυπηρετούν τα συμφέροντά του.

Στην αντίπερα όχθη, οι δυνάμεις "φίλα προσκείμενες" στον ΠΑΟΚ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Και τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε.. Όταν άλλοι μεγαλοπαράγοντες (που αντί να είναι φυλακή έχουν αναχθεί σε εξέχουσες προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου) δηλώνουν ότι αυτούς τους οπαδούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε, οι "δικοί μας" αβίαστα χαρακτηρίζουν ως ανεγκέφαλους και ανεπιθύμητους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ακολουθούν την ομάδα παντού και διώκονται γι' αυτό.
Μόνο ένας τυφλός δεν θα έβλεπε την στοχοποίηση που υφίστανται οι οπαδοί μας και το τσουβάλιασμα καλών-κακών-αθώων-ενόχων συλλήβδην ως "καθάρματα ΠΑΟΚτζήδες (sic) που πρέπει να μπουν φυλακή για να μάθουν". Παράλληλα η λοβοτόμηση του κόσμου καλά κρατεί, και αντί να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο ξαφνικά συνέλαβαν κάποιους και τους φόρτωσαν μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα, βλέπουμε ορδές "συνοπαδών" μας να συγχαίρουν τις αρχές που έπιασαν τους επικίνδυνους εγκληματίες (φυσικά ούτε λόγος για "υπόπτους-κατηγορούμενους") που δεν ανήκουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπερδεύοντας στο θολωμένο μυαλό τους χορηγίες ΟΠΑΠ, Λαμίες, πρόστιμα, ρετσίνες, στυλό και οτιδήποτε άλλο έχουν ποτιστεί απο τα (σε πολλά εισαγωγικά) "ΠΑΟΚτσήδικα ΜΜΕ"...

Είναι καιρός πλέον να ξυπνήσουμε και να πιέσουμε έστω για το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης και της αποποινικοποίησης της οπαδικής ΠΑΟΚτσήδικης ιδιότητας. Η ανάλυση των τρόπων με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό ξεφεύγει απο τα όρια του blog και του διαδικτύου. Εμείς απλά αναφέρουμε ότι τη δύναμη και το χαρακτήρα του ΠΑΟΚ ως "Μια Πόλη - Μία Ομάδα" την έχουμε αφήσει πλήρως ανεκμετάλλευτη, βορά στις ορέξεις των επαγγελματιών καταδοτών και φιλήσυχων νοικοκυρέων.

http://est1926.blogspot.com/2010/09/blog-post.html


Υ.Γ 1:Το επομενο πρωτοσέλιδο του Μπάμπη με κοινοποιήση προς την κ. Μαριλίζα θα αφορα οπαδό του ΠΑΟΚ που καπνιζει σε δημοσιο χώρο.
Υ.Γ 2 : Η μόνη περιπτωση να πάρει τίτλο ο Ρούλης ειναι να λάβει μερος στο πρωτάθλημα των σωμάτων ασφαλείας.Γνωριζει τα κατατόπια ,αποπνέι σεβασμό και θα παιζει πάντα εντος έδρας.
Υ.Γ 3 : Τον Άγιο Αθανάσιο τον ρώτησαν εαν άντεχε την παρουσιά σιωνιστών και ιουδαιων στην περιοχή του?

Και μια ζωή των μπάτσων κολλητός....



Όταν υποπίπτει στην αντίληψή σου,τέτοιου είδους πρωτοσέλιδο δεν μπορείς να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια.




Οι καταδότες αρειανοί έκαναν καλά τη δουλειά τους για άλλη μια φορά μαζί τους κολλητούς τους,τους αστυνομικούς

Τα Αστυνομικά Νεα του Μπάμπη του Οδοντίατρου συγχαιρουν την Ελληνική Αστυνομία για τις συλλήψεις οπαδών.

Δεύτερη σερί επιτυχία για τους οπαδούς του Ρουλη ,μετά το αυτόφωρο του διευθυντή της Metrosport ,κ.Νικου Πετρουλάκη.Πάντα βέβαια με την βοήθεια των αστυνομικών.



Μα τί τύχη σε αυτήν την πόλη που ζούμε να συλλαμβάνονται μόνο οπαδοι του Π.Α.Ο.Κ, μα τί τύχη σε αυτήν την πόλη που ζούμε να ακούς τους ρουλάκους να λένε ότι έκαναν αυτό έκαναν εκείνο, ότι ντεμέκ τους έχουν κυνηγήσει και τους εχουν δείρει όλους (με τον νου τους βεβαια) και να μην συλλαμβάνεται κανείς απο δαύτους!!!

Κάποιον λάκο έχει η φάβα αγαπητοί μας αναγνώστες.Ετσι δεν ειναι?



τους συμπολίτες δεν βγάζεις άκρη.Τα έχουν καλά τόσο με την Ελληνική Αστυνομία και με τα τοπικά κέντρα αποφάσεων .Δεν πειράζει !!!Θα πάρουν τις απαντήσεις τους εκεί που πρέπει.Πιο πειστικές ,πιο δυναμικές.

Να τονίσουμε πως ο Μπάμπης αναφέρει τα παιδιά που συνελήφθησαν ως ''συμμορίτες'' διχως να εχει γινει ακομα η δίκη.Μα πως αποδειχθηκαν οτι ειναι δράστες διχως να εχει γινει δικαστήριο?Ε κ.Μπάμπη?Ξέρεις κατι που δεν ξέρουμε κολλητέ των αστυνομικών?
Για έλα δω κυριε Μπάμπη και απέδειξέ μας την εκτεταμένη και συνεχη εγκληματικά δραστηριότητα των συλληφθέντων!!!Ειχαμε που ειχαμε τους δημοσιογράφους-δικαστές εχουμε τωρα και τον Μπάμπη να το παιζει Σόμπολος και Πρόεδρος του Αρειου Πάγου ταυτόχρονα!

Και μια και σου αρχισαμε τις ερωτήσεις θα μας πεις τελικά τι ειδους εφημερίδα εκδίδεις?

Αθλητική εφημερίδα ή απλά εφημερίδα της Ελληνικής Αστυνομίας?

Τις προάλλες δεν ήσουν εσύ αυτός που έκραζε την Ελληνική Αστυνομία για την ανικανότητα να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα Ρούλης-Βάζελος, και σήμερα στο πρωτοσέλιδό σου, την επαινείς για την αποτελεσματικότητά της?

Εμεις πάντως ώς blog , εχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση.

Εφόσον έχεις δώσει μαζί με την εφημερίδα σου,στους αρειανούς που σε διαβάζουν, διάφορα δώρα,όπως αφίσες,καπελάκια,βουβουζέλες ,κασκολάκια μήπως ηρθε και η ώρα αντι για αυτά να τους δώσειςκαι καμια κουκούλα κίτρινη με το σήμα του αρη?
Για σκεψου το!



Ο Μετρουλάκης ,πέρασε αυτόφωρο , μιας και σύμφωνα με τον εισαγγελέα κρίθηκε οτι υποκινεί την βια.

Και τα πρωτοσέλιδα σου όμως Λαμπρούκο, προάγουν την βια ,απλώς με διαφορετικό τρόπο.Πιο έμμεσο.

Καταγράφεις με φοβερές λεπτομέρειες κάθε επίθεση που δέχονται οπαδοί του άρεως Θεσσαλονίκης, αναπαράγοντας περιστατικά βίας μονόπλευρα, ζητώντας υστερικά και αδιακρίτως την τιμωρία.Και ολα αυτά υπεισερχόμενος σε ρόλο οργάνου της τάξης αλλα και του δικαστή.


Καλό θα ειναι ,τόσο μεμονωμένα ,οσο και ο επισημος ΠΑΟΚ ,να αρχισουν να του τραβάνε μερικές μηνύσεις γιατι το έχει παραξηλώσει.Οχι, οτι του δινει κανεις σημασία (3 και ο κούκους διαβάζουν την φυλλάδα) αλλά όπως και να'εχει δε χρωστάμε και τίποτα να βλέπουμε μέρα παραμέρα ασυναρτησίες στο πρωτοσέλιδο του ,σχετικά με την ομάδα μας.

Το δικαίωμα στην πληροφόριση ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, το δικαίωμα στην παραπληροφόριση και η συκοφαντική δυσφήμιση ,ΟΧΙ !





Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Επανομής, Καισαρας : http://paokepanomi.blogspot.com/2010/09/blog-post_05.html





Lipton4